ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Να μπει γερά στο κόλπο…

Τη νίκη που θα τον βάλει στο κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό(19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 
Να μπει γερά στο κόλπο…


Τα παιχνίδια που έκανε στα περσινά πλέι οφ, όταν και κατέλαβε την πρώτη θέση και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, θέλει να επαναλάβει και φέτος, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να καλύψουν από τον πρώτο αγώνα το χάντικαπ των τριών βαθμών, με το οποίο έχουν μπει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα οι «πράσινοι» και να κοιτάξουν υπό νέο πρίσμα τη συνέχεια. 

Ο Μάκης Χάβος θέλει να «χτυπήσει» αγωνιστικά το «τριφύλλι» στην ελλιπή άμυνά του και να του προκαλέσει προβλήματα με τους γρήγορους πλάγιους. Από την άλλη, βέβαια, πρέπει να μην εγκαταλειφθεί η άμυνα, αφού οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει στην κόντρα με τον σαφώς πιο έμπειρο Μουσλίμοβιτς. 

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χαλκιάς, με τους Ετό και Λίνο ακραία μπακ, αφού μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά και τους Τσιρίλο-Κοντρέρας κεντρικό δίδυμο. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Σαλπιγγίδη, Ίβιτς και Βιεϊρίνια να είναι η τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αθανασιάδη. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...