ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ναβάρο: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό» *BINTEO*

Ναβάρο: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό»
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπεριλήφθηκε για πέμπτη χρονιά στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας (επίδοση ρεκόρ), ωστόσο το παράπονό του είναι πως η Μπαρτσελόνα έμεινε… θεατής στο Final 4 που γίνεται στην πόλη της. 

«Θα ήθελα να ήμουν στον τελικό. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να συμπεριλαμβάνομαι για μία ακόμη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, αλλά θα αντάλλαζα όλα τα βραβεία για να είμαι στον τελικό με την Μπαρτσελόνα, στην πόλη μας, με τον κόσμο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε του χρόνου στον τελικό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Καταλανός σούτινγκ γκαρντ. 

Όσο για τον αποψινό τελικό, τόνισε πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Μακάμπι είναι ικανοί να στεφθούν πρωταθλητές. «Πιστεύω πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει. Και οι δύο αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Πρόκειται για ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, η Μακάμπι παίζει πιο γρήγορα, ο Παναθηναϊκός πιο κοντρολαρισμένα. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά σίγουρα είναι μεγάλες ομάδες», δήλωσε. 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...