ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σάαφ: "Ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός"

"Έχει πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Είναι δυνατό σύνολο και το έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς", τόνισε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο επί δώδεκα συναπτά έτη τεχνικός της Βέρντερ, για να συνεχίσει:

"Ξέρω ότι είναι ακόμα στα μισά της προετοιμασίας τους, όμως έπαιξαν καλά και θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Πιστεύω ότι έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πως θα κάνουν μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πάντα είναι δυνατός αντίπαλος και για εμάς αυτό το φιλικό ήταν πολύ σημαντικό προκειμένου να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας".

Κληθείς δε να κάνει μία εκτίμηση για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία κατάφερε να προκριθεί δύο φορές στη φάση των "16" τις ισάριθμες τελευταίες φορές που έπαιξε στους ομίλους, ο Τόμας Σάαφ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι σίγουρος ότι με λίγη τύχη μπορούν να φτάσουν αρκετά μακριά. Έχουν παίκτες με εμπειρία και πολλές παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τους εύχομαι να κατακτήσουν τους τίτλους στην Ελλάδα και να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Πηγή sport24
Read more!

Πριμ Παππά στον "κιτρινόμαυρο" στίβο



Το καλύτερο κίνητρο ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος απέκτησαν οι αθλητές της ΑΕΚ. Ο μέτοχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ προχώρησε σε μία 
γενναιόδωρη κίνηση.

Έδωσε πριμ ύψους 10.000 ευρώ τα οποία θα μοιραστούν οι αθλητές της ομάδας στίβου της Ένωσης.

Δελτίο στην ΑΕΚ έχουν η Βούλα Παπαχρήστου, η Γεωργία Κοκλώνη, η Ελένη-Μαρία Καφούρου και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου μεταξύ άλλων. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.


Πηγή sport24
Read more!

Στην Αγγλία ο Πλεσί για δοκιμή σε Λέστερ

Ενας από τους παίκτες που δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι και ο Νταμιάν Πλεσί. Ο Γάλλος άσος που απουσίαζε από την προπόνηση της Πέμπτης, ήταν δικαιολογημένος καθώς βρίσκεται με άδεια για να μεταβεί στην Αγγλία.

Ο άσος των "πράσινων" είχε πρόταση να δοκιμαστεί στη Λέστερ και όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να δοθεί στην αγγλική ομάδα αν καταφέρει να τους πείσει.

Πηγή sport24
Read more!

Περιμένουν πρόταση για Σιμάο

Σε αναμονή πρότασης για την απόκτηση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο μάνατζερ του παίκτη, Έκτορ Περάλτα, βρίσκεται στην Ουκρανία και όπως υποστηρίζει έχει στα χέρια του πρόταση για τον Μοζαμβικανό μέσο μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το «πράσινο» στρατόπεδο τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα, κάτι που δεν συνάδει με τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας. Κάτι σίγουρο δεν υπάρχει ακόμα, με αποτέλεσμα οι προσεχείς ημέρες να είναι αυτές που θα δείξουν αν υπάρχει θέμα μεταγραφής ή όχι.

 Σε περίπτωση πάντως που πωληθεί ο Σιμάο θα γίνουν άμεσες κινήσεις για την απόκτηση αμυντικού μέσου, ώστε να καλυφθεί το κενό του. Εκτός, βέβαια, από τη συγκεκριμένη θέση αναζητήσεις γίνονται και για την αγορά ενός επιθετικού, από τη στιγμή που στο υπάρχον ρόστερ υπάρχει μόνο ο Πετρόπουλος και ο Τοτσέ. Επίσης, αν τελικά παραχωρηθεί και ο Μπουμσόνγκ θα γίνουν άμεσες κινήσεις και για έναν κεντρικό αμυντικό, χωρίς να αποκλείεται η στροφή στην ελληνική αγορά, από τη στιγμή που υπάρχουν και στόχοι από την Καβάλα, που βάσει απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, υποβιβάσθηκε. 

Πηγή sport-fm

Read more!

Κάτι «ψήνεται» με Λούα Λούα!


Κάτι «ψήνεται» με Λούα Λούα!

Όλο και πιο έντονη γίνεται η φημολογία τις τελευταίες ώρες στο Αγρίνιο σύμφωνα με την οποία ο Παναιτωλικός θέλει να αποκτήσει τον Λομάνα Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια της Κύρπου, και έχει προταθεί στην ομάδα του Αγρινίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αθλητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκε την Πέμπτη ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη, ενω πρότεινε και τον Κονγκολέζο επιθετικό. Η περίπτωσή του εξετάζεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις σύντομα. 

Θυμίζουμε πως ο Ίλια Ίβιτς είχε φέρει τον Λούα Λούα στον Ολυμπιακό, όταν ήταν τεχνικός διευθυντής. Παράλληλα το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο Μπαρμπόσα συνεχίζει να υφίσταται. 


Πηγή sport-fm
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...