ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Καμπανα σε Γκοβού!!!


Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Γάλλο σταρ, που βρέθηκε πάλι να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ। Δυσαρεστημένοι στην ΠΑΕ από τα συνεχή νυχτοπερπατήματα του Σίδνεϊ Γκοβού. Αναλυτικά το «ξενύχτι» του.

Οι επανειλημμένες συστάσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έπιασαν τόπο, και στην ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι που ο Γάλλος δεν μπορεί να κόψει τα νυχτοπερπατήματα. Αυτή τη φορά πολύ πιθανό είναι να μιλήσει μαζί του ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, και το πρόστιμο αναμένεται αρκετά τσουχτερό, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό 15.000 -20.000 ευρώ.

Το θέμα φυσικά δεν είναι μόνο ότι ξενυχτάει, αλλά και οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει. Γιατί το ωράριο της ομάδας, σε περίπτωση που οι παίκτες έχουν ρεπό, λέει ότι το αργότερο μέχρι τις 3:00 οι παίκτες να βρίσκονται στα κρεβάτια τους, και φυσικά χωρίς να έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο Γκοβού όμως μετά τις 4:00 τα ξημερώματα κυκλοφορεί σε διάφορα κλαμπάκια βρισκόμενος σε «ευθυμία»! Ίσως να υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα, αφού και παλιότερα, στη Γαλλία, έχει πιαστεί αρκετές φορές να οδηγεί αργά σε κατάσταση μέθης!

Τι έγινε πραγματικά όμως τα ξημερώματα της Κυριακής; Ο Γκοβού από το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στη μία, ήταν στο Villa Mercedes στο Γκάζι μαζί με την παρέα του (δύο κοπέλες και ένας φίλος του). Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γάλλος ήταν αρκετά ευδιάθετος και κατέβαζε τα «Grey Goose» το ένα μετά το άλλο.

Η επιλογή του ποτού μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για βότκα με γαλλικά σιτάρια। Λίγα Grey Goose μετά… ο Γκοβού «αρπάχτηκε» με κάποιον από την παρέα που καθότανε σε διπλανό τραπέζι και προκλήθηκε μια μικρή φασαρία, που όμως δεν κράτησε πολύ. Αποχώρησε, όρθιος, μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Τουλαχιστων να μας πει αν περασε καλα?

Το αλλο Σαββατο ολοι Villa Mercedes να πιουμε σφινακια με τον Σιδνε'ι'!!

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...