ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ «ΦΕΤΦΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA!


Το ενδιαφέρον της UEFA προκάλεσαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις και η αλματώδη εξέλιξη του Γιάννη Φετφατζίδη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του έγινε αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία έκανε θέμα με αφορμή το ντεμπούτο του 19χρονου μεσοεπιθετικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Λετονία.

Όπως αναφέρει, μάλιστα το «uefa.com» ο ταλαντούχος άσος του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύθηκε καθόλου, ώστε να προσαρμοστεί στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης κόντρα στο Ισραήλ.

«Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Το Ισραήλ είναι πιο δύσκολη ομάδα. Οι οπαδοί πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο κι εμείς πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα των φάσεων, αν θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του χαρισματικού άσου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος αναφερόμενος στο κλίμα που συνάντησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε μόνο καλά λόγια να πει:

«Είμαστε σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να αγωνίζομαι στην Ανδρών, ειδικά όσο σκέφτομαι ότι όταν κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, πανηγύριζα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, όπως και η υπόλοιπη χώρα».

10 σχόλια:

  1. kalos einai mono opws eipe k o toro prosoxh..mhn ton kapsoume ! mhn paroun ta muala tou aera !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Johny to idio eipe k o nikopolidis..xalara paidia..padws oti einai polu kalos kai anerxomenos einai..bravo ston olubiako pou tou edwse thn eukairia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ρε φετφα..12 εκ ρητρα του εχουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw apo ola osa eipe o fetfa ena krataw:xreiazodai thn stiri3h mas..oloi avrio ghpedo na voithisoume thn ethnikh mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw sumfwnw me auto pou eipe o xatzhpanaghs : Χατζηπαναγής: "Να κλείσει τα αυτιά του ο Φετφατζίδης" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ninis-fetfa-papastathopoulos-kuriakos papadopoulos-pliatsikas-taxstsidhs-marinos..
    to ellhniko mellon diagrafete LABRO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφονω με ολους σας παιδες!!και κατι ακομα
    να δωσουμε χρονο στην ομαδα να δεσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...