ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σενάρια για Σνάιντερ και Τζέκο στη Μάντσεστερ


Η φημολογία ότι για να πείσουν τον Γουέιν Ρούνεϊ να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ οι Γκλέιζερ έταξαν δυναμική ενίσχυση στην ομάδα, φουντώνει τα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star ο Γουέιν Ρούνεϊ απαίτησε τη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το συντομότερο δυνατόν, ούτως ώστε να καταστεί και πάλι ανταγωνιστική. Ο Τζόελ Γκλέιζερ φέρεται να συμφώνησε με την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας και διέθεσε πενήντα εκατομμύρια στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μαζί με όσα έσοδα μπορεί να έχει από πωλήσεις παιχτών, για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.


Οι πρώτοι στόχοι που ακούστηκαν για τους «κόκκινους διάβολους» είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ της Ίντερ και ο Έντιν Τζέκο της Βολφσμπούργκ . Ο Πολ Σκόουλς πιθανότατα τελειώνει την καριέρα του φέτος και ο Ολλανδός μέσος -φαβορί για τη χρυσή μπάλα φέτος- φαντάζει σαν ιδανικός αντικαταστάτης του, ενώ ο Βόσνιος στράικερ, που έχει πετύχει 61 γκολ σε 102 παιχνίδια με τον γερμανικό σύλλογο, θα συνθέσει μαζί με τον Ρούνεϊ ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη. Ο Τζέκο έχει απασχολήσει ακόμη τη Μίλαν και τη Σίτι, και με δεδομένη την επιθυμία του να μεταγραφεί σε μεγαλύτερο σύλλογο δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Γερμανίας. Μένει να αποδειχθεί έμπρακτα η διάθεση των Αμερικανών ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ να ενισχύσουν την ομάδα παρά τα μεγάλα χρέη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...