ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Συμφώνησε με Λουίς Φαμπιάνο η Γιουβέντους!

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση μία σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» συμφώνησαν σε όλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σεβίλλης, Λουίς Φαμπιάνο, και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.
Συμφώνησε με Λουίς Φαμπιάνο η Γιουβέντους

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport η αρχική πρόταση της Γιουβέντους προς την Σεβίλλη ήταν ο δανεισμός του 30χρονου στράικερ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ισπανική ομάδα ξεκαθάρισε ότι τον παραχωρεί μόνο με κανονική μεταγραφή και για το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Ήδη ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει το ΟΚ για να μετακομίσει στο Τορίνο με τον ατζέντη του να τα έχει βρει σε όλα με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα και αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν και οι δύο ομάδες.

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και μετά τις αρνήσεις των Φορλάν (δεν τον παραχωρεί η Ατλέτικο Μαδρίτης) και Φλόρο Φλόρες (έριξε χυλόπιτα μετακομίζοντας στην Τζένοα) έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Λουίς Φαμπιάνο ο οποίος ψάχνεται να αποχωρήσει από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...