ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Διαμαντίδης: «Σημασία έχει ο τελικός» *BINTEO*

Περήφανος, αλλά και ευγνώμων στην ομάδα του για τη βράβευση του ως MVP, καλύτερος αμυντικός και μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ωστόσο τόνισε πως η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο είναι η κατάκτηση του τροπαίου στον σημερινό τελικό. 
Διαμαντίδης: «Σημασία έχει ο τελικός»


«Αισθάνομαι υπέροχα για αυτές τις βραβεύσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι στην καλύτερη πεντάδα και να αγωνίζομαι χρόνια σαν συμπαίκτης με τον Μάικ Μπατίστ, αλλά και σαν αντίπαλος με τα άλλα τρία παιδιά που επιλέχθηκαν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές που με επέλεξαν σαν καλύτερο αμυντικό της διοργάνωσης. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Θέλω να είμαι υγιής για να κατακτήσω κι άλλους τίτλους», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο τελικός. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στη Μακάμπι, που είναι πολύ καλή ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης». 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...