ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Πάγωσε»… η πρόκριση!

«Πάγωσε»… η πρόκριση!
Στην Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα βρει «πολικές» θερμοκρασίες όμως το εισιτήριο για τους «16»… πάγωσε από το πρώτο ματς μετά το 1-0 της ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα!
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Βαλένθια-Ολυμπιακός Live Streaming









Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

Έλεγχος ντόπινγκ στην ΑΕΚ

Έλεγχος ντόπινγκ στην ΑΕΚΤην επίσκεψη κλιμακίου του ΕΣΚΑΝ δέχθηκε και η ΑΕΚ στα Σπάτα.

Επτά ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» πέρασαν από αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Νωρίτερα, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι Τραϊανός Δέλλας, Ισμαέλ Μπλάνκο και Κώστας Μανωλάς είχαν προεπιλεγεί από τους ανθρώπους του ΕΣΚΑΝ, ενώ οι Ρότζερ Γκερέιρο, Έντερ, Κριστιάν Νασούτι και Γιώργος Νικόλτσης κλήθηκαν να δώσουν δείγμα μετά από κλήρωση.
Πηγή sport-fm
Read more!

«Τσουχτερές» οι τιμές για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από 150 μέχρι και 300 λίρες θα κοστίζουν τα εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ. 
«Τσουχτερές» οι τιμές για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ


Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε σήμερα τη διαδικασία πώλησης αλλά και τις τιμές των 11.000 εισιτηρίων που θα είναι διαθέσιμα για το κοινό μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ευρωπαικής ομοσπονδίας, ενόψει του τελικού που θα φιλοξενηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο στο Λονδίνο. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.england365.gr

Πηγή sport-fm Read more!

Δελτίο στον Κοτσόλη

Tυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, καθώς μετά την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας, εκδόθηκε δελτίο στον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» και στους υπόλοιπους ελεύθερους παίκτες.
Δελτίο στον Κοτσόλη

Αίσιο για τον Παναθηναϊκό ήταν το τέλος της υπόθεσης του Στέφανου Κοτσόλη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανήκει και τυπικά στο «τριφύλλι», καθώς σήμερα εκδόθηκε το δελτίο του από την εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ. Εκτός από τον παίκτη των «πρασίνων», συμβόλαια εκδόθηκαν και στους άλλους δύο ελεύθερους παίκτες, τον Πανκράτ της Λάρισας και τον Πρελ του Πανιωνίου, ενώ επίσης δελτίο εκδόθηκε και στον Κβιρκβέλια επίσης του Πανιωνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα αυτό έχει ως εξής: «Συνεδρίασε σήμερα διά περιφοράς η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. με θέματα ημερήσια διάταξης α) την έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας σε άνεργους ποδοσφαιριστές β) την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας στον ποδοσφαιριστή Dato Kvirkvelia.
Κατόπιν γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. αποφάσισε όπως προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων σε αμφότερες τις περιπτώσεις». 
Πηγή gazzeta Read more!

Τα βρήκε με Σκίμπε ο Αμανατίδης!

Τα βρήκε με Σκίμπε ο Αμανατίδης!
Η διαμάχη Αμανατίδη-Σκίμπε έλαβε τέλος, καθώς οΈλληνας φορ προχώρησε σε δήλωση μετάνοιας για όσα είχε πει για τον τεχνικό του, ο οποίος τον πήρε και στην αποστολή για το ματς της Παρασκευής με τη Νυρεμβέργη!



«Λυπάμαι που το θέμα πήρε τέτοια δημόσια έκταση και τάραξε τον σύλλογο. Δεν ήθελα ούτε περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτά τα ζητήματα πρέπει πάντα να συζητιούνται και να λύνονται εντός του συλλόγου. Επίσης, δεν ήταν πρόθεσή μου να κριτικάρω δημόσια τις αποφάσεις του προπονητή μου», τόνισε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Έλληνας άσος.

Από τη μεριά του ο Σκίμπε τόνισε: «Χαίρομαι για το γεγονός ότι ο Αμανατίδης κατάλαβε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του».
Πηγή gazzeta Read more!

Με ανοικτά χαρτιά

Με ανοικτά χαρτιάΟ Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κάτι να κρύψει από τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη άνοιξε και πάλι τα χαρτιά του και φαίνεται πως δεν ετοιμάζει εκπλήξεις για το ντέρμπι του Σαββάτου. 

Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με το πρωτάθλημα με σχήμα 4-2-3-1 και τους Πάρντο, Τοροσίδη, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ. 

Μοναδική έκπληξη στην πρωινή προπόνηση ήταν η παρουσία του ΕΣΚΑΝ, που υπέβαλε σε έλεγχο ντόπινγκ επτά παίκτες του Ολυμπιακού (με ορισμό οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς). Ανάλογο κλιμάκιο πέρασε το πρωί της Πέμπτης και από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας υποβάλλοντας σε αντίστοιχο έλεγχο ισάριθμους παίκτες του Παναθηναϊκού. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ριμπερί: «Ντροπή στον Ντομενέκ»

Με επικριτικά λόγια εναντίον του Ραϊμόν Ντομενέκ για όσα είπε κατά των παικτών της Εθνικής Γαλλίας, μίλησε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί!
Ριμπερί: «Ντροπή στον Ντομενέκ»

«Δεν ξέρω γιατί είπε αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή. Το Μουντιάλ ανήκει στο παρελθόν και δεν θέλω να μιλάω πια για τον Ντομενέκ και να ασχολούμαι μαζί του. Έχω υψηλό κίνητρο για να επιστρέψω στην εθνική ομάδα με το νέο τιμ και τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Δεν μας είχε πει τίποτα όσο ήμασταν στη Νότιο Αφρική. Θα έπρεπε να το είχε κάνει τότε και όχι τώρα. Θα έπρεπε να μας είχε πει τα ίδια πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι όπως έκανε τώρα. Αυτό δεν είναι σωστό». 
Πηγή gazzeta Read more!

Οργή Χιμένεθ!

Οργή Χιμένεθ!
Φορτωμένος την Πέμπτη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του, δείχνοντας βίντεο από το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι εκνευρισμένος με όσα φέρεται να είπε για αποχώρηση του!


Ο Ισπανός προπονητής έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε πολλές παρατηρήσεις για τα λάθη που έγιναν, ιδιαίτερα από τους Κώστα Μανωλά και Γρηγόρη Μάκο στα γκολ που δέχθηκε η Ένωση. Ο Χιμένεθ, όμως, είναι αρκετά εκνευρισμένος και για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί... αναγγελίας προς τους παίκτες για αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Το να φύγει ο Ισπανός δεν είναι απίθανο, αλλά όπως ο ίδιος έλεγε την Πέμπτη ποτέ δεν είπε στους παίκτες του κάτι τέτοιο. Αυτό που τόνισε ο Χιμένεθ στους παίκτες του αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες δεν είναι ότι έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι, αλλά ότι αν δεν δει από αυτούς πάθος για δουλειά, αυτοσυγκέντρωση και φιλοδοξίες για καλύτερα πράγματα στο μέλλον, τότε προφανώς ο ίδιος θα περισσεύει... Μιλώντας με άτομα του περιβάλλοντος του, λοιπόν, ο Ισπανός δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πηγή gazzeta Read more!

Μαυροκεφαλίδης και Περπέρογλου μιλούν για το ντέρμπι

Μαυροκεφαλίδης και Περπέρογλου μιλούν για το ντέρμπι
Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της ελληνικής Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σεΟλυμπιακό καιΠαναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, δύο από τα «αστέρια» των… μπασκετικών «αιωνίων», οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Στράτος Περπέρογλου μπαίνουν στα ποδοσφαιρικά… χωράφια για λίγο και μοιράζονται με το www.sport-fm.gr τις σκέψεις τους για το ματς του Σαββάτου. 

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Βανό 

- Πώς βλέπετε το ματς; 

Λ. Μ: «Πρόκειται για ένα από το πιο κλασικά ντέρμπι της Ευρώπης, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι το παιχνίδι που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θέλουν να παρακολουθήσουν. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, κερδίζει η ομάδα που θέλει περισσότερο τη νίκη και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο». 

Σ. Π: «Καταρχήν ελπίζω να γίνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. Θα είναι καλό να μπουν πολλά γκολ και οι δύο ομάδες να βρεθούν σε καλή μέρα ώστε να προσφέρουν καλό θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν. Νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο». 

- Ποιός πιστεύετε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη; 

Λ. Μ: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά εφτά βαθμών. Είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να μην σκεφτούν τη βαθμολογική διαφορά και να μπουν στο γήπεδο μόνο για τη νίκη». 

Σ.Π: «Εγώ προσωπικά ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Όχι μόνο επειδή ανήκω σε αυτή την ομάδα, αλλά επειδή μόνο έτσι θα αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σε ότι αφορά τουλάχιστον την κατάκτηση του τίτλου». 

- Πόσο βοηθά ο κόσμος σε τέτοια παιχνίδια; 

Λ.Μ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Σίγουρα ο κόσμος θα βοηθήσει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών και όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια θα τους δώσει τεράστια ώθηση για να φτάσουν στη νίκη». 

Σ.Π: «Σίγουρα ο κόσμος βοηθά την γηπεδούχο ομάδα. Επειδή όμως στα ελληνικά γήπεδα γίνονται πολλά άσχημα πράγματα ειδικά σε τέτοια ματς, ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε αυτή τη φορά να μην γίνουν επεισόδια. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ίσως πιο σημαντικό και από το θέαμα». 

-Πρόβλεψη για σκορ; 

Λ.Μ: «Προβλέψεις για σκορ δεν κάνω ποτέ και ειδικά σε ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού». 

Σ.Π: «Όταν παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, είναι αδύνατον να κάνεις προβλέψεις για το σκορ».

Πηγή sport-fm Read more!

«Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια»

Δηλώσεις έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της 22ης αγωνιστικής. 

«Θα τα δώσουμε όλα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε έξυπνα και με πάθος ώστε να μην παρασυρθούμε» είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 
«Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια»


Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως δίνει το 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ξεκαθάρισε πως «οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια». 

Εκδόθηκε το δελτίο του Κοτσόλη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου στράικερ: 

-Ήταν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις σου αυτή κόντρα στην ΑΕΚ: 
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικότερα. Προσωπικά ήταν καλή η δικιά μου απόδοση, αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι». 

-Έκανες μεγάλο παιχνίδι στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό, είχες και με την ΑΕΚ καλή απόδοση, είσαι παίκτης για τα μεγάλα παιχνίδια; 
«Μπορώ να σκοράρω σε όλα τα παιχνίδια. Τα δίνω όλα και με τις μικρότερες ομάδες. Εγώ δεν επιλέγω παιχνίδια. Όπως, όμως μου έχει πει και ο παλιός μου προπονητής ο Γκι Ρου, οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια, το Σάββατο ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος». 

-Έχεις πετύχει πολλά γκολ, όμως δεν έχεις σκοράρει ακόμη στο Καραϊσκάκη... 
«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Αν είμαι σε θέση να σκοράρω θα σκοράρω, αλλά σημασία έχει να νικήσει η ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

-Ξέρεις ποια θα είναι η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ποιο θεωρείς ότι θα είναι το κλειδί για την επιτυχία; 
«Το κλειδί θα είναι να μην παρασυρθούμε συναισθηματικά. Να παίξουμε με την καρδιά, να είμαστε έξυπνοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπαταλήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Και να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ξέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά». 

Για το ντέρμπι: 
«Είναι καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνεις το 100%, να παλεύεις για τους συμπαίκτες σου, να παλεύεις για την ομάδα, να παλεύεις για τους φιλάθλους, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα είναι ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, γι' αυτό λέγεται ντέρμπι, αλλά εγώ θα παίξω όπως σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια βγάζω πάθος, δίνω το 100% και έχω την ίδια επιθυμία για να σκοράρω και να νικήσω». 

-Πιστεύεις ότι με νίκη στο Φάληρο ο ΠΑΟ θα κάνει σημαντικό βήμα για τίτλο; 
«Ναι το πιστεύω. Αν νικήσουμε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου». 

-Παρά τον τραυματισμό σου στην αρχή της σεζόν κάνεις εξαιρετική χρονιά με πολλά γκολ και ασίστ βλέπουμε έναν διαφορετικό Τζιμπρίλ... 
«Σε πολλά παιχνίδια κάνω διαφορετικά πράγματα από ότι έκανα πέρυσι. Αυτό είναι καλό γιατί βελτιώνομαι. Ακόμα μαθαίνω και βελτιώνω το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το τελευταίο παιχνίδι μου με την ΑΕΚ ήταν καλό. Αλλά μπορώ ακόμα να βελτιωθώ να κάνω ακόμα καλύτερα πράγματα. Γι' αυτό αγαπώ το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό θέλω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση». 

-Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού... 
«Να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Εγώ τους δίνω το λόγο μου ότι θα τα δώσουμε όλα. Θα παλέψουμε γι' αυτούς και για μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη». 

-Τι άλλο πρέπει να κάνεις ώστε να κληθείς ξανά στην Εθνική Γαλλίας; 
«Για να επιστρέψω στην Εθνική θα πρέπει να κάνω καλές εμφανίσεις με την ομάδα, να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Αυτό είναι το κλειδί για να επιστρέψω στην Εθνική. Είμαι πολύ περήφανος όταν αγωνίζομαι στην Εθνική. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί και νέοι παίκτες στην Εθνική Γαλλίας». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Αβραάμ, γίνε... κολλητός του Σισέ!»

«Αβραάμ, γίνε... κολλητός του Σισέ!»
Σε ρυθμό... ντέρμπι κινείται και ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος καλεί τον Αβραάμ να γίνει... κολλητός του Σισέ και αναλύει τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί πολλά γκολ!

«Έκλεισα τη στήλη τη Δευτέρα λέγοντας για τον ειδικό ρόλο που πρέπει να έχει ο Αβραάμ κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ένα είδος μαν του μαν στον Σισέ γιατί αυτός είναι ο μισός Παναθηναϊκός. Δεν θέλεις να χάσεις σε αυτό το ματς με τίποτα. Θες να κρατήσεις το μηδέν πίσω. Ε, κλείδωσε τον Σισέ και μάθε από το πάθημα του πρώτου αγώνα που βρήκε ελεύθερο πέλαγος και σε εκτέλεσε δύο φορές. Μα επιτρέπεται να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και να σε βρίσκει μπόσικο στο ανοιχτό πέλαγος; Άμα βρει χώρους ο Σισέ θα το καρφώσει, τελείωσε.

Ο Αβραάμ λοιπόν είναι γρήγορος, είναι μαχητής, πρέπει να γίνει κολλητός του σε αυτό το ματς. Με βοήθειες από τον Ραούλ Μπράβο και τον Μέλμπεργκ που θα κάνει 4-5 μέτρα βάθος.

Έχει καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αν έρθει να παίξει ανοικτά ο Φερέιρα στο Καραϊσκάκη, θα φάει 4 γκολ! Και θα του λένε «φύγε να φέρουμε τον Κούπερ»! Αλέφαντος σας τα λέει από τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει ανοικτά ο Παναθηναϊκός, και ας θέλει μόνο τη νίκη. Με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη ρε θα παίξεις ανοικτά; Θα γίνει γλέντι. Δεν είναι ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έχει βολίδες ο Ολυμπιακός μπροστά!

• Υπάρχει πάντως μία τακτική και ένα σχήμα που θα μπορούσε να παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κατεβάσει ο Πορτογάλος. Δεν τον έχω για τόσο γάτο. Δεν θα το πω μην τους ανοίξω τα μάτια, για το καλό του Ολυμπιακού.

Στα στημένα πηδάνε και ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ, μπορούν να τους πάρουν ο Μοντέστο και ο Ραούλ Μπράβο, και ο Αβραάμ να πάει στον Κατσουράνη που είναι επικίνδυνος, πετάγεται πονηρά.

• Πιο πολύ ανησυχώ σε αυτό το ματς μη μας καρφώσει ο Σισέ με κεφαλιά από σέντρα που θα έρθει από το πλάι. Θέλει προσοχή ο Λέτο γιατί ψάχνει με τη σέντρα τον Σισέ, θέλει βοήθειες ο Τοροσίδης από τον Μοντέστο.

• Διαβάζω ότι ο Φερέιρα έχει σημαδέψει τον Ιμπαγάσα. Είδε το λάθος που έκανε ο Άρης που τον είχε αφήσει εντελώς ανενόχλητο τον Ιμπαγάσα. Μάλλον τον Κατσουράνη θα του βάλει.

Ας πει κάποιος στους αμυντικούς του Ολυμπιακού ότι το 90% του Σισέ χαμηλά είναι το δεξί πόδι. Όλο πάει προς τα δεξιά, σπάνια κλίνει προς τα αριστερά, δεν το δουλεύει καλά το αριστερό, το τσακ ψάχνει, το δευτερόλεπτο, για να εκτελέσει με το δεξί. Βλέπω τους αμυντικούς και τον αφήνουν, πάνε πάνω του νωχελικά, μα δεν έχουν προπονητές να τους πουν τα πονηρά; Στο δεξί πόδι του Σισέ θα εστιάσετε, δεν θα περιμένετε καν να πάρει την μπάλα, πολλές φορές δεν κάνει καν κοντρόλ, σουτάρει κατευθείαν.

Αν βρεθεί στη ροή του αγώνα ο Αβραάμ πάνω στον Σισέ σε ψηλή μπαλιά προς το κεφάλι του Γάλλου, σκούντα τον με τον ώμο λίγο, παρενόχλησέ τον με τζαρτζάρισμα την ώρα που πηδάτε, τόσο ώστε να μη σφυρίξει ο διαιτητής πέναλτι, αλλά να τον βγάλεις λίγο από την ισορροπία του.

• Διαβάζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με τον Νίνη δεξιά και τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη στα χαφ. Φαίνεται μάλλον ότι προορίζει τον Σιμάο για τον Φουστέρ. Ο Ραούλ Μπράβο θα τον σβήσει τον Νίνη, αλλά τη σέντρα του μικρού προς τον Σισέ φοβάμαι, το κεφάλι του», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κόουτς!

Διαβάστε όλη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τσάβι: «Αισιόδοξοι για τη ρεβάνς»

Τσάβι: «Αισιόδοξοι για τη ρεβάνς»
Απογοητευμένος από την ήττα στο «Εμιρέιτς» απέναντι στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο μέσος της Μπαρτσελόνα Τσάβι. Αισιόδοξος ωστόσο εμφανίστηκε για τη ρεβάνς στο «Καμπ Νου»«Είναι κρίμα επειδή ήμασταν καλύτεροι από την Άρσεναλ. Το αποτέλεσμα είναι χειρότερο από εκείνο της περσινής σεζόν, αφού είχαμε πάρει την ισοπαλία. Η ομάδα έκανε πολλά και σημαντικά λάθη αλλά αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα μας ήταν στην τελική προσπάθεια, αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά τις ευκαιρίες μας. Το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Είμαστε απογοητευμένοι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην ρεβάνς. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε και είμαστε αισιόδοξοι, όμως σεβόμαστε την Άρσεναλ», τόνισε ο Ισπανός άσος.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ζωντανή η Ίντερ!

Ζωντανή η Ίντερ! (video)
Με τον Τζιαμπάολο Πατζίνι να σκοράρει ξανά, η Ίντερ νίκησε στο «Αρτέμιο Φράνκι» 2-1 τη Φιορεντίνα και μείωσε στο -5. Η Τζένοα επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι (1-0 τη Σαμπντόρια).

Ελπίδες με Πατζίνι
Η ήττα από τη Γιουβέντους πριν λίγες μέρες έφερε σε δύσκολη θέση την Ιντερ σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, καθώς απαγορευόταν το στραβοπάτημα στο εξ αναβολής ματς με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία. Κι αφού απαγορευόταν, οι Νερατζούρι δεν το έκαναν! Η ομάδα του Λεονάρντο μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ετό σέντραρε και η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό της Φιορεντίνα Καμπορέζε, για να καταλήξει στα δίχτυα. Με αυτογκόλ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 και στη συνέχεια γύρισαν στην άμυνα τους, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να ισοφαρίζουν στο 33' με μια σέντρα του Πασκουάλ από αριστερά και με την μπάλα... να περνάει από όλους. Η Φιορεντίνα πήρε τα πάνω της, πίεσε αρκετά, εκμεταλλεύτηκε κενούς χώρους που βρήκε και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το πλήρωσε στο 62', όταν ο -πρώην παίκτης των Βιόλα- Πατζίνι με κοντινή προσπάθεια μετά από γύρισμα του Ετό έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τζένοα νίκησε, ο Ντι Κάρλο απολύεται...
Στο εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι της Γένοβας η Τζένοα, αν και τυπικά φιλοξενούμενη, ήταν αυτή που πανηγύρισε επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Ραφίνια στο 55' με ένα τρομερό μακρινό σουτ. Οι Ροσομπλού ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι και πήραν μια σπουδαία, από κάθε άποψη, νίκη, την ώρα που η Σαμπντόρια δεν μπορεί να ορθοποδήσει και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον προπονητή της, Ντομένικο Ντι Κάρλο, που την περασμένη εβδομάδα είδε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του να ζητάνε την απόλυση του, με σχετική ανακοίνωση τους.

Φιορεντίνα-Ιντερ 1-2 (33' Πασκουάλ-6' αυτ. Καμπορέζε, 62' Πατζίνι)
Σαμπντόρια-Τζένοα 0-1 (55' Ραφίνια)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 52
2. Νάπολι 49
3. Ιντερ 47
4. Λάτσιο 45
5. Ουντινέζε 43
6. Γιουβέντους 41
7. Παλέρμο 40
8. Ρόμα 39*
9. Κάλιαρι 35
10. Φιορεντίνα 32
11. Τζένοα 32
12. Κιέβο 31
13. Σαμπντόρια 30
14. Μπολόνια 29*
15. Πάρμα 26
16. Κατάνια 26
17. Λέτσε 24
18. Μπρέσια 22
19. Τσεζένα 21
20. Μπάρι 15

* Οι Μπολόνια και Ρόμα έχουν ένα ματς λιγότερο.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

It’s… Arselona

It’s… Arselona
Τα αγγλικά και ισπανικά μέσα καλύπτουν την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Άρσεναλ με αρκετά ευρηματικούς τίτλους. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους καλύτερους εξ αυτών.

Με διαφορά ο πιο εντυπωσιακός τίτλος από τα μέσα που καλύπτουν τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα είναι αυτός της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας The Sun, που κάνει λόγο για την… Αρσελόνα!

Ακόμη το BBC γράφει για την «επιστροφή της Άρσεναλ που σόκαρε την Μπάρτσα». Στο σάιτ της Άρσεναλ μπορεί να φανεί το πόσο σημαντικός θεωρείται ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, αλλά και της σύγχρονης Άρσεναλ γενικότερα. Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα περί ιδιαίτερης βραδιάς «παίζουν» σε πρώτο πλάνο, ενώ η φωτογραφία του χαμογελαστού Αρσέν είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης του σάιτ των κανονιέρηδων.

Τα ισπανικά μέσα από την άλλη και κυρίως οι εφημερίδες της Βαρκελώνης κάνουν λόγο για έξι μοιραία λεπτά (el mundo deportivo), που κόστισαν τον αγώνα στην Μπαρτσελόνα και για το comeback της Άρσεναλ (Sport).

Το σάιτ της Μπαρτσελόνα από την άλλη λέει πως «οι κανονιέρηδες ανακάμπτουν», ενώ τονίζει ότι το αποφασιστικό παιχνίδι θα γίνει στο Καμπ Νου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όμως, οι εφημερίδες της Μαδρίτης δεν συμμερίζονται την άποψη των αντίστοιχων καταλανικών. Η AS κάνει λόγο για την «Μπαρτσελόνα που κινδυνεύει», ενώ η Marca έχει σχεδόν… πανηγυρικό τόνο, καθώς κάνει λόγο για την Άρσεναλ που έριξε την Μπαρτσελόνα στα πόδια της, αλλά και για την… γκαντεμιά του Μέσι στην Αγγλία.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Mεσίνα: «Καλή άμυνα και ριμπάουντ»

Mεσίνα: «Καλή άμυνα και ριμπάουντ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να... «κλειδώσει» την κορυφή του Ζ' ομίλου του Τop 16 της Ευρωλίγκας, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Εφές Πίλσεν, με τον Ετόρε Μεσίνα να εστιάζει στην απαιτούμενη καλή άμυνα της «Βασίλισσας» κόντρα στην τουρκική ομάδα.Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ετόρε Μεσίνα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εφές Πίλσεν, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως όλα αυτά που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια και όλα αυτά που θα παίξουμε από εδώ και στο εξής. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που μας αντιμετώπισε πολύ καλά εδω στην έδρα μας.

Αν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Θέλουμε να ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο, αυτός είναι ο στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στη λίστα της Γιούβε ο Φαρφάν

Στη λίστα της Γιούβε ο Φαρφάν
Το σκάουτινγκ των ανθρώπων της Γιουβέντους για την ενίσχυση της ομάδας τους συνεχίζεται. Στη λίστα με τους επιθετικούς της «γηραιάς κυρίας» προστέθηκε και το όνομα του Τζέφερσον Φαρφάν της Σάλκε.Οι κατάσκοποι της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν την Τρίτη στο «Μεστάγια» για να παρακολουθήσουν τον άσο της γερμανικής ομάδας απέναντι στη Βαλένθια, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Περουβιανός επιθετικός σκοράρει κατά μέσο όρο 15 γκολ τη σεζόν στην καριέρα του και το συμβόλαιό του με τη Σάλκε τελειώνει το καλοκαίρι.

Στη Γιουβέντους πάντως, δεν βιάζονται να κλείσουν τη συμφωνία με τον παίκτη, η τιμή του οποίου δεν υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Στον ιταλικό σύλλογο ισχυρίζονται ότι έχουν ενημερώσει ήδη τον μάνατζέρ του για το ενδιαφέρον τους, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς τον θέλουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Οι... νέες Γαλλία και Βραζιλία!

Οι... νέες Γαλλία και Βραζιλία!
Με 1-0 επικράτησε της Βραζιλίας η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα στο «Stade de France», με την ευκαιρία της παρουσίασης των καινούριων εμφανίσεων που η Nike Football σχεδίασε για τα θρυλικά αυτά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Οι πολλά υποσχόμενοι τρικολόρ του Laurent Blanc διατήρησαν το αήττητο σερί με την 5η αυτή νίκη τους, από τον Σεπτέμβριο του 2010, με ένα γκολ του Karim Benzema στο 54’.* Το αδυσώπητο πνεύμα και οι απαράμιλλες νίκες στα πρωταθλήματα εξελίσσονται με την παρουσίαση της νέας, τεχνικά προηγμένης εμφάνισης της ομάδας της Βραζιλίας. Kατασκευή ακριβείας σε συνδυασμό με τολμηρό στιλ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας εμφάνισης της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, για τους κορυφαίους στον κόσμο. Τα κορυφαία υλικά, οι εξαίρετες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η τολμηρή ρίγα στο στέρνο της νέας φανέλας της εμφάνισης αγώνων εντός έδρας συμβολίζουν την τεχνική και την αντοχή που χαρακτηρίζουν τους παντοδύναμους Canarinhos.

* Μια λεπτομέρεια της νέας εμφάνισης της Εθνικής Γαλλίας είναι το μήνυμα «Nos Differences Nous Unissent» (οι διαφορές μας μας ενώνουν), το οποίο είναι αποτυπωμένο πίσω από το έμβλημα της FFF, πάνω από την καρδιά των παικτών. Η Nike έχει πλούσιο ιστορικό περιπτώσεων στις οποίες χρησιμοποίησε τον αθλητισμό για να διαδραματίσει θετικό ρόλο στο γκρέμισμα των προκαταλήψεων και για να βοηθήσει τους ανθρώπους να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. Η Nike και η FFF δεσμεύτηκαν από κοινού να υποστηρίξουν το έργο της Fondation du Football χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο ως μέσο προώθησης των θετικών πλευρών της ποικιλομορφίας στην κοινωνία.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η Σάσα και τα πιστόλια..!

Έτοιμη για πιστολιά η Σάσα!
Σε πρώτο πιστόλι της ποδοσφαιρικής πιάτσας εξελίσσεται η Σάσα Μπάστα, αφού εμφανίζεται έτοιμη να συνδεθεί και με τον... πιστολέρο Μήτρογλου.Μετά τους Ταχτσίδη, Μανιάτη και Γκέντζογλου, τώρα η Σάσα Μπάστα είναι έτοιμη να βρεθεί και στην αγκαλιά του Κώστα Μήτρογλου. Δείτε το αποκαλυπτικό στόρι και το αφιέρωμα στο sportdog.gr!
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Προοδεύει ο Μέγερι

Προοδεύει ο Μέγερι
Μπορεί ο Μπάλας Μέγερι να μην έχει πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακός, όμως όπως παραδέχθηκε στον Τύπο της χώρας του είναι ικανοποιημένος από την πρόοδό του στον ελληνικό σύλλογο.Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», ανέφερε στην εφημερίδα «Νemzeti» τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχω κάνει στον Ολυμπιακό. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι σημαντική και θεωρώ πως έχω βελτιωθεί. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ώστε να συμμετάσχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μ' αρέσει το κλίμα στον Ολυμπιακό και το σίγουρο είναι ότι θα μείνω εδώ μέχρι το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει», ενώ για το ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα, είπε: «Είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο και μπορώ να το φανταστώ. Ωστόσο, θέλω να μείνω και να παλέψω για τη θέση μου στον Ολυμπιακό».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Εδώ είναι «αιώνιοι», δεν είναι παίξε γέλασε!

Εδώ είναι «αιώνιοι», δεν είναι παίξε γέλασε!
Από τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου, στον Ευθυμιάδη και τον Δούρο, και από το πέναλτι του Παπαδόπουλου στο… μπλόκο του πράσινου πούλμαν, τα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν τις δικές τους καθημερινές ιστορίες «αιώνιας» τρέλας

Λεμονής σε ρόλο… Μικ Τζάγκερ
(2000-01, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: 1-0.)
Οι αιώνιοι συναντήθηκαν στις 4 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ –το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κοινή έδρα- και για 69 λεπτά ο αγώνας κυλούσε σε σχετική αδιαφορία. Ήταν η στιγμή που ο Τζιοβάνι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα.. πόδια του και να θυμίσει σε όλους γιατί θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ο Ζιο έκανε ένα σλάλομ που θύμισε… Ζιντάν, και έβγαλε ασίστ στον Τζόρτζεβιτς που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απέναντι στον μαυρομάλλη –τότε- Αντώνη Νικοπολίδη. Και ξαφνικά, το πλάνο αλλάζει και βλέπουμε τον Τάκη Λεμονή να πανηγυρίζει σαν… ροκ σταρ έχοντας μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με σφιγμένες γροθιές και λυγισμένα γόνατα. Sir Takis με τα όλα του!

Τι μαλ… είναι!
(2001-02, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 1-1)
Μια ατάκα μια ιστορία. Σε έναν αγώνα, στον οποίον έχουν συμβεί μερικές από τις πλέον… επικές στιγμές των ντέρμπι (πέναλτι στο 89’, ξυλοδαρμός του διαιτητή, εισβολή παραγόντων και οπαδών στο χορτάρι, ύβρεις του Τάσου Μητρόπουλου στον Άγγελο Φιλιππίδη και άλλες τέτοιες «ομορφιές»), την παράσταση έκλεψε ο ένας και μοναδικός Σέρχιο Μαρκαριάν. Τη στιγμή που ο Ευθυμιάδης σφυρίζει πέναλτι στον Κωνσταντίνου για το μαρκάρισμα στον Βενετίδη, ο Μαρκαριάν που περιφέρεται έξαλλος στον πάγκο, γυρίζει προς την κάμερα και ξεστομίζει το αμίμητο: «Τι μαλ… είναι! Τι μαλ… είναι ε; Τι μαλ. Είναι! ΤΙ ΜΑΛ… ΕΙΝΑΙ!!!». Έχουν περάσει εννιά χρόνια, αλλά η συγκεκριμένη φράση (στο 1:35 του βίντεο) παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Ριζούπολη like no other
(2002-03, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: 3-0)
Τι να πει κανείς για την Ριζούπολη; Η αναφορά και μόνο στη συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας («Θα γίνει της Ριζούπολης») παραπέμπει σε γεγονότα παρόμοια με την Κορέα και το Τεπελένι, κάτι που αποδεικνύει ότι όσα έγιναν στη Ριζούπολη είναι άνευ προηγουμένου και –ελπίζουμε- άνευ επομένου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 και μετά τον αγώνα ο Άγγελος Φιλιππίδης αποκάλεσε «κότες» τους παίκτες της ομάδας του. Ο ίδιος ο κ. Φιλιππίδης πάντως, δεν πήγε στην περιβόητη Ριζούπολη...

Ο Αλέφαντος, η Στάη και ο Δούρος
(2003-04, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 2-2)
Το συγκεκριμένο σκηνικό δεν συνέβη στο χορτάρι, αλλά στην εκπομπή της Έλλης Στάη στον ΑΝΤ1. Ο Νίκος Αλέφαντος βούρκωσε, καθώς ένιωθε ότι «έχασε τα πάντα» εξαιτίας του διαιτητή Δούρου, που σφύριζε το ντέρμπι «αιωνίων» στις 18 Απριλίου στη Λεωφόρο και έληξε με 2-2, αποτέλεσμα που καταδίκασε την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Το περίφημο παράπονο του Αλέφαντου «γιατί δεν βγαίνει ο κ. Δούρος στο τηλέφωνο», έχει μείνει στην ιστορία, καθώς ο Αλέ ουδέποτε συγχώρησε στον Δούρο τη «μεροληπτική», όπως πίστευε, διαιτησία του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τον Οκτώβριο του 2010, ο Αλέφαντος αναφέρθηκε στο προ 6ετίας περιστατικό, λέγοντας: «Τι θα έκανα αν έβλεπα τον Δούρο στο δρόμο; Θα άφηνα τα φρένα και θα τον πάταγα! Την αλήθεια σου λέω, ψέματα θα σου πω;;;» Μοναδικός Αλέ!

Ο Νικοκολίδης κι ο Σπανούλης
(2004-05, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 1-0)
Στις 10 Απριλίου του 2005, η Λεωφόρος φοράει για τελευταία φορά τα καλά της για να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Αντώνη Νικοπολίδη, που μετά από 15 χρόνια στον Παναθηναϊκό αποφάσισε να αλλάξει… ζωή και να πάει στον Ολυμπιακό. Τα όσα έζησε ο Νικοπολίδης εκείνη τη μέρα –τα οποία μεταξύ μας, μάλλον περίμενε από τη στιγμή που υπέγραψε στον Ολυμπιακό- μπορούν να συγκριθούν μόνο με την επιστροφή του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Θα γράφαμε και για τον ΛεΜπρόν στο Κλίβελαντ, αλλά τα Αμερικανάκια αποδείχθηκαν ξενέρωτοι. Ενώ εμείς…

Ο Μόρις χάνει τον έλεγχο
(2005-06, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 0-2)
Στις 28 Αυγούστου του 2005, ο Ολυμπιακός με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στη σύνθεσή του πήγε στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να επιφυλάσσουν μια… αξέχαστη υποδοχή στον άλλοτε αγαπημένο «Μιχαλάκη» τους. Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο Νασίφ Μόρις, που σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιαθλητικού πνεύματος, κλότσησε στο καλάμι τον Τζόρτζεβιτς, λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Σέρβου που έγραψε το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: 0-2 στο 86ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Νοτιοαφρικανός έβγαλε τη φανέλα του και την πέταξε στον διαιτητή Μπριάκο, προκαλώντας την οργή –ακόμα και- των φιλάθλων της ομάδας του.

Παπαδόπουλος vol. 1&2
(2006-07, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: 0-1)
1. Από την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια. Ήταν η 4η Μαρτίου του 2007, όταν οι «πράσινοι» έφυγαν θριαμβευτές από το Καραϊσκάκη, με σκόρερ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε χάσει τα… άχαστα. Ένα χρόνο αργότερα, ο Παπαδόπουλος θα έβλεπε την άλλη σκληρή όψη του νομίσματος, που απαγορεύει φιλίες με τον… εχθρό!

(2007-08, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: 1-1)
2. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι φίλοι. Πολύ καλοί φίλοι. Έχουν πάει και διακοπές μαζί… Η φιλία τους αυτή είχε περάσει μάλλον αδιάφορη στο φίλαθλο κοινό μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2008. Την ημέρα εκείνη, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό του ντέρμπι, με το σκορ στο 1-1, ο Παπαδόπουλος πήρε φόρα από τη γραμμή του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του κολλητού του. Τα όσα γράφτηκαν και –κυρίως- τα όσα ακούστηκαν μετά το συγκεκριμένο πέναλτι, συγκρίνονται μόνο με το πέναλτι του… Μπάτζιο στον τελικό του Μουντιάλ με τη Βραζιλία.

Μπλόκο από… τρακτέρ
(2009-2010, ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: 2-0)
Η περσινή «αιώνια αναμέτρηση» είχε οριστεί στις 29 Νοεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, με την αποστολή του Παναθηναϊκού να αναχωρεί στις 16:40 από την Παιανία με στόχο την έγκαιρη προσέλευση στο Καραϊσκάκη. Δύο ώρες μετά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να βρίσκονται στο πούλμαν, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στήσει μπλόκα στους δρόμους από τους οποίους θα περνούσε το «πράσινο» πούλμαν ζηλεύοντας τη δόξα των… αγροτών. Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για «ντροπή του ποδοσφαίρου», ενώ ο Σωτήρης Νίνης ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας έμεινε «2,5 ώρες μέσα στο πούλμαν». Ο αγώνας πάντως είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου που… πυροβολούσε πιο γρήγορα και από τη σκιά του!

Τα υπόλοιπα το Σάββατο!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Να ανοίξει το... «δώρο»

Να ανοίξει το... «δώρο»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαλένθια (9.45 μ.μ., Νovasports 3), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τοp 16 της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να ευελπιστούν ότι θα... εκμεταλλευτούν τη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.Οι κυπελλούχοι Ελλάδος καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λεβαντίνων στην Ισπανία, ώστε να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της κορυφής του Ε' ομίλου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Παναγιώτη Βασιλόπουλου, Μάρκο Κέσελ και Γιοτάμ Χαλπερίν, αναγνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ευελπιστώντας παράλληλα ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιάσουν ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό της πρότερης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Στον αντίποδα, οι «νυχτερίδες», που μετά την έλευση του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο τους, έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισής τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Λεβαντίνοι προέρχονται από αποκλεισμό στα ημιτελικά του Copa del Rey, αφού ηττήθηκαν από την Ρεάλ με 69-59.

Προϊστορία

Οι «ερυθρόλευκοι» συναντηθεί τρεις φορές με την Βαλένθια στην Ευρωλίγκα (2003-04), με τους Ισπανούς να υπερέχουν, αφού μετρούν δύο νίκες και μία ήττα.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα:

13/11/2003 Ολυμπιακός - Παμέσα Βαλένθια 69 - 77

15/1/2004 Παμέσα Βαλένθια - Ολυμπιακός 78 - 90

02/02/2011 Ολυμπιακός-Βαλένθια 77 - 62

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ερωτηματικό ο Δέλλας

Ερωτηματικό ο Δέλλας
Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο πολύπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από κάκωση στο αριστερό γόνατο και ξεκίνησε φυσιοθεραπεία για να βρίσκεται στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.Εκτός μάχης για το προσεχές παιχνίδι που θα γίνει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως καιο Σάββας Γκέντσογλου και Παναγιώτης Λαγός που έκαναν φυσιοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γκέκας «Δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα»

«Δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα»
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό στο μέλλον εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος τόνισε πως νιώθει αδικημένος μιας και δεν έχει αγωνιστεί ως τώρα σε μεγάλη ομάδα!Αναλυτικά η συνέντευξη του Φάνη Γκέκα στο περιοδικό «Present Days»:

- Φάνη, καταρχάς, έχουν βάση τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία συμπεριλαμβανόσουν στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης; Υπήρξε οποιαδήποτε «κρούση»;

(σ.σ. γελάει). «Αυτό δεν το ξέρω… Δηλαδή δεν γνωρίζω αν όντως ακούστηκε το όνομα μου. Και μόνο ότι βγήκε αυτή η φήμη, πάντως, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Δεν είναι λίγο να λένε ότι σε θέλει "μια" Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, εμένα δε μου είπε κανείς τίποτα».

- Στο άκουσμα και μόνο, πως σου φάνηκε η προοπτική συνεργασίας με τον Ζοζέ Μουρίνιο;

«Όπως είπα και προηγουμένως, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και μόνο που ακούστηκε το όνομά μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτήν τη στιγμή».

- Είναι όνειρό σου να παίξεις σε μια ομάδα αυτού του επιπέδου στο ισπανικό πρωτάθλημα ή προτιμάς να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Γερμανία;

«Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να θέλει να παίξει σε μια ομάδα όπως αυτή, ειδικά αν πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνο που σίγουρα θα ήθελα, είναι να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι το αξίζω».

- Τι πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψεις στην Εθνική;

«Δε θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, αυτήν την περίοδο».

- Θεωρείς ότι έχεις κάνει κάποιο λάθος σ' αυτήν την ιστορία;

«Όχι. Εγώ δεν έχω κάνει κανένα λάθος στο θέμα της Εθνικής!»

- Συμβιβάζεσαι με την ιδέα να είσαι σε ομάδες που δεν κατακτούν τίτλους ή θα ήθελες να το αλλάξεις;

«Πιστεύω ότι αδικούμαι που δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα! Το αξίζω. Αν θα γίνει ή όχι δεν το ξέρω, αλλά υπάρχουν ακόμη χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον».

- Ο Ολυμπιακός επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση που σου… χτυπούσε την πόρτα, το καλοκαίρι, θα την άνοιγες ή θα έλεγες όχι;

«Γιατί να πω όχι; Αν γίνει μια σοβαρή πρόταση και δελεαστική, που να καλύπτει τα συμφέροντα τα δικά μου, βεβαίως και θα την άνοιγα. Γιατί όχι;».

- Ποιος θεωρείς ότι θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα;

«Από ό,τι φαίνεται ο Ολυμπιακός».

- Η ομάδα της γενέτειράς σου η Λάρισα, δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Τι θεωρείς ότι πήγε στραβά - μπορεί να σωθεί;

«Είναι πολύ άσχημο το πως έχει καταντήσει η Λάρισα. Πιστεύω ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη και σε μεταγραφές και σε επιλογές προπονητών. Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό τώρα δεν αλλάζει. Ο πρόεδρος προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη, αλλά θεωρώ ότι κάποια πράγματα γίνονται χωρίς να τα γνωρίζει».

- Παλαιότερα είχες δηλώσει ότι θέλεις να κλείσεις την καριέρα σου στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Αυτό το έχω πει και πιστεύω ότι δεν αλλάζει. Αρκεί η ομάδα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Και σίγουρα να μην βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που να θέλουν το κακό της Λάρισας».

- Πως εξηγείς το γεγονός ότι η Αϊντραχτ έχει γίνει η ομάδα των… Ελλήνων της Γερμανίας, με δεδομένη την παρουσία και των Τζαβέλλα, Αμανατίδη…

«Εφόσον ένας ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει καλά, γιατί να μην έρθει στη Γερμανία και στην Φρανκφούρτη; Από ότι έχει δείξει, ο πρόεδρος είναι φιλέλληνας, πηγαίνει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κι όποιοι συμπατριώτες μας έχουν έρθει εδώ, έχουν αποδώσει».

- Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σε έχει βοηθήσει για φτάσεις στο επίπεδο που βρίσκεσαι σήμερα;

«Κανένας. Ότι πέτυχα το πέτυχα μόνος μου. Μάλλον, για να ακριβολογώ, η μοναδική βοήθεια που είχα ήταν από την οικογένειά μου. Κανένας άλλος δεν με βοήθησε».

- Τι είναι το ποδόσφαιρο για σένα;

«Ολόκληρη η ζωή μου».

- Το πρώτο πράγμα που εξετάζεις σε μια ομάδα πριν τη μεταγραφή είναι το οικονομικό ή το αν θα έχεις ευκαιρίες να παίξεις;

«Το πρώτο που εξετάζω είναι να είναι μια υγιής ομάδα. Μετά, να είμαι στις επιλογές της για να αγωνιστώ. Από εκεί και πέρα, το επόμενο είναι σίγουρα το οικονομικό».

- Όταν έφευγες για τη Γερμανία, σκεφτόσουν ότι θα είχες αυτήν την πορεία;

«Αυτό έρχεται μέσα από την αγωνιστική κατάσταση. Κανένας δεν υπολόγιζε ότι θα φτάσω κάποια στιγμή εδώ πέρα. Ούτε εγώ... Αν, όμως, έχεις θέληση, μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά».

- Συμφωνείς με την ανάδειξη του Μέσι ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή ή θα έπρεπε να πάρει τον τίτλο ο Ινιέστα είτε ο Τσάβι;

«Ο Μέσι σίγουρα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτήν τη σεζόν, ωστόσο, θεωρώ ότι έπρεπε να αναδειχθεί κορυφαίος ο Ινιέστα. Η παρουσία του και η συνεισφορά του στην πορεία της Ισπανίας ήταν καταλυτική».

- Νιώθεις τυχερός που λείπεις από την Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ή θα ήθελες να επιστρέψεις;

«Περνάω πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί που βρίσκονται ψηλά κατόρθωσαν να φέρουν την Ελλάδα σ' αυτό το επίπεδο…».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Παντοτινά... «πράσινος»

Παντοτινά... «πράσινος»
Την πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς ο διεθνής γκαρντ εμφανίζεται πλήρως ικανοποιημένος από την θητεία του στους «πράσινους».Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στην βασκική εφημερίδα Noticias de Alava για...

... το αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό:

«Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ.

Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, φοβερούς φιλάθλους… Γιατί να φύγω λοιπόν;», ήταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν .

... τις φετινές δυνατότητες των «πράσινων»:

«Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει αναλλοίωτη.

Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους και φέτος».

... την αποτελεσματικότητά του στον αμυντικό τομέα:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην άμυνά μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Δίνω το 100% κάθε λεπτό από τη στιγμή που πατώ το πόδι μου στο παρκέ.

Τίποτα περισσότερο. Η άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου σε όλους τους τομείς του αγώνα».

... τον αποψινό (8.00μ.μ, ΝΕΤ) εντός έδρας αγώνα, για το Top 16 της Ευρωλίγκα, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η Κάχα Λαμποράλ είναι πολύ έμπειρη ομάδα και δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεαστεί από την ήττα της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!
Το κινέζικο ρητό «Μία εικόνα χίλιες λέξεις» έχει απόλυτη εφαρμογή στην μητέρα των μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις καλύτερες φώτο της τελευταίας δεκαετίας.Ριβάλντο, Σισέ, Γκονζάλες, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς και Κυργιάκος. Είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα ντέρμπι. Όχι μόνο από τη παρουσία τους αλλά και από τις στιγμές τους. Μερικές από αυτές πάντως έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στις θυμήσεις των οπαδών του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη των δύο ομάδων.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Kαι στου Ρέντη έλεγχος ντόπινγκ

Kαι στου Ρέντη έλεγχος ντόπινγκ
Δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους υπό το βλέμμα του... ΕΣΚΑΝ! Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Βαλβέρδε ενόψει Τριφυλλιού.

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του μεγάλου σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και η προπόνηση της Πέμπτης ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το δυσάρεστο.
Ο Βάσκος προπονητής συνεχίζει να σχεδιάζει απερίσπαστος τα πλάνα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διαθεσή του.

Παράλληλα, από έλεγχο ντόπνγκ πέρασε μια αντιπροσωπεία 7 παικτών το ΕΣΚΑΝ ενώ το ίδιο συνέβη και στην αντίστοιχη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα με ορισμό από το ΕΣΚΑΝ, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Αγωνία για Μπουμσόνγκ

Αγωνία για Μπουμσόνγκ
Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι καθώς ο Μπουμσόνγκ εγκατέλειψε την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα. Προπονήθηκε ο Νίνης. Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Παιανία.

Κάθε μέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει και άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον βασικό κεντρικό του αμυντικό, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να εγκαταλείπει το πρόγραμμα προπόνησης λίγο πριν ολοκληρωθεί. Ο Γάλλος στόπερ είχε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσει το παρών στο «Καραϊσκάκη».

Αιφνιδιαστικός Έλεγχος ντόπινγκ

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης)

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Σωτήρης Νίνης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, όπως αναμενόταν και τίθεται στην διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι. Αύριο ο Ελληνας μέσος θα χάσει την πρωινή προπόνηση λόγω ότι ορκίζεται στο Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!
FreeWebSubmission.com Read more!

Internet Marketing
Read more!

Search Engine Submission - AddMe
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...