ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οργή Χιμένεθ!

Οργή Χιμένεθ!
Φορτωμένος την Πέμπτη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του, δείχνοντας βίντεο από το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι εκνευρισμένος με όσα φέρεται να είπε για αποχώρηση του!


Ο Ισπανός προπονητής έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε πολλές παρατηρήσεις για τα λάθη που έγιναν, ιδιαίτερα από τους Κώστα Μανωλά και Γρηγόρη Μάκο στα γκολ που δέχθηκε η Ένωση. Ο Χιμένεθ, όμως, είναι αρκετά εκνευρισμένος και για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί... αναγγελίας προς τους παίκτες για αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Το να φύγει ο Ισπανός δεν είναι απίθανο, αλλά όπως ο ίδιος έλεγε την Πέμπτη ποτέ δεν είπε στους παίκτες του κάτι τέτοιο. Αυτό που τόνισε ο Χιμένεθ στους παίκτες του αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες δεν είναι ότι έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι, αλλά ότι αν δεν δει από αυτούς πάθος για δουλειά, αυτοσυγκέντρωση και φιλοδοξίες για καλύτερα πράγματα στο μέλλον, τότε προφανώς ο ίδιος θα περισσεύει... Μιλώντας με άτομα του περιβάλλοντος του, λοιπόν, ο Ισπανός δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...