ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απεργία στην Α1!

Σε άμεση εφαρμογή της απεργίας κατέληξε η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στο ΟΑΚΑ, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των Ανδρών. Στην ψηφοφορία του Συνδέσμου υπήρχαν 151 ψήφοι υπέρ και μόλις 24 κατά.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ο Λάζαρος Παπαδόπουλος τόνισε: "Θεωρούν ότι το μπάσκετ είναι αυτοί. Το μπάσκετ, όμως, είμαστε εμείς. Στις 30 επιστολές που έχουμε στείλει, δεν έχουμε πάρει απάντηση. Ούτε καν στην σύσκεψη της ΕΟΚ θεώρησαν σκόπιμο να μας καλέσουν. Μας αγνοούν και πρέπει να απαντήσουμε".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τόνισε πως προτιμά να μην γίνει απεργία: "Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε δυο-τρεις αγωνιστικές, ώστε να δούμε τις προθέσεις τους. Είναι καλό να περιμένουμε λίγο. Επειδή, όμως, κάποιοι από μας είναι υψηλά αμειβόμενοι και μάλιστα με υπερβολικά ποσά, καλό θα είναι να μη μπούμε μπροστά. Μη προκαλέσουμε τη κοινή γνώμη".



O Δημήτρης Παπανικολάου είπε από την πλευρά του: "Θα είμαι στο πλευρό σας, αλλά ο όποιος αγώνας πρέπει να πετύχει. Να έχουμε εξασφαλίσει, δηλαδή, την θετική του έκβαση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν δεν παίξω φέτος. Το πολύ-πολύ να "το κόψω" νωρίτερα από το τέλος της σεζόν, όπως έχω υπολογίσει. Το θέμα είναι αν η πλειοψηφία αντέχει να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μακριά από τα γήπεδα. Προτείνω να δοθεί μια διορία στους φορείς".

Από τη Συνέλευση απουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ στο προεδρείο έφτασε επιστολή του Γιάννη Μπουρούση που τάχθηκε (προσωπικά, όπως σημείωσε) υπέρ της απεργίας. Read more!

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Τόρρες!

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία από το καλοκαίρι και μετά, ο Fernando Torres μοιάζει να είναι απολύτως έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι της Liverpool με την Everton.

Έτσι, ο Ισπανός στράικερ αναμένεται να ηγηθεί της γραμμής κρούσης των Reds, δεδομένης μάλιστα και της απώλειας του Dirk Kuyt, με άπαντες στο Anfield να εύχονται να βρεί ξανά το παλιό καλό του εαυτό.

Ο πρώτος που το θέλει αυτό, είναι σίγουρα ο Roy Hodgson, μιάς και η τυχόν αγωνιστική... ανάσταση του Torres, ξέρει πολύ καλά πως θα έχει θετική επίδραση σε όλη την ομάδα.

Read more!

Κοιτάζει Καθόρλα ο Ντελ Νέρι για τη Γιούβε!

Ο Σάντι Καθόρλα είναι στα μεταγραφικά πλάνα της Γιουβέντους. Ο μέσος της Βιγιαρεάλ και της εθνικής Ισπανίας είναι, για τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, Λουίτζι Ντελ Νέρι, η καλύτερη λύση και ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2014 και το κασέ του φθάνει τα 15 εκατ. ευρώ. Read more!

Επιστροφή Νέντβεντ στη Γιουβέντους

Αρκετό καιρό οι άνθρωποι της διοίκησης της "Γιούβε" έψαχναν να βρουν τον ρόλο που θα ταίριαζε καλύτερα στο πρώην μέσο του συλλόγου.
Τελικά, η χρυσή τομή βρέθηκε με το αγαπημένο παιδί των φίλων των "μπιανκονέρι" να αναλαμβάνει πόστο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ θα ασχολείται ειδικά με τα αθλητικά ζητήματα. Η πρόσληψη του Νέντβεντ αναμένεται να ψηφιστεί από το συμβούλιο το αργότερο μέσα στο μήνα.

Read more!

Συγκίνηση Βίγια για μεταλλωρύχους..

Την ανακούφισή του για τη θετική έκβαση της περιπέτειας των 33 μεταλλωρύχων της Χιλής εξέφρασε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Νταβίδ Βίγια, του οποίου ο πατέρας έκανε το ίδιο επάγγελμα.
Δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού. Οσοι γνωρίζουν το παρελθόν του Ισπανού στράικερ, ξέρουν πως η οικογένειά του δούλευε για δεκαετίες στα ορυχεία της Αστουρίας και η δραματική περιπέτεια των Χιλιανών ευαισθητοποίησε τον 28χρονο επιθετικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Ο δραματικός απεγκλωβισμός και η διάσωσή τους απασχόλησε όλη την υφήλιο. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για έναν άνθρωπο που είχε γνωρίσει ως παιδί αυτόν τον κόσμο. «Όλοι παρακολούθησαν τη διάσωση, όμως όταν έχεις γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους, βλέπεις την κατάσταση από εντελώς διαφορετική οπτική. Από παιδί ήμουν συνδεδεμένος με τα ορυχεία και κατάλαβα ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Μακάρι αυτό που συνέβη στη Χιλή να βοηθήσει στη βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών εργασίας, ώστε να μην βιώσουμε άλλο τέτοιο περιστατικό», ήταν τα λόγια του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Βίγια είχε στείλει δύο υπογεγραμμένες φανέλες της Μπάρτσα στους εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους. Read more!

Πάτο: "Είμαι στα καλύτερά μου"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι σχεδιάζει να ξεκουράσει τον Ιμπραΐμοβιτς στο ματς με την Κιέβο και ο Αλεσάντρε Πάτο δηλώνει έτοιμος να αντικαταστήσει το Σουηδό με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να συνεχίσει να καλείταιστη "σελεσάο" από το Μάνο Μενέζες.

Η πιθανή απουσία του "Ίμπρα" στο ματς του Σαββάτου με την Κιέβο, ίσως να μην κάνει αίσθηση στους "ροσονέρι", καθώς ο Πάτο δηλώνει έτοιμος να πάρει την ομάδα στις... πλάτες του και να την οδηγήσει σε ακόμα μια νίκη για τη Serie A.
"Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου", είπε ο Πάτο στο Μέσο της πατρίδας του "globosporte.com", για να σχολιάσει στη συνέχεια το γεγονός της επιστροφής του στο σύνολο του Μάνο Μενέζες:

 
Read more!

Ξεκάθαρο μήνυμα Ζαγοράκη

"Πιστεύω και στηρίζω τον Παύλο Δερμιτζάκη", είχε πει ο πρόεδρος αλλά οι περισσότεροι εξακολοθούσαν να πιστεύουν ότι εάν η ομάδα χάσει τα επόμενα 2-3 παιχνίδια, ο Δερμιτζάκης θα πλήρωνε το μάρμαρο για την πορεία του "Δικεφάλου". Ο Ζαγοράκης στην δήλωση του μετά τον αγώνα με τον αρη θύμισε με την γραπτή του ανακοίνωση μια παρόμοια που είχε βγάλει την εποχή των "σαρδελών" στηρίζοντας απόλυτα τον Σάντος και προαναγγέλοντας την πλήρη αλλαγή του ρόστερ. Μάλιστα εκείνο το βράδυ  είχε πει στο Σάντος το αλησμόνητο: "εαν παραιτηθείς εσύ θα παραιτηθώ και εγώ". Και δικαιώθηκε.
O Ζαγόρ είναι αποφασισμένος να στηρίξει 100% τον Δερμιτζάκη μέχρι τέλους και σκέψεις για απομάκρυνση του δεν υπάρχουν.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιστεύει ότι πίστευε και πρίν 2 χρόνια : ότι κατά 90% την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας την έχουν οι παίχτες. 

Μπράβο λοιπόν στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος στηρίζει τον προπονητή της ομάδας του και δεν τον δίωχνει με το πρώτο στραβοπάτημα!
Read more!

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού για την ποινή μια αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και έτσι το Τριφύλλι θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
Κόκκινο άναψε η ΕΠΟ στην παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση του Τριφυλλιού και διατήρησε ως έχει την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 45.000 ευρώ.

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικό να παίζεται ένα ντέρμπυ χωρίς κόσμο για επεισόδια που συνέβησαν 1 μήνα πριν! Read more!

Δεν θέλει μεταγραφές ο Μουρίνιο !

Μπορεί να ακούγονται διάφορα ονόματα για την Ρεάλ Μαδρίτης για μεταγραφές τον Ιανουάριο, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τόνισε ότι «η αγορά για εμάς έκλεισε».
Ο Special One τόνισε ότι όσα σενάρια και αν υπάρχουν, ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με ό,τι έχει στα χέρια του. «Οσον αφορά τις μεταγραφές, το να γίνεται κουβέντα για τους Μπέιλ, Γιορέντε και Ρούνεϊ δεν είναι κακό, όμως εμπιστεύομαι τους παίκτες μου για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν. Δεν έχουμε την τέλεια ομάδα, επειδή δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα. Διαθέτουμε εξαιρετικό υλικό με παίκτες με μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε δεν θέλω κανέναν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Η αγορά είναι κλειστή για την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός και αν κάτι εξαιρετικό συμβεί». Read more!

Ένα μήνα εκτός ο Κάουτ

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν για πολύμηνη απουσία του Ντιρκ Κάουτ, όμως ο Ρόι Χόντγκσον τόνισε πως ο Ολλανδός θα απουσιάσει το πολύ τέσσερις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ.
«Οι αρχικές φήμες που προήλθαν από την Ολλανδία έκαναν λόγο για έναν μεγάλο τραυματισμό, ενδεχομένως και για απουσία αρκετούς μήνες. Αλλά το ιατρικό τιμ είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Νομίζω ότι το διάστημα απουσίας του θα είναι πιθανότατα ένας μήνας, ίσως και τρεις εβδομάδες αν είμαστε τυχεροί», ήταν τα λόγια του προπονητή της Λίβερπουλ που αναφέρθηκε και στον προηγούμενο τραυματισμό του Κάουτ, που έγινε και πάλι σε υποχρεώσεις της Εθνικής Ολλανδίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.
«Είναι απογοητευτικό γιατί είναι η δεύτερη φορά που γύρισε τραυματίας από την Εθνική Ολλανδίας και δεν θα τον έχουμε στην διάθεση μας για ακόμα λίγες εβδομάδες».

Φθηνά την γλίτωσε τελικά ο Ολλανδός... Read more!

Οι πρώτες σκέψεις του Χιμένεθ για Άρη

Ο Μανόλο Χιμένεθ με τις ασκήσεις στα τελειώματα φανέρωσε μία από τις σκέψεις του για το παιχνίδι της Κυριακής

Η σημερινή προπόνηση ήταν η πρώτη για τον Μανόλο Χιμένεθ με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ, καθώς επέστρεψαν και οι διεθνείς. Ο Ισπανός τεχνικός, αν και δεν έκανε κάποιο δίτερμα ή ασκήσεις που να φανερώνουν ξεκάθαρα τα πλάνα του για το ματς με τον Άρη, άφησε κάποια δείγματα για τις σκέψεις του. Και κυρίως αυτές που αφορούν τους επιθετικούς που θα αγωνιστούν στο «Κλ. Βικελίδης». Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία άσκηση με τα τελειώματα, κράτησε 7 παίκτες (Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο, Έντερ, Λεονάρντο, Γκερέιρο και Μπερνς) ωστόσο έδειξε να χρησιμοποιεί και να δίνει εντολές σε συγκεκριμένους τέσσερις. Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο και Έντερ, ήταν οι παίκτες που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και είχαν άμεση επαφή με το τέρμα, με τους υπόλοιπους κυρίως να βοηθάνε στο μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων.
Read more!

Φετφατζίδης: "Τους ευχαριστώ..."

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη συμμετοχή του στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχει γίνει το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο νεαρός άσος έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλο του κόσμου, με τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Ο ίδιος προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος και μέσα από τη δουλειά να μπορέσει να καθιερωθεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Εθνική ομάδα.

"Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια. Είναι τιμή για μένα. Τέτοιες κουβέντες από τέτοιους ποδοσφαιριστές μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Είναι παίκτες με μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις κι είναι ευχάριστο να εκφράζουν τόσο κολακευτικά σχόλια για μένα. Μακάρι στο μέλλον να παίξουν κι άλλα νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα", τόνισε στην Sportday ο Φετφατζίδης, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του για τα όσα κολακευτικά σχόλια έκαναν για εκείνον τις τελευταίες μέρες.
Κατά την άποψή μας είναι μεγάλο ταλέντο. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι προς το παρρόν δεν σκοράρει. Ας μείνει προσγειωμένος και σε λίγα χρόνια θα μας κάνει περήφανους με την μπαλάρα που θα παίζει!! Read more!

Χαβίτο: "Μπροστά μας η ΑΕΚ"

Το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αγαπητός Αμπελάς παρέδωσε το βραβείο του MVP της πέμπτης αγωνιστικής στον Φρανθίσκο Χαβίτο Περάλ. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των κιτρίνων σημείωσε: «Θέλω να ευχηθώ στον Χαβίτο πρώτα από όλα να είναι πάντα γερός και φυσικά να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Να πραγματοποιήσει κάθε φιλοδοξία και στόχο του, μέσω της ομάδας.  Του εύχομαι να συνεχίσει να βάζει τέτοια κρίσιμα γκολ για τον ΑΡΗ. Φέτος θα είναι η χρονιά του και θα είναι ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες».
Από την πλευρά του ο Ισπανός επιθετικός επεσήμανε: « Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Φέτος ξεκίνησαν πολύ καλά τα πράγματα για εμάς, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ελπίζω η χρονιά να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα μου. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στις κόρες μου και στη γυναίκα μου, που με στηρίζουν πάντα. Θέλω, όμως, να το αφιερώσω και στους συμπαίκτες μου, αλλά και στους οπαδούς της ομάδας, που είναι πάντοτε δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να… σπάσουμε και αυτήν την παράδοση -αν και τους είχαμε κερδίσει 4-0 στα πλέι-οφ-, όπως “σπάσαμε” και αυτήν στο γήπεδο της Τούμπας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε τους πολύ χρήσιμους τρεις βαθμούς στην έδρα μας». Read more!

Ζανέτι: «Δεν έρχεται ο Μέσι»

Κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του Λίο Μέσι στην Ίντερ απέκλεισε ο συμπατριώτης του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χαβιέ Ζανέτι.


Ο αρχηγός των «νερατζούρι» απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συμπαίκτης με τον 23χρονο άσο άμεσο μέλλον.
«Ο Μέσι αυτή τη στιγμή είναι καλά στην Μπαρτσελόνα. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και όλοι τον θέλουν στην ομάδα τους. Για την ώρα δεν θα έρθει στην Ίντερ και θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον». Read more!

Στρώνουν χαλί σε Τζαβέλλα!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιώργου Τζαβέλλα τόσο με την Εθνική μας ομάδα όσο και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανάγκασαν την έγκυρη γερμανική εφημερίδα «Bild» να αναφερθεί με εγκωμιαστικό τρόπο στο ταλέντο του 22χρονου αριστερού μπακ.


Ο Τζαβέλας που αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κροατία έχει ήδη εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στη Μπουντεσλίγκα. Εξάλλου ο 22χρονος μπακ έχει αγωνιστεί ήδη σε 6 αγώνες της Άιντραχτ Φρανφούρτης και θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Σκίμπε.
Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την μεταγραφή του από τον Πανιώνιο που κόστισε περί τα 1,2 εκατ. ευρώ ενώ πλέον η αξία του ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και αναμένεται να εκτιναχθεί περισσότερο στο μέλλον. Τέλος γίνεται αναφορά και στις πολύ καλές του σέντρες, την επιθετική του έφεση, αλλά και στα ατομικά του μαρκαρίσματα. Read more!

Αδαμίδης: "Έχουμε ένα σύμμαχο"

Αισιόδοξος για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ενωσης, Σταύρος Αδαμίδης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον νομάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πέτρος Παππάς...

Ο Αδαμίδης πήγε στα στο γραφείο του Γιάννη Σγουρού, κουβαλώντας μαζί του και μία μακέτα του γηπέδου για να τη δείξει στον νομάρχη Αττικής. Η ΑΕΚ από την πλευρά της τόνισε μέσω των δύο εκπροσώπων της, πως σκοπός της είναι να χτιστεί το νέο γήπεδο στη θέση όπου βρισκόταν το προηγούμενο και εξετάζουν στην παρούσα στιγμή μόνο αυτή την προοπτική και καμία άλλη. Η παρουσία του Πέτρου Παππά, έναν εκ των μεγαλομετόχων, στη συνάντηση δείχνει πόσο μεγάλη βαρύτητα έχει για τη διοίκηση της ΑΕΚ το συγκεκριμένο project. Read more!

Ετοιμος για το "αντίο" ο Λουίς Φαμπιάνο

Η έναρξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου είναι αρκετά δύσκολη για τον Λουίς Φαμπιάνο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Σεβίλης. Αυτή είναι, πάντως, μία κατάσταση την οποία ο διεθνής επιθετικός δεν πρόκειται να ανεχθεί επί μακρόν, όπως ο ίδιος υπογράμμισε με δηλώσεις του.

«Τον Ιανουάριο θα πρέπει να σκεφτώ αν θα πρέπει να βρω κάποια λύση γι΄ αυτό» είπε ο Βραζιλιάνος άσος των Ανδαλουσιάνων, που πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Σεβίλη ως το 2013. Αυτό όμως ουδόλως φαίνεται να απασχολεί τον Μανθάνο, όπως δεν απασχολούσε και τον Αλβάρεθ, με αποτέλεσμα ο Φαμπιάνο να βιώνει μία από τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, στην άκρη του πάγκου.

«Θέλω να νιώσω σημαντικός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «βομβιστής», για τον οποίο φέρονται να ενδιαφέρονται οι Τότεναμ, Μαρσέιγ, Σάλκε και, εσχάτως, η Ρεάλ Μαδρίτης. Read more!

Στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα ο Νίνης

Το ισπανικό περιοδικό Don Balon συμπεριλαμβάνει στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Σωτήρη Νίνη.
Άλλη μία διάκριση για τον Σωτήρη Νίνη που βρίσκεται ανάμεσα στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα που γεννήθηκαν από το 1990 και έπειτα στο παγκόσμιο στερέωμα, σύμφωνα με το περιοδικό Don Balon που κυκλοφόρησε σήμερα.
«Η συνέπεια και η σταθερότητα θα τον καθιερώσουν», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο για τον 20χρονο Έλληνα χαφ.
Read more!

Πρώτο θέμα ο "Κάρα" στην UEFA

Στο επίσημο σάιτ της UEFA το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη που έδωσε τη νίκη στην Εθνική μας είναι πρώτο θέμα ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του.
Με τίτλο "Ο αρχηγός Καραγκούνης υπογράφει την επιτυχία των Ελλήνων" το επίσημο σάιτ της UEFA φιλοξενεί μεγάλο θέμα για το 2-1 επί του Ισραήλ και μάλιστα ο δημοσιογράφος Γράχαμ Γουντ, έχει κάνει μία μικρή συνέντευξη του αρχηγού του Παναθηναϊκού που τονίζει...
"Η νίκη ήρθε με καρδιά και ψυχή. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο αγώνες στην σειρά όταν η πίεση ανεβαίνει. Όλοι κατέβαλαν μία μεγάλη προσπάθεια και αξίζαμε τη νίκη. Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Είχαμε πάθος και καρδιά και καταφέραμε να προηγηθούμε. Δεχθήκαμε γκολ από ατυχία αλλά ήμασταν ικανοί να ανταπεξέλθουμε και στο τέλος χάσαμε και ευκαιρίες να κάνουμε 3-1. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί είχαμε πολλούς παίκτες που ήταν τραυματίες ή έχουν αποσυρθεί πλέον από την Εθνική."
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...