ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συγκίνηση Βίγια για μεταλλωρύχους..

Την ανακούφισή του για τη θετική έκβαση της περιπέτειας των 33 μεταλλωρύχων της Χιλής εξέφρασε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Νταβίδ Βίγια, του οποίου ο πατέρας έκανε το ίδιο επάγγελμα.
Δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού. Οσοι γνωρίζουν το παρελθόν του Ισπανού στράικερ, ξέρουν πως η οικογένειά του δούλευε για δεκαετίες στα ορυχεία της Αστουρίας και η δραματική περιπέτεια των Χιλιανών ευαισθητοποίησε τον 28χρονο επιθετικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Ο δραματικός απεγκλωβισμός και η διάσωσή τους απασχόλησε όλη την υφήλιο. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για έναν άνθρωπο που είχε γνωρίσει ως παιδί αυτόν τον κόσμο. «Όλοι παρακολούθησαν τη διάσωση, όμως όταν έχεις γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους, βλέπεις την κατάσταση από εντελώς διαφορετική οπτική. Από παιδί ήμουν συνδεδεμένος με τα ορυχεία και κατάλαβα ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Μακάρι αυτό που συνέβη στη Χιλή να βοηθήσει στη βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών εργασίας, ώστε να μην βιώσουμε άλλο τέτοιο περιστατικό», ήταν τα λόγια του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Βίγια είχε στείλει δύο υπογεγραμμένες φανέλες της Μπάρτσα στους εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...