ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Νταβίντ Λουίς, αδικείσαι… *ΒΙΝΤΕΟ*

Νταβίντ Λουίς, αδικείσαι… (video)
Είσαι ο Νταβίντ Λουίς, έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά να σε αποκτήσουν από την Μπενφίκα, είσαι μόλις 3 μήνες στο Νησί και παρόλα αυτά πας και κοροϊδεύεις τους πάντες και τα πάντα. Εύγε Νταβίντ Λουίς, αλλά αδικείσαι. 

Θα έπρεπε να είσαι στο «Qua e o seu Talento», στη βραζιλιάνικη εκδοχή, δηλαδή, του γνωστού τηλεοπτικού σόου. Τέτοιος καλαμπουρτζής είναι κρίμα να πάει χαμένος… 

Η Τζίτζι Σάλμον είναι παρουσιάστρια εκπομπών στο «Chelsea Tv» και είπε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στήθηκε λοιπόν, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι, με φόντο τις εγκαταστάσεις των «μπλε» και άρχισε να ενημερώνει τον κόσμο. 

Όμως, ο Νταβίντ Λουίς βρήκε αστείο τον τρόπο που η Σάλμον μιλά. Όσο για τις κινήσεις του σώματός της, αυτές και αν του έδωσαν έμπνευση. Απλά θαυμάστε τον: 

 

Και αν αναρωτιέστε γιατί το βίντεο έχει τίτλο «Ο Νταβίντ Λουίς ξαναχτυπά» τότε δείτε τι έκανε στα τέλη Απριλίου στους συμπαίκτες του, ακριβώς 3 μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι. 

 

Για την ιστορία, πάντως, το έπαθλο στο σόου της βραζιλιάνικου καναλιού «SBT» είναι 100.000 βραζιλιάνικα ρίαλ. 


ΠΗΓΗ: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...