ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Συζητήσεις Γκουαρδιόλα- Μοράτι

Συζητήσεις Γκουαρδιόλα- Μοράτι
Συνάντηση με τον Μάσιμο Μοράτι είχε ο Γιόζεπ Γκουαρδιόλα σύμφωνα με σημερινές αναφορές του ιταλικού Τύπου, αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.Συζητήσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport» ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας μετέβη στην Ιταλία προκειμένου να συναντήσει άτομα τα οποία ανήκουν στην Μπρέσια, αλλά επισκέφτηκε και το Μιλάνο για να μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της Ίντερ. Η κλεψύδρα αποχώρησης του Λεονάρντο αδειάζει ενώ πριν λίγες είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει από το Καμπ Νου σε μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στην αγορά για δύο χαφ!

Στην αγορά για δύο χαφ!
Η αποχώρηση του Ντουντού στον Ολυμπιακό ήταν η αρχή για τους Πειραιώτες. Μετέωρο είναι και το μέλλον του Μοϊσές Ουρτάδο στην ομάδα, πράγμα που σημαίνει πως εφόσον φύγει και ο Ισπανός οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για δύο καλά αμυντικά χαφ.Ο Ολυμπιακός φέτος είχε πρόβλημα στην θέση του αμυντικού χαφ, βρίσκοντας εν τέλει λύση σε έναν μπακ, τον Φρανσουά Μοντέστο, που ομολογουμένως πήγε καλά. Από την στιγμή που όμως έφυγε ο Ντουντού στο λιμάνι έχουν αρχίσει την αναζήτηση δύο παικτών γι' αυτήν την θέση.

Και αυτό γιατί υπάρχει θέμα και με τον Μοϊσές Ουρτάδο. Για τον Ισπανό αμυντικό χαφ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει και του χρόνου στους πρωταθλητές Ελλάδας. Σε περίπτωση που αφήσει και αυτός τον Ολυμπιακό τότε η διοίκηση του συλλόγου θα ψάξει για δύο καλά αμυντικά χαφ. Δύο παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Γίγαντας ο Παναθηναϊκός»

«Γίγαντας ο Παναθηναϊκός»
Ο Εραζεμ Λόρμπεκ δεν έχει ακόμα... καταπιεί τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό με τον Σλοβένο σέντερ της Μπαρτσελόνα να χαρακτηρίζει γίγαντες τους πράσινους και καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα “mundodeportivo.com”:

-Ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Η “πληγή” είναι ακόμα ανοιχτή;

«Ήταν πολύ δύσκολο να “καταπιούμε” αυτόν τον αποκλεισμό, ο οποίος μας άφησε “σημάδια”, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».

-Όλο το επιτελείο της ομάδας στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε;

«Φυσικά. Ξέρουμε να παίζουμε μπάσκετ και η αλήθεια είναι ότι χάσαμε από μία εξαιρετική ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και μας έδωσε ένα πάρα πολύ καλό μάθημα. Καταλαβαίνουμε ότι ήταν πάνω από εμάς, οπότε η αυτοπεποίθησή μας δεν χάνεται».

-Σε κάθε περίπτωση, μία νίκη το Σάββατο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα βοηθήσει σίγουρα να ανέβει η ψυχολογία σας;

«Θα είμαστε πολύ, πολύ καλά. Οι τρεις σερί ήττες μας ανησύχησαν. Θέλουμε μία νίκη για να επανέλθουμε και αν την πετύχουμε στη Μαδρίτη θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα επειδή θα είναι μία νίκη θα είναι ένα μεγάλο πάρτι από κάθε άποψη».

-Υποθέτω πως το πρωτάθλημα Ισπανίας έχει γίνει πλέον πιο αναγκαίο;

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Είναι ό,τι μας έχει απομείνει και δεν γίνεται να τον χάσουμε».

-Εξαιτίας του σερί των τριών ηττών, μερικοί έχουν αρχίσει και σκέφτονται ότι έχει κλείσει πλέον ο κύκλος αυτής της ομάδας.

«Όχι, δεν το βλέπω να συμβαίνει αυτό. Κάθε χρονιά υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, καλές περίοδοι και άλλες πολύ κακές, αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Μιλώντας για κλείσιμο κύκλου στην ομάδα είναι υπερβολικό. Παίξαμε καλά και χάσαμε στην Ευρωλίγκα από έναν “γίγαντα” όπως ο Παναθηναϊκός, σε δύο ματς που κρίθηκαν στο καλάθι. Καταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών ανθρώπων, αλλά δεν θα πρέπει να υπερβάλουν».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Προ ευχάριστης έκπληξης ο Μπλατ

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν το ένα ζευγάρι των ημιτελικών του Final Four
Η Ευρωλίγκα ικανοποίησε εν μέρει το αίτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κι άλλαξε τις ώρες των αναμετρήσεων της τελευταίας ημέρας του Final Four, κάτι που χαροποίησε τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δεν ήταν και τόσο αισιόδοξος.«Ήταν μεγάλη ανακούφιση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Προσωπικά είχα ανησυχήσει αρκετά, παρά τη δυνατότητά μας να πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε. Πίστευα ότι η Ευρωλίγκα ίσως και να μη θέλει να συναντηθεί μαζί μας. Η Ευρωλίγκα πήρε τη σωστή απόφαση και χαίρομαι που όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν πρόβλημα. Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four» είπε ο προπονητής της ισραηλινής ομάδος, που χθες βράδυ έμαθε τον αντίπαλό της στον ημιτελικό (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης).

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Χωρίς Μπενζεμά, Κεντίρα με Μπιλμπάο

Χωρίς Μπενζεμά, Κεντίρα με Μπιλμπάο
Δεν θα ρισκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μπενζεμά και Κεντίρα, οι οποίοι δεν θα είναι στην διάθεση του Μουρίνιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο. «Δεν τα παρατάμε» είπε ο Καράνκα.«Τα πηγαίνει καλά και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε» είπε την Παρασκευή (08/04) για τον Μπενζεμά ο βοηθός προπονητή των Μερένχες, Αϊτόρ Καράνκα και συνέχισε: «Είναι σημαντικοί παίκτες για 'μας και προτιμάμε να τους έχουν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, κάτι το οποίο δεν θα συμβεί αν παίζουν τόσο πολύ». Ο Κεντίρα δεν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι στο «Σαν Μαμές», όπου η Ρεάλ έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. «Οσον έχουμε ακόμα μαθηματικές πιθανότητες θα παλέψουμε, αφού είμαστε ένας σύλλογος που δεν τα παρατάει ποτέ» πρόσθεσε. Σε αντίθεση με τον Γάλλο και τον Γερμανό, έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Ρονάλντο, Κακά και Μαρσέλο, που έπαιξαν κόντρα στην Τότεναμ.

Πηγή gazzetta.gt
Read more!

Τέλος η σεζόν για Τζέραρντ

Τέλος η σεζόν για Τζέραρντ
Ο Στίβεν Τζέραντ δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο αρχηγός των «κόκκινων» συνεχίζει να πονάει στους προσαγωγούς και ο προπονητής του δεν μπορεί να τον υπολογίζει.Ο Κένι Νταλγκλίς δεν γνωρίζει ακόμα τη ζημιά που έχει πάθει ο παίκτης του, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα τον έχει στα πλάνα του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου: «Δεν ξέρω ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού. Θα περιμένουμε να ακούσουμε τη γνώμη των ειδικών που τον εξετάζουν, όμως το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ξανά ως το τέλος της σεζόν».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Mένει Αθήνα ο Σκόκο

Mένει Αθήνα ο Σκόκο
Ακόμα ένας πονοκέφαλος προστέθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ καθώς ο Νάτσο Σκόκο αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση και θα χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λάρισα.Ο Αργεντινός άσος υπέστη διάταση στον δεξιό δικέφαλο και δεν θα δώσει το παρών στο «AEL FC Arena» την Κυριακή. Εκτός από τον Σκόκο θα απουσιάσει ο Τραϊανός Δέλλας που έκανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο, καθώς και ο Παντελής Καφές που ένιωσε ενοχλήσεις στο τραύμα του στο δεξί γόνατο.

Στο μεταξύ ο Νταβίντ Ματέος παραμένει στην Ισπανία όπου κάνει εξετάσεις στο αριστερό του γόνατο και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει. Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίαζε με άδεια και ο Σάββας Γκέντσογλου. Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ και στη συνέχεια ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τη Λάρισα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διαλύονται Ιωνικός και Εθνικός!

Διαλύονται Ιωνικός και Εθνικός!
Η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και 10 του Εθνικού, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μετά από καταγγελία της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας για πλαστά δικαιολογητικά!«Βόμβα» στη Football League, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ιωνικός και 10 της ΠΑΕ Εθνικός Μάνης, που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δολίας έκδοσής τους σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων! Η ΠΑΕ Καλλιθέα αρχικά και στη συνέχεια η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είχαν καταθέσει ενστάσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά που είχε προσκομήσει στην αρμόδια εφορία και στο αρμόδιο παράρτημα του ΙΚΑ η Νικαιώτικη και η Πειραιώτικη ΠΑΕ, με τα οποία εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Η ΠΑΕ Καλλιθέα, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς προσέφυγε και στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότυτας και Μεττεγγραφών της ΕΠΟ και δικαιώθηκε.


Τα έγγραφα εστάλησαν από την ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου νε εξεταστεί η νομιμότητά τους και αποδείχτηκε ότι η ΠΑΕ Ιωνικός δεν είχε δικαίωμα να προβεί σε μετεγγραφές τον περασμένο Ιανουάριο, όπου απέκτησε 24 ποδοσφαιριστές, επειδή ουσιαστικά δεν είχε ενημερότητα! Έτσι, με τις αποφάσεις 662/11 και 663/11 της Επιτροπής ανακαλούνται τα δελτία αυτών των ποδοσφαιριστών, ενώ αποστέλλει τον φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα και τιμωρεί την ΠΑΕ με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ. Με τις ίδιες ποινές τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Εθνικός Μάνης! Η Επιτροπή αθώωσε την ΠΑΕ Θρασύβουλος, για την οποία είχε προσφύγει η ΠΑΕ Καλλιθέα με τις ίδιες κατηγορίες.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι «η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στις 8-4-2011, μετά και τις εκδοθείσες αποφάσεις 662, 663 και 664/11, με την υπ’ αριθμόν 665/11 απόφασή της λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων θα προχωρήσει άμεσα σε έλεγχο όλων των εκδοθέντων δελτίων αθλητικής ιδιότητας επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κατά τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011».

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Καπρανάς Νικόλαος
Κίτος Βασίλειος
Σεντεμέντες Ιωάννης
Μαντζανάς Βησσαρίων
Κλειτσάκης Γεώργιος
Κυπριανού Ανδρέας
Thomas Joel
Μανιάτης Χρήστος
Λαμπρόπουλος Ιωσήφ
Παλαγγίνης Χρήστος
Vulka Andi
Χατζής Μιχαήλ
Τριανταφύλλου Αθανάσιος
Κοξαράκης Στυλιανός
Παναγόπουλος Ιωάννης
Μπενετάτος Δημήτριος
Θέμελης Αστέριος
Ρες Βασίλειος
Καλολήρου Απόστολος
Χατζηγιαννάκος Ευγένιος
Αβραμίδης Ματθαίος
Κατσικάρης Δημοσθένης
Μιχαήλ Σπυρίδων
Ανυφαντάκης Βενιζέλος

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Ρούσσος Όθωνας
Καρλόπουλος Κύδων
Mendy Vincent
Olondo Utcmumbe
Fafana Adama
Παναγόπουλος Παναγιώτης
Ντούλιας Γεώργιος
Rimkevicius Arturas
Σωτηρίου Δημήτριος
Damiano Marcelo

Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά τις επόμενες αγωνιστικές, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ιωνικός κινδυνεύει με αφαίρεση 4 βαθμών, καθώς χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές μέσα στο 2011 σε αντίθεση με τον Εθνικό.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πρόταση Ολυμπιακού σε Εντέλ»

«Πρόταση Ολυμπιακού σε Εντέλ»
Η γαλλική ιστοσελίδα «psgteam» αναφέρει σήμερα πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Απουλά Εντέλ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.Οπως γράφουν οι Γάλλοι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση στον Αφρικανό πορτιέρο και μονομαχούν με την Καϊσέρισπορ. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως ο Εντέλ θα απαντήσει για το μέλλον του μέχρι τις 15 Απριλίου, καθώς αυτή τη διορία του έχει δώσει η γαλλική ομάδα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τα... άκουσαν οι αρχηγοί

Τα... άκουσαν οι αρχηγοί
Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε σήμερα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας (Σισέ, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη). Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» τούς έκανε συστάσεις.

Ο Γόντικας βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «πρασίνων» και είχε συνομιλία με τους captain της ομάδας, με αφορμή τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του «τριφυλλιού». Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος έκανε συστάσεις στους Τζιμπρίλ Σισέ, Κώστα Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιώργο Καραγκούνη, καθώς η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι η πρέπουσα.

Μάλιστα, ζήτησε από τους παίκτες να πουν και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους και μάλιστα άμεσα. Ο Δημήτρης Γόντικας έθεσε ως στόχο στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη δεύτερη θέση, για να οδηγηθεί ο σύλλογος στο Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ολομέτωπη επίθεση κατά Αγγελόπουλων!

Ολομέτωπη επίθεση κατά Αγγελόπουλων!
Ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, οι Ultras Gate 7, εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση κατά των αδελφών Αγγελόπουλου, με αφορμή τις τιμές των εισιτηρίων για το ντέρμπι μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό!

Στο ultras.gr γίνεται πρωτοφανής επίθεση στα αφεντικά της ΚΑΕ, όπου μεταξύ άλλων τους καταλογίζεται η ανυπαρξία τίτλων, ο αποκλεισμός από το Final Four, η έλλειψη φωνής του Ολυμπιακού στα κέντρα εξουσίας και στη συνέχεια επικεντρώνεται στις τιμές των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτική η θέση όπως έχει εκφραστεί εδώ:

«Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στη μηδαμινή συγκομιδή τίτλων κατά την παρουσία σας στην ΚΑΕ. Δεν θέλουμε να καυτηριάσουμε πλέον, την άρνηση σας να ασχοληθείτε επιτυχώς, με το ρυπαρό εξωαγωνιστικό περιβάλλον της ΚΕΔ, του ΕΣΑΚΕ και των υποστηρικτών/αβανταδόρων του πρασίνου κατεστημένου. Δεν έχει νόημα να τονίσουμε εκ νέου, την αναβλητικότητα σας να αφουγκραστείτε την ανάγκη του απλού κόσμου για ένα τμήμα που θα τον κάνει να αισθανθεί και πάλι "οικεία" και "Ολυμπιακά". Ένα τμήμα όπως στις αρχές του 90 όπου κόσμος-προπονητής-παίκτες-ΚΑΕ (ΤΑΚ τότε), ήταν μια άρρηκτα συνδεδεμένη μονάδα που έβγαζε μαγκιά, περηφάνια και τσαμπουκά.

Πέρασαν 10 μέρες από την αποτυχία σε έναν εκ των τριών στόχων της ομάδας και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. Η σιωπή της ΚΑΕ είναι εκκωφαντική και σαφώς σε άλλη κατεύθυνση, από την ορμή και το πάθος του κόσμου, που σε 2 αγώνες με τη Σιένα στο ΣΕΦ, ποσοτικά και ποιοτικά με το πάθος του έβαλε πλάτη και στήριξε. Περιμέναμε μάταια μια ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Μια ενωτική φωνή συσπείρωσης και ίσως επικοινωνιακά ένα "πρόστιμο" στους πλούσιους παιχταράδες μας, δίνοντας κάποιο πόσο στους περήφανους αθλητές του ερασιτέχνη, που καθρεφτίζουν αγωνιστικά την Ολυμπιακή ψυχή της καρδιάς μας. Αντίθετα, η πρώτη ανακοίνωση χρονικά, έκανε λόγο για διάψευση προτροπής της ΚΑΕ προς τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια για τη Βαρκελώνη. Ασχολίαστο απλά η όπως λέμε λαϊκά.. γελάσει ο κόσμος. Η δεύτερη ανακοίνωση, έκανε αναφορά στις τιμές των εισιτήριων για τον κρίσιμο αγώνα με τον ποα , όπου και κρίνεται εν πολλοίς και το πλεονέκτημα της έδρας. Ενώ 10 μέρες πριν σε ευρωπαϊκό αγώνα ίδιας σημασίας οι τιμές ήταν 10-30 ευρώ και ελάχιστα εισιτήρια των 40 ευρώ, με έκπληξη βλέπουμε τιμές των 15,20,30,60,70,100 ευρώ.

Πραγματικά σηκώνουμε τα χεριά ψηλά. Μήπως περάσαμε στο f4 και μαζεύουμε λεφτά για πριμ? Μήπως φέραμε πιο ακριβές μαζορέτες? Μήπως πήραμε καινούργια μοντέλα bmx και νέους ενισχυτές και ηχεία? Ας σοβαρευτούμε... Η αγάπη σας για το άθλημα του μπάσκετ είναι έκδηλη, αλλά εμείς θέλουμε αγάπη και σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Όπου Ολυμπιακός σημαίνει κόσμος.. Σημαίνει Σύνδεσμος Φιλάθλων. Ο πακτωλός χρημάτων δεν αποτελεί συχωροχάρτι, ούτε το σεφ είναι το ecali club να κλείσετε ένα γηπεδάκι να κάνετε το χόμπι σας με συγκεκριμένους φίλους σας και γνωστούς.
Το σεφ, το Καραϊσκάκη, του Ρέντη και το Παπαστράτειο είναι το "σπίτι" μας και οικοδεσπότες είμαστε "εμείς". Παίκτες, προπονητές και πρόεδροι είναι φιλοξενούμενοι και καλοδεχούμενοι όσο δείχνουν σεβασμό σε αυτό που αγαπάμε και σε εμάς. Οι τιμές αυτές σε σχέση με τις τιμές 10 μέρες πριν, οι σύμβουλοι σας που μιλάνε πολύ και δείχνουν αλαζόνες και βασιλικότεροι του βασιλέως με μάρκετινγκιστικες μεθόδους και τεχνάσματα και η σπουδαιότητα του αγώνα μας προξενούν εντύπωση και προβληματισμό.

Εμείς θα είμαστε στο σεφ στις 16 Απρίλιου να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη. Πηγαίναμε, πάμε και ΘΑ πηγαίνουμε όπου αγωνίζεται η ομάδα με τον έφηβο στο στήθος. Δεν πάμε επίσκεψη στα γραφεία κάποιας εταιρείας σας η στο σπίτι σας να "φάμε πόρτα".. στο σπίτι μας πάμε..

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ.. σας καλούμε και εσάς.. παίκτες-προπονητές-πρόεδροι νοιώστε λίγο Ολυμπιακό όπως εμείς και πάμε να φέρουμε νίκες και τίτλους..».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ολυμπιακός χωρίς... Βραζιλιάνους!

Ολυμπιακός χωρίς... Βραζιλιάνους!
H φυγή του Ντουντού άφησε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια τον Ολυμπιακό χωρίς Βραζιλιάνους στο έμψυχο δυναμικό του!Μπορείτε να διαβάσετε στο katimagiko.gr το άκρως ενδιαφέρον θέμα για τους Βραζιλιάνους του Ολυμπιακού.
Read more!

Με... σύμμαχο την Τζουντ!

Με... σύμμαχο την Τζουντ!
Το «ελπίζω να μείνουμε» της γυναίκας του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, ο ρόλος της στη ζωή του Γάλλου και το μπαλάκι που όπως όλα δείχνου,ν είναι στην πλευρά του Παναθηναϊκού!
Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελε ούτε να ακούει για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Κώστας Αντωνίου μαζί με τον Στέφανο Ησαΐα έκαναν... ντου στο σπίτι της για να πείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Δυόμισι χρόνια μετά, όμως, η κυρία Τζουντ Σισέ όχι μόνο περνάει καλά στην Ελλάδα αλλά όπως φαίνεται έχει συνταχθεί στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού για να...ψήσουν τον «Τζιμπρίλιαντ» να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Και αυτά μόνο καλά νέα είναι για τους «πράσινους», καθώς είναι γνωστό και ειπωμένο από τα χείλη του Τζιμπρίλ πως «η Τζουντ παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μου». Μάλιστα σε συζητήση που είχε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της δεν έκρυψε την επιθυμία της. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Εγώ πάντως ελπίζω να παραμείνουμε στην Αθήνα και για τα επόμενα χρόνια. Όλα εδώ είναι πολύ όμορφα», ήταν τα λόγια της, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και τις τελευταίες... ενδείξεις παραμονής του Σισέ, είναι δεδομένο πως πολλά θα εξαρτηθούν από τον Παναθηναϊκό. Από το π'ως θα... ξημερώσει η επόμενη μέρα. Από το πόσο χαμηλά ή ψηλά θα μπει ο πήχης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γιατί σε περίπτωση που οι πολυμετοχικοί τα κάνουν για τα καλά... θάλασσα και δεν μπουν τα λεφτά που πρέπει στα ταμεία, τότε ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι ο Σισέ!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τορπίλες και... Δράκοι!

Τορπίλες και... Δράκοι!
Πάρτι σε «Μαδριγάλ» και «Ντραγκάο» με Βιγιαρεάλ και Πόρτο να φορτώνουν με πεντάρες (5-1) Τβέντε και Σπαρτάκ και να παίζουν μαζί στους «4» του Europa! Τεσσάρα Μπενφίκα, 1-1 στο Διναμό-Μπράγκα.Καρέ από την Ιβηρική είναι πιθανό να δουμε στους «4» του Europa League, καθώς εκτός από τις Βιγιαρεάλ και Πόρτο που συνέτριψαν 5-1 Τβέντε και Σπαρτάκ αντίστοιχα, η Μπενφίκα πήρε μεγάλο προβάδισμα με το 4-1 επί της Αϊντχόφεν στο «Ντα Λουζ», ενώ και η Μπράγκα έχει τον πρώτο, λόγο με το 1-1 που πήρε από την Διναμό στο Κίεβο, ενώ ο Αντρέι Σεφτσένκο είδε κόκκινη κάρτα και χάνει την ρεβάνς. Για τις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι ημιτελικοί με τα... ζευγάρια να είναι Μπράγκα/Ντιναμό - Μπενφίκα/PSV και Πόρτο/Σπαρτάκ - Βιγιαρεάλ/Τβέντε. Υπενθυμίζεται ότι για δέκατη σερί σεζόν στην διοργάνωση τον τίτλο θα πάρει ομάδα από την Ιβηρική, την πρώτη Σοβιετική Ενωση ή την Ολλανδία, καθώς από το 2002 την κούπα έχουν σηκώσει οι Φέγενορντ, Πόρτο, Βαλένθια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεβίλλη (2), Ζενίτ, Σαχτάρ και Ατλέτικο.

Απόλυτη κυρίαρχος η Μπενφίκα
Από τον λαιμό έπιασε την Αϊντχόφεν η Μπενφίκα και την έβαλε από την αρχή του ματς μέσα στο τέρμα του Ισακσον. Το σύνολο του Ζόρζ Ζεσούς έπαιξε στα 3/4 του γηπέδου τους Ολλανδούς και πέρα από τα τρία γκολ θα μπορούσε να έχει σκοράει και πολλές άλλες φορές. Στο 7' ο Σαβιόλα είχε δοκάρι, όμως αυτό δεν πτόησε τους Λουζιτανούς, που με σουτ του Αϊμάρ άνοιξαν το σκορ στο 37', ενώ ο Εντουάρδο Σάλβιο με δύο τρομερά γκολ στο 45' και το 52' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 80' ο Λαμπιάντ, μείωσε σε 3-1, ενώ ο Σαβιόλα έγραψε το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις.

Μπενφίκα (Ζορζ Ζεσούς): Ρομπέρτο, Κοεντράο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Μάξι Περέιρα, Χάβι Γκαρσία, Αϊμάρ (Πεϊσότο), Γκαϊτάν (Χάρα), Σάλβιο, Καρντόσο (Μενέζες), Σαβιόλα

Αϊντχόφεν (Φρεντ Ρούτεν): Ίσακσον, Μαρσέλο, Μπούμα, Μανόλεφ, Χάτσινσον, Πίετερς (Βούιτενς), Ένχελααρ, Ντζούτζακ, Μπακάλ, Λενς, Μπεργκ (Λαμπγιάντ)

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

«Βαλίτσες» για ημιτελικά και... Πόρτο!
Και τώρα… Πόρτο! Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του ημιτελικού μετατράπηκε σε υπόθεση για έναν ρόλο, και η Βιγαρεάλ διέσυρε 5-1 την πρωταθλήτρια Ολλανδία, Τβέντε. Οι Ισπανοί πήραν τεράστια νίκη, ετοίμασαν ήδη… βαλίτσες για τα ημιτελικά και ο επαναληπτικός –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι τυπική διαδικασία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Νιλμάρ, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Μαρτσένα στο 22’, ο Βαλέρο στο 43’ πέτυχε δεύτερο γκολ και ο Βραζιλιάνος στις καθυστερήσεις έβαλε… τέλος στα όποια όνειρα της Τβέντε. Ο Ρόσι στο 55’ και ο Νίλμαρ στο 80’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου, με τους πρωταθλητές Ολλανδίας να… διατηρούν αμυδρές ελπίδες πρόκρισης χάρη στο γκολ του Γιάνκο στις καθυστερήσεις. Τα χαμόγελα πάντως μετριάστηκαν για την ομάδα του Γκαρίδο, αφού στο 72’ ο Αργεντίνος αμυντικός, Γκονζάλο αποχώρησε τραυματίας με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για σοβαρό τραυματισμό και σπάσιμο περόνης.

Βιγιαρεάλ (Χουάν Κάρλος Γκαρίδο): Ντιέγο Λόπεθ, Γκονσάλο (Καπντεβίλα), Μουσάκιο, Γκασπάρ, Καταλά (Κίκο), Μαρτσένα, Σοριάνο, Καθόρλα, Βαλέρο (Κάνι), Νιλμάρ, Ρόσι.

Τβέντε (Μισέλ Πρεντόμ): Μιχαΐλοφ, Ονιέγου, Βίσγκερχοφ, Ντάγκλας, Τιεντάλι, Μπράμα (Λάντζαατ), Ροζάλες, Γιάνσεν, Μπαϊράμι, Ρουίς (Τσαντλί), Ντε Γιόνγκ (Γιάνκο)

Διαιτητής: Αλεξέι Νικολάεφ (Ρωσία)

Πάρτι στο «Ντραγκάο»!
Η κατάκτηση του τίτλου μέσα στο «Ντα Λουζ» έδινε ένα άλλο χρώμα στην μάχη της Πόρτο με την Σπαρτάκ, και οι «δράκοι» φρόντισαν να συνεχίσουν στο «Ντραγκάο» το πάρτι που είχε ξεκινήσει κόντρα στην Μπενφίκα! Η ομάδα του Μπόας επικράτησε των Ρώσων με 5-1 και πλέον πηγαίνει στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας με στόχο να είναι... στοιχειωδώς σοβαρή. Άλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του «Ντραγκάο». Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φαλκάο που σκόραρε τρεις φορές!

Το πρώτο γκολ της Πόρτο... άργησε να έρθει καθώς παρά την σαφέστατη υπεροχή τους, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το κατάφεραν στο 37', όταν ο Φαλκάο με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Μπόας. Στο 65', ελάχιστα μόλις λεπτά μετά το δοκάρι του Χουλκ, ο Βαρέλα έδωσε με διαγώνιο σουτ προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στο 70' ο Μαϊκόν με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ουσιαστικά έδινε και την πρόκριση! Οι Ρώσοι μείωσαν με ψύχραιμο πλασέ του Κομπάροφ στην επόμενη φάση και έδειξαν ότι θα παλέψουν την μεγάλη ανατροπή στην ρεβάνς, όμως στο τελευταίο επτάλεπτο τα πράγματα κρίθηκαν οριστικά με τα δύο γκολ του Φαλκάο! Πρώτα στο 84' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και τέλος στις καθυστερήσεις με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπελούτσι, ο Κολομβιανός έκανε το 5-1 και η Πόρτο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Βιγιαρεάλ που κέρδισε με το ίδιο σκορ την Τβέντε! Πιθανότητα να ανατραπεί η κατάσταση στη ρεβάνς τόσο του Ενσέντε όσο και της Μόσχας δεν φαίνεται να υπάρχει...

Πόρτο (Αντρέ Βίλας Μπόας): Έλτον, Μαϊκόν, Περέιρα, Ρολάντο, Φουσίλε, Γκουαρίν (69' Μπελούτσι), Φερνάντο, Μουτίνιο, Βαρέλα (72' Τζ. Ροντρίγκεζ), Χουλκ (80' Κρ. Ροντρίγκεζ), Φαλκάο

Σπαρτάκ Μόσχας (Βαλερί Κάρπιν): Ντικάν, Κ. Κομπάροφ, Ρόχο, Σουχί, Ραφαέλ Καριόκα, Ίμπσον, Μακέεφ (86' Γιάκοβλεφ), Δ. Κομπάροφ, ΜακΓκίντι (68' Ντζιούμπα), Άλεξ, Βέλιτον

Διαιτητής: Σερζ Ζουμιενί (Βέλγιο)

Έχασε... προβάδισμα και Σέβα
Η Διναμό μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 6' ο Ποπόφ άλλαξε το παιχνίδι για τον Γκούσεφ με εκπληκτική μπαλιά, ο Ουκρανός δεξιός μπακ έκανε την κούρσα, έβγαλε τη σέντρα και ο Γιαρμολένκο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Ουκρανούς. Οι Πορτογάλοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα. Στο 13' ο δημιουργός του τέρματος της Διναμό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει για το 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν μία προσπάθεια του Γκούσεφ στο 37' με τον Άρτουρ να αποκρούσει δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 61' λόγω αποβολής του Σεφτσένκο. Ο Ουκρανός επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Κράβετς στο ημίχρονο και πρόλαβε να αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 8' (53', 61'), η δεύτερη γιατί συνέχισε τη φάση, ενώ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, η μεγαλύτερη με μακρινό σουτ του Σίλβιο, με τον Σοφκόφσκι να διώχνει σε κόρνερ. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι Πορτογάλοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο μοναδικό παιχνίδι που η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή...

Διναμό Κιέβου (Γιούρι Σέμιν): Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Βουκόγεβιτς, Γκούσεφ, Ποπόφ, Γιουσούφ, Κατσερίντι, Κράβετς (Σεφτσένκο), Ερεμένκο, Γιαρμολένκο, Μιλέφσκι

Μπράγκα (Ντομίνγκος Πατσιέντσια): Άρτουρ, Παουλάο (Κουστόντιο), Σίλβιο, Κακά, Μιγκέλ Γκαρσία, Λίμα (Μεγιόνγκ), Ούγκο Βιάνα, Βαντίνιο, Λεάντρο Σαλίνο (Μοσορό), Πάουλο Σέζαρ, Άλαν

Διαιτητής: Μπιορν Κούιπερς (Ολλανδία)


Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Βιγιαρεάλ-Τβέντε 5-1
(22' Μαρτσένα, 43' Βαλέρο, 45+1' Νιλμάρ, 55' Ρόσι, 80' Νιλμάρ - 91' Γιάνκο)

Πόρτo-Σπαρτάκ Μόσχας 5-1

(37', 85', 92' Φαλκάο, 65' Βαρέλα, 70' Μαϊκόν - 71' Κομπάροφ)

Μπενφίκα-Αϊντχόφεν 4-1
(37' Αϊμάρ, 45', 51' Σάλβιο, 94' Σαβιόλα - 80' Λαμπιάντ)

Διναμό Κιέβου-Μπράγκα 1-1
(6' Γιαρμολένκο - 13' αυτ. Γκούσεφ)

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Παλ... Τόρες!

Παλ... Τόρες!
Οταν αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ, οι οπαδοί της Τσέλσι έφτιαξαν συνθήματα για το καινούριο… Νο9! Κανένας δεν φανταζόταν ότι θα περνούσαν 9 ματς και ο Τόρες δεν θα είχε σκοράρει!Κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ από ποτέ. Ειχε δοκάρι ενώ μία κεφαλιά, που άγγιξε το τέλειο, την έβγαλε με τρομερή επέμβαση ο Φαν Ντερ Σαρ, ο Αντσελότι τον κράτησε στο γήπεδο σε όλο το ματς, όμως είδε για ακόμα μία φορά τον El Nino να πηγαίνει στα αποδυτήρια χωρίς να δει το όνομά του γραμμένο στον φωτεινό πίνακα. Ηταν η 9η φορά. Μάλιστα, μαζί με ένα ματς, πριν φύγει από την Λίβερπου και δύο με την Εθνική δεν έχει σκοράρει σε... μία ντουζίνα αγώνες!

Ο Ισπανός από το ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του στις 6 Φεβρουαρίου δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και μετά και τον εμφύλιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έφτασε τα 700 λεπτά χωρίς να πετύχει γκολ, κάτι το οποίο έκανε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στις 22 Ιανουαρίου κόντρα στην Γουλβς. Σίγουρα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ότι έδινε 58 εκατ. ευρώ δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη με την φόρμα του 27χρονου, ο οποίος έχει δει τον κεντρικό αμυντικό, Νταβίντ Λουίζ, που επίσης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, να σκοράρει δύο φορές και μάλιστα κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι! Ακολουθεί η... μαύρη λίστα του El Nino.

Premier League, 6 Φεβρουαρίου
Τσέλσι-Λίβερπουλ 0-1 (έξω στο 66')

Premier League, 14 Φεβρουαρίου
Φούλαμ-Τσέλσι 0-0 (έξω στο 71')

Champions League, 22 Φεβρουαρίου
Κοπεγχάγη-Τσέλσι 0-2 (έξω στο 90')

Premier League, 1 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (90')

Premier League, 7 Μαρτίου
Μπλάκπουλ-Τσέλσι 1-3 (90')

Champions League, 16 Μαρτίου
Τσέλσι-Κοπεγχάγη 0-0 (μέσα στο 68')

Premier League, 20 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (έξω στο 70')

Premier League, 2 Απριλίου
Στόουκ-Τσέλσι 1-1 (μέσα στο 61')

Champions League, 6 Απριλίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (90')

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ξεχρέωσε άνετα κι ωραία!

Ο Ζόραν Έρτσεγκ ήταν «ζεστός» στο κλειστό της οδού «Κένεντυ»
Ο Ολυμπιακός δε συνάντησε κανένα πρόβλημα στο Περιστέρι (60-90) και με πολυφωνία στην επίθεση, με πρώτο και σχεδόν αλάνθαστο τον Ζόραν Έρτσεγκ, «ανέβηκε» εύκολα στο «23 στα 23» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Α1.Η συνάντηση είχε αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στα playoffs της Ευρωλίγκα, όπου, όμως, δεν τα κατάφεραν. Ο αναπάντεχος αποκλεισμός, πάντως, δεν άφησε... κουσούρια, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να συνεχίζει απτόητη το εν Ελλάδι αήττητο σερί της έπειτα και το πέρας 23 αγωνιστικών. Από την άλλη, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη και 13η φετινή ήττα για τους «κυανοκίτρινους», που συνεχίζουν, ωστόσο, να ελπίζουν για τα playoffs, όντας στην 8η θέση μαζί με τον Πανιώνιο, απέναντι στον οποίο υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Τα αμυντικά κενά που είχε ο Ολυμπιακός στην αρχή του αγώνα κι οι αργές επιστροφές επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν 15 πόντους στα πρώτα επτά λεπτά της αναμέτρησης και να μείνουν μπροστά στο σκορ με 15-12.

Η κυριαρχία, ωστόσο, του Γιάννη Μπουρούση κοντά στο καλάθι και δύο συνεχόμενα τρίποντα του Θοδωρή Παπαλουκά στο τέλος της πρώτης περιόδου επέτρεψαν στους Πειραιώτες να ξεφύγουν στο σκορ. Η θωράκιση της άμυνας με τον Τζαμόν Γκόρντον και την χρησιμοποίηση ψηλών σχημάτων (με την παρουσία δηλαδή συνεχώς ενός κλασσικού τριαριού στην πεντάδα) κράτησε το Περιστέρι χωρίς καλάθι εντός παιδιάς για πέντε λεπτά μέχρι την αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου (17-27, 12ʼ).

Ο Μάρκο Κέσελ επανεμφανίστηκε σε αγώνα του Ολυμπιακού, δύο μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή (απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας) κι άφησε καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά εν όψει των playoffs. Αυτοί, πάντως, που εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους ήταν οι δύο συμπατριώτες του, Τεόντοσιτς κι Έρτσεγκ. Ο πρώτος προσέφερε αρκετά σε οργάνωση κι εκτέλεση, επανερχόμενος σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στη μέση, ενώ πολύ θετικός ήταν ο δεύτερος, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα η διαφορά (47-63 στο 29').

Αρκετά θετικός ήταν και ο Παπανικολάου που αν και συνάντησε μερικά προβλήματα στην άμυνα, πέτυχε τρία τρίποντα και αποτέλεσε μαζί με τον Κέσελ μόνιμη απειλή έξω από τα 6,75 μέτρα. Το Περιστέρι προσπάθησε να μείνει ανταγωνιστικό, αλλά χωρίς να έχει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα περιορίστηκε σε αρκετά παθητικό ρόλο, με συνέπεια να φθάσει η διαφορά στο +30 (58-88 στο 38') και να κλείσει εκεί (60-90).

Τα δεκάλεπτα
: 15-24, 36-46, 49-68, 60-90
Περιστέρι (Πεδουλάκης): Μάντζαρης Β. 10 (1/2τρίπ., 4ασ.), Γούντγουορντ 4, Ψαρόπουλος, Παπανικολάου 12 (2/2τρίπ.), Μάντζαρης Α., Σκοτ 4 (0/4τρίπ.), Πέτρουλας 4 (0/3τρίπ., 5ρ.), Βρκιτς 6 (0/2τρίπ., 3λ.), Λούμπι 16 (7/13δίπ., 6ρ., 2κοψ.), Μαρίνος, Μόντσικ 4 (0/1τρίπ.)
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8 (2/4τρίπ., 5ασ., 3κλ.), Νεστέροβιτς 10 (4κοψ.), Γκόρντον 8 (1/2τρίπ., 5ρ., 4ασ., 3κλ.), Μπουρούσης 9 (1/1τρίπ.), Κέσελ 2, Μαυροκεφαλίδης 8 (8ρ.), Χαλπερίν 4 (0/2τρίπ.), Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 10 (3/4τρίπ.), Έρτσεγκ 16 (4/4δίπ., 1/1τρίπ., 5/5β., 2ρ., 3ασ., 1λ.), Τεόντοσιτς 13 (3/5τρίπ., 3ασ., 2λ.), Κατσίβελης 2

Συνολική στατιστική:
Περιστέρι: 17/45δίπ., 4/17τρίπ., 14/20β., 21-9ρ., 14ασ., 4κλ., 3κοψ., 12λ.
Ολυμπιακός: 22/41δίπ., 11/20τρίπ., 13/14β., 32-6ρ., 20ασ., 7κλ., 8κοψ., 11λ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Είναι (πιο) πολλοί οι τίτλοι, «Ντούντα»!

Είναι (πιο) πολλοί οι τίτλοι, «Ντούντα»!
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς «έκλεψε» 19 τίτλους από τους παίκτες του, ο Kώστας Τσαρτσαρής έχει πανηγυρίσει τίτλο μέχρι και στην Ισλανδία, ενώ δύο πρώην «πράσινοι» και νυν «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερα τρόπαια με τον Παναθηναϊκό απ' όσα έχουν κατακτήσει όλοι μαζί οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελικά πόσους τίτλους έχουν κατακτήσει «πράσινοι» και «κόκκινοι»;

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τέταρτο προημιτελικό με τη Σιένα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσπαθούσε να εξηγήσει την κατάρρευση του Ολυμπιακού στους τρεις τελευταίους αγώνες της σειράς, λέγονας: «Οι παίκτες μας έχουν κατακτήσει 55 τίτλους. Αυτό δείχνει τεράστια εμπειρία και περίμενα ότι θα το δείχναμε στους αγώνες». Αυτό που τελικά έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες των προημιτελικών μόνο εμπειρία δεν λέγεται, αν κι ο Ίβκοβιτς μάλλον αδίκησε τους παίκτες του. Σύμφωνα με την έρευνα του gazzetta.gr, οι αθλητές του Ολυμπιακού, δεν έχουν κατακτήσει 55 τίτλους, αλλά 19 περισσότερους!

Την ίδια στιγμή, οι συνάδελφοί τους του Παναθηναϊκού έχουν πανηγυρίσει 100 τίτλους, που γίνονται... 133, αν προσθέσουμε στη σούμα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μετρά 29 τρόπαια ως προπονητής κι άλλα 4 ως παίκτης με τη φανέλα της Παρτίζαν και της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Αντίστοιχα, ο κουμπάρος του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει κατακτήσει 19 τίτλους στην καριέρα του, που εκτοξεύουν στα 93 τα τρόπαια του Ολυμπιακού.

Και Ισλανδία και ΝCAA!
Ο παίκτης που κινδυνεύει από… υπερκούποση είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής με 18 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και ενός κυπέλλου Ισλανδίας, με την Γκρίνταβικ, μια διάκριση που δίνει… εξωτικό χρώμα στα τρόπαια του Τσαρτσαρή. Ο Μάικ Μπατίστ από την άλλη, έχει κατακτήσει 14 τίτλους, όλους με τον Παναθηναϊκό και είναι ο μοναδικός απ’ όσους ανήκουν στο κλαμπ των +10 τροπαιών (Τέπιτς, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Ομπράντοβιτς, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Χαλπερίν, Ίβκοβιτς) που έχουν πανηγυρίσει όλους τους τίτλους με την ίδια ομάδα.

Εντύπωση προκαλούν τα 14 τρόπαια του Διαμαντίδη (τα 13 με τον Παπαναθηναϊκό από το 2005 και μετά) και οι 13 τίτλοι του Τέπιτς, (12 από τους οποίους είναι με Παρτίζαν και Εθνική Σερβίας),ενώ σε περίοπτη θέση είναι το πρωτάθλημα NCAA που κατέκτησε ο Ντρου Νίκολας με το Μέριλαντ το 2002. Ο μοναδικός από τους «πράσινους» που παραμένει άτιτλος είναι ο Ίαν Βουγιούκας που φιλοδοξεί φέτος να… ανοίξει λογαριασμό.

Αυτός που σύντομα θα χρειαστεί επέκταση στην προθήκη με τα τρόπαια είναι ο Ζοτς, που μετρά 29 τίτλους ως προπονητής και άλλους 4 ως παίκτης, τους 20 από τους οποίους έχει πανηγυρίσει από το 2000 και μετά, όταν ανέλαβε την ηγεσία του Παναθηναϊκού. Με τους 33 τίτλους του ο Ζοτς, είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, με δεύτερο τον Φραγκίσκο Αλβέρτη με 25 τίτλους, όλους (!) με την πράσινη φανέλα.

Ο Γιοτάμ του… λαού
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ντούντα είχε μιλήσει για 55 τίτλους, αλλά μετά από πολύωρο surfing στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει 74 τίτλους, με πρώτο και καλύτερο τον Χαλπερίν που έχει κατακτήσει 14 τρόπαια στην καριέρα του, τα περισσότερα με την Ομάδα του Λαού, κατά κόσμον Μακάμπι Τελ Αβίβ. Άλλα 14 «μετράει» και ο Παπαλουκάς, τα 11 από τα οποία κατέκτησε όσο έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία ανέβηκε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης. 3ος στην άτυπη λίστα, είναι ο Βασίλης Σπανούλης με 10 τίτλους, οι 8 εκ των οποίων έχουν… πράσινο χρώμα από τη διπλή θητεία του (2005-06 και 2007-10) στον Παναθηναϊκό.

Εκείνος που προκαλεί εντύπωση με τα κατορθώματά του –τα προηγούμενα χρόνια πάντως…- είναι ο Ματ Νίλσεν, που έχει 7 τρόπαια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουμε 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας και ένα χρυσό μετάλλιο Ωκεανίας, ενώ ο Τεόντοσιτς (4 τίτλοι), ο Κέσελ (3 τίτλοι) και ο Παπανικολάου (3 τίτλοι) έχουν κατακτήσει αθροιστικά 7 χρυσά μετάλλια με της μικρές Εθνικές Ομάδες. Στην πιο περίοπτη θέση, στην «ερυθρόλευκη» τροπαιοθήκη είναι το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή του Ράσο Νεστέροβιτς από τη θητεία τους στους Σπερς, σε… αντίθεση με το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 2000, που κατέκτησε ως 14ος παίκτης, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της Θεσσαλονίκης. Ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Τζαμόντ Λούκας βρίσκονται στην ίδια θέση με τον πρώην «κόκκινο», Ίαν Βουγιούκα, καθώς δεν έχουν κατακτήσει κανένα τρόπαιο.

Περισσότερα οι πρώην «πράσινοι»
Το πιο εντυπωσιακό εύρημα είναι, ότι από τα 74 τρόπαια που έχουν πανηγυρίσει αθροιστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού, μόνο 9 είναι με την νυν ομάδα τους (το κύπελλο Ελλάδας του 2010 και αυτό του 2002 για τον Παπαλουκά), τη στιγμή που Σπανούλης και Γλυνιαδάκης έχουν προσθέσει 12 τρόπαια στην «ερυθρόλευκη» σούμα από τη θητεία τους στον Παναθηναϊκό.

Αυτός που εξισορροπεί την κατάσταση είναι ο Ίβκοβιτς, με τους 20 τίτλους του (3 με τον Ολυμπιακό), ενώ έχει κατακτήσει τρόπαια με 8 διαφορετικές ομάδες (Παρτίζαν, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΤΣΣΚΑ, Ντυνάμο, Εθνική Σερβίας) με πρώτο το 1979 (πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν) και τελευταίο το 2006 (Uleb Cup με την Ντυνάμο Μόσχας).

Παναθηναϊκός
100 τίτλοι οι παίκτες + 29 τίτλοι ο Ομπράντοβιτς ως προπονητής και… άλλοι 4 τίτλοι του Ζοτς ως παίκτης. Το όλον: 133 τίτλοι

Μιλένκο Τέπιτς: 13 τίτλοι
3 πρωταθλήματα με την Παρτίζαν (2007, 08, 09)
1 πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (2010)
2 κύπελλα με την Παρτίζαν (2008, 2009)
3 τίτλοι Αδριατικής Λίγκας με την Παρτίζαν (2007, 08, 09)
4 χρυσά μετάλλια με τη Σερβία στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2003, 05, 06, 07)

Άλεξ Μάριτς: 4 τίτλοι
1 πρωτάθλημα με την Παρτίζαν (2010),
1 κύπελλο με την Παρτίζαν (2010)
1 τίτλο Αδριατικής Λίγκας με την Παρτίζαν (2010)
1 χρυσό μετάλλιο με την Αυστραλία στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2003)

Στράτος Περπέρογλου: 6 τίτλοι
3 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2008, 09, 10)
2 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2008, 09)
1 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2009)

Μάικ Μπατίστ: 14 τίτλοι
7 πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2004, 05, 06, 07, 08, 09, 10)
5 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2005, 06, 07, 08, 09)
2 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2007, 09)

Αντώνης Φώτσης: 14 τίτλοι
7 πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (1998, 99, 2000, 01, 03, 09, 10)
1 πρωτάθλημα με τη Ρεάλ (2005)
2 κύπελλα Ελλάδας με την Παναθηναϊκό (2003, 09)
1 Uleb Cup με την Ντυνάμο Μόσχας (2006)
2 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2000, 09)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)

Ρομέιν Σάτο: 6 τίτλοι
4 πρωταθλήματα με τη Σιένα (2007, 08, 09, 10)
2 κύπελλα Ιταλίας με τη Σιένα (2009, 10)

Ντρου Νίκολας: 7 τίτλοι
1 πρωτάθλημα με την Μπενετόν (2006)
2 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2009, 10)
1 κύπελλο Τουρκίας με την Εφές (2007)
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2009)
1 πρωτάθλημα NCAA με το Μέριλαντ (2002)
1 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2009)

Κώστας Τσαρτσαρής: 18 τίτλοι
8 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2003, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10)
6 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2003, 05, 06, 07, 08, 09)
1 Κύπελλο Ισλανδίας με τη Γκρινταβικ (1998)
2 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2007, 09)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)

Δημήτρης Διαμαντίδης: 14 τίτλοι
6 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (05, 06, 07, 08, 09, 10)
5 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (05, 06, 07, 08, 09)
2 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2007, 09)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)

Ίαν Βουγιούκας: -

Νικ Καλάθης: 1 τίτλος
1 πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (2010)

Γιώργος Μπόγρης: 2 τίτλοι
1 πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (2010)
1 χρυσό μετάλλιο με την Ελλάδα στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2009)

Γιώργος Καϊμακόγλου: 1 τίτλος
1 χρυσό μετάλλιο με την Ελλάδα στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2002)

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 29 τίτλοι ως προπονητής
1 Πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν (1992)
1 Κύπελλο Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν (1992)
10 Πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2000, 01, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10)
6 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2003, 05, 06, 07, 08, 09)
7 Euroleague με Παρτίζαν (1992), Μπανταλόνα (1994), Ρεάλ (1995) και Παναθηναϊκό (2000, 2002, 2007, 2009)
2 κύπελλα Saporta με τη Ρεάλ (1997) και τη Μπενετόν (1999)
2 χρυσά μετάλλια με την Εθνική Σερβίας (1997, 98)

4 τίτλοι ως παίκτης
1 πρωτάθλημα με την Παρτίζαν (1987)
1 κύπελλο Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν (1989)
1 Κόρατς με την Παρτίζαν (1989)
1 χρυσό μετάλλιο με τη Γιουγκοσλάβια (1990)


Ολυμπιακός
74 τίτλοι οι παίκτες + 19 τίτλοι ο Ίβκοβιτς. Το όλον: 93 τίτλοι

Θοδωρής Παπαλουκάς: 14 τίτλοι
6 πρωταθλήματα με την ΤΣΣΚΑ (2003, 04, 05, 06, 07, 08)
3 κύπελλα Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ (2005, 06, 07)
2 κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2002, 10)
2 Euroleague με την ΤΣΣΚΑ (2006, 2008)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)

Ράσο Νεστέροβιτς: 5 τίτλοι
1 πρωτάθλημα την Ολύμπια Λουμπλιάνας (1996)
1 πρωτάθλημα με την Κίντερ Μπολόνια (1998)
1 κύπελλο Ιταλίας με την Κίντερ Μπολόνια (1999)
1 Euroleague με την Κίντερ Μπολόνια (1998)
1 πρωτάθλημα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (2005)

Βασίλης Σπανούλης: 10 τίτλοι
4 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2006, 08, 09, 10)
3 κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2006, 08, 09)
1 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2009)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)
1 χρυσό μετάλλιο με την Ελλάδα στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2002)

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: 2 τίτλοι
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)

Γιάννης Μπουρούσης: 3 τίτλοι
1 Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
1 χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας (2005)
1 χρυσό μετάλλιο με την Ελλάδα στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2002)

Μάρκο Κέσελ: 3 τίτλοι
1 Fiba EuroCup με την Τζιρόνα (2007)
2 χρυσά μετάλλια με τη Σερβία στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2007, 08)

Μιχάλης Πελεκάνος: -

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: 1 τίτλος
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: 5 τίτλοι
3 πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (1999, 2000, 2001)
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
1 Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2000)

Ματ Νίλσεν: 7 τίτλοι
2 πρωταθλήματα με τους Σίντνεϊ Κινγκς (2003, 2004)
1 πρωτάθλημα με τη Λιέτουβος Ρίτας (2006)
1 EuroCup με τη Βαλένθια (2010)
2 πρωταθλήματα Βαλτικής με τη Λιέτουβος Ρίτας (2006, 07)
1 χρυσό μετάλλιο με την Αυστραλία (2005)

Κώστας Παπανικολάου: 3 τίτλοι
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
2 χρυσά μετάλλια με την Ελλάδα στις μικρές Εθνικές Ομάδες (2008, 09)

Ζόραν Έρτσεγκ: 3 τίτλοι
2 κύπελλα Σερβίας με τη Ρεφλέξ (2005) και τη Ζελέσνικ (2007)
1 Αδριατική Λίγκα με τη Ρεφλέξ (2004)

Μίλος Τεόντοσιτς: 4 τίτλοι
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
3 χρυσά μετάλλια με τη Σερβία στις μικρές Εθνικές Ομάδας (2003, 05, 07)

Γιοτάμ Χαλπερίν: 14 τίτλοι
5 πρωταθλήματα με τη Μακάμπι (2002, 03, 04, 2005, 07)
1 πρωτάθλημα με την Ολύμπια Λουμπλιάνας (2006)
4 κύπελλα Ισραήλ με τη Μακάμπι (2002, 03, 04, 05)
1 κύπελλο Σλοβενίας με την Ολύμπια Λουμπλιάνας (2006)
1 κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2010)
2 Euroleague με τη Μακάμπι (2004, 05)

Τζαμόν Γκόρντον: -

Ντούσαν Ίβκοβιτς: 19 τίτλοι
1 πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν (1979)
1 πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ (1992)
1 πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (1997)
3 πρωταθλήματα με την ΤΣΣΚΑ (2003, 04, 05)
1 κύπελλο Γιουγκοσλαβίας με την Παρτίζαν (1979)
3 κύπελλα Ελλάδας με Ολυμπιακό (1997) και ΑΕΚ (2000, 01)
1 κύπελλο Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ (2005)
1 Euroleague με τον Ολυμπιακό (1997)
1 κύπελλο Σαπόρτα με την ΑΕΚ (2000)
1 κύπελλο Κόρατς με την Παρτίζαν (1979)
1 Uleb Cup με τη Ντυνάμο Μόσχας (2006)
4 χρυσά μετάλλια με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας (1989, 1990, 1991, 1995)

Οι χρυσοδάκτυλοι
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 33 τίτλοι (οι 4 ως παίκτης)
Ντούσαν Ίβκοβιτς: 19 τίτλοι
Κώστας Τσαρτσαρής: 18 τίτλοι
Γιοτάμ Χαλπερίν: 14 τίτλοι
Θοδωρής Παπαλουκάς: 14 τίτλοι
Μάικ Μπατίστ: 14 τίτλοι
Δημήτρης Διαμαντίδης: 14 τίτλοι
Αντώνης Φώτσης: 14 τίτλοι
Μιλένκο Τέπιτς: 13 τίτλοι
Βασίλης Σπανούλης: 10 τίτλοι

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Γιατί δεν ξυρίστηκε ο Κακά; oεο!

Γιατί δεν ξυρίστηκε ο Κακά;
Ο Κακά ήταν αξύριστος στο ματς με την Τότεναμ; Μπορεί αυτό το γεγονός να αποτελέσει είδηση; Φυσικά, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με γνωστή εταιρεία ξυριστικών ειδών!Σημαντική είδηση για τους Ισπανούς και τους Βραζιλιάνους το γεγονός πως ο Κακά δεν ήταν… ξυρισμένος στο ματς με την Τότεναμ. Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιο δερματικό πρόβλημα, αλλά σύμφωνα με την «ecodiario» ο Βραζιλιάνος μέσος της Ρεάλ θέλησε να θυμίσει στην εταιρεία ξυριστικών ειδών πως είναι ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο και ιδανικό για διαφήμιση. Έτσι, ο Κακά… προκάλεσε με την εικόνα του, αφού ακόμα η εταιρεία δεν έχει προβεί στην ανανέωση της συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο να ευελπιστεί σε μια… συμφωνία που θα του αποφέρει περίπου 800.000!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Φωτιά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ

Φωτιά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ (vids)
Μετά τα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στον Κορυδαλλό, σειρά πήρε την Πέμπτη η... φωτιά στον ίδιο σύνδεσμο!Περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη έφτασαν στο χώρο με μηχανάκια, έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον σύνδεσμο της ΑΕΚ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τα εισιτήρια για την φιέστα!

Τα εισιτήρια για την φιέστα!
Την ώρα που οι υπόλοιποι θα έχουν το μυαλό τους στα πλέι οφ, στον Ολυμπιακό θα κάνουν φιέστα για το 38ο! Έτσι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως από την Παρασκευή κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το εορταστικό ματς με την Λάρισα!

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια της φιέστας των πρωταθλητών Ελλάδας με την ΑΕΛ αναφέρει: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα Ολυμπιακός-Λάρισα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή 17/4/2011 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα μας, τα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

Από τα εκδοτήρια του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, από την Παρασκευή 08/04 και καθημερινά, με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται και στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, που επιθυμούν μεμονωμένα την προμήθεια εισιτηρίων, μπορούν να απευθύνονται, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του Ολυμπιακού, στο τηλ. 210 4800909, από την Παρασκευή (08/04) με ώρες επικοινωνίας 10:00 έως 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν, με τηλεφωνική αγορά, σε κάθε κάτοχο Ολυμπιακός CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Δευτέρα (11/04) έως την Πέμπτη (14/04) μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των παραπάνω εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή (15/04) από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή (17/04) από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της Ολυμπιακός CITIBANK VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου, του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Αναξιόπιστος ο Δαλούκας»!

«Αναξιόπιστος ο Δαλούκας»!
Σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιώργου Δαλούκα εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας του να μην μιλάει πολύ και τονίζοντας ότι με την ψευδή κατάθεσή του προσπάθησε να καλύψει το πραγματικό «αφεντικό» του, που του παρέχει προστασία.Ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Δαλούκα έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή του. Αυτή αναφέρει: «Τον Σεπτέμβριο του 2010 όλη η Ελλάδα έμαθε ότι ο κύριος Γιώργος Δαλούκας ήταν αναξιόπιστος ως διαιτητής.

Το Μάρτιο του 2011 όλη η Ελλάδα έμαθε για δεύτερη φορά ότι και ως άνθρωπος είναι αναξιόπιστος, αφού με την ψευδή κατάθεσή του προσπάθησε να καλύψει το πραγματικό «αφεντικό» του.

Αλήθεια, τι επάγγελμα κάνετε κύριε Δαλούκα που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε εύσωμους συνοδούς ή και αυτούς τους πληρώνει το «αφεντικό»;

Καλά θα κάνετε λοιπόν κύριε Δαλούκα να μη μιλάτε πολύ διότι δυσχεραίνετε τη θέση σας και πολύ σύντομα θα βρεθείτε να απολογείστε ως κατηγορούμενος».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...