ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Χάνει και τον τελικό Κυπέλλου!

Χάνει και τον τελικό Κυπέλλου!
Ο Ράσο Νεστέροβιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά χάνει σίγουρα πέρα από το ντέρμπι του ΣΕΦ, και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.Ο Σλοβένος σέντερ υποβλήθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καβάλα σε ανάταξη ώμου στο νοσοκομείο της πόλης. Έμεινε στην ακριτική πόλη και επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα για να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι αποφεύχθηκε το κάταγμα και έτσι δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του. Σε κάθε περίπτωση όμως, η αποθεραπεία είναι επώδυνη, με τον χρόνο επιστροφής του στα παρκέ να υπολογίζεται περί τα τέλη Μαΐου χάνοντας πέρα από το ντέρμπι του Σαββάτου και τον τελικό Κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι έστω και οριακά ο Νεστέροβιτς μπορεί να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια να μπορεί να εκτιμηθεί η ετοιμότητά του.

Εκτός των άλλων, στις προπόνησεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Κώστας Παπανικολάου και τέθηκε στη διάθεση του Ίβκοβιτς για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Στην αγορά με φαβορί τον Ζεβροσένκο

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει άπραγος και αναμένεται να αντιδράσει αναζητώντας παίκτη για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Νεστέροβιτς. Οι αλλαγές ξένων για το δεύτερο γύρο έχουν εξαντληθεί και αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να επαναφέρουν τον Νίλσεν, αλλά ούτε και να αποκτήσουν κάποιον άλλον ξένο.

Αναγκαστικά, λοιπόν οι υποψήφιοι είναι πολύ λιγότεροι, αφού οι ενδεχόμενες λύσεις αφορούν μόνο Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Κώστας Κουφός και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Η μοναδική περίπτωση εξ αυτών που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες είναι ο σέντερ της Μπιλμπάο, αλλά η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί και οι φιλοδοξίες της βασκικής ομάδας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια.

Αυτός ωστόσο που φαίνεται ως πιο ταιριαστή λύση είναι ο κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, Αλεξέι Ζεβροσένκο. Ο Ρώσος σέντερ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στον Πειραιά έξι σεζόν (1995-00 και 2001-02) υπό τις οδηγίες μάλιστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ζεβροσένκο ωστόσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με την Κίμκι και οι Ρώσοι δεν αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να λάβουν αρκετά σεβαστό αντίτιμο σε μια χρονιά που μπορούν να απειλήσουν τα πρωτεία της ΤΣΣΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί τους έχοντας δικαίωμα να τον δηλώσουν μέχρι τις 29 Απριλίου, ένα 24ωρο δηλαδή πριν από την έναρξη των playoffs της Α1.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...