ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πικέ: «Παντού νίκες με Ρεάλ»

Πικέ: «Παντού νίκες με Ρεάλ»
Για τα προσεχή ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον στόχο του treble μίλησε με τοποθέτησή του στα ισπανικά ΜΜΕ ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός στόπερ στων «μπλαουγκράνα» μίλησε στη Sport και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα και να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ για την πιθανότητα κατάκτησης ενός τρεμπλ. Στο πρωτάθλημα είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά, οπότε τα πράγματα εκεί είναι κάπως πιο σίγουρα, μένει να δούμε τι θα γίνει στο Κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε να δώσουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε όσο τίποτα άλλο να κατακτήσουμε το τρεμπλ, αλλά επείγει συγκέντρωση πριν από οτιδήποτε. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και το σκορ δεν μας απασχολεί».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Αν θέλετε Κόστα, δώστε Καβάνι»!

«Αν θέλετε Κόστα, δώστε Καβάνι»!
Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ντάγκλας Κόστα της Σαχτάρ και ο προπονητής των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου δήλωσε πως θα πωλήσει τον Βραζιλιάνο στους Ιταλούς, μόνο αν τους δώσουν τον Καβάνι.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος της Ουκρανικής ομάδας, κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Η Νάπολι είναι ένας από αυτούς, έχοντας κάνει το ενδιαφέρον της και επίσημο.

Ο Ρουμάνος προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τόνισε για το γεγονός στο RadioKissKiss: «Ο Κόστα τα πάει πολύ καλά τον τελευταίο χρόνο. Βελτιώνεται συνεχώς και γνωρίζει το πώς παίζουμε. Αλλά δεν πιστεύω πως η Νάπολι θα έδινε 20 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν. Εμένα μου αρέσει ο Καβάνι. Αν μου τον δώσουν, τους δίνω τον Ντάγκλας Κόστα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Δίδυμο Μαθία-Ντάρκο!

Δίδυμο Μαθία-Ντάρκο!
Αυτό που είχατε διαβάσει πρώτοι πριν από ένα μήνα στο gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε απόλυτα καθώς ο Εντουάρντο Μαθία είναι ο εκλεκτός για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό ενώ γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.Δίδυμο Μαθία-Κοβάσεβιτς θα υπάρχει τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Ο μεν Εντουάρντο Μαθία θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των φετινών πρωταθλητών Ελλάδας, ήτοι ο άνθρωπος που θα παίρνει τις καθοριστικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr.

Από την άλλη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πέραν των Ακαδημιών θα είναι Γενικός Αρχηγός του συλλόγου. Ο Σέρβος πρώην άσος των Πειραιωτών θα έχει εκ νέου βοηθητικό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ένα ντέρμπι, ένα πλεονέκτημα, δύο «αιώνιοι»

Ντέρμπι «αιωνίων» Νο.2
Το σαββατιάτικο ντέρμπι του ΣΕΦ δε θα κρίνει το πρωτάθλημα. Θα κρίνει, όμως, ένα ρεκόρ και πολύ περισσότερο το πλεονέκτημα έδρας. «Ερυθρόλευκο» repeat ή νέο «διπλό»;Κανονικά θα ήταν το τρίτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς. Η ανικανότητα, που οδήγησε στην αναβολή του τελικού κυπέλλου, το έφερε να είναι μόλις το δεύτερο.

Το πρώτο παραμένει αυτό στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε έπειτα από τέσσερα χρόνια να φύγει νικητής (61-65), με τον 35χρονο σήμερα Ράσο Νεστέροβιτς να κάνει εξαιρετική εμφάνιση (17π.), τον Ζόραν Έρτσεγκ να είναι απρόσμενα καλός και τον Βασίλη Σπανούλη, που βρέθηκε αντιμέτωπος με πρώην συμπαίκτες και πρώην εξέδρα, να μην κινείται στα γνώριμα για ντέρμπι «αιωνίων» επίπεδα, αλλά να προσφέρει κι αυτός το κατιτίς του (4π., 6ασ.).

Ο δε Παναθηναϊκός εκείνο το βράδυ έτυχε να έχει με πυρετό και λίγες προπονήσεις τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ολοκλήρωσε με 0/9 σουτ (0/5δίπ., 0/4τρίπ.), αλλά κι εκτός μάχης τον Άλεκς Μάριτς. Λίγα 24ωρα πριν από το τζάμπολ στο ΣΕΦ προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα, με την ατυχία να έχει αλλάξει «στρατόπεδο», αφού ο Νεστέροβιτς τέθηκε εκτός μάχης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αναγκασμένος να διαφοροποιήσει τα πλάνα του και να αναζητήσει από άλλον παίκτη όλα όσα του προσέφερε ο Σλοβένος σέντερ, στην προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στο στόχο τους. Ποιος είναι αυτός; Φυσικά η νίκη, αν κι από... μαθητικής πλευράς με τέτοια θα ισοδυναμεί κι ήττα μέχρι 3 πόντους κι όχι μέχρι 4 αφού οι «πράσινοι» έχουν καλύτερη διαφορά επίθεσης με άμυνας. Η πρώτη περίπτωση, πάντως, θα δώσει πολλά περισσότερα από ψυχολογικής πλευράς. Όχι πως η επανάληψη του αήττητου, όπως το 1976.

Για τον Παναθηναϊκό, από την άλλη, νίκη με +3 θα σημαίνει «ήττα». Το +4 είναι αυτό που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Το θετικό γι' αυτόν είναι πως ακόμη και στην περίπτωση που δε φτάσει στο στόχο του γνωρίζει πως μπορεί αργότερα να ανατρέψει την κατάσταση στο ΣΕΦ, όπως π.χ. πρόπερσι όταν βρέθηκε στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας ή πέρυσι όταν έκλεισε τη σειρά με εκτός έδρας νίκης.

Μόνο που από τις 12/1 κι ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως μπορεί να κάνει το ανάλογο στο ΟΑΚΑ...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΟΑΚΑ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΟΑΚΑ
Αύριο στις 21:00 αρχίζει η συναυλία για τον Ερασιτέχνη και όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ εκτός από την οικονομική βοήθεια στον σύλλογο θα μπορούν να αποθεώσουν για ακόμα μία φορά τα… φίνα κορίτσια που θα σηκώσουν το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα.Μπορεί το βάρος της δημοσιότητας να έχει και πέσει και δικαίως στα της ΠΑΕ και τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο τα προβλήματα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, είναι περισσότερα στον Ερασιτέχνη. Η νέα διοίκηση προσπαθεί με κάποιες ενέργειες που κάνει, να μειώσει όσο περισσότερο γίνεται το χρέος και να δώσει όσες λύσεις μπορεί στα πολλά και σημαντικά προβλήματα.
Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και η αυριανή συναυλία στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η Άννα Βίσση πλαισιωμένη από Γιώργο Σαμπάνη και την Βέρα Μπούφη θα τραγουδήσουν για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στον οποίο θα πάνε και τα έσοδα. Όσοι περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού» βρεθούν στη συναυλία, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα πάει σε αθλητές του συλλόγου που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Βράβευση των πρωταθλητριών

Εκτός από τη συναυλία θα υπάρχουν και άλλα event με καλύτερο αυτό της απονομής του πρωταθλήματος, του έβδομου συνεχόμενου, στα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Οι παίκτριες του Σπύρου Χουντουμάδη θα παραλάβουν την κούπα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και θα αποθεωθούν για ακόμα μία φορά από τους φίλους της ομάδας.

Εκδοτήρια εκτός γηπέδου

Όσον αφορά τα εισιτήρια, η προπώληση κρίνεται ικανοποιητική, με τον κόσμο που θέλει να πάει στο γήπεδο να μπορεί να τα προμηθεύεται εκτός από το ίντερνετ και τους άλλους χώρους πώλησης και έξω από το γήπεδο. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια, το ένα στον ηλεκτρικό και το άλλο έξω από το κλειστό, όπου όσοι επιθυμούν θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους.

Πρόβλεψη και για τον ηλεκτρικό

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν προβλέψει και τον τρόπο αναχώρησης από το γήπεδο, καθώς έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του «ΗΣΑΠ» προκειμένου ο τελευταίος συρμός να αργήσει να αναχωρήσει. Αυτό θα ανακοινωθεί και κατά την διάρκεια της συναυλίας, αλλά το σίγουρο είναι πως η αναχώρηση θα γίνει μετά τις 12:30 το βράδυ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και η απονομή στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα γίνει λίγο μετά τις 21:00.

Όλοι μηνύματα για ένα αυτοκίνητο

Εκτός από την συναυλία και την απονομή ένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να φύγει με ένα αυτοκίνητο. Ο τρόπος είναι απλός. Όσοι στείλουν την λέξη ΠΑΟ στο 54242 θα μπουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο sms καλό θα είναι να αποστέλλεται και ασχέτως με τη συναυλία μιας και τα έσοδα από τα μηνύματα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Απέρριψε πρόταση για Κουμορτζί

Απέρριψε πρόταση για Κουμορτζί
Στο κενό έπεσε η πρόταση ενός εκατομμυρίου που έκανε η Κολωνία για τον Μπερνάρντ Κουμορτζί, καθώς ο Πανιώνιος την απέρριψε. Οι «κυανέρυθροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν πωλούν παίκτη με λιγότερα από δύο εκατομμύρια.Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι νεοτέρας ο Μπερνάρντ Κουμορτζί. Οι «κυανέρυθροι» δέχτηκαν πρόταση για τον Γκανέζο μέσο από την Κολωνία, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο την απέρριψαν και μάλιστα μίλησαν με τους Γερμανούς μήπως αποκτήσουν δανεικό κάποιον δικό τους παίκτη. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουληθεί ποδοσφαιριστής είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό με λιγότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στην σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών οι Μπάλαμπαν, Σβέρκος, Ομο. Οι δύο πρώτοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να ακολουθήσουν θεραπεία. Ο Ομο υποβάλλεται σε θεραπεία στο πόδι του και για την ώρα τουλάχιστον δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θεραπεία ακολουθεί και ο Κούκετς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του.

Καμία περίπτωση επιχειρηματία δεν προχώρησε

Τέλος στο θέμα που είχε υπάρξει με τις προθέσεις επιχειρηματιών, δύο τον αριθμό που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αγοράσουν τον Πανιώνιο, ξεκαθαρίστηκε πως καμία δεν προχώρησε, μιας και η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ έκρινε ότι δεν πληρούν τα κριτήρια που η ίδια έχει θέσει, προκειμένου να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών της.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ολυμπιακός και Γιούβε για Σαντομιέρσκι!

Ολυμπιακός και Γιούβε για Σαντομιέρσκι! (video)
Ο Ολυμπιακός αναζητά γκολκίπερ και οι Πολωνοί κάνουν λόγο πως ο πορτιέρο της Γιαγκελόνια, Γκρεγκόρ Σαντομιέρσκι, είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών. Για τον 21χρονο διεθνή ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους!Ο Ολυμπιακός ανανεώνει με τον Ούρκο Πάρντο, αλλά αναζητά και ακόμα έναν γκολκίπερ. Το ενδιαφέρον δεν είναι στραμμένο μόνο στη Γαλλία, αφού και οι Πολωνοί αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον πορτιέρο της Γιαγκελόνια, Γκρεγκόρ Σαντομιέρσκι! Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, είναι αναντικατάστατος στην ομάδα του και μάλιστα έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας. Τα 3 εκατ. ευρώ είναι ποσό… απαγορευτικό, όμως οι Πολωνοί λένε πως ο Ολυμπιακός θέλησε να ξεκινήσει επαφές, αν και για τον παίκτη ενδιαφέρονται η Γιουβέντους, η Σιένα και Κιέβο.

Δείτε στο παρακάτω λινκ video με τα highlights του Σαντιομιέρσκι: http://www.sportdog.gr/article/24359/autos-einai-o-sadomierski-vinteo
Read more!

Ανανεώνει ο Τοροσίδης

Ανανεώνει ο Τοροσίδης
Μία πρώτη κουβέντα για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Ολυμπιακός θέλει από μέρους του να έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του τον Βασίλη Τοροσίδη. Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ένα πρώτο τετ α τετ μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας του Έλληνα διεθνούς άσου με τους Πειραιώτες.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας επιζητά να κλείσει όσο πιο νωρίς γίνεται το εν λόγω θέμα. Η μεριά του ποδοσφαιριστή πάντως επισημαίνει ότι ο Τοροσίδης πρόκειται ν' ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Καζιάνης, πρόκειται πάντως να έχει την Παρασκευή μία τηλεφωνική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να κλειστεί το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Κοιτάξτε μην... ξεφύγετε»!

«Κοιτάξτε μην... ξεφύγετε»!
Την τριήμερη άδεια του Πάσχα ανακοίνωσε στους παίκτες της ΑΕΚ την Πέμπτη ο Μανόλο Χιμένεθ, που έκανε και τις απαραίτητες συστάσεις.Οι Κιτρινόμαυροι δε θα έχουν προπόνηση Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά θα αρχίσει η προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου. Λογικό είναι, επομένως, ο Χιμένεθ να περιμένει επαγγελματική συμπεριφορά από όλους.

«Για τη γιορτή του Πάσχα θα έχετε άδεια Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε αλλά σε καμία περίπτωση να μην ξεφύγετε. Μία εβδομάδα μετά είναι ο τελικός του κυπέλλου και πρέπει όλοι να είστε σοβαροί και να φερθείτε επαγγελματικά», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή προς τους παίκτες του.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πλήρης στην τελική ευθεία

Έτοιμος!
Με τον Ντρου Νίκολας να έχει επιστρέψει από σήμερα στις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός οδεύει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι κορυφής του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (16/4).Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν off από τις 31/3 (σ.σ. τελευταία αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα) με διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, αλλά, έχοντας πάρει το «Ο.Κ.» από το ιατρικό επιτελείο, συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις.

Η τελευταία εξ αυτών διεξήχθη στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, καθώς στην κεντρική σάλα γίνονται εργασίες για τη συναυλία ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, ενώ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο σε μία γνώριμη κίνηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από μεγάλα ραντεβού.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Χάνει και τον τελικό Κυπέλλου!

Χάνει και τον τελικό Κυπέλλου!
Ο Ράσο Νεστέροβιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά χάνει σίγουρα πέρα από το ντέρμπι του ΣΕΦ, και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.Ο Σλοβένος σέντερ υποβλήθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καβάλα σε ανάταξη ώμου στο νοσοκομείο της πόλης. Έμεινε στην ακριτική πόλη και επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα για να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι αποφεύχθηκε το κάταγμα και έτσι δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του. Σε κάθε περίπτωση όμως, η αποθεραπεία είναι επώδυνη, με τον χρόνο επιστροφής του στα παρκέ να υπολογίζεται περί τα τέλη Μαΐου χάνοντας πέρα από το ντέρμπι του Σαββάτου και τον τελικό Κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι έστω και οριακά ο Νεστέροβιτς μπορεί να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια να μπορεί να εκτιμηθεί η ετοιμότητά του.

Εκτός των άλλων, στις προπόνησεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Κώστας Παπανικολάου και τέθηκε στη διάθεση του Ίβκοβιτς για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Στην αγορά με φαβορί τον Ζεβροσένκο

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει άπραγος και αναμένεται να αντιδράσει αναζητώντας παίκτη για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Νεστέροβιτς. Οι αλλαγές ξένων για το δεύτερο γύρο έχουν εξαντληθεί και αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να επαναφέρουν τον Νίλσεν, αλλά ούτε και να αποκτήσουν κάποιον άλλον ξένο.

Αναγκαστικά, λοιπόν οι υποψήφιοι είναι πολύ λιγότεροι, αφού οι ενδεχόμενες λύσεις αφορούν μόνο Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Κώστας Κουφός και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Η μοναδική περίπτωση εξ αυτών που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες είναι ο σέντερ της Μπιλμπάο, αλλά η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί και οι φιλοδοξίες της βασκικής ομάδας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια.

Αυτός ωστόσο που φαίνεται ως πιο ταιριαστή λύση είναι ο κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, Αλεξέι Ζεβροσένκο. Ο Ρώσος σέντερ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στον Πειραιά έξι σεζόν (1995-00 και 2001-02) υπό τις οδηγίες μάλιστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ζεβροσένκο ωστόσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με την Κίμκι και οι Ρώσοι δεν αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να λάβουν αρκετά σεβαστό αντίτιμο σε μια χρονιά που μπορούν να απειλήσουν τα πρωτεία της ΤΣΣΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί τους έχοντας δικαίωμα να τον δηλώσουν μέχρι τις 29 Απριλίου, ένα 24ωρο δηλαδή πριν από την έναρξη των playoffs της Α1.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πάλι πλάκα έκανε η Πόρτο!

Πάλι πλάκα έκανε η Πόρτο!
Η Πόρτο ταξίδεψε στη Μόσχα για το... τυπικό της υπόθεσης απέναντι στη Σπαρτάκ μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα, έριξε νέα... μεγαλοπρεπέστατη πεντάρα στους Μοσχοβίτες (5-2) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά!Ο... απίθανος Χουλκ!

Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα ο Βαλερί Κάρπιν δεν είχε και πολλά περιθώρια και αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με άκρως επιθετικό σχήμα. Η Πόρτο από την άλλη δεν άλλαξε διάταξη και εμφανίστηκε στο «Λουζνίκι» με τη συνήθη τακτική της. Μόλις στο 7' του αγώνα οι Μοσχοβίτες έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο ΜακΓκίντι έκανε πολύ ωραία προσπάθεια στην περιοχή των Πορτογάλων, «άδειασε» τον Ρολάντο με εξαιρετική ντρίμπλα, όμως το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Έλτον. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος... Στο 28' ο Χουλκ άνοιξε το σκορ, όταν έφυγε μόνος του και πλάσαρε εύστοχα τον Ντίκαν, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «Δράκοι»... χτύπησαν για δεύτερη φορά, για να τελειώσουν εκεί την υπόθεση πρόκριση. Ο Χουλκ έκανε το δυνατό σουτ, ο Ντίκαν έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Κριστιάν Ροντρίγκες με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Έκανε... πλάκα η Πόρτο

Οι Πορτογάλοι μπήκαν... φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και έκαναν το 3-0 με κεφαλιά του Γκουαρίν στο 47'. Ο Φαλκάο έκανε το σουτ, ο Ντίκαν απέκρουσε, ο Κολομβιανός, όμως, πήρε το ριμπάουντ, έστρωσε στον Γκουαρίν και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρώσου τερματοφύλακα. Στο 52' οι Μοσχοβίτες μείωσαν με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τζιούμπα, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε τον Έλτον, ενώ 2' αργότερα οι Πορτογάλοι έκαναν το 4-1. Ο Χουλκ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κρίστιαν Ροντρίγκες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φαλκάο με νέα κεφαλιά νίκησε για ακόμη μία φορά τον Ντίκαν.

Ο Άρι είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του αρνητικού Βέλιτον στο ημίχρονο και στο 72' κατάφερε να μειώσει σε 4-2, όμως τον τελευταίο λόγο είχαν οι παίκτες της Πόρτο, με τον Οταμέντι να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 89' με σουτ από κοντά. Η Πόρτο πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, ενώ το μέλλον του Βαλερί Κάρπιν στον πάγκο της Σπαρτάκ μοιάζει να έχει... ημερομηνία λήξης μετά και το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Σπαρτάκ Μόσχας (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Σεσούκοφ, Σουχί, Μακέεφ, Κ. Κομπάροφ (Ντ. Κομπάροφ), Ραφαέλ Καριόκα (Ίμπσον), ΜακΓκίντι, Άλεξ, Γιάκοβλεφ, Βέλιτον (Άρι), Ντζιούμπα

Πόρτο (Βίλας Μπόας): Έλτον, Άλβαρο Περέιρα, Ρολάντο, Οταμέντι, Φουσίλε (Σαπουνάρου), Φερνάντο, Γκουαρίν, Κριστιάν Ριντρίγκες, Μουτίνιο (Ρούμπεν), Χουλκ, Φαλκάο (Χάμες Ροντρίγκες)

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Το μυαλό μου είναι… κόκκινο»!

«Το μυαλό μου είναι… κόκκινο»!
Ο Μαθία... πιάνει λιμάνι, θα φέρει όμως μαζί και τον Γιοβάνοβιτς; Ο Σέρβος άσος της Λίβερπουλ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις επιθυμίες του και γιατί… προτιμά τον Ολυμπιακό!- Οι φήμες… φουντώνουν πως θα είσαι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού
«Καλό… Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην καρδιά μου, θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό, όμως δεν ξέρω αν είμαι ή αν θα είμαι ο πρώτος παίκτης που θα αποκτήσει»

- Ο Εντουάρντο Μαθία αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες λένε πως έχετε μιλήσει
«Ο Μαθία είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, μπορεί να βοηθήσει αρκετά ένα σύλλογο, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Είμαι ακόμα παίκτης της Λίβερπουλ».

- Είναι η προοπτική που θες ο Ολυμπιακός
«Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο μυαλό μου. Αλήθεια μου αρέσει πολύ η ομάδα, ο κόσμος, ξέρω πως θα βρω εξαιρετικές συνθήκες. Ναι, αν δεν συνεχίσω, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις προοπτικές του και μάλιστα στις βασικές. Θέλω να παίξω, αλλά πρώτα είναι η Λίβερπουλ»

- Πότε θα υπάρξει το ραντεβού με τη Λίβερπουλ
«Δεν ξέρω ακόμα, σύντομα. Είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, σέβομαι το συμβόλαιό μου και πριν κάνω το οτιδήποτε θέλω να μιλήσω με τη διοίκηση της ομάδας μου».

- Αν σκεφτείς τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου, θα βάλεις πρώτα τα χρήματα;
«Μέσα από την καρδιά μου σου λέω πως δεν θα το κάνω. Φυσικά ένα καλό συμβόλαιο είναι το ιδανικότερο για έναν παίκτη, εγώ όμως θέλω δράση και ένα σύλλογο στον οποίο θα πρωταγωνιστώ».

- Οι Σέρβοι λένε πως θα πας είτε στην Ατλέτικο Μαδρίτης είτε στον Ολυμπιακό
«Τώρα είμαι σε δύσκολη θέση, αλλά πίστεψε με δεν έχω μιλήσει με κανέναν, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να ενημερωθεί η Λίβερπουλ. Ακούω πολλά, και μπορώ να πω πως ενδιαφέρονται πολλά κλαμπ τώρα απ’ ότι τον Ιανουάριο. Όταν μιλήσω με την ομάδα μου θα μπορώ να πω και άλλα… Τα αισθήματα πάντως είναι κόκκινα και άσπρα…».

- Ποια είναι τα πράγματα που βάζεις κάτω για την επόμενη μεταγραφή σου
«Aυτή τη φορά θα κοιτάξω και θα συγκρίνω και άλλα πράγματα. Τις φιλοδοξίες, το περιβάλλον, την πόλη, τους ανθρώπους και για τους Σέρβους η Ελλάδα είναι εξαιρετικός προορισμός και για τους περισσότερους ο Ολυμπιακός».

- Ο Μάρκο έχει μιλήσει μαζί σου. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο η παραμονή σου;
«Θα μείνει ο Μάρκο ακόμα ένα χρόνο; Αυτό είναι πολύ καλό και για την ομάδα. Ναι έχουμε μιλήσει με τον Μάρκο, μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, αν και ήξερα πολλά. Ο Μάρκο είναι πολύ ευχαριστημένος, λέγοντας μου πως ο Ολυμπιακός είναι όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης».

- Το γεγονός πως δεν έχεις παίξει στην Λίβερπουλ σε έχει επηρεάσει και… αγωνιστικά;
«Δεν έχω ξεχάσει τη μπάλα, αλλά θέλω δράση σε ένα μεγάλο κλαμπ. Αν μου δοθεί η ευκαιρία μπορώ να τα καταφέρω».

- Σε έχουν πιέσει για τον Ολυμπιακό φίλοι, συγγενείς;
«Το περσινό καλοκαίρι όλοι μου έλεγαν πήγαινε στον Ολυμπιακό. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και όχι μόνο έλεγαν Ολυμπιακό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικός. Θέλω να τους στείλω τις καλύτερες μου ευχές».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στο εξωτερικό ο Κωνσταντινίδης

Στο εξωτερικό ο Κωνσταντινίδης
Με μια βαλίτσα στο χέρι από σήμερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης προκειμένου να δει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Καλοκαιριού.Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ επιβιβάστηκε σήμερα(14/4) σε αεροπλάνο για να δει από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί από διάφορους μάνατζερ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν στον προορισμό του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ήρθε ο μάνατζερ του Λέτο!

Ήρθε ο μάνατζερ του Λέτο!
Στην Αθήνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Φερνάντο Κοσεντίνο, ατζέντης του Σεμπάστιαν Λέτο και όλα δείχνουν πλέον πως στον Παναθηναϊκό θα διαπραγματευτούν την πώληση του. Υποψήφια και η Πόρτο!

Η δεινή οικονομική θέση που έχουν περιέλθει στο «τριφύλλι» είναι δεδομένη και… σφραγίστηκε με τον πιο εύγλωττο τρόπο και στο διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης. Οπότε από την στιγμή που στον ορίζοντα δεν υπάρχει… φως, η πώληση βασικών παικτών (κάτι που βρίσκει αντίθετους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού) είναι «μέρος του παιχνιδιού επιβίωσης».

Την αρχή ίσως κάνει ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr o μάνατζερ του Φερνάντο Κοσεντίνο είναι στην Αθήνα για να υπάρξει επαφή με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει μαζί του και πρόταση από άλλα ευρωπαϊκά club ενώ μια από τις ομάδες που εξετάζει από κοντά την περίπτωση του Αργεντίνου είναι και η Πόρτο. Αξίζει να τονιστεί πως για την παραχώρηση του, οι «πράσινοι» θα αξιώσουν ένα ποσό που θα φτάνει στα 5 εκ. ευρώ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...