ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Δεν μας παίρνει άλλο"

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στις μεταξύ τους συζητήσεις έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση με την εικόνα που παρουσιάζουν στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σκυμμένα κεφάλια, έλλειψη διάθεσης και ανέκφραστα πρόσωπα συνέθεταν την ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ την επομένη της ήττας με 1-0 από την ΑΕΚ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είχαν όρεξη για πολλά-πολλά. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν αρκετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλοι συμφωνούσαν ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο.
"Δεν μας παίρνει άλλο να συνεχίσουμε έτσι" αναγνώριζε ενδεκαδάτος πράσινος μιλώντας σε συμπαίκτες του και πρόσθετε: "Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή μαζί μας". Σε άλλο πηγαδάκι κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η επιτακτική ανάγκη της νίκης. "Πρέπει να νικήσουμε, γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα" ήταν το συμπέρασμα της κουβέντας.
Φυσικά, από τις συνομιλίες δεν μπορούσε να απουσιάσει ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές παραδέχονταν ότι κάθε άλλο παρά παρουσίασαν την εικόνα που έπρεπε. "Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα βγάζουμε στο γήπεδο. Κάνουμε πολλά λάθη σε κάθε ματς και αυτό μας κοστίζει. Πρέπει να το διορθώσουμε" ήταν μια από τις φράσεις που ακούστηκε στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού και αν μη τι άλλο, έχει μεγάλη βάση...
Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδειχνε ότι ήταν φανερά επηρεασμένος από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε, ενώ ολοφάνερα στεναχωρημένος εξαιτίας του λάθους του ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι. Από την πλευρά τους, οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα προσπαθούσαν να ανορθώσουν το ηθικό των συμπαικτών τους, τονίζοντας τους ότι είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν το κλίμα, επικρατώντας επί του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...