ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Με... σύμμαχο την Τζουντ!

Με... σύμμαχο την Τζουντ!
Το «ελπίζω να μείνουμε» της γυναίκας του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, ο ρόλος της στη ζωή του Γάλλου και το μπαλάκι που όπως όλα δείχνου,ν είναι στην πλευρά του Παναθηναϊκού!
Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελε ούτε να ακούει για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Κώστας Αντωνίου μαζί με τον Στέφανο Ησαΐα έκαναν... ντου στο σπίτι της για να πείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Δυόμισι χρόνια μετά, όμως, η κυρία Τζουντ Σισέ όχι μόνο περνάει καλά στην Ελλάδα αλλά όπως φαίνεται έχει συνταχθεί στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού για να...ψήσουν τον «Τζιμπρίλιαντ» να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Και αυτά μόνο καλά νέα είναι για τους «πράσινους», καθώς είναι γνωστό και ειπωμένο από τα χείλη του Τζιμπρίλ πως «η Τζουντ παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μου». Μάλιστα σε συζητήση που είχε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της δεν έκρυψε την επιθυμία της. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Εγώ πάντως ελπίζω να παραμείνουμε στην Αθήνα και για τα επόμενα χρόνια. Όλα εδώ είναι πολύ όμορφα», ήταν τα λόγια της, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και τις τελευταίες... ενδείξεις παραμονής του Σισέ, είναι δεδομένο πως πολλά θα εξαρτηθούν από τον Παναθηναϊκό. Από το π'ως θα... ξημερώσει η επόμενη μέρα. Από το πόσο χαμηλά ή ψηλά θα μπει ο πήχης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γιατί σε περίπτωση που οι πολυμετοχικοί τα κάνουν για τα καλά... θάλασσα και δεν μπουν τα λεφτά που πρέπει στα ταμεία, τότε ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι ο Σισέ!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...