ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE STREAMING (21:45)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (21:45) Oλυμπιακός - Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για το TOP-16 της Ευρωλίγκας, θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο,για όλους τους χρήστες,εσωτερικού και εξωτερικού.

http://www.fromsport.com/v-0/16/66/v-166732.html

http://www.firstrow.net/watch/46184/1/watch-olympiacos-vs-fenerbahce-ulker.html


* Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προστεθούν και άλλα links, εφόσον προκύψουν.

Το Protathlitesgr.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετε.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

Σιδηρόπουλος: «Έτοιμος να τα παρατήσω»


Στην επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους αναφέρθηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Έλληνας διαιτητής δεν έκρυψε πως σκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον χώρο της διαιτησίας, ενώ μίλησε και για την στάση της ΕΠΟ στο σχετικό θέμα. Ο Σιδηρόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τις επιθέσεις σε βάρος διαιτητών: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι μεμονωμένα περιστατικά και όχι οργανωμένα. Αν είναι οργανωμένα τότε μιλάμε για καθαρή τρομοκρατία. Δεν πιστεύω ότι τρομοκρατούνται οι διαιτητές γιατί είναι μια ομάδα ενωμένη».
Για το... ιστορικό της επίθεσης: «Δεν είχα κάποια απειλητικά μηνύματα πριν. Ο χώρος που δέχθηκα την επίθεση είναι ανοικτός. Είχαμε εντοπίσει κάποιες περίεργες κινήσεις, αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Για την επίθεση γίνεται προανάκριση. Το τμήμα που έχει αναλάβει την υπόθεση, δουλεύει μεθοδικά και πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα. Οι αφορμές μπορεί να είναι πάρα πολλές, το θέμα όμως είναι πως θα τα αντιμετωπίσουμε εμείς. Δεν πιστεύω ότι οδηγεί κάπου το να ξυλοκοπούνται οι διαιτητές».
Για τις πρώτες του σκέψεις: «Μετά από κάτι τέτοιο σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, αλλά όταν ηρεμεί η κατάσταση το ξανασκέφτεσαι και κάνεις θυσίες. Ίσως είναι κάτι που πρέπει εντός εισαγωγικών να το περάσουμε. Σίγουρα όμως σκέφτεσαι αν αξίζει να περνάς κάτι τέτοιο. Έπρεπε να έχει προβληματίσει την πολιτεία το γεγονός ότι διαιτητές ζήτησαν άδεια οπλοφορίας. Θα φτάσουμε στο σημείο να ζητούν άδεια και οι ποδοσφαιριστές».
Για το αν η ΕΠΟ βρίσκεται στο πλευρό του: «Έχω την απόλυτη στήριξη όλων των ιθυνόντων από την πρώτη στιγμή. Το καταλαβαίνω και ενεργά, από χθες μέχρι και σήμερα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οι άνθρωποι είναι στο σωστό δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι κάνουν σωστά βήματα. Είναι δεδομένο ότι γίνονται ενέργειες για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα».
Για το αν θα προχωρήσουν οι διαιτητές σε απεργία: «Η αποχή και η απεργία δεν είναι λύση. Το πρόβλημα είναι συλλογικό, αφορά το γενικότερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να εργαστούμε συνολικά οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια οι παράγοντες για να εκτοξεύσουμε το ποδόσφαιρο εκεί που θέλουμε».
Πηγή novasports
Read more!

Έχει πιάσει πάτο ο Τζο Κόουλ

Έχει πιάσει πάτο ο Τζο Κόουλ
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις. Ο λόγος για τον Τζο Κόουλ, ο οποίος έξι μήνες πριν πανηγύριζε το νταμπλ με την Τσέλσι, και τώρα αγωνίζεται με τις ρεζέρβες της Λίβερπουλ!



Ο διεθνής Άγγλος άσος μετακόμισε το καλοκαίρι στους «κόκκινους» με ελεύθερη μεταγραφή από τους «μπλε» και όλοι περίμεναν ότι θα ήταν αυτός που θα έκανε τη διαφορά. Ο 29χρονος άσος, όμως, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με συνέπεια να υποβιβαστεί στις «ρεζέρβες», για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Κόουλ αγωνίστηκε σαράντα πέντε λεπτά στη νίκη των πιτσιρικάδων της Λίβερπουλ με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο του Λάνκασαϊρ, ενώ δεν αποκλείεται η Γουέστ Χαμ να ζητήσει τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι για να τη βοηθήσει να σωθεί, αφού ακόμα και σε αυτή τη Λίβερπουλ δύσκολα θα αγωνιστεί στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Πηγή gazzeta Read more!

Απογοήτευση για Λέικερς


Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από τους Ντάλας Μάβερικς με 109-100. Με τον Κόμπε Μπράιαντ σε κακή βραδιά δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο. Ο Κόμπε σημείωσε 21 πόντους και ο Γκασόλ 23. Το Ντάλας είχε εκπληκτικό τον 37χρονο Τζέισον Κιντ.

Γενικά οι βετεράνοι έκλεψαν την παράσταση στους αγώνες του ΝΒΑ που έγιναν ξημερώματα Πέμπτης. Εκτός από τον  Κιντ, οι Σακίλ Ο' Νιλ, Γκραντ Χιλ και Στιβ Νας βοήθησαν τις ομάδες τους να πετύχουν νίκες. Γεγονός της ημέρας ωστόσο ήταν το ναυάγιο της ανταλλαγής που μαγειρευόταν τον τελευταίο καιρό με επίκεντρο την μετακίνηση του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Τζέρσι Νετς.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Νιού Τζέρσι Νετς - Γιούτα Τζαζ: 103-95
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Φίνιξ Σανς: 98-106
Ορλάντο Μάτζικ - Φιλαδέλφεια 76ερς: 99-98
Μπόστον Σέλτικς - Ντιτρόιτ Πίστονς: 86-82
Μιλγουόικι Μπακς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντζ: 100-87
Νιού Όρλεανς Χόρνετς - Μέμφις Γκρίζλις: 103-102
Χιούστον Ρόκετς - Νιου Γιορκ Νικς: 104-89
Σαν Αντόνιο Σπερς - Τορόντο Ραπτορς: 104-95
Ντάλας Μάβερικς - Λος Άντζελες Λείκερς: 109-100
Ντένβερ Νάγκετς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: 112-107
Σακραμέντο Κινγκς - Πόρτλαντ Μπλέιζερς: 90-94
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Ιντιάνα Πέισερς: 110-108

Λος Άντζελες Κλίπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς: 126-111
Πηγή novasports
Read more!

Μίτσελ: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"


Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίτσελ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, έως το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης αποκτήθηκε δανεικός για έξι μήνες και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.
Ο Μίτσελ είχε απαγόρευση δηλώσεων από τον μάνατζέρ του, όμως κατά την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο και λόγω της πίεσης που δέχτηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, η οποία συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν ξέρω για το αν θα μπει οψιόν αγοράς στην συμφωνία. Εγώ θα μείνω μέχρι τον Ιούνιο και μετά βλέπουμε».
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Καλαμιώτη στη Νίκη Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιώτη στην ομάδα της Νίκης Βόλου με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/06/11».
Τέλος, τον Σπύρο Οικονομόπουλο θα βραβεύσει με τον Ολυμπιακό Βόλου η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στον Σπύρο Οικονομόπουλο.
Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.
Ο Σπύρος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 1979 έως το 1992. Ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988-89, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Κύπελλο το 1983 και το πρωτάθλημα το 1992. Κέρδισε το χρίσμα του διεθνούς και υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕΚ συνολικά 115 φορές».
Πηγή Novasports
Read more!

Παράθυρο για Μαϊκόν στη Ρεάλ

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μαϊκόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ιταλικό Τύπο ο μάνατζερ του παίκτη, Αντόνιο Καλιέντο.
Παράθυρο για Μαϊκόν στη Ρεάλ


Ο Καλιέντο μίλησε επί του θέματος στο Goal.com Italia, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Πάντα υπήρχε μια εξαιρετική σχέση με τον Μοράτι και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον πρόεδρο για να αποχωρήσει ο Μαϊκόν από την Ίντερ. Η επιθυμία του Μαϊκόν για αποχώρηση δεν είναι η ίδια από τη στιγμή που ο Λεονάρντο πήγε στην Ίντερ και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά αν υπάρξει οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, τότε η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί. Μόνο τότε ο Μαϊκόν μπορεί να αποχωρήσει».
Πηγή gazzeta
Read more!

Η «γκέλα» του Σαριέγκι και τα λάθη του Φερέιρα

Αν γυρίζαμε λίγο τον χρόνο πίσω και πατήσουμε μια… παύση στο ημίχρονο του ντέρμπι ΠΑΟ και ΑΕΚ, τότε λίγους θα βρίσκαμε που θα περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι. Βλέπετε, στα πρώτα 45 λεπτά, οι «πράσινοι» ήταν επιθετικοί, έβαζαν κάτω την μπάλα, έβγαζαν συνδυασμούς και το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ, απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που προτίμησε να περιμένει τον αντίπαλο (τελικά της βγήκε σε καλό). 

Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ίδια. Η απόδοση έπεσε, ρυθμός δεν υπήρχε και μια στιγμή λανθασμένη ήταν αρκετή για να σκοράρει η ΑΕΚ, στη δεύτερη της επίσκεψη στα καρέ του «τριφυλλιού». Ο Σαριέγκι με το τραγικό του λάθος (φαίνεται πως το έχει η μοίρα του Βάσκου στα ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι μέσα σε γκέλες. Σας θυμίζω το παιχνίδι του πρώτου γύρου...), τα έφερε όλα τούμπα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα… 

Οι «πράσινοι», από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν ποτέ να πιέσουν την «Ενωση». Ο Φερέιρα έκανε λάθη. Αρκετά λάθη. Δέχομαι ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού, που δεν έχει καμία σχέση με αυτή προ δυο μηνών. Χθες, όμως, βγήκε… οφσάιντ. Χωρίς κανένα λόγο αφήνει εκτός ενδεκάδας τους Χριστοδουλόπουλο, Κατσουράνη και Βύντρα. Όταν αποφασίζει, μετά το 1-0 να βάλει στο ματς τους δυο πρώτους, χάνει ένα δεκάλεπτο, με το να τοποθετήσει τον Λάζαρο στο αριστερό άκρο και τον Αργεντινό στο δεξί. Όταν κατάλαβε ότι τα έκανε «μούσκεμα», τους άλλαξε πλευρές, αλλά ήταν αργά… 

Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, επίσης, ήταν η «εξαφάνιση» του Σισέ. Ο Γάλλος δεν πήρε ποτέ τις πάσες που έπρεπε. Επρεπε να μπει ο Κατσουράνης για να πάει η μπάλα τρεις φορές στα πόδια του πρώτου σκόρερ της ομάδας. 

Πηγή sport-fm Read more!

Καλώς ήρθες, Νέρι!

Καλώς ήρθες, Νέρι!
Ο Νέρι Καστίγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί άμεσα με τα κίτρινα. Το gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τον υποδέχθηκε!

Τον Μεξικανό επιθετικό υποδέχτηκαν με ανθοδέσμες τόσο η διοίκηση του Άρη, όσο και οι φίλαθλοι των «κιτρίνων». Ο Καστίγιο στις πρώτες δηλώσεις τόνισε πως ξέρει πού ήρθε: «Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα και θέλω να με αγαπήσουν και να τους αγαπήσω. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο. Ξέρω πού ηρθα και έχω σκοπό να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Έχω μάθει για το τέλος της συνεργασίας του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Είναι καλός προοπονητής και δεν ξέρω γιατί τερματίστηκε η συνεργασία του με την ομάδα. Έχει δώσει πολλά πράγματα στον Άρη».

Για τη φυσική του κατάσταση: Ήμασταν σε άδεια τον τελευταίο μήνα από την ομάδα στην Αμερική. Χρειάζομαι χρόνο και προπονήσεις. Θα ξεκινήσω αμέσως δουλειά. Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ τώρα, στο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, αλλά δεν είναι στο δικό μου το χέρι.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Μακάρι να είμαι έτοιμος και να αγωνιστώ. Αυτή είναι η επιθυμία μου, αλλά θα το κρίνουν άλλοι.

Ο παίκτης πηγαίνει τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ενώ θα γνωρίσει και τους συμπαίκτες του.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Θέλει Αμανατίδη η Ντούισμπουργκ

Τον Γιάννη Αμανατίδη έχει βάλει στο μάτι η Ντούισμπουργκ. Η ομάδα του Μίλαν Σάσιτς δίνει μάχη για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα και ψάχνει για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.
Θέλει Αμανατίδη η Ντούισμπουργκ

«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, που μπορεί να μας βοηθήσει αμέσως. Προσπαθούμε να τον αποκτήσουμε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μπρούνο Χούμπνερ.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Σάσιτς, δεν φάνηκε αισιόδοξος. «Το συνολικό μας μπάτζετ είναι 5,3 εκατ. ευρώ και δεν νομίζω πως θα είναι εφικτό να τον αποκτήσουμε. Πάντως ο Αμανατίδης είναι σούπερ επιθετικός», τόνισε.

Ο Αμανατίδης τη φετινή σεζόν έχει έντεκα συμμετοχές με την Άιντραχτ, από τις οποίες μόλις τις τέσσερις ξεκίνησε βασικός. Η Ντούισμπουργκ είναι τέταρτη στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 33 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Άουγκσμπουργκ.
Πηγή gazzeta Read more!

Ματεράτσι: «Ο Ζοσέ θα επιστρέψει μία μέρα»

Ματεράτσι: «Ο Ζοσέ θα επιστρέψει μία μέρα»
Την επιθυμία του να επιστρέψει για μία ακόμη φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, εξέφρασε ο Ιταλός άσος της ομάδας, Μάρκο Ματεράτσι.

Ο «Μάτριξ» εμφανίζεται υπέρμαχος του Ίβηρα τεχνικού και μιλώντας στην έκδοση Italsport.it τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήταν υπέροχα αν ο Λεονάρντο και ο Μουρίνιο προπονούσαν μαζί την Ίντερ. Πιστεύω πως ο Μουρίνιο θα επιστρέψει μια μέρα», τόνισε ο 37χρονος άσος των Νερατζούρι.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Δεν ήταν έκπληξη η ήττα μας»

«Δεν ήταν έκπληξη η ήττα μας»
Ως... καμπανάκι λειτούργησε για την Μπαρτσελόνα η ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Μπέτις με 3-1 για το Copa del Rey, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας σημείωσε πως η ήττα της ομάδας του είναι έκπληξη για τους δημοσιογράφους αλλά όχι και για τον ίδιο:

«Ξέραμε από τη στιγμή της κλήρωσης ότι δεν θα είναι εύκολο. Με το που είδαμε την Μπέτις καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η πρόκρισή μας. Είναι μεγάλης αξίας το εισιτήριο που πήραμε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα ένιωσα πως θα ήταν τυπική διαδικασία η ρεβάνς.

Αν η Μπέτις όμως έπαιρνε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Καμπ Νου, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Για σας ήταν έκπληξη η ήττα αυτή, αλλά όχι για μένα. Αυτό το αποτέλεσμα μας έβαλε στη θέση μας.Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Παραδοσιακά παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο και μας έδωσε μια καλή γεύση από αυτό.

Έχει πολλούς καλούς παίκτες, ενώ είναι πολύ δεμένη σαν σύνολο. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι είναι πρωτοπόρος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και ελπίζω του χρόνου να βρίσκεται στην Πριμέρα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ο Γιάντσον κέρδισε την Google!


Ο Γιάντσον της Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε την δικαστική διαμάχη που είχε με την Google προσφέροντας την αποζημίωση που του εκδικάστηκε στα θύματα των πλημμύρων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.Ο 27χρονος άσος προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Orkut που βρίσκεται υπό την σκέπη της Google για την δημιουργία φεύτικου προφίλ του.Ο βραχύσωμος άσος δικαιώθηκε εισπράττοντας παχυλή αποζημίωση, ενώ η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να παράσχει πληροφορίες σχετικές με το IP του ανθρώπου που χρησιμοποιούσε τα στοιχεία του Γιάντσον.
"Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου. Σε τούτη την περίπτωση έγινε χρήση πολλών λανθασμένων πληροφοριών. Ιστοσελίδες όπως το Orkut παρότι έγινε σχετική επισήμανση δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να αποσυρθεί το προφίλ.
Απονεμήθηκε δικαιοσύνη και πιστεύω πως ο Γιάντσον θα κάνει το καθήκον του προσφέροντας χρήματα στα θύματα των πλημμύρων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ έχει ευαισθητοποιηθεί αντιστοίχως και για τις καταστροφές που προξενήθηκαν στην Ουκρανία.

Είναι ένας ποδοσφαιριστές που πάντα πράττει το σωστό και βοηθάει εκείνους που έχουν ανάγκη" ανέφερε ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο εκ των συνηγόρων του Βραζιλιάου ποδοσφαιριστή.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Και κόβει και σκοράρει!

Και κόβει και σκοράρει! (videos)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Μίτσελ. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Ισπανό που εκτός από ικανότατος αμυντικός μέσος, πετυχαίνει εντυπωσιακά γκολ! Ο Ισπανός άσος έφτασε στις 14:00 με πτήση της British Airways, αλλά δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Ο Μίτσελ θα μεταβεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Ο Μίτσελ με αριθμούς

ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΓΚΟΛ

2005/06

Σπόρτινγκ Χιχόν

24

1

2006/07

Σπόρτινγκ Χιχόν

35

3

2007/08

Σπόρτινγκ Χιχόν

36

3

2008/09

Σπόρτινγκ Χιχόν

30

-

2009/10

Μπέρμιγχαμ

9

-

2009/10

Σπόρτινγκ Χιχόν

14

-

2010/11

Μπέρμιγχαμ

12

-

Πηγή gazzetta

Read more!

Σίγουροι για την πρόκριση

«Δεν χάνουμε την πρόκριση. Θα πάμε να νικήσουμε στην Τούμπα». Αυτή τη βεβαιότητα εξέφραζαν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο 1-1 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έβαλαν με την κακοδαιμονία τους για τα τέσσερα δοκάρια που είχαν στο ματς και τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως αν παρουσιαστούν αρκούντως σοβαροί και… τυχεροί στη ρεβάνς στις 2 Φεβρουαρίου θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. 
Σίγουροι για την πρόκρισηΜάλιστα στήριζαν ακόμη περισσότερο τη σιγουριά τους στο γεγονός ότι εκτός σοβαρού απροόπτου δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν την «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, καθώς επίκειται τιμωρία του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον με μία αγωνιστική) για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο. 

Πηγή sport-fm Read more!

Οι λαγοί του Ομπράντοβιτς *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Λιέτουβος θα είναι καλύτερη στη συνέχεια και όχι μόνο για τις τσιρλίντερ της… Ο Παναθηναϊκός ακόμα καλύτερος όσα προβλήματα και να έχει. Και αυτό γιατί τελικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει να βγάζει λαγούς από το καπέλο του.Αν σας έλεγαν πριν το ματς ότι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε με 21 πόντους μία ομάδα που είχε κερδίσει στην έδρα της, την Μπαρτσελόνα, χωρίς να έχει Σάτο, Μάριτς, με τον Τέπιτς να τραυματίζεται και τον Διαμαντίδη να μένει έξω για πέντε λεπτά λόγω τραυματισμού, θα το πιστεύατε;Έλα πείτε την αλήθεια… Ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν θα το πίστευαν. Αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά το ότι έπαιξε με οκτώ παίκτες, ήξερε πώς να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο στο Τορ-16.

Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η εμφάνιση ήρθε μετά από δύο παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, με τους τραυματισμούς να συνεχίζουν να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά και με άσχημα ποσοστά στην τελική από μακριά.

Είχαμε πει πως ο Παναθηναϊκός χωρίς την βοήθεια των Τέπιτς, Καλάθη και Βουγιούκα δεν μπορεί να κερδίσει τα δύσκολα παιχνίδια. Και εν μέρει το ανέτρεψε, μιας και οι Βουγιούκας και Τέπιτς δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου και ο Καλάθης βοήθησε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τι συνέβη όμως και άλλαξε η εικόνα; Απλά ο Παναθηναϊκός και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμπιστεύτηκε τον Κώστα Καϊμακόγλου και ο νεαρός όχι μόνο τον δικαίωσε αλλά ήταν και ο καλύτερος των πρασίνων. Και σαν «τριάρι» και σαν «τεσσάρι», έκανε όλες τις δουλειές και με το παραπάνω.

Και πλην του Καϊμακόγλου, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Τσαρτσαρή που επίσης δεν είχε φανεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, είδε τον Μπατίστ να βρίσκει τα πατήματα του και δεν χρειάστηκε τους πόντους, παρά μόνο την ευφυΐα του Δημήτρη Διαμαντίδη για να κερδίσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και όπως μας έχει δείξει το παρελθόν στην διοργάνωση, αν οι πράσινοι κάνουν το 3/3 στην έδρα τους, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση…

Σημασία έχει βέβαια η διάρκεια και αυτό είναι το επόμενο στοίχημα του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε τα ξημερώματα, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο θα ξαναμπεί σε αεροπλάνο για να πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την Λιέτουβος; Με τον Στρόμπερι να παίζει στα επόμενα παιχνίδια και τον Γιασάιτις να βρίσκει περισσότερο τα πατήματα του, θα είναι τελείως αλλαγμένη και πολύ καλύτερη… Καμία από τις δύο ισπανικές δεν θα περάσει εύκολα από εκεί.

Τουλάχιστον όποιοι πάνε στο Βίλνιους θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τσιρλίντερς της ομάδας. Και επειδή δεν είναι όλοι το ίδιο… τυχεροί εμείς σας τις φέρνουμε λίγο πιο κοντά, στα επόμενα videos…

http://www.dailymotion.com/video/xgneed_yy-yyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyy_sport#from=embed&start=1

Πηγή sport24
Read more!

Το πρόγραμμα έως το φινάλε


Το αναλυτικό πρόγραμμα έως το φινάλε του πρωταθλήματος, γνωστοποίησε η Σούπερ Λίγκα την Πέμπτη. Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου(19:30) θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 23η αγωνιστική.Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη για την ίδια αγωνιστική δεν ορίστηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του "Δικεφάλου του Βορρά" και θα οριστεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.Εξάλλου όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θα έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19:00 ενώ η αυλαία θα πέσει στις 17 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα από την 23η έως την 30η αγωνιστική:

23η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Σάββατο 19/02/11ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ17:15 NOVA
Σάββατο 19/02/11ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΣΤΑΔ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"19:30 NOVA
Σάββατο 19/02/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"19:30 NET
Κυριακή 20/02/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ15:00 NOVA
Κυριακή 20/02/11ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ17:15 NOVA
Κυριακή 20/02/11Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΟ.Α.Κ.Α.19:30 NOVA
Κυριακή 20/02/11SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑSKODA ΞΑΝΘΗ ARENA19:30 NET
Π.Α.Ο.Κ. - Δ.Ε.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ- NOV

Σημείωση: Ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Δ.Ε. Εργοτέλης δεν ορίστηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα οριστεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

24η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Σάββατο 26/02/11ΗΡΑΚΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ17:15 NOVA
Σάββατο 26/02/11ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΕ.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ17:15 NOVA
Σάββατο 26/02/11ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΟ.Α.Κ.Α.19:30 NOVA
Κυριακή 27/02/11ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣAEL FC ARENA15:00 NOVA
Κυριακή 27/02/11ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ15:00 NOVA
Κυριακή 27/02/11Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ.ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ17:15 NOVA
Κυριακή 27/02/11Π.Α.Ο.Κ. - ΚΑΒΑΛΑΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ17:15 NOVA
Κυριακή 27/02/11ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ19:30 NOVA

25η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Σάββατο 05/03/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ17:15 NOVA
Σάββατο 05/03/11SKODA ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑSKODA ΞΑΝΘΗ ARENA17:15 NΕΤ
Σάββατο 05/03/11ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣΓΗΠ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ19:30 NOVA
Κυριακή 06/03/11ΚΑΒΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΣΤΑΔ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"15:00 NOVA
Κυριακή 06/03/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"15:00 NΕΤ
Κυριακή 06/03/11ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ17:15 NOVA
Κυριακή 06/03/11ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣAEL FC ARENA17:15 NOVA
Κυριακή 06/03/11Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.Ο.Α.Κ.Α.19:30 NOVA

26η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Σάββατο 12/03/11ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.ΓΗΠ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ17:15 NOVA
Σάββατο 12/03/11ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ17:15 NOVA
Σάββατο 12/03/11ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ19:30 NOVA
Κυριακή 13/03/11Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ15:00 NOVA
Κυριακή 13/03/11ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ15:00 NOVA
Κυριακή 13/03/11Α.Ε.Κ. - ΚΑΒΑΛΑΟ.Α.Κ.Α.17:15 NOVA
Κυριακή 13/03/11ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣΕ.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ17:15 NOVA
Κυριακή 13/03/11Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ19:30 NOVA

27η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Κυριακή 20/03/11ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΓΗΠ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΣΤΑΔ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11ΛΑΡΙΣΑ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣAEL FC ARENA19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"19:00 NΕΤ
Κυριακή 20/03/11ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΟ.Α.Κ.Α.19:00 NOVA
Κυριακή 20/03/11SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣSKODA ΞΑΝΘΗ ARENA19:00 NΕΤ

28η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Κυριακή 03/04/11Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝΟ.Α.Κ.Α.19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣΓΗΠ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΕ.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"19:00 NΕΤ
Κυριακή 03/04/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - SKODA ΞΑΝΘΗΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ19:00 NOVA
Κυριακή 03/04/11Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ19:00 NOVA

29η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Κυριακή 10/04/11ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΓΗΠ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΚΑΒΑΛΑ - SKODA ΞΑΝΘΗΣΤΑΔ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΚΕΡΚΥΡΑ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΕ.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ.AEL FC ARENA19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΟ.Α.Κ.Α.19:00 NOVA
Κυριακή 10/04/11ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ19:00 NOVA

30η αγωνιστική

HμέραΑγώναςΓήπεδοΏρα TV
Κυριακή 17/04/11Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣΟ.Α.Κ.Α.19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΓΗΠ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΑΒΑΛΑΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"19:00 NΕΤ
Κυριακή 17/04/11ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ19:00 NOVA
Κυριακή 17/04/11SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣSKODA ΞΑΝΘΗ ARENA19:00 NΕΤ


Πηγή sport24
Read more!

«Ο Χάμιλτον θα επιστρέψει δυνατός»

«Ο Χάμιλτον θα επιστρέψει δυνατός»Πεπεισμένος πως ο Λουίς Χάμιλτον θα επιστρέψει ανανεωμένος, δυνατός και χωρίς να αντιμετωπίζει  προσωπικά προβλήματα εμφανίστηκε το αφεντικό της «McLaren», Μάρτιν Γουίτμαρς.

«Νομίζω πως πολλά προσωπικά του θέματα πήραν μεγάλη δημοσιότητα. Είναι ακόμη πολύ νέος και θα βρει το δρόμο του και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, πέρυσι είχε πολλά θέματα που του αποσπούσαν την προσοχή. Η ομάδα φέτος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κάτι που και οι πιλότοι θα κάνουν αναπόφευκτα», είπε αρχικά και εν συνεχεία τόνισε:

«Συνολικά δεν μπορώ να πω πως πρέπει να είναι απογοητευμένος από την περσινή του απόδοση, είχε μερικούς εξαιρετικούς αγώνες, αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι σούπερ σταρ και πόσο σκληρός είναι με τον εαυτό του. Το μάθημα που πήραμε πέρυσι, ήταν πως πρέπει να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».
Πηγή gazzeta Read more!

Καστίγιο: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»


Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Νέρι Καστίγιο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής Μεξικανός παίκτης τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Επίσης, δήλωσε πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αρχικά, ο Καστίγιο τόνισε κατά την άφιξή του: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Περίμενα αρκετό καιρό αυτή την ημέρα, από τότε που συζητούσα με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και τελείωσε θετικά το θέμα. Θέλω να ξεκινήσω άμεσες προπονήσεις με τον Άρη, προκειμένου να είμαι έτοιμος».
Στην συνέχεια μίλησε και για τη φυγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Πληροφορήθηκα την φυγή του Κούπερ, όμως μόλις έφτασα και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σίγουρα είναι άσχημα να φεύγει από τον Άρη ένας τόσο μεγάλος προπονητής».
Επίσης, τόνισε για το πότε θα είναι έτοιμος: «Πριν έρθω εδώ μίλησα με τη διοίκηση του Άρη και τους τόνισα πως θα χρειαστώ προπονήσεις για να είμαι έτοιμος. Στην Αμερική το πρωτάθλημα είχε τελειώσει και ήμασταν σε διακοπές. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω να είμαι σύντομα έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παίξω με τον ΠΑΟΚ, όμως γνωρίζει τι σημαίνει για την ομάδα μας αυτή η αναμέτρηση και θα προσπαθήσω να είμαι εκεί».
Πηγή novasports
Read more!

Μοράτι: «Δικαιούμαστε ένα μπλακ άουτ»

Μοράτι: «Δικαιούμαστε ένα μπλακ άουτ»
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από τη γενική εμφάνιση της Ίντερ στο νικηφόρο με 3-2 αγώνα της κόντρα στην Τσεζένα, ήταν ο Μάσιμο Μοράτι. 

Οι «νερατζούρι» πλησίασαν με το "τρίποντο" αυτό στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία έχει κι έναν αγώνα περισσότερο. 

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κι από ένα καλό πρώτο ημίχρονο» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλανέζων, ενώ ερωτηθείς για το αν ανησύχησε όταν το σκορ έγινε 2-2, απάντησε: «Όχι. Έχουμε συνηθίσει να ιδρώνουμε τη φανέλα κατά τη διάρκεια των αγώνων μας, οπότε δικαιούμαστε να έχουμε ένα μπλακ άουτ. Ίσως η αλλαγή του Ντιέγκο Μιλίτο άλλαξε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Βρήκε ομάδα και υπογράφει ο Τζεμπούρ»

Κάτι παραπάνω ξέρει… Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, Αμπντελάχ Μπεντσίκα, δεν έδειξε να ανησυχεί για την αγωνιστική κατάσταση του Ράφικ Τζεμπούρ εν όψει των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, καθώς υποστήριξε πως έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα και μέσα στην εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία. 
«Βρήκε ομάδα και υπογράφει ο Τζεμπούρ»«Πρόσφατα λύθηκε το συμβόλαιο του Τζεμπούρ με την ΑΕΚ. Δεν πιστεύω πως θα μείνει χωρίς ομάδας για πολύ καιρό. Θα υπογράψει μέσα στην εβδομάδα. Έτσι δεν θα μείνει για πολύ καιρό ανενεργός. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας, για τον απλό λόγο ότι αυτό θα πρέπει να το κάνει ο ίδιος», δήλωσε ο προπονητής του αφρικανικού συγκροτήματος.

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...