ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η άποψη των PROTATHLITESGR για τα σημερινά παιχνίδια

Μάλιστα..Τι μέρα και αυτή!Ολυμπιακός-Πάοκ 1-1 και Παναθηναϊκός-Άεκ 0-2!Ειλικρινά περίεργα αποτελέσματα που δείχνουν ότι τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν "βασιλεύει" μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός...

Πάμε να τα πάρουμε απ'την αρχή.."Γεώργιος Καραϊσκάκης" και Ολυμπιακός-Πάοκ 1-1.Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν,είχα τον κόσμο στο πλευρό τους και φάνταζαν το μεγάλο φαβορί.Όμως η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είχε άλλη άποψη.Για την ακρίβεια την άλλη άποψη την είχε αυτός ο ειλικρινά ΜΕΓΑΛΟΣ (όχι σε ανάστημα) Αντελίνιο Βιεϊρίνια.Ο Πορτογάλλος σκόραρε στο 83' και πάγωσε το Φάληρο και μαζί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού.Ο Ολυμπιακός ως άλλη Άεκ (θυμάστε μερικά χρόνια πριν ένα ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός-Άεκ με την Άεκ να έχει 5 δοκάρια;)πέτυχε 4 φορές τα δοκάρια και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Πάοκ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάποιοι παίκτες "βεντέτες" όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα θα μπορέσουν να σταθούν μέσα στο καμίνι της Τούμπας.Και λέω δεν ξέρω επειδή δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Πάοκ θα παίξει με κόσμο στο πλευρό του μιας και μετά τα επισόδεια κόντρα στον Βόλο η τιμωρία φαίνεται να έρχεται και μάλιστα θα είναι βαριά.Σίγουρα θα δούμε ένα πολύ καλό επαναληπτικό...

Αγάπη που 'γινες... πελάτης! (video)
Και πάμε στο ΟΑΚΑ.Ο Παναθηναϊκός έδειχνε πως μέσα στο 2011 έχει κάνει βήματα προόδου και με το κόσμο στο πλευρό του όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη.Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ(μία με τον Νίνη και μία με τον Μαρίνο) αλλά ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Σάχα δήλωσε "παρόν".Και πάμε στο δεύτερο μέρος.Οι "πράσινοι" πεσμένοι ενώ η Άεκ ακολουθούσε κατά γράμμα τις εντολές του Χιμένεθ.Ο Ισπανός κόουτς δικαιώθηκε σε μια αντεπίθεση από την οποία προήλθε το 0-1 και εν συνεχεία ο Λυμπερόπουλος πήρε την ομάδα πάνω του κάνοντας το 0-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ!Προσωπική μου άποψη πως αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανόλο Χιμένεθ για το εξαιρετικό στήσιμο της ομάδας του.Η Άεκ παρατάχθηκε για να κρατήσει το 0 πίσω(και μάλιστα όσο είχε "τεθωρακισμένο" τον Σισέ με τον Νασούτι και τον Δέλλα) αυτό φάνταζε δυνατό, ενώ μπροστά θέλησε να εκμεταλλευτεί το αργό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων.Σίγουρα κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο 70' και επίσης πιστεύω πως κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ο Καντέ είναι ακόμα στον Παναθηναϊκό!

Αυτά λοιπόν για το κύπελλο απόψε...Όλοι λέγαμε για ημιτελικό σε χρώματα πράσινα και κόκκινα αλλά μην παραξενευτείτε αν δείτε ημιτελικό "δικεφάλων"..

Καλό σας βράδυ
Γιώργος Ζάκκας Read more!

Ολυμπιακός-Πάοκ 1-1! *ΒΙΝΤΕΟ*

Έχει... άντερα ο ΠΑΟΚ!(video)
Ο Ολυμπιακός… έσπασε τα δοκάρια (4), ο Βιερίνια βρήκε δίχτυα και ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε φέτος θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη! Πλέον με το 1-1 του Φαλήρου πήρε… φωτιά η ρεβάνς της άδειας (;) Τούμπας (2/2)!

Πως έπαιξαν….

Μετά από δυόμισι μήνες ο Νικοπολίδης επέστρεψε στο βασικό σχήμα, Τοροσίδης δεξιά και Μπράβο αριστερά, ενώ την τετράδα της άμυνας συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ. Ο Μοντέστο σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Ιμπαγάσα να επιστρέφει και να αναλαμβάνει το δημιουργικό κομμάτι. Στα αριστερά ο Ριέρα, δεξιά ο Ρόμενταλ, ενώ ο Μιραλάς βρέθηκε πίσω από τον Πάντελιτς. 
Ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σνάουτσερ, αριστερά ο Λίνο, ενώ το κέντρο της άμυνας αποτελούνταν από τους Κοντρέρας, Τσιρίλο. Η έκπληξη ήταν στα χαφ, με τον νεαρό Τσουκαλά δίπλα στον Γκαρσία. Ο Φωτάκης στα δεξιά, ο Βιερίνια αριστερά, ενώ ο Ίβιτς σε ρόλο δημιουργού. Ο Σαλπιγγίδης τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης. 

Έλυσε το γόρδιο δεσμό ο Μοντέστο!
Ο Μάκης Χάβος παρουσίασε συμπαγής άμυνα, Γκαρσία και Τσουκαλάς κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο ανασταλτικά, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους και ο Ολυμπιακός ήταν εγκλωβισμένος.  Έτσι, εκτός από μια… υποψία ευκαιρίας στα πρώτα λεπτά με δημιουργό τον Ρόμενταλ, οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούσαν να επιβάλλουν ρυθμό και απλά έμεναν σε μια άκαρπη υπεροχή. Ο ΠΑΟΚ έκλεβε μπαλιές και όποτε του δινόταν η ευκαιρία προσπαθούσε να απειλήσει. Στο 25’ και σε φάση διαρκείας λίγο έλειψε να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως τόσο το σουτ του Σαλπιγγίδη όσο και στην συνέχεια η εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία δεν βρήκαν στόχο με τον Νικοπολίδη να σώζει. 
Μετά το μισάωρο ο Ολυμπιακός πήρε μπροστά, άρχισε να ανεβάζει ρυθμό, με τον άξονα να βρίσκει λύσεις και τον Ιμπαγάσα να περνά μπαλιές. Οι… απειλές όμως ήρθαν από τα μετόπισθεν, αφού η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους ήταν στο 32’, εξαιρετικός συνδυασμός Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μοντέστο, με το πλασέ του Γάλλου όμως να βρίσκει το δοκάρι. Βελτιωμένοι οι «ερυθρόλευκοι», πίεσαν τον ΠΑΟΚ, όμως ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Μοντέστο να παίρνει κεφαλιά, η μπάλα να βρίσκει στον Τσουκαλά και να καταλήγει στα δίχτυα. 
Αντελίνο Τιμω-ρίνια!
Σκληρό ροκ και αποβολή!
Το ντέρμπι πάντως ξέφυγε από το αγωνιστικό κομμάτι, με τον πρώτο βοηθό να πέφτει στο έδαφος από κέρμα το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά. Πολλά τα παράπονα του ΠΑΟΚ για την αποβολή του Χάβου λόγω διαμαρτυριών, ενώ… ροκ είχαμε και στον αγωνιστικό χώρο, αφού μετά από κάθε σκληρό μαρκάρισμα όλοι οι παίκτες γινόντουσαν κουβάρι, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν και… πατημασιές!

Πιο δυνατός, πιο απειλητικός!
Ο Χάβος άνοιξε την ομάδα του, ώστε να γίνει πιο απειλητική, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο, όμως… έχασε το κέντρο. Αρκετοί διάδρομοι προς την εστία του Χαλκιά και ο Ολυμπιακόςέβγαινε πιο εύκολα στην επίθεση, με τον άξονα να έχει απεγκλωβιστεί. Ο Ιμπαγάσα μοίραζε, ο Ριέρα πήρε πρωτοβουλίες και σε ένα δίλεπτο έκανε αισθητή την παρουσία του. Στο 56’ ωραία σουτ δεν βρήκε στόχο και στο 58’ μια εξαιρετική μπαλιά στον Μιραλάς, με τον Βέλγο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. 
Ο Βαλβέρδε θέλησε στο 63’ να κάνει την αριστερή πλευρά πιο αμυντική, πέρασε τον Χολέμπας στη θέση του Ριέρα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να πιέζει. Στο 66’ θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως η κεφαλιά του Πάντελιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Για ένα δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να ελέγξει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, με τον Τσιρίλο στο 72΄να σώζει την ομάδα του σε σουτ του Φετφατζίδη. 

Όρθιος με Βιερίνια
Η είσοδος του Μουσλίμοβιτς στη θέση του Ίβιτς έκανε τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό, ο «δικέφαλος» ανέβασε ρυθμό, ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και η… τιμωρία ήρθε στο 83’. Μεγάλη μπαλιά του Τσιρίλο, ο Βιερίνια βγήκε πίσω από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο Νικοπολίδης άργησε να βγει και ο Πορτογάλος ισοφάρισε κρατώντας τον ΠΑΟΚ όρθιο και με προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά..
Ο Ζαϊρί μπήκε στο 83’ άλλαξε την εικόνα της ομάδας του και στο 87’ ήρθε η τεράστια φάση του αγώνα, με τον Μαροκινό, αλλά και τον Τοροσίδη να βλέπουν το δοκάρι εμπόδιο!

Man of the match: Ο Βιεϊρίνια πάγωσε το Καραϊσκάκη και με το γκολ που πέτυχε έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος στάθηκε όρθιος σε μια πολύ δύσκολη φάση και πλέον ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό με… +1 Καλή εμφάνιση από τον Βιεϊρίνια, κινητικός, βοήθησε και ανασταλτικά. 

Αδύναμος κρίκος: Ο Βασίλης Τοροσίδης παίρνει τον τίτλο του… αδύναμου κρίκου, όχι για την εμφάνισή του καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά για την τεράστια ευκαιρία που έχασε στο 87’. Βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, όμως η εύκολη προβολή δεν κατέληξε στα δίχτυα, αλλά στο δοκάρι του Χαλκιά  

Στο ύψος του: Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Έδωσε τεράστια βοήθεια στην αμυντική γραμμή της ομάδας του και σε αρκετές περιπτώσεις την κράτησε όρθια. Σε πολλές φάσεις «κατάπιε» αντιπάλους, πολλά χιλιόμετρα, αλλά και πολλές μάχες, στις περισσότερες από τις οποίες βγήκε κερδισμένος. 

Η γκάφα: Επέστρεψε έπειτα από δυόμισι μήνες στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε καλές στιγμές στο α’ μέρος, όπου έβγαλε δύσκολες φάσεις, είχε όμως και την… γκάφα. Στο γκολ του Βιεϊρίνια, ο έμπειρος πορτιέρο άργησε να βηει και ο Πορτογάλος είχε όλο το χρόνο να πλασάρει σωστά και εύστοχα
Το στραγάλι: Χωρίς την φάση που θα έκρινε το ματς, αλλά με πολλές κίτρινες κάρτες και διακοπές η διαιτησία του Τριτσώνη. Το σκληρό ματς ήταν εμπόδιο, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. 



 


[
Πηγή sport-fm,gazzeta Read more!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ Live Streaming

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (21:00) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ , θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο,για όλους τους χρήστες,εσωτερικού και εξωτερικού.

http://www.gizawya.info/ch2.htm


http://www.ag1tv.info/


http://www.vipfast.net/ch1.html


http://www.chabka.us/


http://www.iraqgoals.us/ch2.html


http://www.vipstand.net/watch/17268/1/panathinaikos-athens-vs-aek-athens.html


http://www.firstrow.net/watch/46042/1/watch-panathinaikos-athens-vs-aek-athens.html


http://livetv.ru/en/eventinfo/64332_panathinaikos_aek/


http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=102513&part=sports


http://www.fromsport.com/a-0/2/106/a-30714.html


http://atdhe.net/32829/watch-panathinaikos-vs-aek

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

Σενάρια για Τζιμπούρ


Στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την ΑΕΚ και ήδη για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές γαλλικές ομάδες. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όμως αυτό που τους προβληματίζει είναι το υψηλό κασέ του παίκτη, καθώς επίσης και ο προβληματικός χαρακτήρας του.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, εφόσον ο έμπειρος επιθετικός ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Μάκης Χάβος φέρεται να εξετάζει παράλληλα και διάφορες περιπτώσεις δεξιών μπακ, ενώ στην σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ανίς Μπουσαΐντι. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε συνεργασία με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να επιλεχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για το ρόστερ της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, το θετικό αποτέλεσμα θέλει ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο-Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Τσουκαλάς και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Φωτάκης, Ίβιτς και Βιεϊρίνια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή novasports
Read more!

Συμφώνησε με Λουίς Φαμπιάνο η Γιουβέντους!

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση μία σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» συμφώνησαν σε όλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σεβίλλης, Λουίς Φαμπιάνο, και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.
Συμφώνησε με Λουίς Φαμπιάνο η Γιουβέντους

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport η αρχική πρόταση της Γιουβέντους προς την Σεβίλλη ήταν ο δανεισμός του 30χρονου στράικερ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ισπανική ομάδα ξεκαθάρισε ότι τον παραχωρεί μόνο με κανονική μεταγραφή και για το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Ήδη ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει το ΟΚ για να μετακομίσει στο Τορίνο με τον ατζέντη του να τα έχει βρει σε όλα με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα και αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν και οι δύο ομάδες.

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και μετά τις αρνήσεις των Φορλάν (δεν τον παραχωρεί η Ατλέτικο Μαδρίτης) και Φλόρο Φλόρες (έριξε χυλόπιτα μετακομίζοντας στην Τζένοα) έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Λουίς Φαμπιάνο ο οποίος ψάχνεται να αποχωρήσει από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».
Πηγή gazzeta Read more!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Live Streaming

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (18:00) Oλυμπιακός - ΠAOK , θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο,για όλους τους χρήστες,εσωτερικού και εξωτερικού.

http://livetv.ru/en/eventinfo/64329_olympiacos_paok/



http://atdhe.net/32795/watch-olympiacos-piraeus-vs-paok-saloniki
http://www.fromsport.com/v-0/16/60/v-166031.html

http://betorno.blogspot.com/p/blog-page_19.html

http://www.infosevenements.fr/

http://www.stopstream.com/ch3.html


http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=102512&part=sports


http://www.vipfast.net/ch1.html


http://www.firstrow.net/watch/46025/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-paok-saloniki.html

http://liveole.tk/

http://www.gizawya.info/

http://sportsmax.co.tv/ch1.html


http://www.firstrow.net/watch/46025/2/watch-olympiacos-piraeus-vs-paok-saloniki.html



Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Read more!

Ισόβια τιμωρία σε Ουκρανό διαιτητή!

Έχασε την έφεση σε τιμωρία που του επιβλήθηκε για εμπλοκή σε στημένους αγώνες. Ο διαιτητής από την Ουκρανία, Όλε Ορέκοφ, αποβλήθηκε δια βίου από την ευρωπαϊκή επιτροπή, όμως η έφεση έπεσε στο κενό.
Ισόβια τιμωρία σε Ουκρανό διαιτητή

Μετά από απόφαση του CAS την Τρίτη (18/01), η έφεση του Ουκρανού απορρίφθηκε μετά την συμμετοχή του σε έξι «στημμένα» παιχνίδια. Ο Ορέκοφ είχε αποβληθεί τον προηγούμενο Μάρτιο και η UEFA έκρινε ότι παραβίασε τους κανόνες «αξιοπιστίας και της διαφάνειας», όμως δεν έδωσε στην δημοσιότητα τα ματς τα οποία... μαγειρεύτηκαν. 

Παρά το γεγονός αυτό, ο Ορέκοφ είχε κατηγορηθεί από γερμανικό δικαστήριο για το ότι επηρεάσε το αποτέλεσμα του αγώνα της Βασιλείας με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Europa League τον Νοέμβριο του 2009. Ο Ουκρανός μπήκε στις λίστες των διεθνών διαιτητών της FIFA το 2003 και σφύριξε παιχνίδια για τα προκριματικά του μουντιάλ του 2010, μεταξύ των οποίων το Ισπανία-Εσθονία 3-0.
Πηγή gazzeta Read more!

Έρτσεγκ: «Νίκη για τον κόσμο»


Την συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού ζήτησε ο Ζόραν Έρτσεγκ, ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτε/Ούλκερ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο την τουρκική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Αρχικά, ο 26χρονος παίκτης τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει μεγάλες βλέψεις. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο γεγονός της απόκτησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η πορεία που έκαναν στον πρώτο γύρο μας δείχνει τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Η Ευρωλίγκα ουσιαστικά ξεκινά την Πέμπτη κι επειδή είναι πρεμιέρα το άγχος θα το έχουμε εμείς. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε το φαβορί και πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό από δω και πέρα και τα λάθη δεν συγχωρούνται».
Επίσης, ο Έρτσεγκ μίλησε και για την συμπαράσταση των φιλάθλων: «Θα είναι όμορφο να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει πολύ και τους περιμένουμε με ανυπομονησία. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Μπορεί στην αρχή να είναι κάπως διαφορετικά, αλλά εδώ και μήνες αυτό περιμένουμε. Να παίξουμε για τον κόσμο μας».
Ο Σέρβος παίκτης αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μακρινό πλέον για μας και νομίζω ότι το δείξαμε και το Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή. Κοιτάμε μπροστά και τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο οι Τούρκοι».
Τέλος, ο Έρτσεγκ συμπλήρωσε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια γεμάτη ομάδα σ' όλες τις θέσεις. Όλοι μαζί πρέπει να προσέξουμε γιατί έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να αποφασίζουμε εμείς για το ρυθμό του».
Πηγή novasports
Read more!

Πόρτα για Μπάστος, Κρισίτο στη Μίλαν

Παρά τις διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για τον Ντομένικο Κρισίτο και τη Λιόν για τον Μίκελ Μπάστος, η Μίλαν πολύ δύσκολα θα ολοκληρώσει κάποια από τις δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο.
Δύσκολα θα γίνουν συμπαίκτες Μπάστος και Οντο...

«Μένει Τζένοα ο Κρισίτο»

Ο Ενρίκο Πρετσιόζι παρότι είχε παραδεχθεί τις διαπραγματεύσεις με τον Γκαλιάνι για τον Κρισίτο, έκοψε την όρεξη των Ροσονέρι. «Ο Κρισίτο δεν φεύγει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του προέδρου των Ροσομπλού σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Ιταλού αμυντικού το καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ της Γένοβας, Στέφανο Καποζούτσα, έδειξε επίσης ότι δεν συμφωνεί με τα δημοσιεύματα που θεωρούν το deal τελειωμένη υπόθεση. «Ο Κρισίτο στην Μίλαν; Μου φαίνεται παράξενο, αφού ο πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι θα μείνει».

«Το καλοκαίρι βλέπουμε για Μπάστος»

«Ολοι με ρωτάνε για τη Μίλαν και την Γιουβέντους, όμω τη δεδομένη στιγμή ο παίκτης δεν μετακινείται. Η πώλησή του είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται» είπε ο γενικός διευθυντής των Λιονέ, Μπερνάρ Λακόμπ, στο TMW. «Θέλουμε να δυναμώσουμε την ομάδα, όχι να πουλήσουμε παίκτες» πρόσθεσε, όμως αποκάλυψε ότι υπήρξε συνάντηση με τον Αλμπέρτο Μπράιντα και συζήτηση για τον Βραζιλιάνο διεθνή.

«Είναι αλήθεια, ήρθε εδώ και συζητήσαμε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπάστος θα πάει στην Μίλαν. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες. Ο Μπάστος τώρα παίζει στο Champions League, αν πάει στην Μίλαν δεν θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση αλλάξει το καλοκαίρι, όμως τώρα δεν το κουνάει από εδώ».
Πηγή gazzeta Read more!

Ραντεβού για το μέλλον


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα στο μέλλον ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε κατά την αναχώρησή του, πως θα αναφερθεί στους λόγους της αποχώρησής του από τους «κίτρινους» μετά από λίγες εβδομάδες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για την συνεργασία.
Χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό. Δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε αυτή την στιγμή. Ίσως στο μέλλον να τα ξαναπούμε».

Ο Κούπερ μίλησε και στον «Aris FM» για την απόφαση αποχώρησής του από τον Άρη. Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το είχα πει και σε αρκετές συνεντεύξεις. Το βλέπαμε πως υπήρχε πρόβλημα δηλαδή ότι η ομάδα δεν είχε την ίδια απόδοση και στις δύο διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα η πορεία να μην είναι αυτή που περιμέναμε».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα. Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλον τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες».
Όσον αφορά στο μέλλον, ο Κούπερ υπογράμμισε: «Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε στο μέλλον να μπορέσω ξανά να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Θα το ξαναπώ. Η απόφαση μου θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».
Νωρίτερα, ο τεχνικός των «κίτρινων» είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, όπου είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες, σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «κίτρινων», Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε: «Ήταν πολύ ξαφνική η αποχώρηση του κ. Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου για την αποχώρηση του Κούπερ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».
Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Σίγουρα μας στεναχώρησε η φυγή του Κούπερ. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Το πιθανότερο στο ματς με τον Εργοτέλη είναι να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, ο Γιάννης Μιχαλήτσος».
Πηγή novasports
Read more!

Ανυπομονεί για Μπάγερν ο Λούσιο

Ανυπομονεί για Μπάγερν ο Λούσιο

Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Λούσιο, δήλωσε ότι ανυπομονεί να συναντήσει ξανά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ την παλιά ομάδα του, Μπάγερν, αν και δεν είναι η εκδίκηση αυτό που ζητάει ενάντιον των Βαυαρών.



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήγε στην Ίντερ το 2009 από την Μπάγερν και ήταν μέλος των «νερατζούρι» στον περσινό τελικό.
Φέτος οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται στην φάση των 16 και ο Λούσιο περιμένει πώς και πώς την αναμέτρηση.
«Θα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Η Μπάγερν παίζει ένα παρόμοιο στιλ παιχνιδιού, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας», δήλωσε στην «Bild» ο 32χρονος και συνέχισε: «Ελπίζω να καταφέρει η Ίντερ να προκριθεί, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουν πολύ δυνατή ομάδα και παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Δεν έχω αισθήματα εκδίκησης. Όπως και να έχει ήταν σημαντικό για μένα ότι με πούλησε η Μπάγερν, γιατί δεν με χρειαζόταν πια. Αυτό αύξησε την αυτογνωσία μου και την θέληση μου για νίκη. Η καλύτερη μου απάντηση ήταν η νίκη μας στον τελικό».
Πηγή gazzeta
Read more!

Νικολαΐδης: «Καμία παρανομία»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Ντέμη Νικολαΐδη στα όσα υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για τα χρέη που δείχενι ο διαχειριστικός έλεγχος, που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει χρέος 5,5, εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα του καταλογίζουν.
Αρχικά, ο Νικολαΐδης δήλωσε: "Το γεγονός ότι πάρθηκε απόφαση για διαχειριστικό έλεγχο αμέσως σημαίνει ότι κάτι κακό συμβαίνει στην ΠΑΕ και οι μέτοχοι θέλουν να το γνωρίζουν. Ο έλεγχος γίνεται για να αποτυπωθούν τα πάντα, να γίνει παρουσίαση στους μετόχους και να δουν αν όλα έγιναν όπως νόμιζαν, όχι για να δημοσιοποιηθεί στο κοινό».
Στην συνέχεια, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ υπογράμμισε: "Κάθε χρόνο γινόταν οικονομική παρουσίαση, υπήρχαν ορκωτοί λογιστές και έλεγχαν τα πάντα δύο φορές το χρόνο και μετά το 2006 υπήρχε από τους μετόχους ένας ακόμα εκτός ομάδας. Πριν ήταν ανοργάνωτα τα πάντα, υπήρχαν πληρωμές που δεν φαίνονται και γινόνταν από την τσέπη μου ή από την τσέπη του Παππά, ερχόνταν άτομα που ζήταγαν λεφτά. Μετά το 2006 ή 2007 μπορέσαμε να κάνουμε ταμείο".

Και συμπλήρωσε: "Είχα μιλήσει με τον Παππά και μου είχε πει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να δει κάποια πράγματα. Έπρεπε να μας φωνάξει η εταιρεία που έκανε τον έλεγχο και να μας ρωτήσει. Εμένα δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, ούτε από της ΠΑΕ, ούτε από την BDO".
Επίσης, ο Νικολαΐδης υπογράμμισε: "Βρεθήκαμε να πληρώνουμε 650.000 για έναν παίκτη που δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον έλεγχο. Είναι δυνατόν; Επειδή θυμόμουν την περίπτωση, αυτά ήταν για τον Πελετιέρι. Από αυτή την πράξη η ομάδα γλίτωσε 120.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Δεν μπορείς να τα πεις όλα προς τα έξω. Θέλαμε να πάρουμε τον Πελετιέρι για ένα χρόνο με οψιόν το οποίο είχαμε καταφέρει. Τα στοιχεία υπάρχουν. Το που πήγαν τα λεφτά, το ξέρει η εταιρία. Πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά δεν βρίσκουν τα συμφωνητικά και τα παραστατικά. Δεν υπάρχει οργάνωση σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής και για τον λόγο αυτό δεν βρέθηκαν όλα τα παραστατικά. Τα χρήματα δόθηκαν, αλλά δεν πήρες απόδειξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνεις μεταγραφές και να μην πληρώσεις, εταιρία, μάνατζερ, προέδρους κλπ. Δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τον Μπλάνκο απευθείας. Δεν μπορείς να πεις για τα πάντα, για ποιο λόγο έγινε κάτι. Δεν υπάρχει έλεγχος που να λέει ότι δεν δόθηκαν τα λεφτά. Θα έπρεπε νε έχει τοποθετηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι να πετάει μπροστά έναν διαχειριστικό έλεγχο. Ζήτησα να τοποθετηθούν και να ρωτήσουν ότι θέλουν".

Ο Νικολαΐδης μίλησε και για τα βιβλία και τις εξουσιοδοτήσεις: "Το 2006 παραλήφθηκαν τα βιβλία και κάναμε και εμείς έλεγχο. Για να κάνουμε ισολογισμούς. Δεν υπήρχαν πράξεις χωρίς εξουσιοδότηση. Για τη μεταγραφή που λένε για τον Εντίνιο υπάρχει εξουσιοδότηση. Είναι τραγικό να λένε ότι δεν βρήκαν τα βιβλία. Δεν μπορεί να δουλέψει μια ΠΑΕ χωρίς βιβλία. Υπήρχαν μερικά πράγματα που γίνονταν σε φιλικό κλίμα, με αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλλά στο τέλος μιλάνε τα νούμερα. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Θα πρέπει να βγάλω ανακοινώσεις 20.000 λέξεων για να εξηγήσω κάθε πράξη. Δεν είμαι οικονομικός διευθυντής".

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε και για το θέμα της μετεγγραφής του Ενσαλίβα: "Συμφωνήθηκε το ποσό με τον Ενσαλίβα, αλλά ο παίκτης δεν υπέγραφε αν δεν συμφωνούσε ο μάνατζέρ του. Την επόμενη μέρα μπαίνει σφήνα μια άλλη ομάδα να τον πάρει και μετατρέπεται σε πλειστηριασμό. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαμε υπογράψει δεν ήταν δεσμευτικό αφού δεν είχε κατατεθεί. Σου λέει θέλω τόσα αλλιώς πάω στον Ολυμπιακό".

Σχετικά με τον Φερέρ τόνισε: "Συμφωνήσαμε να πάρει όλο το ποσό από τη στιγμή που δεν θα ξαναδουλέψει σε ομάδα μέχρι να λήξει το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να είναι στην ΑΕΚ. Έχω πει πόσο λάθος ήταν όλη η συμφωνία με Φερέρ, αλλά τότε όλοι ήθελαν τον Φερέρ και λέγαμε καλύτερα να πληρώσουμε έναν προπονητή που θα μας βγάλει και παίκτες, αντί για ποδοσφαιριστές. Ο Φερέρ δεν δούλεψε δύο χρόνια πουθενά, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολλά τα λεφτά του για εμάς".
Για το γεγονός ότι βγήκε στη δημοσιότητα ο έλεγχος: «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, να βγει δηλαδή ένας έλεγχος με τις πράξεις μιας ομάδας στη δημοσιότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό, να τον πετάς στον κόσμο χωρίς εξηγήσεις. Είναι τεράστιο φάουλ εναντίον μου».
Για το στοκ με τις φανέλες του Ριβάλντο: «Υπήρχε μια παραγγελία ύψους 1.8 εκατ. ευρώ περίπου, αλλά μετά έφυγε ο παίκτης και μας έμειναν. Δεν μπορούσαμε να τον εμποδίσουμε, από τη μία, ενώ πήραμε και 900.000 ευρώ από τη μεταγραφή του. Ο Θανόπουλος βγήκε και είπε για χρέος 5-6 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο δεν είναι αλήθεια, από τη μία γιατί οι φανέλες υπάρχουν, άρα είναι στοκ και από την άλλη συμφωνήσαμε με τον Γλου να πληρώσουμε κάτω από ένα εκατομμύριο».
Για τον αν τον φοβάται νομικές κυρώσεις από τον έλεγχο: «Δεν φοβάμαι τίποτα και σε όλον τον έλεγχο δεν φαίνεται πουθενά το όνομά μου να έχω πάρει λεφτά πουθενά, μόνο να έχω δώσει. Βάζαμε λεφτά πριν γίνουμε ακόμα διοίκηση. Δίναμε λεφτά γιατί χρωστούσαμε. Δεν υπήρχε οργάνωση και σχέδιο. Είχε μόνο αμέτρητες οφειλές».
Για το αν υπάρχει διαφάνεια: «Οι οικονομικοί απολογισμοί που κάναμε ήταν από ορκωτούς λογιστές. Υπάρχουν όλα με καταγεγραμμένα νούμερα. Διαφωνώ ότι δεν υπάρχει διαφάνεια. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να λείπουν αποδείξεις, επειδή υπάρχουν περιπτώσεις που ζητάγαμε παραστατικά από Έλληνες και ξένους μάνατζερ και δεν μας έδιναν. Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες με μεταγραφές παικτών, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα πίσω από την πλάτη κάποιου. Όταν βλέπεις ποσό σε μάνατζερ, αυτό είναι επειδή δεν θέλει ο παίκτης να φαίνονται στον ίδιο τα χρήματα».
Τέλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Σαν μέτοχος έχω το δικαίωμα να δω τι συμβαίνει στα βιβλία. Πως έκανε η ΠΑΕ ισολογισμό, αν δεν έχει τα βιβλία του 2006. Καταφέρνουν στην ΑΕΚ να αρχίσουμε να χαρακτηρίζουμε την περίοδο 2004 και μετά σαν εκείνη του Ψωμιάδη. Υπάρχουν λάθη πολλά στον έλεγχο που εκδόθηκε, όπως εκείνο με την πώληση του Λαγού. Αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες να αναζητηθούν. Δεν θα κάτσω να απαντήσω σε κάθε τιμολόγιο ξεχωριστά. Πετάξαμε έναν έλεγχο και δεν είναι καθαρός ο Νικολαΐδης;».
Πηγή novasports
Read more!

Συνεχίζει ο Γκιγκς

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Ράιαν Γκιγκς, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας και συγκεκριμένα από τον Ντέιβιντ Γκιλ.
Συνεχίζει ο Γκιγκς

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε: «Η προσωπική του ζωή, ο τρόπος που κοιτάζει τον εαυτό του, η επιθυμία του να κερδίσει πάντα, αποτελεί την έμπνευση για τους νεαρούς που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο».

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ προσφέρει στον 37χρονο Ουαλό μέσο επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2012 και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν οι υπογραφές.
Πηγή gazzeta Read more!

Μέσι: «Βραβείο όλων η Χρυσή Μπάλα»

Μέσι: «Βραβείο όλων η Χρυσή Μπάλα»
Αδιάφορο υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι ότι τον αφήνει η κριτική που δέχεται για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως είναι ένα βραβείο ομαδικό και όχι ατομικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εθνικής ομάδα της χώρας του και τη συνέχεια στη φετινή σεζόν. 

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο “Goal.com”: 

Για την κριτική που δέχθηκε ύστερα από την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» για δεύτερη φορά: «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Κάνω πάντα αυτό που ξέρω, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου να κατακτά νίκες. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε τα ΜΜΕ. Αυτό που με απασχολεί είναι οι συμπαίκτες μου και όσοι βρίσκονται κοντά μου, τους οποίους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους». 

Για τα αισθήματά του όταν τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα με το βραβεία στο “Καμπ Νου”: «Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Το καλύτερο ήταν ότι το γιορτάσαμε μαζί με τον Τσάβι και τον Ινιέστα και όλοι πήραν το μήνυμα ότι είναι ένα βραβείο για όλη την ομάδα». 

Για τα …όρια της Μπαρτσελόνα: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για πολύ καιρό ακόμα και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονώ να απολαύσω κι άλλες τέτοιες στιγμές». 

Για το Champions League: «Η επόμενη φάση είναι πολύ δύσκολη, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Άρσεναλ, η οποία είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Αν την περάσουμε περιμένουν πολλές ακόμα δύσκολες ομάδες». 

Για την εθνική Αργεντινής: «Πάμε καλά προς το παρόν και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το επόμενο Κόπα Αμέρικα και να το χαρίσουμε στους φιλάθλους μας». 

Για το σημαντικότερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του: «Απ΄όλα τα γκολ που έχω σημειώσει, αυτό που πέτυχα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό (σ.σ. του Champions League το 2009). Νομίζω πως ήταν το πιο σημαντικό και για την Μπαρτσελόνα και για εμένα». 

Πηγή sport-fm Read more!

Ντενίλσον: «Ο Φάμπρεγας δεν είναι ηγέτης»

Ντενίλσον: «Ο Φάμπρεγας δεν είναι ηγέτης»
Μπορεί ο Σεσκ Φάμπρεγας να είναι ο αρχηγός της Άρσεναλ, αλλά κατά τον συμπαίκτη του, Ντενίλσον, ο Ισπανός μέσος δεν είναι ηγέτης για τους «κανονιέρηδες».



«Ο Φάμπρεγας είναι ο αρχηγός, αλλά όχι και ο ηγέτης μας», είπε ο Βραζιλιάνος χαφ στη Sun, εξηγώντας: «Είναι θέμα προσωπικότητας, κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Μας λείπει μια ηγετική φυσιογνωμία και τη χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Άρσεναλ. Εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κανέναν».

Στη συνέχεια ο 22χρονος μέσος πρόσθεσε: «Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα πολλών προς το παρόν, μιλάνε όλοι μαζί και για το λόγο αυτό χρειάζεται ο ηγέτης σε μια ομάδα».
Πηγή gazzeta Read more!

Πρόταση για τον Περόνε

Πρόταση για τον Περόνε
Τον Εμάνουελ Περόνε έχει τοποθετήσει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Ρουχ Χορζόφ και σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 400.000 ευρώ στον Ατρόμητο για να τον εντάξει στο δυναμικό της. 

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού λήγει το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται, αν όντως η πρόταση των Πολωνών αγγίζει το νούμερο που αναφέρει ο Τύπος της χώρας, να παραχωρηθεί από την ομάδα του Περιστερίου. 

Σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της Πολωνίας, στην πλευρά του παίκτη η Ρουχ Χόρζοφ προσφέρει 120.000 ευρώ ετησίως, ποσό ικανοποιητικό για τα οικονομικά δεδομένα του Περόνε αλλά και της εποχής. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ζωγράφου, next year

Την ερχόμενη χρονιά -και βλέπουμε- θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν την επιθυμία των οπαδών τους οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό όσον αφορά στην αλλαγή γηπέδου.

Το κλειστό του Ζωγράφου, στο οποίο θέλουν να μετακομίσουν οι «πράσινοι», δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς η Λίγκα και έτσι όλα δείχνουν ότι οι προσπάθειες αλλαγή έδρας θα μετατεθούν για το καλοκαίρι. Τα δύο μεγάλα προβλήματα του κλειστού γυμναστήριου του Ζωγράφου είναι πρώτον ότι το ύψος του και δεύτερον η χωρητικότητά του.

Το κλειστό είναι μισό μέτρο πιο χαμηλό από ότι επιβάλλει η προκήρυξη ενώ η μικρή χωρητικότητά του (μόλις 600 θέσεις) δεν επιτρέπει να παιχτούν αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν για τηλεοπτική μετάδοση (ελλιπής φωτισμός, πλατφόρμα για τις κάμερες, πάρκινγκ για το τηλεοπτικό βαν) γίνεται αντιληπτό ότι το κλειστό του Ζωγράφου είναι ακατάλληλο για αγώνες βόλεϊ.  

Πηγή novasports Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...