ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σκόκο: «Ποτέ σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό»!

Σκόκο: «Ποτέ σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό»!
Ακόμη κι αν ο Νάτσο Σκόκο αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, δεν πρόκειται -όπως δηλώνει- να συνεχίσει την καριέρα του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Αργεντινός υποστήριξε πως μπορεί αν μην είναι οπαδός της «Ένωσης», αγαπάει όμως πολύ την ομάδα.

Δηλώσεις του «υδραυλικού» φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Real News» και σε αυτές ο Σκόκο ξεκαθαρίζει πως αν το μέλλον του είναι μακριά από τον «Δικέφαλο», αυτό σημαίνει πως θα είναι και μακριά από την Ελλάδα.

«Δεν είμαι οπαδός της ΑΕΚ, την αγαπάω όμως και δεν πάω στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό αλλά μόνο στο εξωτερικό, όσα και αν μου δώσουν, ότι και αν μου προσφέρουν», τονίζει ο Αργεντινός στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στη «Real News» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.
Πηγή sport-fm
Read more!

Στην Ουκρανία ο Καστίγιο

Στέλνοντας μήνυμα στους συμπαίκτες του πως επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη, ο Νέρι Καστίγιο αναχώρησε για Ουκρανία προκειμένου να συζητήσει σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον με τους ανθρώπους της Σαχτάρ. 
Στην Ουκρανία ο Καστίγιο


Ο Μεξικανός επιθετικός μιλώντας στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είπε: «Φεύγω και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα...». Στόχος του είναι να πείσει τους Ουκρανούς να τον αφήσουν ελεύθερο, κάτι που αρνούνται να κάνουν εδώ και χρόνια, προκειμένου να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με τον Άρη.

Πηγή sport-fm Read more!

Νταβίντ Λουίς, αδικείσαι… *ΒΙΝΤΕΟ*

Νταβίντ Λουίς, αδικείσαι… (video)
Είσαι ο Νταβίντ Λουίς, έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά να σε αποκτήσουν από την Μπενφίκα, είσαι μόλις 3 μήνες στο Νησί και παρόλα αυτά πας και κοροϊδεύεις τους πάντες και τα πάντα. Εύγε Νταβίντ Λουίς, αλλά αδικείσαι. 

Θα έπρεπε να είσαι στο «Qua e o seu Talento», στη βραζιλιάνικη εκδοχή, δηλαδή, του γνωστού τηλεοπτικού σόου. Τέτοιος καλαμπουρτζής είναι κρίμα να πάει χαμένος… 

Η Τζίτζι Σάλμον είναι παρουσιάστρια εκπομπών στο «Chelsea Tv» και είπε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στήθηκε λοιπόν, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι, με φόντο τις εγκαταστάσεις των «μπλε» και άρχισε να ενημερώνει τον κόσμο. 

Όμως, ο Νταβίντ Λουίς βρήκε αστείο τον τρόπο που η Σάλμον μιλά. Όσο για τις κινήσεις του σώματός της, αυτές και αν του έδωσαν έμπνευση. Απλά θαυμάστε τον: 

 

Και αν αναρωτιέστε γιατί το βίντεο έχει τίτλο «Ο Νταβίντ Λουίς ξαναχτυπά» τότε δείτε τι έκανε στα τέλη Απριλίου στους συμπαίκτες του, ακριβώς 3 μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι. 

 

Για την ιστορία, πάντως, το έπαθλο στο σόου της βραζιλιάνικου καναλιού «SBT» είναι 100.000 βραζιλιάνικα ρίαλ. 


ΠΗΓΗ: england365.gr
Read more!

Αφιέρωμα: ΑΕΚ πρωταθλήτρια Χάντμπολ!

Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια!
Πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! 

Παρότι, ένα πεντάλεπτο πριν τη λήξη έχανε με τρία γκολ διαφορά και έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα στην τελευταία επίθεση(!), η Ένωση, με γκολ του Μπακαούκα, σχεδόν, σε νεκρό χρόνο, «έκλεψε» τη νίκη (23-22) και τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ! 

Η ΑΕΚ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε αφού πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 22-19 και όλα έδειχναν πως ο τίτλος θα βαφτεί ασπρόμαυρος! Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη βρήκε το σθένος να «γυρίσει» το παιχνίδι με 2 γκολ του Μπακαούκα και ένα του Τσαούση ισοφαρίζοντας τον ΠΑΟΚ. 
Η απίστευτη ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο πριν την λήξη όταν και ο Χριστόφορος Μπακαούκας σκόραρε και έδωσε το έναυσμα για τρελά πανηγύρια για τους παίκτες της ΑΕΚ που «πάγωσαν» το κλειστό της Μίκρας. 

Ο ΠΑΟΚ αν και ήταν καλύτερος, συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του. Ο Μπακαούκας, ο Καφφάτος και ο Μάνιτς είχαν καταπληκτική απόδοση σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο από οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» που είχαν δημιουργήσει στο γήπεδο εξαιρετική ατμόσφαιρα. 
Για την ΑΕΚ, οι πρωταθλητές του Γιάννη Αρβανίτη ήταν οι Καφφάτος, Μπακαούκας, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης, Μάνιτς, Βακάλης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης και Πάρχανιουκ. 

Παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Σίμου Λαζαρίδη έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ αφού πρώτα χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό ήταν πως κατά την απονομή του τροπαίου οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά χειροκροτούσαν τους Πρωταθλητές Ελλάδος. 

 


Τα δεκάλεπτα: 4-6, 8-12, 12-14 (ημχ), 16-16, 20-19, 22-23 

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Μισυρλής 2, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης 2, Κοκκώνης 5, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 1, Ιωαννίδης, Ναουμίδης, Τσακίρης 1, Καράγγελος, Σεβαστίδης 4, Μαραγκός 2 
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 7, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Κόντης, Σύγγαρης, Ασαρίδης 1, Τσαούσης 1, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 3 

Πηγή sport-fm Read more!

Να μπει γερά στο κόλπο…

Τη νίκη που θα τον βάλει στο κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό(19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 
Να μπει γερά στο κόλπο…


Τα παιχνίδια που έκανε στα περσινά πλέι οφ, όταν και κατέλαβε την πρώτη θέση και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, θέλει να επαναλάβει και φέτος, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να καλύψουν από τον πρώτο αγώνα το χάντικαπ των τριών βαθμών, με το οποίο έχουν μπει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα οι «πράσινοι» και να κοιτάξουν υπό νέο πρίσμα τη συνέχεια. 

Ο Μάκης Χάβος θέλει να «χτυπήσει» αγωνιστικά το «τριφύλλι» στην ελλιπή άμυνά του και να του προκαλέσει προβλήματα με τους γρήγορους πλάγιους. Από την άλλη, βέβαια, πρέπει να μην εγκαταλειφθεί η άμυνα, αφού οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει στην κόντρα με τον σαφώς πιο έμπειρο Μουσλίμοβιτς. 

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χαλκιάς, με τους Ετό και Λίνο ακραία μπακ, αφού μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά και τους Τσιρίλο-Κοντρέρας κεντρικό δίδυμο. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Σαλπιγγίδη, Ίβιτς και Βιεϊρίνια να είναι η τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αθανασιάδη. 

Πηγή sport-fm Read more!

Γκατούζο: «Ήμουν σχεδόν παίκτης του Ολυμπιακού»

Γκατούζο: «Ήμουν σχεδόν παίκτης του Ολυμπιακού»Μια «ανάσα» από το να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε ο Τζενάρο Γκατούζο την περσινή σεζόν, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το χθεσινό αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα, όπου οι «ροσονέρι» εξασφάλισαν το ιταλικό πρωτάθλημα. 

Ο 33χρονος χαφ τόνισε επίσης πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να παραμείνει στο Μιλάνο και για τη φετινή χρονιά. 


Σε ερώτηση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο “Ρίνο” απάντησε: «Δεν ξέρω, είμαι 33 χρονών. Έχω στα χέρια μου μια σπουδαία πρόταση από την Ανζί Μακχατσκάλα. Θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Πέρσι ήμουν πρακτικά παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά μετά ο Αλέγκρι μού άλλαξε γνώμη και έμεινα στη Μίλαν». 

Πηγή sport-fm Read more!

Ζιντάν: «Δεν είναι ρατσιστής ο Μπλαν»

Ζιντάν: «Δεν είναι ρατσιστής ο Μπλαν»
Την υπεράσπιση του Λοράν Μπλαν ανέλαβε ο Ζινεντίν Ζιντάν. 

Ο Γάλλος πρώην μέσος υποστήριξε ότι θα ήταν λάθος να φύγει ο άλλοτε συμπαίκτης του από την τεχνική ηγεσία των «τρικολόρ», αφού δεν ευθύνεται ο ίδιος, κατά τη γνώμη του, για όλα όσα προέκυψαν αναφορικά με τον αριθμό των μαύρων ποδοσφαιριστών στην εθνική. 

«Φυσικά και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Μπλαν. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει ένα πραγματικό πλάνο για την εθνική. Πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Θα ήταν τρελό να τον αφήσουμε να φύγει για κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ. 


Αναφερόμενος στην ουσία του πράγματος, συμπλήρωσε: «Τον ξέρω καλά και είναι προφανές ότι δεν είναι ρατσιστής. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα και ποτέ δεν είχε ο ίδιος πρόβλημα με τους μαύρους στην ομάδα. Θεωρώ ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συζήτηση που θα κάνει με την ομοσπονδία». 

Πηγή sport-fm
Read more!

Διαμαντίδης: «Σημασία έχει ο τελικός» *BINTEO*

Περήφανος, αλλά και ευγνώμων στην ομάδα του για τη βράβευση του ως MVP, καλύτερος αμυντικός και μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ωστόσο τόνισε πως η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο είναι η κατάκτηση του τροπαίου στον σημερινό τελικό. 
Διαμαντίδης: «Σημασία έχει ο τελικός»


«Αισθάνομαι υπέροχα για αυτές τις βραβεύσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι στην καλύτερη πεντάδα και να αγωνίζομαι χρόνια σαν συμπαίκτης με τον Μάικ Μπατίστ, αλλά και σαν αντίπαλος με τα άλλα τρία παιδιά που επιλέχθηκαν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές που με επέλεξαν σαν καλύτερο αμυντικό της διοργάνωσης. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Θέλω να είμαι υγιής για να κατακτήσω κι άλλους τίτλους», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο τελικός. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στη Μακάμπι, που είναι πολύ καλή ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης». 


Πηγή sport-fm Read more!

Ρεβάνς και φιέστα με το καλημέρα

Ρεβάνς και φιέστα με το καλημέρα
Νίκη, την πρώτη μετά τις δύο φετινές ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλει η ΑΕΚ κόντρα στους Θεσσαλούς στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «κιτρινόμαυροι» βέβαια θα έχουν το νου τους και στην Τούμπα, όπου το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ενδέχεται να φέρει την «Ένωση» με το καλημέρα στην κορυφή. Φιέστα με την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ. Ζαϊρί: «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον».

Μετρημένες είναι οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Με τους Σκόκο και Καράμπελα εκτός αποστολής και το 4-4-2 με ρόμβο να διατηρείται κατά πάσα πιθανότητα- κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Ματέος (ή Μανωλάς), Δέλλας και Γεωργέας. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μάκος-Μίτσελ και ο Γκερέιρο (ή ο Καφές) θα πάρουν τη θέση του επιτελικού πίσω από το (πιθανότερο) επιθετικό δίδυμο Μπαχά-Λυμπερόπουλου. 

Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το κυριακάτικο ματς (απ’ το οποίο αποκλείστηκαν οι Γιάχιτς, Μπερνς, Γκέντσογλου, Έντερ, Αργυρίου και Ντρπιτς) συμπεριλαμβάνει τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά, Λυμπερόπουλος.

Φιέστα με την ομάδα χάντμπολ

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και δεν μιλάμε για τίποτα τυχαίους, αλλά για πρωταθλητές. Η ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μετά την αποθέωση στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αυτή που ακολούθησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα έχει την ευκαιρία να πάρει το χειροκρότημα του κόσμου και στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ζαϊρί: «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον»

Για ανεπίσημο ενδιαφέρον της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Ζαουάντ Ζαϊρί σε επικοινωνία που είχε με την «SportDay». Ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος και είναι μια από τις περιπτώσεις που ενδέχεται να απασχολήσουν τους «κιτρινόμαυρους».

«Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πλέον κάποια πρόταση ανανέωσης και σκέφτομαι την επόμενη μέρα. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο δεν υπάρχουν απευθείας διαπραγματεύσεις. Προσωπικά, πάντως, δεν βιάζομαι. Δεν έχω ακόμα κάτι το συγκεκριμένο και από το εξωτερικό, οπότε δεν θα βιαστώ να αποφασίσω. Θα κάνω ό,τι είναι πιο συμφέρον για μένα και την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω τίποτα, μπορεί και να παραμείνω στην Ελλάδα», είπε ο Ζαϊρί.
Πηγή sport-fm
Read more!

Μποντιρόγκα: «Περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟ»

Μποντιρόγκα: «Περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟ»
Έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν την Μπαρτσελόνα και θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους καλαθοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα παρκέ. Η απουσία των Καταλανών από το Final-4, επιτρέπει στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να χρίσει το «τριφύλλι» ουσιαστικό φαβορί της διοργάνωσης. 

Μιλώντας στη «Sport» ο Σέρβος πρώην καλαθοσφαιριστής, είπε: «Ο Παναθηναϊκός νομίζω πως έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει τον τίτλο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Στον ημιτελικό με τη Σιένα, οι παίκτες του δεν έχασαν την υπομονή τους ακόμη κι όταν έμειναν πίσω με έξι πόντους, ούτε κι αργότερα όταν το παιχνίδι έγινε σαν σκάκι. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη, είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα με έλεγχο και αυτοκυριαρχία». 

Πηγή sport-fm Read more!

Ανοίγει ο δρόμος για Τζαβέλλα

Ανοίγει ο δρόμος για Τζαβέλλα
Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Bundesliga ανοίγει το δρόμο για τον επαναπατρισμό του Γιώργου Τζαβέλλα. 

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αριστερού μπακ και αν τελικά ο γερμανικός σύλλογος δεν τα καταφέρει, ίσως αλλάξει τα πλάνα του και ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». 

Η ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-0 από την Κολωνία, σε συνδυασμό με τη νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Φράιμπουργκ με το ίδιο σκορ έφερε την ομάδα του Γιώργου Τζαβέλλα στην προτελευταία θέση του γερμανικού πρωταθλήματος. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι η Άιντραχτ παίζει στην έδρα της ήδη πρωταθλήτριας Μπορούσια Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. 

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Τζαβέλλας μένει ελεύθερος βάσει ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” και αυτομάτως μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Βέβαια, για τον Έλληνα μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει στο παρελθόν ότι επιθυμεί πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για τον Τζαβέλλα (αν γίνουν), οι εναλλακτικές ακούν στο όνομα των Ινσούα και Μαρκάνο. Ο πρώτος θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ, ύστερα από τον δανεισμό του στη Γαλατασαράι, με τους «ερυθρόλευκους» να ποντάρουν πολλά στις σχέσεις του Μαθία με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση σημαντικό ρόλο θα παίξει ο μάνατζερ του παίκτη, Ιμπάνιεθ, ο οποίος είναι ο ίδιος με του Βαλβέρδε. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Βεντ της Κοπεγχάγης, ο οποίος μένει ελεύθερος. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη και από την dream team»

«Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη και από την dream team»
Με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο που αγωνίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξή του σε ισπανική ιστοσελίδα. 

Σε αυτή ο Ολλανδός προπονητής χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ως καλύτερη και από την dream team ενώ τοποθετήθηκε και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου η «Μπάρτσα» θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

«Η Μπαρτσελόνα θα νικήσει. Έχει καλύτερο ρόστερ και παίζει ανώτερο ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και πιθανότητα να χάσει. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να συμβεί κάτι που να αλλάξει το παιχνίδι», σχολίασε…

Πηγή sport-fm Read more!

Ναβάρο: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό» *BINTEO*

Ναβάρο: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό»
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπεριλήφθηκε για πέμπτη χρονιά στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας (επίδοση ρεκόρ), ωστόσο το παράπονό του είναι πως η Μπαρτσελόνα έμεινε… θεατής στο Final 4 που γίνεται στην πόλη της. 

«Θα ήθελα να ήμουν στον τελικό. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να συμπεριλαμβάνομαι για μία ακόμη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, αλλά θα αντάλλαζα όλα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό με την Μπαρτσελόνα, στην πόλη μας, με τον κόσμο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε του χρόνου στον τελικό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Καταλανός σούτινγκ γκαρντ. 

Όσο για τον αποψινό τελικό, τόνισε πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Μακάμπι είναι ικανοί να στεφθούν πρωταθλητές. «Πιστεύω πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει. Και οι δύο αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Πρόκειται για ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, η Μακάμπι παίζει πιο γρήγορα, ο Παναθηναϊκός πιο κοντρολαρισμένα. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά σίγουρα είναι μεγάλες ομάδες», δήλωσε. 


Πηγή sport-fm Read more!

Μπατίστ: «Στο μυαλό μου μόνο η νίκη» *BINTEO*

Ο Μάικ Μπατίστ δεν σνομπάρει την προσωπική του βράβευση ως μέλους της καλύτερης πεντάδας της σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν κρύβει πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να στεφθεί σήμερα πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό για τρίτη φορά στην καριέρα του. 
Μπατίστ: «Στο μυαλό μου μόνο η νίκη»


«Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η δουλειά που έχεις κάνει στις προπονήσεις και τους αγώνες. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μικρή ηλικία στην Ευρωλίγκα, αρχικά στη Σαρλερουά, και να γνωρίσω από εκείνο το επίπεδο τη διοργάνωση. Μετά πήγα στο ΝΒΑ κι επέστρεψα στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό, δούλεψα σκληρά και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στη θέση που είμαι σήμερα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο 33χρονος Αμερικανός άσος και πρόσθεσε: «Όμως θα σας έλεγα ψέματα αν σας έλεγα πως αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι ο τελικός. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και τις δικές μου. Ελπίζω να αρχίσουμε καλά τον αγώνα και να συνεχίσουμε έτσι σε όλο τον αγώνα». 


Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...