ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-1 *BINTEO*

Koυκουλάκης; Ούτε ο Μαρινάκης! (video)
Το πέναλτι-εφεύρεση του Κουκουλάκη, που δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στην Τρίπολη! Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 1-0 τον Αστέρα και πήγαν στο +8 από τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή Φουστέρ 
Ο Πάρντο επέστρεψε στο βασικό σχήμα, με την αμυντική τετράδα να μένει ίδια. Ο Τοροσίδης στα δεξιά, όπου ανέβαινε πολύ ψηλά, ο Μπράβο αριστερά, Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος στο κέντρο άμυνας. Ο Μοντέστο σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Γάλλο να μένει μπροστά από τους δυο στόπερ, ο Ιμπαγάσα δίπλα του σε ρόλο δημιουργού, Ριέρα αριστερά, Μιραλάς δεξιά, με τους δυο παίκτες να αλλάζουν συχνά θέσεις. Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε στη δράση και ήταν ο κρίκος με την γραμμή κρούσης και τον Μάρκο Πάντελιτς.

Τέταρτο για γκολ!
Το γήπεδο της Τρίπολης του πάει αρκετά και ο Ολυμπιακός το επιβεβαίωσε με το… καλημέρα. Όπως και στον αγώνα κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά, πήραν τον έλεγχο και στόχος ήταν το γρήγορο γκολ. Ο Τοροσίδης ανέβαινε αρκετά από τα δεξιά, βοηθούσε Ριέρα και Μιραλάς που εναλλάσσονταν και έγινε αρκετά απειλητικός. 
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τον Αστέρα στην περιοχή του και άρχισαν το σφυροκόπημα. Ο Ριέρα στο 3’ δεν μπόρεσε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ, ένα λεπτό αργότερα ο Τοροσίδης είδε τον Ντεγκρά να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του και η μπάλα στην επιστροφή της να βρίσκει το δοκάρι, ενώ στο 8’ ο Μιραλάς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα, στο 11’ ο «Τόρο» θα μπορούσε να γίνει απειλητικός για τον Ντεγκρά, ο Ουριμπάρι τον έριξε, με τον διεθνή αμυντικό και τον πάγκο του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται για αρκετά λεπτά. 

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αστέρας ισορρόπησε, ο Μπαστία ανέλαβε πρωτοβουλίες και ο Φρανκού προσπάθησε από τα δεξιά να κάνει τη διαφορά και να δώσει ώθηση στην ομάδα του. Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Πουλίδο (θλάση στον προσαγωγό), τη θέση του οποίου στην άμυνα πήρε ο Αργυρόπουλος. Οι Αρκάδες με μπάλα στα πόδια τους βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να απειλήσουν, μάλιστα στο 28’ θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το σοβαρό λάθος του Παπαδόπουλου, όμως ο Τοροσίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ασθενές γύρισμα του Καρέρα. 

Τρίτωσε, αλλά με ανύπαρκτο πέναλτι
Τη στιγμή που ο Αστέρας είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, ο Φουστέρ έκανε τη διαφορά και με τη… μεγάλη βοήθεια του Κουκουλάκη έγειρε στο 30’ την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός πήρε πρωτοβουλία, ανέλαβε επιθετικό ρόλο, μπήκε έξυπνα στην εστία του Ντεγκρά, όμως στο διώξιμο του Ορόθκο ο διαιτητής είδε… πέναλτι!!! Ο Ισπανός δεν αστόχησε, πέτυχε το τρίτο γκολ από την άσπρη βούλα και το έκτο του συνολικά στο πρωτάθλημα!
Η θερμοκρασία όμως των οπαδών του Ολυμπιακού που… ανέβηκε μετά το γκολ, παραλίγο να πέσει κατακόρυφα, αφού η απευθείας εκτέλεση του Μπαστία από… χιλιόμετρα μακριά πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πάρντο. 

Κάθισε στο… γκολ!
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός… προτίμησε να «κάτσει» στο γκολ του Φουστέρ, άτονος, χωρίς κίνηση και τα άκρα του να χωλαίνουν χωρίς να δίνουν ώθηση στην ομάδα. Ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό, ο Μπαστία ήταν ο κινητήριος μοχλός, όμως όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων σταματούσαν στο αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού, κάτι που ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να αλλάξει για να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα του. Η επιθετική γραμμή των Αρκάδων ήταν νωχελική, με τον Πάρντο να μην… ακουμπά μπάλα, αλλά και τους Πειραιώτες να αδυνατούν να απειλήσουν. 
Τρεις φάσεις έκανε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη, στο 68’ όταν Φουστέρ-Ιμπαγάσα έκρυψαν τη μπάλα, με τον Ισπανό να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Στο 88’ ο Μανιάτης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανάγκασε τον Ντεγκρά σε εξαιρετική επέμβαση, όπως και στις καθυστερήσεις ο Ζαϊρί τον Αργεντινό πορτιέρο.




Σχετικά video

Πηγή gazzeta
Read more!

«Αγγίζει» Ιγκλέσιας

«Αγγίζει» Ιγκλέσιας
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματίας Ιγκλέσιας από τη Λάρισα βρίσκεται η ΑΕΚ. Η βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο φανέρωσε την ανάγκη για ενίσχυση της «Ένωσης», ειδικότερα στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και για το λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κινηθούν άμεσα για να τελειώσουν τη μεταγραφή. 

Ο μάνατζερ του μέσου της ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «Δικέφαλο», αλλά λόγω της δυσχερούς βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκονται οι «βυσσινί» έχει κάνει τις δύο πλευρές να κινούνται σε χαμηλούς τόνους. Ο Αργεντινός χαφ, αν τελικώς υποβιβαστεί η ομάδα της Θεσσαλίας θα μείνει αυτομάτως ελεύθερος, οπότε τα μόνα χρήματα που θα κληθεί να ξοδέψει η ΑΕΚ, θα είναι αυτά του τριετούς συμβολαίου που έχει προσφέρει. Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή πάει προς το καλοκαίρι, αφού πολύ δύσκολα θα τον αφήσει η Λάρισα να μετακομίσει στην Αθήνα τον Ιανουάριο. 

Εκτός του Μίτσελ, δεν έχει αποκτηθεί άλλος παίκτης και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Επίσης ο Ισπανός τεχνικός, μετά το απρόοπτο με τον Φιόλουσον, ο οποίος τελικά δεν θα έρθει στην Ελλάδα, έχει στρέψει την προσοχή του και σε περιπτώσεις αμυντικών, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν προκριθούν λύσεις παικτών που έχουν μείνει στην αναμονή μέχρι στιγμής. 

Στις προσπάθειες αυτές μεγάλη αναμένεται να είναι η συμβολή του Σταύρου Αδαμίδη, αφού όπως τόνισε και ο τεχνικός της «Ένωσης», μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ο πρόεδρος είναι στο εξωτερικό για να φέρουμε έσοδα και να κάνουμε μεταγραφές. Δεν με ενδιαφέρει σε ποιους αρέσει ή όχι o πρόεδρος, αλλά σκοτώνεται στη δουλειά για να μας βοηθήσει». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Χρυσώνουν» τον Μπέιλ

«Χρυσώνουν» τον Μπέιλ
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Τότεναμ ετοιμάζεται να γίνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς η Τότεναμ θα του ανανεώσει το συμβόλαιο προσφέροντάς του 100.000 λίρες την εβδομάδα.




Πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Τότεναμ είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, που θα διπλασιάσει έτσι τον μισθό του και θα καταστεί ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των «Σπιρουνιών».
Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, οι Σπερς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ουαλού, προσφέροντας του μια βελτιωμένη εκδοχή του συμβολαίου του που θα κρατήσει μακριά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.
Ο πρόεδρος της Τότεναμ είναι έτοιμος να γκρεμίσει την αυστηρή πολιτική που ακολουθεί η Τότεναμ στους μισθούς για να κρατήσει τον Μπέιλ και έχει ετοιμάσει ένα πακέτο που θα αποφέρει 100.000 λίρες την εβδομάδα στον αριστερό μέσο, αυξάνοντας παράλληλα τη χρονική διάρκεια της συμφωνία, αλλά και τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Πιστεύεται ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για τα μπόνους, αλλά και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του παίκτη, καθώς όλοι πιστεύουν ότι ο Μπέιλ μπορεί να είναι το πρόσωπο που θα κάνει την Τότεναμ πολύ πιο αναγνωρίσιμη στο κοινό και άρα πολύ πιο ακριβή για τους διαφημιστές της.
Πηγή gazzeta
Read more!

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

http://gavroslive.blogspot.com/p/3.html

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

«Βόμβες» Μπέιλ, Μόντριτς ετοιμάζει ο Μουρίνιο

«Βόμβες» Μπέιλ, Μόντριτς ετοιμάζει ο Μουρίνιο
Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την “Daily Star”. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ, πιστεύει ότι το στυλ των δύο ποδοσφαιριστών της Τότεναμ ταιριάζει στα πλάνα του για τη «βασίλισσα», ενώ η προσθήκη του Ουαλού χαφ, θα τονώσει την αριστερή πλευρά των Μαδριλένων, όπου προς το παρόν υπάρχει μόνο ο Μαρσέλο. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο προπονητής των «μερένχες» κοστολογεί τον Κροάτη πλεϊμέικερ περί τα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον αριστερό μέσο των «σπιρουνιών» προτίθεται να δαπανήσει 80 εκατ. ευρώ. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ταρίφα από τα... αποδυτήρια!

Δεν νικάει απλά και δεν βάζει απλά πολλά γκολ. Πλέον τα βάζει από τα αποδυτήρια. Η Μπαρτσελόνα έκοψε ταρίφα και στη Σανταντέρ (3-0) και έφυγε στο +7 από τη Ρεάλ.
Ταρίφα από τα... αποδυτήρια!

Τη 14η σερί νίκη της στην Primera Division πέτυχε κόντρα στη Σανταντέρ η Μπαρτσελόνα, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» με γκολ, καθώς ο Πέδρο στο 2' έδωσε έναρξη σε ένα ακόμα πάρτι (1-0). Στο 33' ο Μέσι πέτυχε το 19ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα από τη βούλα του πέναλτι και με μπλουζάκι που είχε μέσα από την φανέλα των Μπλαουγκράνα το αφιέρωσε στην μητέρα του: «Χρόνια πολλά μαμά». Το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 2-0. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκουαρδιόλα συνέχισαν στον κλασικό τους ρυθμό και στο 56' μετά από σουτ του Ινιέστα το οποίο κόντραρε έγινε το 3-0. Παρά το επιθετικό ματς των Καταλανών, ο τερματοφύλακας της Ράθινγκ, η οποία μεσοβδόμαδα αποκτήθηκε από Ινδό επιχειρηματία, Τόνιο, ήταν σε καλή βραδιά και κράτησε το σκορ σε γήινα επίπεδα. Η Μπάρτσε με ματς περισσότερο είναι πλέον στο +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τεσσάρα με super Λουίς Φαμπιάνο

Σε εξαιρετική μέρα είχε τον Λουίς Φαμπιάνο η Σεβίλλη, η οποία δεν είχε πρόβλημα να συντρίψει 4-1 την Λεβάντε στο «Σάντσεθ Πιχθουάν». Οι Ανδαλουσιάνοι μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Εσπανιόλ επέστρεψαν στα τρίποντα και μπήκαν ξανά στο κόλπο για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ο Βραζιλιάνος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 28' και στο 39' ο Εσκουντέ σφράγισε τη νίκη για το σύνολο του Γκρεγκόριο Μανθάνο. Στο 43' από τη βούλα του πέναλτι ο Φαμπιάνο ανέβασε το δείκτη στο 3-0, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μουνιόθ (58') έσωσε εν μέρει την κατάσταση. Στο 68' ο 30χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε το χατ τρικ, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 14 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πηγή gazzeta Read more!

«Θεαματικός ο Βαλβέρδε, προσωπικότητα ο Χιμένεθ»

Το εγκώμιο τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και του Μανόλο Χιμένεθ «έπλεξε» ο Κάρλες Πουγιόλ σε συνέντευξη που έδωσε στην Sportday. 

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν παρέλειψε να «χρίσει» τον Μέσι καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τον Πικέ καλύτερο αμυντικό, αλλά και να προτιμήσει τον Γκουαρντιόλα αντί του Μουρίνιο. 
«Θεαματικός ο Βαλβέρδε, προσωπικότητα ο Χιμένεθ»


Αναλυτικότερα τα σημαντικότερα αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Ισπανός μπακ: 

- Η «Χρυσή Μπάλα» αποτελεί θρίαμβο των ακαδημιών, θα λέγαμε, δεδομένου ότι τη διεκδίκησαν τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα που έχουν ανδρωθεί στη «Μασία». 
«Ναι, πιστεύω ότι το να προέρχονται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα οι τρεις φιναλίστ για τη "Χρυσή Μπάλα" είναι καλό για μας, τον σύλλογο και τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στα φυτώρια και φιλοδοξούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που οι τρεις κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο βρίσκονται εδώ». 

- Σε ποιον θα το έδινες; Στον Μέσι ή σε κάποιον από τους άλλους δύο συμπαίκτες σου; 
«Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις μόνο έναν. Είναι ήδη εντυπωσιακό ότι και οι τρεις φιναλίστ παίζουν στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ δύσκολο όμως να επιλέξεις κάποιον. Καθένας από τους τρεις θα μπορούσε να κερδίσει. Αυτοί που ψήφισαν επέλεξαν τον Μέσι και μου φαίνεται καλή επιλογή». 

- Ποιο είναι το μυστικό της «Μασία» και βλέπουμε τόσους παίκτες της στην πρώτη ομάδα; 
«Είναι προϊόν δουλειάς, μιας φιλοσοφίας που εφαρμόζεται πολύ καλά, των προπονητών, των πολύ καλών παικτών, είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων». 

- Ο Μέσι είναι καλύτερος ως παίκτης ή ως άτομο; 
«Ως παίκτης για μένα είναι ο μεγαλύτερος, αλλά από εκεί και πέρα είναι πολύ καλός άνθρωπος, ταπεινός, πάντα με διάθεση να μαθαίνει, να βοηθά τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και τον κάνει ακόμη πιο σπουδαίο». 

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι στα αποδυτήρια; Ο Πικέ; Εχεις πέσει κι εσύ... θύμα του; 
«Ναι, δίχως αμφιβολία. Αν έχω πέσει θύμα του; Δεκάδες φορές! Αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικός στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων τη διάθεσή του και τη χαρά του τη μεταδίδει σε όλη την ομάδα». 

- Γκουαρντιόλα ή Μουρίνιο; 
«Εγώ πάντα είμαι με τους δικούς μου. Πιστεύω ότι και οι δύο είναι μεγάλοι προπονητές, αλλά για την Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος, γιατί ξέρει πολύ καλά τη φιλοσοφία, είναι δικός μας άνθρωπος, προέρχεται από τις ακαδημίες μας, οπότε είναι ο τέλειος προπονητής για εμάς». 

- 5-0 ή 2-6 (οι δύο μεγαλύτερες νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία τριετία); 
«Ως παιχνίδι νομίζω πως ήταν πιο πλήρες το 5-0, πιστεύω πως ήταν καλύτερο για εμάς». 

- Στην Ελλάδα δουλεύουν δύο Ισπανοί προπονητές. Ποια η γνώμη σου για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που είναι στον Ολυμπιακό; 
«Τον γνωρίζω. Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει μια φιλοσοφία να παίζει καλό ποδόσφαιρο, θεαματικό. Εδώ, στο ισπανικό πρωτάθλημα, τα κατάφερε πολύ καλά, κυρίως με την Εσπανιόλ. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής». 

-Και για τον Μανόλο Χιμένεθ που είναι εδώ και λίγους μήνες στην ΑΕΚ; 
«Είναι ένας διαφορετικός προπονητής, με μεγάλη προσωπικότητα. Οι ομάδες του επίσης προσπαθούν να παίξουν καλή μπάλα. Τουλάχιστον στη Σεβίλλη το πέτυχε αυτό, θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής». 

- Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται και παίκτες που ήταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως ο Ιμπαγάσα, ο Ριέρα... 
«Είναι παίκτες με αρκετό ταλέντο που σίγουρα μπορούν να συνεισφέρουν πολλά στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να τους πάνε καλά τα πράγματα». 

-Επίσης, στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος ήταν συμπαίκτης σου στη Μπαρτσελόνα. 
«Τον γνωρίζω πολύ καλά. Παίξαμε εναντίον του πρόσφατα, είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, παίκτης με γκολ και με κινητικότητα, δύσκολα τον μαρκάρεις». 

Πηγή sport-fm Read more!

"Πράσινος" περίπατος στην Πυλαία

 Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο -άδειο λόγω τιμωρίας- κλειστό της Πυλαίας του ΠΑΟΚ με 84-61. Οι "πράσινοι" διατήρησαν το αήττητο εφετινό εκτός έδρας σερί τους, ενώ για τον "Δικέφαλο" ήταν η πρώτη ήττα στην έδρα τους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν "φουριόζοι" και προηγήθηκαν γρήγορα με 9-2 και 12-4, χάρη σε 2/2 τρίποντα από τον Διαμαντίδη. Ο Νίκολας ήταν άξιος συμπαραστάτης του διεθνούς πλέι-μέικερ και οι "Πράσινοι" δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα, ακόμη κι όταν οι γηπεδούχοι με ένα μικρό ξέσπασμα (σερί 11-2) μείωσαν λίγο τη διαφορά στο ημίχρονο.
Στο 23΄ η διαφορά έφτασε στο +20 (53-33), οι παίκτες του Μαρκόπουλου με ένα επιμέρους σκορ 9-0 πλησίασαν στους 11 (53-42) αλλά η επάνοδος του Σάτο στον αγωνιστικό χώρο έδωσε τη "χαριστική βολή" στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αφρικανός βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 33-46, 44-58, 61-84.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου, Σώμος, Μάνος.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 5, Αράπης 3 (1), Αποστολίδης 2, Δέδας 10 (2), Ντόζιερ 4, Γκρέι 6, Παπαδόπουλος 11, Γιαννακίδης 5, Καλές, Γκετσέφσκι 12, Καλαμπάκας 3 (1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Περπέρογλου 8, Μπατίστ 11, Φώτσης 2, Σάτο 12 (2), Νίκολας 14 (4), Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 14 (2), Βουγιούκας 11, Καλάθης 3, Μπόγρης, Καϊμακόγλου 2, Ζούμπος.
Πηγή novasports
Read more!

Η πρώτη προπόνηση του Τζεμπούρ!



“Τι κοιτάς φιλαράκι; Τραβάς κάνα ζόρι;”

-”…”
-”Δεν απαντάς ε; Καλάααα…”

“…”

“Τι έγινε; Πρόβλημα;”

-”Και που λέτε παιδιά…”
-”…”

“Δε θα τα πάμε καλά Αντωνάκη…”

“Τι είναι αυτοί εδώ ρε Ζαουάντ; Όλοι οι ψυχάκηδες εδώ μέσα έχουν μαζευτεί;”

Πηγή red planet
Read more!

Βέλλιος προ των πυλών

Σίγουρη πλέον θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στην Μπολόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή του συλλόγου, Κάρμινε Λόνγκο, με τον ποδοσφαιριστή να περνά την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις.
 Βέλλιος προ των πυλών

Ο Ιταλός άνδρας του συλλόγου μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και μεταξύ άλλων στάθηκε και στην περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Μοντελόνγκο είναι προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα. Ο Βέλλιος την επόμενη ημέρα. Θα υπάρξει ωστόσο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα εγκριθούν κάποιες περιπτώσεις.
Για τον Κόζακ; Η Λάτσιο θέλει να πάρει τον Σκούλι και είναι καλό για εμάς αυτό, καθώς μπορεί να έρθει. Όσο για τον Μακαρόνε είναι μια καλή περίπτωση, αλλά για να τον πάρουμε δανεικό η Παλέρμο θέλει χρήματα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Έχει λιγότερα γκολ από Καρβάλιο και Σέρχιο Ράμος μαζί»

«Έχει λιγότερα γκολ από Καρβάλιο και Σέρχιο Ράμος μαζί»
Άντε μετά από αυτό να μπορέσει ο Καρίμ Μπενζεμά να… σηκώσει κεφάλι! Και λογικό είναι όταν ακούει τον προπονητή του, να συγκρίνει την επιθετική προσφορά του με δύο αμυντικούς της Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Έχει λιγότερα γκολ από τον Καρβάλιο και τον Σέρχιο Ράμος μαζί», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του σημερινού αγώνα της "βασίλισσας" με την Μαγιόρκα. 

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του Πορτογάλου τεχνικού στάθηκαν τα λόγια του Κακά, ο οποίος με τη σειρά του είχε καλέσει τον Μπενζεμά να προσπαθήσει περισσότερο. 

Αντίστοιχα, ο Μουρίνιο ταυτιζόμενος με τον Βραζιλιάνο άσο, προσπάθησε να εκφράσει το παράπονό του στον Μπενζεμά, χρησιμοποιώντας τον ιδιαίτερο τρόπο του. 

«Ό,τι είπε ο Κακά είναι αυτό που πιστεύουμε όλοι μας, ακόμη και ο ίδιος ο Καρίμ. Πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά όλοι μας περιμένουμε κάτι παραπάνω από αυτόν. Είναι λογικό», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο και συνέχισε: 

«Παίζει συνεχώς από την στιγμή που έχει τραυματιστεί ο Ιγκουαϊν και έχει λιγότερα γκολ από τον Σέρχιο Ράμος και τον Καρβάλιο. Θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτόν, γιατί έχει ικανότητες», κατέληξε…

Πηγή sport-fm Read more!

Οριστικά χωρίς μονοθέσια η Ρώμη

Οι σκέψεις για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στην αιώνια πόλη υποχρέωσαν τους διοργανωτές να ξεχάσουν τα σενάρια για πίστα Φόρμουλα 1.

Οι άνθρωποι της ιταλικής πρωτεύουσας ήθελαν να διοργανώνουν κάθε χρόνο έναν αγώνα μέσα στους δρόμους της Ρώμης από το 2013, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Εκλστόουν, απέστειλε επιστολή στον Αλεμάνο, στην οποία ανέφερε ότι η Ιταλία, η οποία φιλοξενεί ήδη τον αγώνα στη Μόντσα, δεν μπορεί να διοργανώσει δύο γκραν πρι ανά έτος.

"Σήμερα εγκαταλείπουμε οριστικά και επίσημα το σχέδιο της Φόρμουλα Ένα για τη Ρώμη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης, Τζιάνι Αλεμάνο σε συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο δεν ήταν δημοφιλές μεταξύ των κατοίκων και δεν έτυχε της υποστήριξης των ομάδων της Φόρμουλα 1, καθώς ακόμη και η Φεράρι ανακοίνωσε ότι η Ιταλία μπορούσε να διοργανώσει μόνο έναν αγώνα κάθε χρόνο, δεδομένης της επέκτασης από φέτος του αγωνιστικού προγράμματος σε 20 γκραν πρι, τα οποία θα διεξαχθούν σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Η Ισπανία διοργανώνει αυτή τη στιγμή το ισπανικό γκραν πρι στη Βαρκελώνη και το ευρωπαϊκό γκραν πρι στη Βαλένθια. Όμως, το δεύτερο αναμένεται να "μετακομίσει" μελλοντικά σε άλλες χώρες, καθώς η Φόρμουλα 1 επεκτείνεται σε νέες αγορές, δεδομένου ότι φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά αγώνας στην Ινδία.

Πηγή novasports Read more!

«Mission Impossible»

«Mission Impossible»
Σχεδόν αδύνατη χαρακτήρισε την οποιαδήποτε απόκτηση παίκτη στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, αφού το αδιέξοδο με τις παραχωρήσεις παικτών αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για ενίσχυση του ρόστερ. Να αρχίσει να ανεβαίνει τον Γολγοθά με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο (19:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 

Η παρουσία των Γόντικα, Πολέμη και Νίκα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο, δεν ενθάρρυνε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές της ομάδας. Τα οικονομικά των «πρασίνων» δεν επιτρέπουν άνεση κινήσεων και όσο δεν προκύπτουν πωλήσεις ή δανεισμοί παικτών, δεν θα υπάρχουν αντίστοιχα και αποκτήσεις. 

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παραμένει, όπως όλα δείχνουν, στο «τριφύλλι», κάτι που συμβαίνει και με τον Ντάνιελ Φερνάντες, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ενδιαφέρον που υπήρχε από την Ντιναμό Μόσχας για τον Σιμάο, παρά το γεγονός ότι οι Ρώσοι θεωρούν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησή του. Η περίπτωση με τον Σεϊταρίδη είναι διαφορετική, αφού οι φήμες που θέλουν τη Σάντερλαντ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αναφέρουν πως θα υπάρξει κίνηση μόνο εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος, με το οποίο δεν συμφωνούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. 

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί, βάσει του νόμου Μποσμάν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ετήσιες αποδοχές 490.000 ευρώ και οι απαιτήσεις του για να ανανεώσει είναι 800.000 ευρώ περίπου. Με τα νέα δεδομένα στον Παναθηναϊκό, την εποχή που διανύουμε και την αλλαγή της φορολογίας, ούτε καν είναι διατεθειμένη να συζητήσει η διοίκηση του συλλόγου. Το τι είναι σε θέση να προσφέρει δεν είναι ξεκάθαρο. Πιθανότατα θα του δώσει τα ίδια χρήματα ή έστω μία πολύ μικρή αύξηση με μπόνους. Οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ακόμα κι αν το φινάλε είναι αίσιο. 

Πηγή sport-fm Read more!

Το sport-and-bet προτείνει...

Το δυνατό μας σημείο για σήμερα είναι απο την γειτονική Ιταλία. Η 3η της βαθμολογίας Νάπολι πηγαίνει στο Σάν Νίκολα για να αντιμετωπίσει την Μπάρι που βρίσκεται στον πάτο της Serie A. Οι ναπολιτάνοι προέρχονται από εντός έδρας στραβοπάτημα (0-0 με την Φιορεντίνα) και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού. Μία νίκη που είναι στο χέρι τους να πάρουν απέναντι σε μία υπό διάλυση Μπάρι, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και θα έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση απο το παιχνίδι κυπέλλου που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Σαν Σίρο με την Μίλαν.

Κωδ.227. ΜΠΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ... 2 

Για περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις και απόψεις για όλα τα σπορ επισκεπτείτε το http://sport-and-bet.blogspot.com/ Read more!

Ύμνοι σερ Άλεξ για «Μπέρμπα» και Ρούνεϊ

Το χατ τρικ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και η πολύ καλή απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ στο παιχνίδι με την Μπέρμιγχαμ είναι ένα δίπτυχο στοιχείων το οποίο άφησε ικανοποιημένο σε απόλυτο βαθμό τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
 Ύμνοι σερ Άλεξ για «Μπέρμπα» και Ρούνεϊ

«Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντίμιταρ. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές, σπαταλήσαμε κάποιες φάσεις. Ωστόσο, το τρίτο γκολ ήταν υπέροχο με τη συνεργασία του Μπερμπάτοφ και του Ρούνεϊ. Το αξίζει να επιστρέψει δυνατός, εργάζεται σκληρά και παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο. Στο τέταρτο γκολ έκανε ένα φανταστικό κοντρόλ», τόνισε ο Σκοτσέζος τεχνικός. 
Πηγή gazzeta Read more!

Μπέος: «Δεν μιλάω μετά από τσόντες»!

Στα... σύννεφα πετούσε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ. «Δεν κάνω δηλώσεις μετά από... τσόντες», έλεγε χαρακτηριστικά! Πριν από τον αγώνα, είχε προκληθεί ένταση όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια. «Ήμουν νόμιμα εκεί», δήλωσε.
Μπέος: «Δεν μιλάω μετά από τσόντες»!

Μετά το εκπληκτικό 4-0 επί της ΑΕΚ, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έκανε δηλώσεις, λέγοντας σε σχετικά πηγαδάκια πως «δεν θέλω να μιλάω μετά από τσόντες»!

Νωρίτερα, βρέθηκε με συνοδεία στα αποδυτήρια του Σταδίου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Υπήρξε μεγάλη ένταση, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει αργότερα στο Nova ΣΠΟΡ Fm πως η παρουσία του εκεί ήταν νόμιμη, καθώς έχει δηλωθεί ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Παράλληλα καταφέρθηκε εναντίον μελών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ!

«Η παρουσία μου ήταν νόμιμη, αφού είμαι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, σε αντίθεση με τους άλλους που βρίσκονταν εκεί από την ΑΕΚ. Οι υπάλληλοι που έχουν καταντήσει την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα με αυτά που λένε. Εκεί ήταν ο παρατηρητής και ο διαιτητής και ας βγουν να με διαψεύσουν. Εγώ είμαι κανονικά εκεί, όχι σαν τους φουσκωτούς που έχουν βάλει από την ΑΕΚ. Αλλά θα μου πεις, αυτοί τους πληρώνουν; Αυτοί που έφτασαν μια τόσο ιστορική ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται;», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στα επίσημα, υπήρξε μάλιστα μερίδα φίλων της ΑΕΚ που κατευθύνθηκε προς τη συγκεκριμένη θύρα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και η κατάσταση ηρέμησε.
Πηγή gazzeta Read more!

«Στόχος μου να κερδίζω τις μεγάλες ομάδες»

Η καλύτερη διαφήμιση για έναν προπονητή είναι οι νίκες που πετυχαίνει, ιδίως κόντρα στους «μεγάλους», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στονNovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε το εμφατικό 4-0 επί της ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα πάει για τη νίκη και κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική. 
«Στόχος μου να κερδίζω τις μεγάλες ομάδες»


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής: 

Για την νίκη επί της ΑΕΚ:«Ήταν ένα γεγονός η επιτυχία αυτή. Δεν γίνεται κάθε μέρα τέτοιο παιχνίδι και σκορ. Τα βλέπουμε με ηρεμία τα πράγματα. Εγώ κοιτάω πρώτα τους βαθμούς, αφού τα τελευταία ματς είχαμε δυστοκία, ήρθε και η ήττα με τον ΠΑΟΚ και μας δυσκόλεψε, στον πρώτο στόχο μας που είναι η παραμονή». 

Για τον στόχο του Ολυμπιακού Βόλου: «Όταν επανήλθαμε στην πρώτη εθνική, είχα πει ότι μετά από 20 χρόνια δικαιούται ο κόσμος του Βόλου να δει από κοντά ομάδες που έβλεπε μόνο στην τηλεόραση. Εδώ που φτάσαμε είναι πολύ ουσιαστικό να ξαναμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα. Τόσο καιρό παίζαμε καλά και δεν σκοράραμε, οπότε λογικό είναι να φοβόμουν για όταν θα έρθουν τα δύσκολα ματς». 

Για το αγωνιστικό στυλ της ομάδας: «Θέλαμε να τους δώσουμε χαρά, να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και να βγάλουμε ένα στυλ παιχνιδιού θεαματικό. Έχουμε προϋποθέσεις στο Βόλο για κάτι τέτοιο, ο κόσμος ακολουθεί πιστά την ομάδα, ενώ η οργάνωση και η διοίκηση με τον Μπέο είναι αρκετά καλή και μας βοηθάει να παίζουμε έτσι». 

Για το τι χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου: «Τα βασικότερο χαρακτηριστικό μας είναι η ταχύτητα και η ομοιογένεια. Είμαστε κατά 80% η ομάδα της Β’ Εθνικής, βελτιώσαμε στοιχεία. Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Οι αυτοματισμοί μετράνε πολύ στο ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε ταχύτητα σκέψης». 

Για το τρικ του κόντρα στην ΑΕΚ: «Ξέραμε ότι θα επιδιώξει μέσα από την κούραση που είχε, όπως και εμείς από το κύπελλο, να βγει γρήγορα στην επίθεση, να βάλει γρήγορο γκολ. Ήμασταν προσεκτικοί και το 2ο γκολ του Ούμπιντες μας έδωσε τα ηνία του αγώνα. Σίγουρα η ΑΕΚ είχε και ψυχολογική κούραση, πέρα από τη σωματική. Μπορέσαμε να κάνουμε πιο πολλές πάσες για να την κουράσουμε. Ήταν κακό για εκείνην το χρονικό σημείο που έφαγε το 2ο γκολ. Αν αναλογιστούμε ότι έλειπε και ο Mανωλάς, ήταν μεγάλη η απώλεια του Δέλλα, ο οποίος έχει εμπειρίες , ξέρει να δίνει βάθος, να βγάζει μπροστά την ομάδα, αλλά δεν είχε και εναλλακτικές. Αν δούμε τη στατιστική, μετά τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχουμε την καλύτερη κατά κανόνα ανάπτυξη, δηλαδή η μπάλα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και καταλήγει σε φάση, είτε μπει γκολ, είτε όχι. Όταν βγήκε η ΑΕΚ ψηλά, μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στην κόντρα, όπου είμαστε αρκετά καλοί». 

Για τους Έλληνες παίκτες: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε Έλληνες. Αλλά τα συμβόλαιο που γίνονται για έξι μήνες ή ένα χρόνο δεν βοηθάνε. Από το 2013 θέλουν δε θέλουν θα πρέπει να δημιουργήσουν Έλληνες παίκτες. Δεν λείπει το ταλέντο από τον Έλληνα». 

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Είναι υποχρεωτική για εμάς, μετά από τις νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κάνουμε υπερήφανους τους Βολιώτες. Να έχουν να λένε για αυτή τη χρονιά,. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ζητούμενο είναι ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τα ονόματα, ούτε τα χρώματα. Αλλά τους 34 βαθμούς. Μέχρι εκεί κοιτάμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον καθένα. Δεν θα αλλάξουμε κάτι στο συγκεκριμένο ματς». 

Για μεταγραφές: «Ο Ηλίας ο Σολάκης έχει καταπονηθεί, όπως και ο Μάρτιν. Μας λείπει ένας κεντρικός φορ. Όπως ο Ροτζέριο που είχαμε. Και στην έδρα μας, όπου παίζουμε με δύο στράικερ παίζουν αναγκαστικά και οι δύο και δεν ξεκουράζονται». 

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και φέτος τελειώνει το διετές που είχαμε υπογράψει, αλλά το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο». 

Για το μέλλον του: «Μετά από κάποια χρόνια δεν κοιτάω το μέλλον. Κάθε ομάδα που αναλαμβάνω προσπαθώ να την πάω όσο καλύτερα μπορώ και να κερδίζω τις μεγάλες ομάδες για να αποδεικνύω τι γίνεται με τους Έλληνες προπονητές, οι οποίοι είναι αδικημένοι. Οι παράγοντες και οι πρόεδροι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Η βαθμολογία των Ελλήνων προπονητών στην UEFA είναι ψηλά». 

Ολοκληρώνοντας, ο Σάκης Τσιώλης πρόσθεσε: «Και αυτή τη νίκη την αφιερώνω στους φιλάθλους του Βόλου. Το αξίζουν, ειδικά μετά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος». 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...