ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Αιώνιοι» για... Final Four


Στο Final Four της Ευρωλίγκας θα βρεθούν οι «αιώνιοι» σύμφωνα με τον Ετόρε Μεσίνα, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρεται στο φετινό αγωνιστικό προφίλ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ετόρε Μεσίνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και αναφέρθηκε αρχικά στις φετινές αγωνιστικές δυνατότητες των Μαδριλένων: «Την προηγούμενη σεζόν φτάσαμε μια ανάσα από το Final Four, αλλά αποκλειστήκαμε από την Μπαρτσελόνα, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Φέτος τα πράγματα θα είναι εξίσου δύσκολα. Πρόκειται όμως για μία σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους.

Γι' αυτό και αποκτήσαμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι θεωρούμε πως θα μας βοηθήσουν πολύ. Η ομάδα φέτος είναι πιο αθλητική, πιο γρήγορη σε άμυνα και επίθεση και αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να παίρνουμε γρήγορα το ριμπάουντ και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι».

Κλείνοντας, έδωσε τα προγνωστικά του για τις ομάδες που πιστεύει πως θα φτάσουν στο Final Four της Βαρκελώνης: «Μπαρτσελόνα,Παναθηνα'ι'κος ,Ολυμπιακος , ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εμείς θα παλέψουμε για το Final 4. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...