ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-1 *BINTEO*

Koυκουλάκης; Ούτε ο Μαρινάκης! (video)
Το πέναλτι-εφεύρεση του Κουκουλάκη, που δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στην Τρίπολη! Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 1-0 τον Αστέρα και πήγαν στο +8 από τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή Φουστέρ 
Ο Πάρντο επέστρεψε στο βασικό σχήμα, με την αμυντική τετράδα να μένει ίδια. Ο Τοροσίδης στα δεξιά, όπου ανέβαινε πολύ ψηλά, ο Μπράβο αριστερά, Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος στο κέντρο άμυνας. Ο Μοντέστο σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Γάλλο να μένει μπροστά από τους δυο στόπερ, ο Ιμπαγάσα δίπλα του σε ρόλο δημιουργού, Ριέρα αριστερά, Μιραλάς δεξιά, με τους δυο παίκτες να αλλάζουν συχνά θέσεις. Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε στη δράση και ήταν ο κρίκος με την γραμμή κρούσης και τον Μάρκο Πάντελιτς.

Τέταρτο για γκολ!
Το γήπεδο της Τρίπολης του πάει αρκετά και ο Ολυμπιακός το επιβεβαίωσε με το… καλημέρα. Όπως και στον αγώνα κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά, πήραν τον έλεγχο και στόχος ήταν το γρήγορο γκολ. Ο Τοροσίδης ανέβαινε αρκετά από τα δεξιά, βοηθούσε Ριέρα και Μιραλάς που εναλλάσσονταν και έγινε αρκετά απειλητικός. 
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τον Αστέρα στην περιοχή του και άρχισαν το σφυροκόπημα. Ο Ριέρα στο 3’ δεν μπόρεσε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ, ένα λεπτό αργότερα ο Τοροσίδης είδε τον Ντεγκρά να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του και η μπάλα στην επιστροφή της να βρίσκει το δοκάρι, ενώ στο 8’ ο Μιραλάς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα, στο 11’ ο «Τόρο» θα μπορούσε να γίνει απειλητικός για τον Ντεγκρά, ο Ουριμπάρι τον έριξε, με τον διεθνή αμυντικό και τον πάγκο του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται για αρκετά λεπτά. 

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αστέρας ισορρόπησε, ο Μπαστία ανέλαβε πρωτοβουλίες και ο Φρανκού προσπάθησε από τα δεξιά να κάνει τη διαφορά και να δώσει ώθηση στην ομάδα του. Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Πουλίδο (θλάση στον προσαγωγό), τη θέση του οποίου στην άμυνα πήρε ο Αργυρόπουλος. Οι Αρκάδες με μπάλα στα πόδια τους βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να απειλήσουν, μάλιστα στο 28’ θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το σοβαρό λάθος του Παπαδόπουλου, όμως ο Τοροσίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ασθενές γύρισμα του Καρέρα. 

Τρίτωσε, αλλά με ανύπαρκτο πέναλτι
Τη στιγμή που ο Αστέρας είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, ο Φουστέρ έκανε τη διαφορά και με τη… μεγάλη βοήθεια του Κουκουλάκη έγειρε στο 30’ την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός πήρε πρωτοβουλία, ανέλαβε επιθετικό ρόλο, μπήκε έξυπνα στην εστία του Ντεγκρά, όμως στο διώξιμο του Ορόθκο ο διαιτητής είδε… πέναλτι!!! Ο Ισπανός δεν αστόχησε, πέτυχε το τρίτο γκολ από την άσπρη βούλα και το έκτο του συνολικά στο πρωτάθλημα!
Η θερμοκρασία όμως των οπαδών του Ολυμπιακού που… ανέβηκε μετά το γκολ, παραλίγο να πέσει κατακόρυφα, αφού η απευθείας εκτέλεση του Μπαστία από… χιλιόμετρα μακριά πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πάρντο. 

Κάθισε στο… γκολ!
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός… προτίμησε να «κάτσει» στο γκολ του Φουστέρ, άτονος, χωρίς κίνηση και τα άκρα του να χωλαίνουν χωρίς να δίνουν ώθηση στην ομάδα. Ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό, ο Μπαστία ήταν ο κινητήριος μοχλός, όμως όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων σταματούσαν στο αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού, κάτι που ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να αλλάξει για να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα του. Η επιθετική γραμμή των Αρκάδων ήταν νωχελική, με τον Πάρντο να μην… ακουμπά μπάλα, αλλά και τους Πειραιώτες να αδυνατούν να απειλήσουν. 
Τρεις φάσεις έκανε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη, στο 68’ όταν Φουστέρ-Ιμπαγάσα έκρυψαν τη μπάλα, με τον Ισπανό να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Στο 88’ ο Μανιάτης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανάγκασε τον Ντεγκρά σε εξαιρετική επέμβαση, όπως και στις καθυστερήσεις ο Ζαϊρί τον Αργεντινό πορτιέρο.




Σχετικά video

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...