ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Κίτρινος Γολγοθάς»


Οκτώ αγώνες σε πέντε εβδομάδες προβλέπει το πρόγραμμα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον Άρη. «Πονοκέφαλος» για τον Κούπερ οι απουσίες Πρίττα - Ρουίζ.

Ο απολογισμός των «κιτρίνων» είναι εν μέρει ικανοποιητικός μέχρι στιγμής, καθώς η ομάδα του Κούπερ είχε κακή αγωνιστική κατάσταση στο ματς της Νέα Σμύρνης με τον Πανιώνιο και στο Τρόντχάιμ αδίκησε τον εαυτό της στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Ρόζενμποργκ. Θα μπορούσε ίσως να είχε πάρει το τρίποντο και να είχε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στη επόμενη φάση.

Πλέον, από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου ο Αρης καλείται να αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα: ΑΕΚ (17/10), Ατρόμητο (30/10), Λάρισα (7/11) και εκτός έδρας: Ολυμπιακό (24/10) και Ηρακλή (13/11). Ενώ για το Europa League: Μπάγερν Λεβερκούζεν (21/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στις 4/11 τον επαναληπτικό στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα (27/10). Όμως, εκτός των δύσκολων αγώνων ο Αρης έχει να ξεπεράσει και τις απουσίες των Σάκη Πρίττα και Κάρλος Ρουίζ που αναμένεται να χάσουν πάνω από τα μισά παιχνίδια. Ειδικά η απουσία του Ρουίζ είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον Κούπερ που πρέπει να βρει άμεσα μια λύση, έστω και προσωρινή.

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...