ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

50 εκατ. για Τόρες; Και λίγα ήταν!

50 εκατ. για Τόρες; Και λίγα ήταν!
Ο Άντι Κόουλ πιστεύει ότι τα χρήματα που έδωσε η Τσέλσι για την απόκτηση του Τόρες ήταν πολύ καλή κίνηση και προήλθε από καλό παζάρι. Για τον Κάρολ, όμως, θεωρεί πως είναι πολλά και ρίσκο…
Ο Άντι Κόουλ μεταπήδησε το 1995 από τη Νιούκαστλ στη Μάντσεστερ Γ. του Σερ Άλεξ για το ποσό των 7 εκατ. λιρών, το οποίο ήταν Βρετανικό ρεκόρ για την εποχή. Έτσι, κάτι ξέρει από αγοραπωλησίες σαν του Φερνάντο Τόρες που κάνουν όλη την Ευρώπη –και όχι μόνο- να παραμιλάει.
Ο Κόουλ θεωρεί ότι η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να δώσει  τον Τόρες στους Λονδρέζους πριν κινηθούν για την απόκτηση του Λουίς Σουάρεζ και του Άντι Κάρολ, και πως το μόνο που δεν είχε τελεσιδικίσει ήταν το ποσό. Άσχετα αν έχει βγει προς τα έξω ότι οι «κόκκινοι» δεν ήθελαν να αποχωριστούν τον Ισπανό στράικερ.
«Βασικά, πιστεύω ότι η Τσέλσι έκλεισε μια πολύ καλή οικονομικά συμφωνία. Εντάξει τα 50 εκ. λίρες είναι αρκετά χρήματα, αλλά αυτό πληρώνεις για έναν τόπ κλάσης στράικερ. Και ο τύπος είναι παγκόσμιας κλάσης. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν στο κλείσιμο της περιόδου ήταν φαινόμενο. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Αλλά η Τσέλσι τα πήγε πολύ καλά. Ήταν μία πολύ καλή επένδυση γι’αυτούς και πιστεύω ότι ο Τόρες θα εξελιχθεί σε σπουδαία μεταγραφή για τους Μπλε.
Όσο για τον Κάρολ, είναι μεγάλος τζόγος για την Λίβερπουλ. Τα πήγαινε καλά με την Νιουκάστλ, αλλά 35 εκατ. λίρες είναι – αν μη τι άλλο - υπερβολικό ποσό για έναν παίκτη με ελάχιστη εμπειρία. Πρέπει να πω ότι αυτή η κίνηση πραγματικά με εξέπληξε.
Η Λίβερπουλ έχει πάρει ένα τεράστιο ρίσκο με αυτόν τον παίκτη και πρέπει τώρα να περιμένουμε για να δούμε αν θα αποζημιωθεί. Αν τα καταφέρει να βγάλει τα λεφτά του… τότε: Τι κίνηση! Όμως δεν υπάρχει κάτι που να το εγγυάται αυτό…
Ωστόσο, ο Σουάρεζ είναι κορυφαίος παίκτης και περίμενα καιρό τωρα να δω ποια ομα΄δα της Πρέμιερ θα τον αποκτήσει. Θα τα πάει καλά στη Λίβερπουλ. Αυτά τα χρήματα έχουν ξοδευτεί σωστά», υπογραμμίζει ο Άντι Κόουλ σχολιάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ.
Πηγή Gazzeta
Read more!

«Δεν μου έδωσε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός»

«Δεν μου έδωσε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός»
Τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να ξενιτευτεί εξήγησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στηνSportday. Ο αμυντικός της Σάλκε υποστηρίζει πως έκανε τη σωστή επιλογή να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο συνέκρινε με την Bundesliga, ενώ δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. 

Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός: 

-Ποια είναι η άποψή σου για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων; 
«Δείξαμε (σ.σ.: στο φιλικό με τη Γερμανία) πως έχουμε ένα πολύ ικανό σύνολο, με καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε πως αν παίζουμε οργανωμένα και με συνοχή, μπορούμε να κάνουμε πολύ σπουδαία πράγματα». 

-Θεωρείς πως αυτή η ομάδα είναι ικανή για μελλοντικές διακρίσεις; 
«Ναι, σίγουρα το πιστεύω. Η αλήθεια είναι πως είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Αν, όμως, κάνουμε συνέχεια εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στη Γερμανία, τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Μπορώ να πω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο». 

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη Γερμανία και τη Σάλκε; 
«Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στη Γερμανία. Ο προπονητής (Φέλιξ Μάγκατ) μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Αγωνίζομαι συνέχεια και αυτό με ευχαριστεί πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη Σάλκε». 

-Ο προπονητής σου στη Σάλκε σε χρησιμοποιεί πολλές φορές στη θέση του αμυντικού χαφ. Θεωρείς πως μπορείς να αντεπεξέλθεις στον νέο σου ρόλο; 
«Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία αγωνίζομαι συχνά και ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ. Δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού τα καταφέρνω εξίσου καλά. Πάντως, ανά πάσα στιγμή είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση που ζητηθεί». 

-Υπάρχουν, αλήθεια, διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το γερμανικό πρωτάθλημα; 
«Σίγουρα το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο από το ελληνικό. Για την ακρίβεια, δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας. Είναι πιο δυνατό, πιο γρήγορο, πιο τεχνικό...». 

-Κεφάλαιο Ολυμπιακός. Από τότε που αποχώρησες από τους «ερυθρόλευκους», συνέχεια γράφονται διάφοροι λόγοι ως αιτία. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις στον κόσμο ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος της φυγής σου από τον Ολυμπιακό; 
«Ο πραγματικός λόγος δεν ήταν οικονομικός. Ο λόγος που έφυγα από τον Ολυμπιακό ήταν καθαρά ποδοσφαιρικός. Δυστυχώς, δεν έπαιρνα τον χρόνο συμμετοχής που περίμενα και ήθελα στην ομάδα. Το γιατί, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Έτσι είναι, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εδώ δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω αν είμαι ικανός και αν μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Έτσι, μόλις ήρθε η πολύ καλή πρόταση της Σάλκε, την αποδέχτηκα. Αποδεικνύεται πως ορθώς έπραξα». 

-Μετάνιωσες ποτέ -έστω και για μία στιγμή- που έφυγες από τον Ολυμπιακό; 
«Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Παρ' όλα αυτά δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου. Φεύγοντας για τη Σάλκε, θεώρησα πως έκανα τη σωστή κίνηση και όπως αποδείχθηκε και εμπράκτως, ήταν όντως η σωστή». 

Πηγή sport-fm Read more!

Σάντος: «Το αστέρι είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ»

Ευτυχισμένος για όσα έζησε την περίοδο που έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Σε συνέντευξή του, ο τεχνικός της Εθνικής τόνισε ότι το αστέρι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι… ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, πέρα από πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» εν όψει πλέι οφ πρωταθλήματος και ημιτελικών Κυπέλλου.
Σάντος: «Το αστέρι είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στα Σπορ του Βορρά

Για την ζωή χωρίς τον ΠΑΟΚ: «Όσο δύσκολα και αν ήταν στο πρώτο διάστημα που ακολούθησε μετά από την απόφασή μου ότι ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε, έπρεπε να αρχίσω να προσαρμόζω τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου χωρίς αυτόν. Πολύ απλά γιατί η ζωή μου συνεχιζόταν. Εξάλλου ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω, από τη στιγμή που συμφώνησα να αναλάβω την εθνική Ελλάδος. Δεν σου κρύβω ωστόσο ότι και τα τρία χρόνια που βρέθηκα στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν τρία καλά και έντονα χρόνια, που χαρακτηρίστηκαν μέσα από πολλή και σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση σε συνεργασία με όλους. Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μέχρι ακόμη και τον φροντιστή από την πρώτη μέρα που ανέλαβα μέχρι και την τελευταία. Τόσο σε κάθε μία μέρα της προετοιμασίας, όσο και πριν ακόμη αρχίσει, όπου έπρεπε να γίνει ο σχεδιασμός της χρονιάς που θα ακολουθούσε. Κι αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να γευτούμε τους καρπούς της αίγλης του, ό,τι είχαμε σχεδιάσει όλοι μαζί και θεωρώ ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».

Για την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Με δύο λέξεις αισθάνομαι τεράστια τιμή και περηφάνια για το ότι βρέθηκα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και στο διάστημα της παρουσίας μου θεωρώ ότι έδωσα το 200% των δυνατοτήτων μου. Κι αυτό για να καταφέρω να υλοποιηθεί ό,τι είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας μου με τον πρόεδρο».

Για την εξέλιξη του Βιεϊρίνια: «Ήξερα ποιος ήταν. Τι ποδοσφαιριστής ήταν και ποια ήταν η αξία του σε εκείνο το χρονικό σημείο αλλά και ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερος. Για αυτό και φρόντισα να πιέσω και να αποκτηθεί στην αρχή ως δανεικός από την Πόρτο αλλά και πιο μετά στο να γίνει κομμάτι του ΠΑΟΚ. Το αστέρι του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος παίκτης του, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Ως σύλλογος με τον κόσμο του, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του».

Για τους τρεις διεθνείς του ΠΑΟΚ: «Αν ο Σαλπιγγίδης ήταν από πέρσι στον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, όπως έχει φροντίσει να κάνει από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε με την ομάδα το καλοκαίρι. Ο Χαλκιάς βρίσκεται πάντα στα πλάνα μου για την Εθνική ομάδα, αφού γνωρίζω πολύ καλά, την αξία του μέσα από την συνεργασία που είχαμε στον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Φωτάκη ο τραυματισμός του ήταν η αιτία που δεν τον κάλεσα για το φιλικό παιχνίδι με τον Καναδά και εύχομαι γρήγορα να τον ξεπεράσει, ώστε να μπορώ να τον υπολογίζω και πάλι».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός εκπλήξεων στον οποίο δεν επιτρέπονται τα λάθη αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσής τους. Κάτι που μπορεί να γίνει στο πρωτάθλημα και στο διάστημα των 30 αγωνιστικών κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχει η πολυτέλεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Ωστόσο, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ με το πρόσωπο που έχει αρχίσει να παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα έχει τον πρώτο λόγο για να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αρκεί να συνεχίσει να έχει αυτό το πρόσωπο και να μην έχει απώλειες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι δύο ημιτελικοί με την ΑΕΚ θα είναι εύκολη υπόθεση στον δρόμο προς τον τελικό. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Τούμπα και είναι σημαντικό στο κυνήγι της πρόκρισης να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου».

Για τη δύναμη της Τούμπας: «Αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ με την ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας να δίνουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την ώθηση που απαιτείται για την κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος».

Για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ στη φάση των «32» του Europa League: «Και σε αυτά όπως με την ΑΕΚ θεωρώ πως η Τούμπα θα αποτελέσει το κριτήριο, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμβάλει στο να μπούνε οι βάσεις της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ και να είναι μία ευρωπαϊκή δύναμη όμως σε δύο παιχνίδια και μάλιστα μέσα σε πέντε μέρες όλα μπορούν να συμβούν με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όπως έκανε και μέχρι στιγμής όποιον αντίπαλο και αν είχε να αντιμετωπίσει».

Για την πορεία του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα: «Στα πλέι οφ και έτσι όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπορεί να επαναλάβει ό,τι και πέρσι. Να κερδίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό».
Πηγή sport-fm
Read more!

Αφιέρωμα της FIFA στους «Ήρωες του Πειραιά»

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό φιλοξενεί η ιστοσελίδα της FIFA. Σε αυτό όσοι βρίσκονται στην ομάδα χαρακτηρίζονται «Οι Ήρωες του Πειραιά» και γίνεται εκτενής αναφορά στο έμψυχο υλικό αλλά και την ιστορία του συλλόγου. 
Αφιέρωμα της FIFA στους «Ήρωες του Πειραιά»

Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου, αφού γράφει αναλυτικά για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χαρακτηρίζει την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» ως την κορυφαία της ιστορίας τους. 

«Ο Ολυμπιακός είναι στο δρόμο της επιστροφής στους τίτλους και στο ένδοξο παρελθόν. Η ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται με επτά πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και διαθέτει παίκτες με παγκόσμια αξία», αναφέρεται στο αφιέρωμα, ενώ φυσικά γίνεται λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τους Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μέλμπεργκ και Νικοπολίδη. 

Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εδώ.


Πηγή sport-fm Read more!

Πάει και για Κακά η Τσέλσι

Πάει και για Κακά η Τσέλσι
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και μετά τον Φερνάντο Τόρες θέλει να πάρει στην Τσέλσι και τον Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.




Ο Ρώσος μεγιστάνας των Λονδρέζων επιθυμεί να πάρει στο Λονδίνο τον Βραζιλιάνο μέσο καθώς δεν υπολογίζεται και πάρα πολύ από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Μαδρίτη. Ο προπονητής των «μπλε», Κάρλο Αντσελότι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Κακά, από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν και δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προσθήκη.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύμετα, ο Κακά κοστολογείται στα 25 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ποσό που μπορεί να δαπανήσει ο Αμπράμοβιτς για να τον φέρει στην Αγγλία. Αλλωστε, το όνομα του Βραζιλιάνου άσου είχε παίξει και το καλοκαίρι για την Τσέλσι, αλλά οι τότε οικονομικές απαιτήσεις της «Βασίλισσας» ήταν υπέρογκες.
Πηγή Gazzeta
Read more!

Ακριβή και η Ριζούπολη...

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ωριμάζει στην ΑΕΚ η ιδέα για τη Ριζούπολη. Πάντως, οι απαιτήσεις του Απόλλωνα για το γήπεδο είναι αυξημένες... Το σίγουρο είναι ότι  οι μέρες της στο ΟΑΚΑ είναι μετρημένες…
Ακριβή και η Ριζούπολη...


Οι διοικούντες την «Ένωση» σκέπτονται τη λύση της Ριζούπολης εδώ και αρκετούς μήνες. «Αγκάθι» παραμένουν οι απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο οποίος για να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ ζητά 40.000 ευρώ το παιχνίδι. Η προσφορά τηςΑΕΚ είναι μόλις 15.000 ευρώ το παιχνίδι, και όπως είναι φυσικό υπάρχει μια διαφορά σαφέστατα μεγάλη.
Πάντως η ΑΕΚ δείχνει να έχει… «φάει τα ψωμιά» της στο ΟΑΚΑ, αφού με μέσο όρο 13.000 περίπου εισιτήρια που κόβει, μόνο έδρα δεν είναι. Όσο για το οικονομικό, ήδη προέκυψαν νέα προβλήματα ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και των «κιτρινόμαυρων».
Βέβαια, στην παρούσα φάση, με τις απαιτήσεις του Βελλή και τα έξοδα για εργασίες στο γήπεδο της Ριζούπολης (τα οποία φυσικά θα επιβαρύνουν την ΑΕΚ), η λύση του ΟΑΚΑ φαίνεται πιο προσιτή. Έτσι τουλάχιστον λένε – σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους - στην ΑΕΚ.
Το πιο σημαντικό ζήτημα παραμένει ο κόσμος που δεν πηγαίνει να δει την ομάδα της ΑΕΚ, αφού εκτός της οικονομικής ανάσας που (δεν) θα προσφέρει στον σύλλογο, δεν  υπάρχει λόγος να ναυλώνουν ένα στάδιο χωρητικότητας 65.000 θέσεων κόβοντας 13.000 εισιτήρια. Τα 14.200 της Ριζούπολης είναι αρκετά.
Πηγή Gazzeta
Read more!

Χαλπερίν: «Περιμένω με αγωνία τον τελικό»

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν αδημονεί να αγωνιστεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6/3), ωστόσο ο Ισραηλινός γκαρντ φροντίζει να εστιάσει στη δυσκολία των προσεχών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού.
Χαλπερίν: «Περιμένω με αγωνία τον τελικό»

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Γιοτάμ Χαλπερίν, μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» για...

... την άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ:

«Η αλήθεια είναι πως ένας από τους στόχους μας φέτος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Απέναντι στον ΠΑΟΚ δείξαμε τη δέουσα σοβαρότητα και στα δύο παιχνίδια και πήραμε δίκαια την πρόκριση στον τελικό.

Και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε αυτό στην έδρα μας, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό ήταν και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά».

... τη νέα κόντρα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Περιμένω με αγωνία αυτό το παιχνίδι. Θα βρούμε και πάλι απέναντί μας τον Παναθηναϊκό και όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά μέχρι εκείνο το παιχνίδι έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μπροστά μας.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, αλλά τώρα θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην πάθουμε καμιά ζημιά».
Πηγή Gazzeta Read more!

Άγκερ: «Προδότης ο Τόρες»!

Άγκερ: «Προδότης ο Τόρες»!Ως… προδότη χαρακτήρισε τον Φερνάντο Τόρες με δηλώσεις του ο Ντάνιελ Άγκερ. Τι είπε για την περηφάνια που νιώθει φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ.


Ο Άγκερ μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ τόνισε για τον Ισπανό σούπερ σταρ της Τσέλσι:
«Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της Λίβερπουλ και ποτέ δεν θα παίξω σε άλλη ομάδα της Αγγλίας. Εγώ δεν πρόκειται να παίξω ούτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε στην Έβερτον. Σέβομαι την ομάδα μου. Κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Τόρες δεν θα έφευγα».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Χαστούκισα τον Μπάτζιο»!

Στην αποκάλυψη ότι την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στη Γιουβέντους τον... χαστούκισε, μετά από μια διαφωνία τους, προέβη ο Τότο Σκιλάτσι.
«Χαστούκισα τον Μπάτζιο»!

Ο παλαίμαχος Ιταλός σέντερ φορ, που συνυπήρξε με τον Μπάτζιο τόσο στη Σκουάντρα Ατζούρα όσο και στη Γιούβε στις αρχές της δεκαετίας του '90, παραχώρησε συνέντευξη στη Mediaset και εκεί αναφέρθηκε σε γεγονότα που δεν ήταν γνωστά ως τώρα.

«Με τον Μπάτζιο ήμασταν φίλοι και μέναμε και στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κατέλυε η αποστολή, τις παραμονές των αγώνων. Μιλούσε σπάνια αλλά μια μέρα είχαμε μια διαφωνία, τα πράγματα ξέφυγαν και τον χαστούκισα», τόνισε ο Σκιλάτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον λόγο της αποχώρησης του από τη Γιουβέντους τη σεζόν 1992-93 για να πάρει μεταγραφή στην Ιντερ.

«Γιατί πήγα στην Ιντερ; Είναι πολύ απλό. Η διοίκηση της Γιουβέντους δεν με συγχώρησε επειδή χώρισα τη γυναίκα μου. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό για να μην ασχολούνται τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με την ομάδα, οπότε χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και χωρίς να μου πουν κάτι παραπάνω, μου ανακοίνωσαν ότι με πουλάνε στην Ίντερ».
Πηγή gazzeta Read more!

Super 3 εκστρατεία κατά ναρκωτικών!

Super 3 εκστρατεία κατά ναρκωτικών!Συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας Συμπεριφορών Εθισμού στα Βασιλικά ξεκίνησε εκστρατεία, προσπαθώντας να συμβάλλει στην καταπολέμηση των εξαρτήσεων.

Το μήνυμα που στέλνει το ΚΕΣΕ και ο Σύνδεσμος είναι:

«Αγάπησε τη ζωή… Μείνε μακριά από τις ουσίες, κέρδισε αυτογνωσία, πραγματοποίησε τα όνειρά σου…

Το Κέντρο Έρευνας Συμπεριφορών Εθισμού στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, είναι εδώ για να προσφέρει πολύτιμη συμπαράσταση. Γιατί η χρήση ναρκωτικών και ο αλκοολισμός, μας αγγίζουν όλους.

Μπες τώρα στο www.apeksartisi.gr.

Υπάρχει βοήθεια, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ελευθερία από την εξάρτηση…».
Πηγή gazzeta Read more!

Αρχηγού παρόντος...

Με τον πρώτο του σκόρερ, Τζιμπρίλ Σισέ, θα παραταχθεί την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, αφού ο Γάλλος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας το πλήρες πρόγραμμα. Αντίθετα με τον 30χρονο στράικερ, ατομικό έκαναν για άλλη μία μέρα οι Μπουμσόνγκ και Νίνης, με την παρουσία τους στην αποστολή των «πρασίνων» να κρίνεται αμφίβολη. 
Αρχηγού παρόντος...


Στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Λουίς Γκαρσία (έκανε πάλι ατομικό), Γκοβού (λόγω εγχείρησης στα δόντια), Καρνέζης (θεραπεία) και Πλεσί (απών με άδεια), ενώ κανονικά τέθηκαν στη διάθεσή του Πορτογάλου οι Μαρίνος και Ιωαννίδης. 

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς με έμφαση στη τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. 

Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει, στο 4-3-3, τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ (ή Σαριέγκι), Καντέ. Αριστερά θα παίξει ο Ιωαννίδης και δεξιά ο Βύντρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει βασικός ο Μαρίνος δεξιά και να πάει ο Βύντρα αριστερά. Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι η τριάδα των και οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος μαζί με τον Σισέ η επιθετική τριπλέτα. Αν τελικά δεν τα καταφέρει να ξεκινήσει ο Νίνης, τη θέση του θα πάρει είτε ο Καραγκούνης, είτε ο Σιμάο. 

Πηγή sport-fm

Read more!

«Η ΑΕΚ δείχνει ότι δεν με θέλει»

«Η ΑΕΚ δείχνει ότι δεν με θέλει»
Απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι ο σύλλογος έδειξε πως δεν τον θέλει, έριξε ευθείες βολές στη διοίκηση του «Δικεφάλου» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε με τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας:«Δεν ξέρω, ακούγονται φήμες…», απάντησε σε σχετική ερώτηση. 

O 28χρονος επιθετικός έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης απέναντι στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, μίλησε για την αγάπη προς τον κόσμο της «Ένωσης» και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε επαφή με άλλον ελληνικό σύλλογο. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπλάνκο στο www.aek365.gr 


-Ας ξεκινήσουμε με το ερώτημα που κάνει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα μείνει; 

«Εξαρτάται από την ΑΕΚ και όχι από εμένα. Το συμβόλαιο μου τελειώνει. Είναι ξεκάθαρο πως εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ». 

-Αυτό όμως που σκέφτονται όλοι είναι γιατί δεν υπάρχει συμφωνία από τη στιγμή που και εσύ έχεις, κατ' επανάληψη, δηλώσει, πως θέλεις να μείνεις αλλά και από την ΑΕΚ τονίζουν πως επιθυμούν να σε κρατήσουν; 

«Δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και αυτό διότι η τελευταία επίσημη πρόταση που μου έγινε ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Από τότε δεν έχουν μιλήσει ξανά μαζί μου και δεν μου έχουν κάνει κάποια άλλη πρόταση. Εμένα το συμβόλαιο μου τελειώνει σε 3 μήνες, θα αγωνιστώ μέχρι την τελευταία μέρα και μετά θα φύγω». 

-Ακούγεσαι απογοητευμένος... 

«Προσωπικά είμαι ήρεμος. Στην αρχή ήμουν χαρούμενος και ενθουσιασμένος αλλά όσο περνούσαν οι μήνες άρχισα να βλέπω τι γίνεται. Εγώ νιώθω καλά γιατί έδωσα στην ομάδα αυτά που μπορούσα. Το λογικό θα ήταν να έχει τελειώσει από την αρχή το θέμα. Εδώ και τόσο καιρό το περίμενα αλλά θα πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου. Είναι ο σύλλογος που έδειξε ότι δεν με θέλει. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Δυστυχώς η διοίκηση θα αποφασίσει. Προσωπικά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική τους στο θέμα των ανανεώσεων αν έχουν βέβαια κάποια πολιτική. Έχεις τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και δεν προσπαθείς να τον κρατήσεις; Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς διαπραγματεύονται. Δίνουν λεφτά και στο τέλος δεν παίρνουν τίποτα πίσω». 

-Οι λόγοι για αυτή την αντιμετώπιση ποιοι πιστεύεις ότι είναι; 

«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε σε αυτούς. Είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω πάντως ότι το θέμα της ανανέωσης δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση γιατί θα μπορούσα να έχω υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσα να έχω ανανεώσει πριν την κρίση. Περιμένω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι λοιπόν μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στους διοικούντες». 

-Πριν από λίγες μέρες προέκυψε το ενδιαφέρον από την Τουρκία. Τι ακριβώς έγινε με το θέμα αυτό; 

«Ξαφνικά μια μέρα και ενώ ο μάνατζερ μου δεν ήξερε τίποτα μας ενημέρωσε η ΑΕΚ ότι υπήρχε πρόταση από την Τουρκία. Ήταν καλά χρήματα για την ΑΕΚ αλλά εγώ δεν ήθελα να πάω. Ήταν παράξενο που έγινε έτσι ξαφνικά αυτό, δεν το χειρίστηκαν σωστά. Πιστεύω ότι δεν μου συμπεριφέρθηκαν σωστά και δεν με σεβάστηκαν σε αυτό το θέμα. Με όλο αυτό που έγινε και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν μου έμεινε μια πίκρα. Δεν μου αρέσει να κάνω παράπονα αλλά δεν μου συμπεριφέρθηκαν όπως θα μου άξιζε». 

Όλα αυτά πως σε έχουν κάνει να νιώθεις; 

«Πιστεύω ότι έχω δώσει ό,τι μπορούσα και έχω προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Η φιλοσοφία μου είναι να δουλεύω σκληρά και θεωρώ πως το έχω κάνει. Σε κάθε αγώνα έδινα το 100% και δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Βέβαια υπάρχουν αυτοί που με αγαπούν και κάποιοι που όχι αλλά αυτό είναι λογικό. Συμβαίνει παντού. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του αυτά τα 3,5 χρόνια. Από την αρχή μου έδειξαν την τους και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Να ξέρει ο κόσμος ότι σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου». 

-Αυτό ακούστηκε σαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα... 

«Εγώ πάντα μιλάω για την πραγματικότητα. Δεν έχω λοιπόν να πω τίποτα άλλο. Το συμβόλαιο μου τελειώνει, τι άλλο μπορώ να κάνω; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω αν θα μείνω ή όχι. Είμαι ήρεμος αλλά η επιλογή δεν είναι δικιά μου». 

-Δηλαδή πόσες πιθανότητες θα έδινες αυτή την στιγμή στο ενδεχόμενο να μείνεις στην ΑΕΚ; 

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αφού δεν υπάρχει τίποτα. Θα παίξω μπάλα τρεις μήνες, μετά τελειώνει το συμβόλαιο μου και δεν υπάρχει τίποτα άλλο». 

-Και μετά την ΑΕΚ τι; 

«Δεν έχω τίποτα χειροπιαστό. Θα πάω για διακοπές στην Αργεντινή και τότε θα μελετήσω τις προτάσεις, μακάρι να είναι πολλές και θα επιλέξω αυτή που με συμφέρει. Τώρα όμως το μόνο που κοιτάζω είναι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου αποδίδοντας το καλύτερο που μπορώ και μετά βλέπουμε. Σίγουρα επιθυμώ να παραμείνω στην Ευρώπη και να επιστρέψω αργότερα στην Αργεντινή». 

-Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο να σε δούμε με τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας; 

«Δεν ξέρω. Ακούγονται διάφορες φήμες. Τα ΜΜΕ γράφουν διάφορα. Εγώ όμως και ο μάνατζερ μου δεν έχουμε μιλήσει με καμία ελληνική ομάδα. Έχω ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ και την σέβομαι απόλυτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και πόσο μάλλον με ελληνική ομάδα αυτό θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς την ΑΕΚ». 

-Αν υποθέσουμε πως το καλοκαίρι η πορεία σου στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται τι είναι αυτό που θα σου μείνει περισσότερο; 

«Κατ αρχήν η ΑΕΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Αγωνίστηκα επίσης και στο Europa League. Φυσικά θα μου μείνει αξέχαστος ο κόσμος που με αγάπησε από την πρώτη στιγμή και μου συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά. Βέβαια δεν ξεχνώ και τις σημαντικές φιλίες που δημιούργησα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνουν όλα. Αν φύγω μπορεί να επιστρέψω κάποτε στην Ελλάδα. Πάντα το λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Μοιάζει πάρα πολύ στην Αργεντινή. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Ο κόσμος με αγαπάει μου συμπεριφέρεται ωραία απλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με τη γλώσσα». 

-Οι πίκρες; 

«Σίγουρα η πρώτη και μεγαλύτερη είναι ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και βέβαια κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου, μια εξωαγωνιστική απόφαση να βγάζει μια ομάδα πρωταθλήτρια. Εγώ ακόμα και σήμερα νιώθω σαν έχουμε κερδίσει εκείνο το πρωτάθλημα. Αυτόν τον τίτλο εμείς τον κερδίσαμε. Πρέπει να δούλεψαν πολύ, μέχρι θανάτου, αυτοί που πάνε και μιλάνε στην ομοσπονδία για να μην το πάρουμε εμείς τελικά. Είναι κρίμα που δεν σηκώσαμε την κούπα αλλά όλη η ομάδα θεωρεί ότι κερδίσαμε εμείς το πρωτάθλημα». 

-Μπάγεβιτς, Χιμένεθ. Δούλεψες και με τους δύο... 

«Ο Μπάγεβιτς είναι στην Κύπρο, ο Χιμένεθ στην Κηφισιά (γέλια). Δεν υπάρχει κάτι να πω. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Χιμένεθ μιλάει ισπανικά και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για εμένα». 

-Πέρσι πέρασες μια δύσκολη χρονιά. Δεν σκόραρες συχνά ενώ κλήθηκες να παίξεις και έξω από την περιοχή. 

«Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμώ να παίζω ως επιθετικός. Νιώθω πολύ πιο άνετα παίζοντας μέσα στην περιοχή. Εκεί έχω περισσότερες πιθανότητες να σκοράρω. Βέβαια πολλές φορές παίζεις σαν επιθετικός και δεν σκοράρεις. Είναι βέβαια περίεργο να είσαι πρώτος σκόρερ και αυτό που σου ζητούν είναι να γυρίζεις πίσω και να μαρκάρεις». 

-Τελικά τι φταίει για τα φετινά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ; 

«Έχουμε πολλά προβλήματα όταν παίζουμε με μικρομεσαίες ομάδες στην έδρας μας. Πριν κερδίζαμε εντός και χάναμε εκτός τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν αφομοιώνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής, να κάνει ο κάθε ένας τη δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση. Δυσκολευόμαστε επίσης πολύ όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ». 

-Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί παράγοντες που ίσως επηρεάζουν; Πολύς λόγος γίνεται για τα οικονομικά. 

«Ορισμένες φορές είναι λογικό να μην βρεθείς στη μέρα σου αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος μπαίνει μέσα στο γήπεδο σκέφτεται μόνο να αποδώσει και να κερδίσει. Δεν σκέφτεται τα εξωαγωνιστικά που τον απασχολούν. Υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο γήπεδο και σκέφτονται τα προβλήματα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μπαίνουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν». 

-Θα πάρουμε το Κύπελλο; 

«Είναι δύσκολο σίγουρα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα πάμε βήμα βήμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Έχουμε και την εμπειρία από τον τελικό με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πόσο πρέπει να προσέχουμε». 

-Κλείνοντας υπάρχει ένα μήνυμα που θέλει να στείλεις στον κόσμο, κάτι που θέλεις να τους πεις; 

«Ίσως μερικοί να πιστεύουν ότι επειδή δεν έχω ανανεώσει δεν θα παίξω άλλο. Μου έχον πει κάτι τέτοιο αλλά θέλω ο κόσμος να είναι ήρεμος και σίγουρος για εμένα. Στους τρεις μήνες που απομένουν θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό επειδή έχω ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα τον τιμήσω μέχρι την τελευταία ημέρα. Οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση μου θα ήταν ήδη σε διακοπές αλλά εγώ παραμένω ο ίδιος που ήμουν όπως τότε που πρωτοήρθα στην ομάδα. Να είναι ήρεμοι πως στο διάστημα αυτό που απομένει θα ιδρώσω τη φανέλα μου και θα τα δώσω όλα για να πάρομε το Κύπελλο. Μακάρι να πάμε στον τελικό, να σκοράρω και να το σηκώσουμε».

Πηγή sport-fm Read more!

Ντέρμπι κορυφής και πάλι και όχι μόνο στα λόγια!

Πριν από τρία χρόνια τέτοιες μέρες, πάνω στην επέτειο των 50 χρόνων από το δυστύχημα του Μονάχου, το ντέρμπι του Μάντσεστερ είχε ένα ασυνήθιστο αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά από το 1974 η Μάντσεστερ Σίτι «άλωνε» το Ολντ Τράφορντ και σε συνδυασμό με τη νίκη και στον πρώτο γύρο έκανε κάτι σπάνιο στις αναμετρήσεις των δύο πλευρών στο Μάντσεστερ. 
Ντέρμπι κορυφής και πάλι και όχι μόνο στα λόγια!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το ντέρμπι κορυφής στην Αγγλία στοwww.england365.gr
Πηγή sport-fm
Read more!

Ρονάλντο: «Πουθενά σαν τη Ρεάλ»

Μπορεί η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στη σκιά της Μπαρτσελόνα, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τη «Βασίλισσα» σε όλα τα επίπεδα.
Ρονάλντο: «Πουθενά σαν τη Ρεάλ»

«Δεν έχω δει μεγαλύτερο σύλλογο από τη Ρεάλ. Είναι εντυπωσιακή ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Η μεγαλοσύνη της, η βάση των οπαδών της, η ιστορία της. Η αντιμετώπιση που έχουμε είναι φανταστική όπου και αν πάμε να αγωνιστούμε», τόνισε ο Πορτογάλος άσος.

Για να προσθέσει: «Είμαι συνηθισμένος να τα βγάζω πέρα σε δύσκολες καταστάσεις. Μερικές φορές εκνευρίζομαι για όσα λέγονται και γράφονται για μένα αλλά είναι μέρος της ζωής. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο στην ομάδα. Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος».
Πηγή gazzeta Read more!

Σνάιντερ: «Θα νιώσει πίεση η Μίλαν»

Την πεποίθησή του πως αν η Ίντερ νικήσει το επερχόμενο ντέρμπι με την Γιουβέντους, τότε η... πίεση στην Μίλαν θα αυξηθεί εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ.
 Σνάιντερ: «Θα νιώσει πίεση η Μίλαν»


Ο Ολλανδός άσος των πρωταθλητών Ιταλίας μίλησε στην έκδοση «Gazzetta Dello Sport» και σημείωσε:
«Αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Γιουβέντους και συνεχίσουμε τις νίκες τότε η Μίλαν και η Νάπολι θα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση και αυτός είναι ο στόχος μας. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κατακτήσει το Σκουντέτο. Εμείς είμαστε ακόμη οι πρωταθλητές».
Για τον Λεονάρντο αλλά και τον Μπενίτεθ, τόνισε:
«Όλοι είναι ευχαριστημένοι από τότε που ήρθε ο Λεονάρντο. Ο Μπενίτεθ; Είναι πάντα εύκολο να παραπονιέσαι για έναν προπονητή όταν εκείνος αποχωρεί και αυτό δεν είναι καλό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και για εκείνον αλλά ο Μπενίτεθ δεν μπορεί πει τίποτα για το ιατρικό τιμ ή για τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι».
Πηγή Gazzeta
Read more!

Στην Αθήνα ο Μουσλίμοβιτς

Στην Αθήνα ο ΜουσλίμοβιτςΣτην Ελλάδα βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά όχι στην Θεσσαλονίκη. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής θα περιμένει την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚστην Αθήνα.


Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψε από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την Ατλάντα όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Ο «Μούσλι» βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Αθήνα και θα περιμένει την υπόλοιπη ομάδα , για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. 
Πηγή Gazzeta
Read more!

«Τσούζει» το ΟΑΚΑ

«Τσούζει» το ΟΑΚΑ!

Το μεγάλο κόστος που έχει η λειτουργία του ΟΑΚΑ θα προσπαθήσουν να μειώσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς κάθε χρόνο το κονδύλι υπολογίζεται σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.



Όπως είναι φυσικό, αυτό το ποσό είναι πολύ μεγάλο και οι «πράσινοι» θα έχουν συνάντηση (πιθανότατα) στις αρχές Μαρτίου με τους εκπροσώπους του ΟΑΚΑ για να μειωθεί το κόστος. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Σταδίου δεν είναι διατεθειμένοι να... πέσουν οικονομικά καθώς όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ του χρόνου θα αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο.
Αν γίνει αυτό και η «Ένωση» αποχωρήσει τότε όλα τα έξοδα για την λειτουγία της συντήρησης του ΟΑΚΑ θα είναι στον Παναθηναϊκό. Ετσι, οι εκπρόσωποι του σταδίου ζήτησαν σε μια ανεπίσημη επαφή περισσότερα χρήματα από το «τριφύλλι». Μάλιστα, ένα από αυτά που ζήτησαν ήταν και ποσοστό από τα πράσινα διαρκείας που ξεπερνούν τις 32.000! Στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο αφού είναι παράλογο και συνάμα θα επιδιώξουν μείωση 500.000 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι πληρώνουν στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν υπογράψει:
-Το 15% των εισιτηρίων από τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
-Ολα τα λειτουργικά έξοδα.
-Λογαριασμούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ ανάλογικά με τη χρήση.
-Ποσοστό από τις διαφημίσεις της ομάδας.
-Το μεγαλύτερο κομμάτι από τις σουίτες.
-Ποσοστό από τους αγώνες στην Ευρώπη.
Ενώ υπάρχουν και επιπλέον έξοδα, όπως πέρσι, στην φιέστα που ζητήθηκε από το ΟΑΚΑ το ποσό των 75.000 ευρώ, έστω και αν δεν κόπηκαν εισιτήρια και η είσοδος ήταν ελεύθερη.
Πηγή gazzeta
Read more!

Ο Μπράιαντ χάλασε το πάρτι του Αλεν

Οι Λος Αντζελες Λέικερς "χάλασαν" το πάρτι που είχε στηθεί στο "Garden" της Βοστώνης, προς τιμή του Ρέι Αλεν. Με τον Κόμπι Μπράιαντ να σημειώνει τους 20 από τους 23 πόντους του στο β' ημίχρονο, τον Παού Γκασόλ να σημειώνει άλλους 20, αλλά και να κατεβάζει και 10 ριμπάουντ, η ομάδα του Φιλ Τζάκσον πήρε... εκδίκηση για την ήττα της στο «Staples Center» με 109-96 στις 30 Ιανουαρίου.

Επικράτησε με 92-86 των Σέλτικς και άφησε σε δεύτερη μοίρα το ρεκόρ που πέτυχε ο Αλεν, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Ρέτζι Μίλερ! Ο Αλεν που είχε 3/8 τρίποντα στο ματς, έχει πλέον ευστοχίσει σε 2.662 έναντι των 2.660 του παλαίμαχου άσου των Πέισερς, που πλέον είναι σχολιαστής...

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Βοστόνη-ΛΑ Λέικερς     86-92
Φοίνιξ-Γκόλντεν Στέιτ 112-88
Ντένβερ-Ντάλας        121-120

Πηγή Novasports Read more!

Ο Λεώνης νέος ομοσπονδιακός

 Ο Αλέκος Λεώνης θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Βόλει των ανδρών. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, πρότεινε στην επιτροπή Εθνικών ομάδων, την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη, με άμεσο συνεργάτη τον Σωτήρη Δρίκο.

Η πρόταση αυτή αναμένεται να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Αλέκος Λεώνης θα επιστρέψει στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, όπως σας είχε ενημερώσει το novasports.gr από τις 5 Ιανουαρίου και θα αντικαταστήσει έτσι τον Αμερικανό, Γκόρντον Μέιφορθ.

Πηγή novasports Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...