ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πάντελιτς: «Καταπληκτική η σχέση με τον κόσμο»

Στη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, όταν ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό έδειχνε» να «στραβώνει» για την ομάδα του στάθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας στον σερβικό Τύπο. 
Πάντελιτς: «Καταπληκτική η σχέση με τον κόσμο»


«Η σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι καταπληκτική, από την πρώτη μέρα. Φοβηθήκαμε πως θα χάναμε βαθμούς, αλλά ο κόσμος μας χειροκροτούσε», δήλωσε στην «Sportski Zurnal» ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε: 

«Η ομάδα μας ήταν κάπως αδύναμη, γιατί μας έλειπαν οκτώ παίκτες. Δυσκολευτήκαμε πολύ. Είναι πάντα δύσκολα όταν η φιλοξενούμενη ομάδα μάχεται για τη σωτηρία της. Παίζει κλειστά και είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ενώ στην επανάληψη αντί να σκοράρουμε εμείς, δεχτήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες ευκαιρίες του Πανσερραϊκού. Αυτό που μετρά όμως είναι πως καταφέραμε γρήγορα να αντιδράσουμε». 

Όσο για τη δική του απόδοση, είπε: «Τα γκολ που πέτυχα σημαίνουν πολλά για μένα. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι να κερδίζει η ομάδα. Όλα τα άλλα δεν μετρούν τόσο». 

Πηγή sport-fm Read more!

Καταλανικό και βασκικό ντέρμπι στο Κύπελλο Ισπανίας

Καταλανικό και βασκικό ντέρμπι στο Κύπελλο Ισπανίας
Η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί με την Μπανταλόνα και η Κάχα Λαμποράλ με την Μπιλμπάο στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη (10-13 Φεβρουαρίου), όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Γκραν Κανάρια, ενώ η Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια. 

Στα ημιτελικά, ο νικητής του καταλανικού ντέρμπι θα αντιμετωπίσει εκείνον του βασκικού, ενώ οι νικητές των άλλων δύο ζευγαριών θα συγκρουστούν για τη δεύτερη θέση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Υπενθυμίζεται πως στο Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη οκτάδα της ACB Liga με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Πηγή sport-fm Read more!

Επιμένει η Αϊντχόφεν για Μανωλά

Στο στόχαστρο της Αϊντχόφεν βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς με τον αμυντικό της ΑΕΚ να παρακολουθείται από την ολλανδική ομάδα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.
 Επιμένει η Αϊντχόφεν για Μανωλά
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας«voetbal4u.com», η ομάδα από την χώρα της «τουλίπας» θεωρείται πολύ πιθανό να είναι ο αντικαταστάτης του Φρανσίσκο Ροντρίγκες στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο 19χρονος Μανωλάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Από το περασμένο καλοκαίρι η Αϊντχόφεν τον παρακολουθεί αλλά δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον επίσημα. Η Αϊντχόφεν θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον Μανωλά, που έχει εντυπωσιάσει την διοίκηση με τις εμφανίσεις του.
Ο Έλληνας θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης του Φρανσίσκο Ροντρίγκες, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, το Μεξικό», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Πηγή gazzeta
Read more!

Πιστολέρο μόνο με Ολυμπιακό

Με μήνυμα στo Facebook το πρόσωπο της αγωνιστικής, ο Κώστας Μήτρογλου, διευκρίνισε ότι τα «πιστόλια τα βγάζει μόνο με τον Ολυμπιακό». Δείτε τον διάλογό του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Πιστολέρο μόνο με Ολυμπιακό

Ο Μήτρογλου έγραψε: «Τα πιστόλια μόνο με Ολυμπιακό» υποδηλώνοντας τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα του Πειραιά και ότι μόνο με αυτή πανηγυρίζει τα γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Ίσως το μήνυμά του αυτό να έχει και παραλήπτη τον Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν τον πίστεψε και άναψε το πράσινο φως για την παραχώρησή του μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο.

Μετά άρχισε στο facebook ένας διάλογος με τον πρώην συμπαίκτη του Κυριάκο Παπαδόπουλο, που τώρα παίζει στη Σάλκε.

Παπαδόπουλος: «Εγώ το μόνο που έχω να γράψω είναι γιατί γελούσες όταν έβαλες το δεύτερο γκολ. Σε έβλεπα εδώ Γερμανία και πέθανα να γελάω, μαλ... κορόιδευες, χα, χα, χα».

Μήτρογλου: «χα, χα, χα, τρελέ. Αφού ήξερα ότι το βλέπεις».

Παπαδόπουλος: «Μαλ... γελάει ο κόσμος, τίποτα άλλο δεν έχω να πω, είσαι θεός είσαι τέλος και τον Νέτο εκεί, ήταν στάνταρ η τρίπλα, το ήξερα πως θα το κάνεις, δεν κόβει με τίποτα εκεί».

Διαβάστε τους παρακάτω διαλόγους στο Facebook


mitroglou1


mitroglou2

mitroglou3
Πηγή gazzeta
Read more!

«Πράσινα» σενάρια για Μιραλάς!

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι του Βελγίου, ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Τι μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ επί του θέματος.
«Πράσινα» σενάρια για Μιραλάς!


«Σφήνα» στην απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς έχει μπει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ. Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα του κρατικού καναλιού του Βελγίου, RTBF, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να μειώσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται διατεθειμένος να διαθέσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό του.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς. 

Ο Μιραλάς είναι ο πολυπόθητος στόχος του Παναθηναϊκού, ενώ αυτή την στιγμή ο παίκτης ανήκει στην Σεντ Ετιέν αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αγοράσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν με 2.500.000 δολάρια. 

Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για αυτή την συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να «χαλάσει»  το deal και να αρπάξει τον παίκτη. Ο Παναθηναικός είναι πρόθυμος να κάνει μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού».
Πηγή gazzeta
Read more!

Ελπίδες για Γκέτζογλου

Ελπίδες για Γκέτζογλου
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Σάββα Γκέντσογλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ άρχισε σήμερα. Ο μέσος της Ένωσης συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε το πρωί στα Σπάτα και από την παρουσία του στην αυριανή προπόνηση θα κριθεί κατά πόσο μπορεί να ενισχύσει έστω και για λίγα λεπτά την ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος, καθώς είδε τον Γκέντσογλου να γυμνάζεται για πρώτη φορά μετά από 25 ημέρες. Φυσικά και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να βασίζεται επάνω του για όλο το 90λεπτό στο ματς με τον ΠΑΟ, αλλά είναι αισιόδοξος ότι έστω και να λίγα λεπτά μπορεί να βοηθήσει. 

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένη η απουσία του Μανωλά, αλλά και του Καφέ ο οποίος και σήμερα ένα ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Γεωργέας, ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει. 

Αντίθετα, για τον Καράμπελα υπάρχουν ελπίδες να παίξει την Τετάρτη, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, η οποία θα γίνει στις 5 το απόγευμα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ρανιέρι: «Τιμή για μένα η Λίβερπουλ»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να βρίσκεται στο πάγκο της Ρόμα, αλλά γνωρίζει καλά ότι το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Το όνομά του ακούγεται έντονα για τη Λίβερπουλ και ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος γι' αυτό.
Ρανιέρι: «Τιμή για μένα η Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για την εύρεση ενός ικανού προπονητή και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να βρίσκεται αυτή την στιγμή στο πάγκο της Ρόμα, αλλά το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, κυρίως εξαιτίας των άσχημων σχέσεων που έχει με τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο Ρανιέρι ρωτήθηκε μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με την Τσεζένα για τις φήμες αυτές και ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το ενδεχόμενο αυτό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μία ομάδα επιπέδου της Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για μένα», ανέφερε ο Ρανιέρι ο οποίος έχει εμπειρία από την Αγγλία αφού για τέσσερα χρόνια (2000-04) βρισκόταν στο πάγκο της Τσέλσι.
Πηγή gazzeta Read more!

Οι χούλιγκαν ξαναχτυπούν!

Νέα επεισόδια ήρθαν να αμαυρώσουν την εικόνα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Νεαρός οπαδός της Σάντερλαντ μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι έσπρωξε τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ασαμόα στις καθυστερήσεις.
Οι χούλιγκαν ξαναχτυπούν!

Το ντέρμπι μεταξύ της Σάντερλαντ και της Νιουκάστλ είναι από τα πιο σκληρά στο νησί, με την ένταση πάντοτε να είναι υψηλή. Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή με οπαδό της Σάντερλαντ να χτυπάει τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι (1-1) οι οπαδοί της ομάδας του Στιβ Μπρους κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντίστοιχους των «ανθρακωρύχων» μετά το τέλος του αγώνα. 

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τα γεγονότα, ενώ ο πρόεδρος της Σάντερλαντ, Νάιαλ Κουίν ζήτησε συγγνώμη από τον τερματοφύλακα των «ανθρακωρύχων», Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος είδε στις καθυστερήσεις νεαρό οπαδό των γηπεδούχων να τον χτυπάει στην πλάτη μόλις ο Ασαμόα έκανε το 1-1. 

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά το τέλος του ντέρμπι οι οπαδοί της Σάντερλαντ κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντίστοιχους της Νιουκάστλ, ενώ δεν σταμάτησαν να πετάνε μπουκάλια και να ξηλώνουν καθίσματα. 

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία έχει προβεί σε είκοσι τέσσερις συλλήψεις ατόμων, ενώ όπως αποκαλύφθηκε πάνω από εκατό χούλιγκαν είχαν κάνει το ταξίδι από διάφορες περιοχές της Ευρώπης για να παραβρεθούν στο «Στάδιο του Φωτός» με στόχο τα επεισόδια. 

Από επεισόδια στιγματίστηκε και το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ μεταξύ της Μπέρμιγχαμ και της Άστον Βίλα.
Πηγή gazzeta Read more!

«Αγκάθια» για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό

Η ιταλική Οριζόντε Κατάνια είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση. Ο ΟΣΦΠ θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Μπάγερ Ίρντιγκεν. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου 2011 και οι επαναληπτικοί το διήμερο 19-20 Μαρτίου 2011. 


«Αγκάθια» για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό

Η ιταλική Οριζόντε Κατάνια είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο. Ο ΟΣΦΠ, από την πλευρά του, θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Μπάγερ Ίρντιγκεν. 

Συνοπτικά τα ζευγάρια: 

Βουλιαγμένη (Ελλάδα) – Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία) 
Μπάγερ Ίρντιγκεν (Γερμανία) – Ολυμπιακός (Ελλάδα) 
Σαμπατέλ (Ιταλία) – Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία) 
Πόλαρ Μπέαρς (Ολλανδία) – Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία) 

** Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου 2011 και οι επαναληπτικοί το διήμερο 19-20 Μαρτίου 2011. 


Πηγή sport-fm Read more!

Διαψεύδει ο Ομπράντοβιτς


Δεν σκοπεύει να αναλάβει την εθνική Μαυροβουνίου ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως είναι προσηλωμένος στους «πράσινους» και ξεκαθάρισε πως δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με την ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της συγκεκριμένης χώρας. Τις τελευταίες ημέρες οι Μαυροβούνιοι αναζητούν έναν τεχνικό, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα του στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανιας. Στη λίστα τους βρίσκονται τα ονόματα των Σβέτισλαβ Πέσιτς και τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.
Χαρακτηριστικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε στον σερβικό Τύπο: «Δεν είναι αλήθεια και, ειλικρινά, δεν ξέρω από πού προκύπτουν αυτές οι φήμες. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο τώρα. Αυτό που κοιτάζω είναι να πετύχω το καλύτερο δυνατό φέτος με τον Παναθηναϊκό».
Πηγή novasports
Read more!

Σκόκο: "Ο Μπλάνκο θέλει..."

Ο Νάτσο Σκόκο τόνισε την επιθυμία του Ισμαελ Μπλάνκο να μείνει στην ΑΕΚ. "Όπως είδατε και σήμερα ο Μπλάνκο έχει και τη διάθεση και την πρόθεση να μείνει", είπε ο Αργεντινός μετά τη νίκη 3-0 στην Τρίπολη, στην οποία ο Μπλάνκο πέτυχε το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Μπλάνκο λήγει το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλές συζητήσεις η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη φόρμουλα για να το ανανεώσει. Και όσο συνεχίζει να σκοράρει ο Αργεντινός, τόσο περιζήτητος θα γίνεται στην αγορά.

Στο μεταξύ κρίσιμη είναι η Δευτέρα για την απόκτηση του Ισπανού Μίτσελ στην ΑΕΚ, καθώς αναμένεται η απάντηση της Μπέρμιγχαμ στην πρόταση της Ένωσης για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Η Μπέρμιγχαμ έχει μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις καθώς για τον Μίτσελ ενδιαφέρον έδειξαν και σύλλογοι από την Ισπανία.

Πηγή novasports Read more!

«Βλέπει» Μπαστός η Γιουνάιτεντ

«Βλέπει» Μπαστός η Γιουνάιτεντ

Στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται το όνομα του άσου της Ολιμπίκ Λιόν, Μισέλ Μπαστός σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.


Όπως αναφέρει η έκδοση της Equipe, ο Βραζιλιάνος μέσος... είναι ο «εκλεκτός» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για αντικαταστάτης του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος σε μακροπρόθεσμο χρόνο θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Ο Μπαστός έχει συμβόλαιο με τους «Λιονέ» μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη γαλλική ομάδα έχει ύψος 20 εκατ. ευρώ. Φέτος, Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής προσμετρά δεκαέξι συμμετοχές στο Σαμπιονά έχοντας σημειώσει δύο τέρματα.

Πηγή gazzeta Read more!

Πιάνει λιμάνι ο Σουάρες

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουίς Σουάρες είναι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Άγιαξ για τον Ουρουγουανό επιθετικό.
Πιάνει λιμάνι ο Σουάρες

Ο 23χρονος άσος κοστολογείται με 30 εκατομμύρια ευρώ από τον σύλλογο του Άμστερνταμ, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα του «Αίαντα» μπορεί να μειώσουν το συγκεκριμένο ποσό.

Στη Λίβερπουλ αισιοδοξούν ότι μπορούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του παίκτη-αποκάλυψη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή gazzeta Read more!

Στη 14η θέση ο Σισέ, στην 7η ο Γκέκας

Στη 14η θέση της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι» βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ έπειτα από τα δύο τέρματα που σημείωσε με την Καβάλα. Στην πρώτη θέση ο Ρονάλντο, στη δεύτερη ο Μέσι και στην τρίτη ο Κένι Μίλερ. Στην έβδομη ο Φάνης Γκέκας.
Στη 14η θέση ο Σισέ


Ο Σισέ με τα δύο χθεσινά του γκολ έφτασε τα δεκαέξι στη Σούπερ Λίγκα, τα οποία πολλαπλασιαζόμενα με τον συντελεστή δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος (1,5) του αποφέρουν συνολικά είκοσι τέσσερις (24) βαθμούς. Ίδιους βαθμούς με τον Γάλλο σουπερστάρ έχουν ακόμη έξι παίκτες.
Αναλυτικά η πρώτη 20αδα (γκολ-βαθμοί) 

1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) 22-44 

2. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 18-36 

3. Κένι Μίλερ (Ρέιντζερς) 21-31,5 

4. Παπίς Ντεμπά Σισέ (Φράιμπουργκ) 15-30 

5. Μούσα Σόου (Λιλ) 15-30 

6. Γουέλιτον (Σπαρτάκ Μόσχας) 19-28,5 

7. Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ) 14-28 

8. Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (Μάν. Γιουνάιτεντ) 14-28 

9. Αντόνιο ντι Νατάλε (Ουντινέζε) 14-28 

10. Κάρλος Τέβες (Μάν. Σίτι) 14-28 

11.Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα) 14-28 

12. Έντινσον Καβάνι (Νάπολι) 13-26 

13. Νενέ (Παρί Σεν Ζερμέν) 13-26 

14. Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός) 16-24 

15. Χουλκ (Πόρτο) 16-24 

16. Γκάρα Ντεμπελέ (Λέφσκι Σόφιας) 16-24 

17. Μπαγιά Τζίμπι Φαλ (Μόλντε) 16-24 

18. Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου) 12-24 

19. Σάντερ Ποστ (Φλόρα Ταλίν) 24-24 

20. Γέλε Φόσεν (Γκενκ) 16-24
Πηγή gazzeta
Read more!

Ρόμενταλ: "Καλύτεροι από ΠΑΟ"


 Ο Ντένις Ρόμενταλ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό σε συνένευξη που έδωσε σε ολλανδικό περιοδικό. "Ο στόχος είναι να βγούμε πρωταθλητές. Αν συγκρίνω τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό, τότε μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι» είπε ο Δανός στο «voetbal international».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Ελλάδα:
«Με το τέλος της προηγούμενης σεζόν έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Ήθελα να αποκτήσω νέες εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πυρετώδες και οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν με τίποτα. Στην Ολλανδία δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στην Ελλάδα το κοινό είναι πιο ζεστό και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι γεμάτο πάθος. Η σεζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον πρόωρο αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Ήταν δραματικές εκείνες οι μέρες. Ο Ολυμπιακός έχει ένα νέο ιδιοκτήτη και αρκετούς φιλόδοξους ανθρώπους που είναι δίπλα του, ενώ προσέθεσε στο ρόστερ και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.
Για τις επιλογές Βαλβέρδε:
«Δυστυχώς δεν παίζω σε κάθε ματς. Όποτε με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου θα μπω μέσα για να βοηθήσω και να σκοράρω. Ξεκίνησα τη σεζόν παίζοντας αριστερά και μετά πέρασα στα δεξιά. Ο προπονητής περιμένει από όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αποφασίσει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τα άκρα. Όπως ο Ριέρα, ο Φετφατζίδης, ένα ελληνικό ταλέντο. Πρέπει να παίζει και αυτό το παιδί που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία».
Για ντέρμπι και Πάντελιτς:
«Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα είναι πιο εκρηκτική από ότι στο Αγιαξ - Φέγενορντ. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Πάντελιτς είναι ο σέντερ φορ της ομάδας. Τη θέση την παίζει και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι γρηγορότερος και πιο κινητικός. Ο Μάρκο όμως κάθε φορά που αγωνίζεται δίνει τον καλύτερο του εαυτό και πάντοτε κοιτάζει να σκοράρει. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει».
 Πηγή novasports
Read more!

Ο Μπαλοτέλι δεν ξεχνά τον Μουρίνιο

Ο Μπαλοτέλι δεν ξεχνά τον ΜουρίνιοΟ «σούπερ Μάριο» πήρε και πάλι το όπλο του. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με τον πρώην προπονητή του στην Ίντερ, τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κατηγόρησε τον Πορτογάλο τεχνικό για έλλειψη σεβασμού. Εξάλλου, οι δύο άντρες κατά την κοινή τους θητεία στην Ίντερ, είχαν συγκρουστεί αρκετές φορές.
«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής  στον κόσμο αλλά ως άνθρωπος χρειάζεται να μάθει τρόπους και να σέβεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή gazzeta Read more!

«Θύμα» της ίωσης ο Νίνης

Με μία επιπλέον απουσία ξεκίνησε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Σωτήρης Νίνης δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω ίωσης, η οποία ωστόσο πολύ δύσκολα θα τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την «Ένωση». 
«Θύμα» της ίωσης ο Νίνης


Εκτός του Έλληνα μεσοεπιθετικού, το κανονικό πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί οριστικά την Τρίτη. Ατομικό ακολούθησε και ο Νταμιέν Πλεσί , ενώ όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Καβάλα έκαναν αποθεραπεία. Στον αγώνα κόντρα στον "Δικέφαλο" επανέρχεται ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. 

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» που βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο, τρείς εναντίον τριών, τέσσερις εναντίον τεσσάρων και πέντε εναντίον πέντε. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κάσας, Μαχλελής, Φέτσης και Φουρλάνος από την ομάδα Κ-20. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Είναι το στήριγμα για όλη την επίθεση»

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Τάκης Λεμονής μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη. «Μπορεί να είναι το στήριγμα για όλη την επίθεση», τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», αλλά φρόντισε να ρίξει τους τόνους: «Χρειάζεται ψυχραιμία, βλέπουμε έναν τρελό βαθμολογικό πίνακα».


«Είναι το στήριγμα για όλη την επίθεση»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 

-Για την επιμονή του να αποκτηθεί ο Μήτρογλου και την χθεσινή του εμφάνιση κατά του Άρη: 
«Αυτό που έκανε ο Κώστας είναι πολύ σημαντικό, αλλά θέλω να μείνω στη συνολική παρουσία της ομάδας, η οποία ήταν καλή σε όλο παιχνίδι, εκτός των πρώτα λεπτά του. Αυτό μέτρησε. 
Τα χαρακτηριστικά του Μήτρογλου ήταν αυτά που μας έκανε να επιμείνουμε να τον πάρουμε. Μπορεί να είναι το στήριγμα όλης της επίθεσης της ομάδας μας και πλέον μπορούμε να κουβαλήσουμε την μπάλα πιο εύκολα. 
Αν απουσίαζε ο Μήτρογλου θα ήταν πιο δύσκολο, να παίρναμε κάτι». 

-Για τη δήλωσή του πως… περιμένει περισσότερα από τον Μήτρογλου: 

«Είναι ένας παίκτης που σε αυτή την αγωνιστική σεζόν έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που σε φέρνει πίσω σε φυσική κατάσταση και τώρα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τα παιχνίδια. Χθες το βράδυ, επικοινώνησα και μου είπαν ότι έχει 10-15 προσκλήσεις από ΜΜΕ για να μιλήσει. Εντάξει κέρδισε η ομάδα. Θέλει ψυχραιμία. Την περασμένη εβδομάδα, που είχα μιλήσει αυτό είχα πει. Βλέπουμε έναν τρελό βαθμολογίκό πίνακα, στον οποίο κάθε εβδομάδα αλλάζουν δεδομένα». 

-Για την απόκτηση του Σβέρκος και την παρουσία του με τον Μήτρογλου στην 11άδα: 
«Με τον Σβέρκος και με άλλους δύο παίκτες θα γίνουμε πιο ευέλικτοι. Οι καλοί παίκτες χωράνε παντού. Το σημαντικό όμως είναι οι ποδοσφαιριστές να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον». 

-Για την ψυχολογία της ομάδας: 
«Νομίζω ότι οι προσθήκες κάποιων ωφελούν και ψυχολογικά την ομάδα. Μπορούσα να διακρίνω και από τις προπονήσεις ότι η παρουσία του Κώστα (Μήτρογλου) είχε δώσει άλλη δυναμική. Δυστυχώς ήμασταν μια ομάδα που δεν μπορούσε να αντιδράσει σε δύσκολες καταστάσεις. Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το αγωνιστικό, το πόσο μπορούμε να φανούμε δυνατοί σε κάποια πράγματα. 

-Για την βελτίωση στον επιθετικό τομέα: 
«Έχουμε δουλέψει αρκετά στο «πως θα αναπτυχθούμε». Αλλά στην τελικά προσπάθεια παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Η φαντασία, η προσωπικότητα…» 

-Για την παράδοση κόντρα στον Άρη που έσπασε: 
«Και εγώ τις τελευταίες ημέρες έμαθα για την παράδοσή αυτή. Το Σάββατο το πρωί μάλιστα, το είπα στους παίκτες και δεν ήξερα αν έκανα σωστά. Είναι σημαντικό που την «σπάσαμε» γιατί ήταν μια μεγάλη παράδοση». 

-Για την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό: 
«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Ίσως τέτοιου είδους παιχνίδια , είναι πιο εύκολα γιατί μπορούμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα ξέρεις πόσο δύσκολα είναι, αλλά κανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν γίνει».

Πηγή sport-fm Read more!

Οι Κλίπερς "αφεντικά" στο Λ.Α


Οι Κλίπερς νίκησαν 99-92 τους Λέικερς στο ντέρμπι του Λος Αντζελες, που εκτός από θέαμα είχε και πολλά νεύρα. Τέσσερις παίκτες αποβλήθηκαν 5,7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λαμάρ Όντομ τράβηξε τη φανέλα του Μπλέικ Γκρίφιν στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ. Στον καυγά των δυο παρενέβησαν ο Μπαρόν Ντέιβις και ο Ρον Αρτέστ  με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποβάλουν και τους τέσσερις.

Για τους Κλίπερς σπουδαία εμφάνιση έκαναν ο  Έρικ Γκόρντον με 30 πόντους και ο Μπλέικ Γκρίφιν ο οποίος με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ  έφτασε τα 26 συνεχή νταμπλ-νταμπλ. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 27 πόντους για τους Λέικερς, ωστόσο δεν σκόραρε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.
Κλίπερς (14-25): Γκόρντον 30 (6 ασίστ, 4 κλεψ.), Γκρίφιν 18 (15 ριμπ.), Ντέιβις 14 (8 ασίστ), Φόι 9, Τζόρνταν 8 (15 ριμπ.), Γκόμες 7, Ντιόγκου 7 (11 ριμπ.), Αμίνου 4, Μπλέντσοου 2.
Λέικερς (30-12): Μπράιαντ 27 (9 ριμπ., 5 ασίστ), Μπάινουμ 18 (13 ριμπ.), Γκασόλ 13 (8 ριμπ.), Αρτέστ 10, Όντομ 10, Μπράουν 8, Φίσερ 2, Μπλέικ 2, Ουόλτον.

Στο άλλο ματς του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, οι Σπερς με τον Πάρκερ σε μεγάλη βραδιά (30 πόντοι) διέλυσαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 110-97. 
Πηγή Novasports
Read more!

Λουκάκου: «Είπα όχι σε Άρσεναλ και Τσέλσι»

Λουκάκου: «Είπα όχι σε Άρσεναλ και Τσέλσι»Στην αποκάλυψη ότι σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών είχε απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις των Άρσεναλ και Τσέλσι αντίστοιχα προέβη ο Ρομέλου Λουκάκου.


«Η Τσέλσι και η Άρσεναλ είχαν προσπαθήσει να με αποκτήσουν όταν ήμουν περίπου δεκατεσσάρων ετών», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η Τσέλσι είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Πάντα το έλεγα και δεν πρόκειται να το κρύψω τώρα. Δεν θέλω να αγωνιστώ στην Αγγλία, μόνο γι’ αυτό. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι καλή ομάδα, όπως και οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Όλες τους είναι πολύ καλές ομάδες και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Και η Τότεναμ είναι καλή περίπτωση».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Ξαφνικά φταίει μόνο ο Μπαλάφας»

Ενοχλημένος από τα σχόλια που γίνονται εις βάρος του το τελευταίο χρονικό διάστημα δήλωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας. «Αφού δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, αντέχω. Όταν μπαίνεις σε μια ομάδα και αυτή χάνει, ξαφνικά φταίει μόνο ο Μπαλάφας», τόνισε χαρακτηριστικά… 
«Ξαφνικά φταίει μόνο ο Μπαλάφας»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Sport 103. 

Για τη νίκη στο Βόλο: 
«Ο ΠΑΟΚ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είναι σημαντικό ότι δε δεχτήκαμε γκολ. Στο Α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία κυριαρχία, αλλά οι μεγάλοι παίκτες εκεί φαίνονται. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή και νίκησε άνετα. Στο Β' ημίχρονο δεν απειλήθηκε καθόλου η ομάδα, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ που πήγε στο δοκάρι. Η τύχη είναι με τους δυνατούς». 

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: 
«Η ομάδα είναι μέσα σε τρεις στόχους. Υπάρχει κούραση, είναι φυσιολογικό, αλλά είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου. Πηγαίνουμε για το Κύπελλο, είναι στόχος μας και πρέπει να περάσουμε τον Ολυμπιακό». 

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαλέγουν παιχνίδια: 
«Σίγουρα στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά δε νομίζω ότι μπαίνει κανείς αδιάφορος στον αγώνα. Μπαίνεις για να κερδίσεις. Δε νομίζω ότι διαλέγουμε παιχνίδια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν, σε όλα τα παιχνίδια». 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: 
«Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση. Να κερδίσουμε εκεί, να κερδίσουμε κι εδώ και να τελειώνουμε. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση». 

Για το αν η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή για τον ΠΑΟΚ: 
«Στις δύο προηγούμενες χρονιές, ο ΠΑΟΚ είχε μόνο το πρωτάθλημα, δεν ήταν μέσα σε όλους τους στόχους. Είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Δείχνουμε ότι αντέχουμε και πιστεύω ότι θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι η ομάδα φέτος είναι πιο ολοκληρωμένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές». 

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: 
«Πιστεύω ότι η παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου είναι ένας στόχος. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι». 

Για το παράπονό του και την κριτική που του ασκείται: 
«Είμαι ο δεύτερος πιο παλιός στην ομάδα, μετά τον Μαλεζά. Αντέχω ακόμα. Με αυτά που πέρασα εγώ, έχω μεγάλη υπομονή. Αφού δε σταμάτησα το ποδόσφαιρο, αντέχω. Όταν μπαίνεις σε μία ομάδα και αυτή χάνει, ξαφνικά φταίει μόνο ο Μπαλάφας. Αυτό έγινε και με την Κέρκυρα. Η ομάδα έκανε το χειρότερο παιχνίδι της και έτυχε να παίξω κι εγώ εκεί και έλεγαν ότι έφταιγε ο Μπαλάφας. Φτάνει πια αυτή η καραμέλα. Δε λέω ότι δε φταίω κι εγώ, αλλά δε φταίω μόνο εγώ. Η αγάπη για την ομάδα, όμως, με κάνει να τα ξεχνάω όλα αυτά. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και να παίζεις όποτε στο ζητάει ο προπονητής. Έπαιξα ξαφνικά με την Κέρκυρα και όλοι έλεγαν για μένα, ακόμη και δημοσιογράφοι. Και φανταστείτε ότι μπήκα στο 1-1. Πού να έπαιζα και σε ολόκληρο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε ένα-δυο χρόνια, ο Θεός θα σου δώσει κάτι, αν πιστεύεις». 

Για το μέλλον του: 
«Δεν κρύβω ότι έχω μιλήσει με μία ομάδα, αλλά από τη στιγμή που είμαι εδώ, αγαπώ την ομάδα και μου λέει ο προπονητής "παίξε", πρέπει να παίξω. Εγώ θέλω να μείνω, δεν το κρύβω. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ. Έτυχε να παίξω μισό ημίχρονο στο χειρότερο παιχνίδι της ομάδας. Από τη στιγμή που μου λέει, όμως, ο προπονητής να μπω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μίλησα μαζί του. Ο προπονητής έχει να κάνει με 30 άτομα, όχι μόνο με τον Μπαλάφα, αλλά πιστεύω ότι με κατάλαβε. Θα δούμε τι θα γίνει, είναι απόφαση και της διοίκησης. Έχω συζητήσει με μία ομάδα και περιμένω. Δε λέω ότι θα φύγω σήμερα ή αύριο. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι εγώ θέλω να μείνω».

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...