ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το blog μας προτείνει..

Καλησπέρα κόσμε.Καλές γιορτές ευχόμαστε και πάλι και πάμε να δούμε δύο στοιχηματικές δυάδες (μία ποδοσφαιρική και μία μπασκετική) μπας και βγάλουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε τις πρώτες ώρες τις πρωτοχρονιάς..

Ξεκινάμε από το ματς του Stamford Bridge, το Chelsea-Bolton.Η Chelsea είναι απίστευτα ντεφορμέ και πριν δύο μέρες, η Arsenal την φιλοδόρησε με 3 τεμάχια..Η Bolton από την άλλη κάνει μια απόσμενα καλή χρονιά και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας,μία πιο κάτω από την Chelsea.Η πρότασή μας είναι το Χ στο πρώτο ημίχρονο..

Δεύτερη επιλογή για απόψε είναι το διπλό της Arsenal μέσα στην Wigan και μάλιστα από ημίχρονο.Η Wigan δεν μας πείθει σε καμία περίπτωση ενώ η Arsenal πάει για πρωτάθλημα.Επίσης, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της United, η Arsenal έχει έναν επιπλέον λόγο να παλέψει για την νίκη..Για να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή..



Και πάμε στην μπασκετική μας δυαδούλα..Είναι μια δυάδα από το NBA..Ditroit Pistons-Boston Celtics.H ομάδα της Βοστώνης είναι απλά υπερομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό.
Δεύτερη επιλογή είναι επίσης το διπλό των Los Angeles Lakers κόντρα στους New Orlean Hornets.Η ομάδα του Kobe δεν νομίζω να κάνει δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το στραβοπάτημά της εντός έδρα κόντρα στο Miami. Read more!

Οι απουσίες της «ερυθρόλευκης» επιστροφής

Οι απουσίες της «ερυθρόλευκης» επιστροφής
Τέσσερις ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» (16η αγωνιστική) ξεκίνησε σήμερα χωρίς τους Άριελ Ιμπαγάσα, Ντουντού Σουαρένσε, Μάρκο Πάντελιτς και Όλοφ Μέλμπεργκ, των οποίων οι απουσίες είναι δικαιολογημένες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με το ισπανικό διαβατήριο βρίσκεται στην Μαδρίτη λόγω μίας δικαστικής διαμάχης που έχει να κάνει με τροχαίο και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη.

Ο Ντουντού είναι γνωστό πως βρίσκεται στην Βραζιλία, όπου συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Μάλιστα, από το πόδι του Βραζιλιάνου μέσου αφαιρέθηκαν σήμερα και τα ράμματα που είχαν τοποθετηθεί μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Όσον αφορά στους Μέλμπεργκ και Πάντελιτς, αμφότεροι απουσίασαν με άδεια.

Στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης στου Ρέντη ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Πηγή sport-fm Read more!

Τεστάρει Κακά η Ίντερ

Τεστάρει Κακά η Ίντερ
Το όνομα του Κακά ακούγεται το τελευταίο διάστημα για την Ίντερ και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ετοιμάζονται να κάνουν τις κινήσεις τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 27χρονος μέσος επιστρέφει στις αρχές του νέου χρόνου μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και οι «νερατζούρι» έχουν προγραμματίσει να στείλουν εκπροσώπους τους στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα ματς της Ρεάλ το 2011 και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κακά.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, άνθρωπος της Ίντερ θα βρεθεί στις 3 Ιανουαρίου στην έδρα της Χετάφε και έπειτα από τρεις μέρες στο γήπεδο της Λεβάντε, όπου ο Κακά είναι το πιθανότερο να κάνει την επανεμφάνισή του στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Καμπάνα» εν όψει για Χέισλιπ

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει από την Κάχα Λαμποράλ ο Μάρκους Χέισλιπ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν έδωσε το «παρών» στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για τον τραυματισμό του (διάταση στο δικέφαλο, εκτός μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου).
«Καμπάνα» εν όψει για Χέισλιπ
Αντ’ αυτού αναχώρησε για την πατρίδα του χωρίς καμία άδεια και δίχως να απαντά στο τηλέφωνό του. Με την επιστροφή του η διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας αναμένεται να του επιβάλει παραδειγματική ποινή δίχως να αποκλείεται ακόμη και το πρόωρο διαζύγιο.
Πηγή sport-fm

Read more!

Συνεχίζουν την αποχή οι "πράσινοι"

Συνεχίζεται η αποχή στον Παναθηναϊκό, καθώς η πρόταση της που έγινε στους πολίστες δεν τους ικανοποίησε. Συγκεκριμένα τους προτάθηκε να λάβουν ένα μισθό, ωστόσο όσο και αν επέμειναν για τα περσινά δεδουλευμένα δεν πήραν απάντηση. Ετσι επέλεξαν  να συνεχίσουν να απέχουν και τις επόμενες ημέρες θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις. 
Πηγή Novasports Read more!

Σαρωτική στο Ζάγκρεμπ η Παρτιζάν

Ποιο ντέρμπι; Η Παρτιζάν συνέτριψε με 85-55 την Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ για τη 13η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας, έχοντας κορυφαίο τον Τζέιμς Τζιστ με 24 πόντους και άξιο συμπαραστάτη του τον Νέιθαν Τζαβάι με 16 πόντους. 
Σαρωτική στο Ζάγκρεμπ η ΠαρτιζάνΟ νεοαποκτηθείς Γκόρνταν Γκίριτσεκ με 13 πόντους διασώθηκε από την κροατική ομάδα που είναι ενδέκατη με μόλις πέντε νίκες, ενώ η Παρτιζάν με επτά νίκες μοιράζεται την έκτη θέση με την ΚΚ Ζάγκρεμπ. 

Στην κορυφή με 9 νίκες και 4 ήττες βρίσκονται η Μπούντουτσνοστ και η Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Πηγή sport-fm Read more!

Βρήκε τον αντι-Ντι Μαρία η Μπενφίκα!

Βρήκε τον αντι-Ντι Μαρία η Μπενφίκα!Έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών, η Μπενφίκα φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «αετοί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Φερνάντες, του 23χρονου αριστερού εξτρέμ, ο οποίος έρχεται έναντι 2 εκατ. ευρώ από τη Ράσινγκ Κλουμπ. Το νέο απόκτημα της Μπενφίκα έχει φορέσει μία φορά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, σε φιλικό αγώνα με την Αϊτή.


Πηγή sport-fm Read more!

Ψάχνονται να δώσουν τον Γιάο οι Ρόκετς

Επαφές με ομάδες προκειμένου να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Γιάο Μινγκ άρχισαν οι Ρόκετς. Το συμβόλαιο του Κινέζου σέντερ τελειώνει τον Ιούνιο και ο ίδιος δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος μετά το κάταγμα κόπωσης που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο, έχοντας χάσει ήδη ολόκληρη την περσινή σεζόν.
Ψάχνονται να δώσουν τον Γιάο οι Ρόκετς
Οι «ρουκέτες» προσπαθούν να δελεάσουν τις ομάδες καθώς αποκτώντας τον 30χρονο λαβωμένο γίγαντα θα εξοικονομήσουν 8 εκατ. δολάρια από την ασφάλεια για τα 17,7 εκατ. δολάρια που έχει λαμβάνειν για τη φετινή σεζόν. Κάποιοι ενδιαφερόμενοι, ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Γιάο με ένα μικρό συμβόλαιο ελπίζοντας πως θα καταφέρει να παίξει ξανά μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γιάο Μινγκ τις πρώτες τρεις σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ είχε χάσει μόλις δύο παιχνίδια, αλλά έκτοτε ταλαιπωρείται διαρκώς από σοβαρούς τραυματισμούς, πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ φέτος πρόλαβε να παίξει σε μόλις πέντε ματς.
Πηγή sport-fm
Read more!

Καραμανλής: "Με πονάει η θέση της ΑΕΚ"


 Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3" και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση.

Για την αποχώρηση των Παπαδημητρίου - Σταθόπουλου από το Δ.Σ.: "Οι άνθρωποι που ήρθαν φέτος και φτιάξαμε το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Μιχάλης Σταθόπουλος, οι οποίοι ήταν και ενεργά μέλη του Συμβουλίου, ήταν είναι και θα παραμείνουν από τους καλύτερους φίλους μου. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι δύσκολη και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κουβαλώντας αμαρτίες από το παρελθόν. Σαφώς υπάρχουν προβλήματα κάθε μέρα που βγαίνουν, γεννιούνται και τα ζούμε.
Εκεί μπορούν να υπάρξουν και διαφορετικές απόψεις στο πως θα λυθούν τα προβλήματα του παρελθόντος. Ο κ. Παπαδημητρίου με τον κ. Σταθόπουλο ήθελαν φέτος να είναι καθαρή η χρονιά και να μην πληρωθούν παλαιότερες οφειλές, κάτι που δεν ήταν εφικτό. Επειδή εγώ είμαι ο συνδετικός κρίκος της παλιάς κατάστασης, γιατί είναι ο τρίτος χρόνος που βρίσκομαι εδώ, έπρεπε να διασφαλίσω και να κυνηγήσω ώστε να πληρωθούν και οι παλιές οφειλές κάτι που δεν ήθελαν τα παιδιά να γίνει.
Ήθελαν να τελειώσει φέτος η χρονιά, να μην έχουμε ούτε μισό ευρώ υπόλοιπο και να είναι όλα ξεκάθαρα. Είναι μια διαφορετική αντίληψη. Είναι φίλοι μου βοήθησαν αρκετά αυτούς τους πέντε μήνες και σίγουρα θα συνεχίσουν να βοηθούν, ήδη έχουν αναλάβει και θα τελειώσουν το θέμα του γηπέδου για να εγκατασταθεί η ομάδα στα Άνω Λιόσια.
Η επιλογή είναι οριστική απλά περιμένουμε να γίνει η αλλαγή στον Δήμο Άνω Λιοσίων. Ο κ. Παπαδημητρίου με τον κ. Σταθόπουλο έχουν αναλάβει το κομμάτι αυτό όπως και κάποια άλλα απλά δεν ήθελαν να εκτεθούν άλλο στο κομμάτι του Δ.Σ.".
Για την συνέχεια: "Θα δημιουργηθεί ένα καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ έχω την βασική ευθύνη της προσπάθειας αυτής. Θα παραμείνω ώστε να τελειώσει φέτος η χρονιά και να συζητήσουμε στο τέλος του χρόνου με τον κ. Φιλίππου ώστε να δούμε τι θα κάνουμε με την ομάδα. Με πονάει πάρα πολύ η θέση της ΑΕΚ, δεν είναι να βρίσκεται στην 11η θέση αλλά να βρίσκεται ψηλά. Η ΑΕΚ όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι τεράστια μεγέθη. Η ΑΕΚ αντιστέκεται γιατί είναι ΑΕΚ, έχει μάθει να ζει, έχει τον λαό της, την ιστορία της, τα έχει όλα. Οπότε θα περάσουμε την κρίση αυτή όπως την περνάμε πάντα και θα σταθούμε όρθιοι".
Για τους μεταγραφικούς στόχους: "Έχουμε μια συνάντηση σήμερα με τον προπονητή, τον Μηνά Γκέκο και θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα θέματα. Προσπαθούμε να φέρουμε έναν πλέι μέικερ και θα το τελειώσουμε θετικά αυτό το κομμάτι. Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά".
Για το ελληνικό μπάσκετ και την κρίση που περνά: "Το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα, μέσα από αυτή πρέπει το επόμενο διάστημα να γίνουν στοχευμένες κινήσεις ώστε να ξεφύγουν όλες οι ομάδες από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπάρχουν προβλήματα στο μπάσκετ και σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δούμε και εμείς σαν μπάσκετ τι πρέπει κάνουμε. Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε τις λύσεις ώστε το μπάσκετ να γίνει ξανά δυνατό, να περάσει τα προβλήματα του και να γίνει όμορφο όπως το γνωρίσαμε".
Πηγή Novasports
Read more!

Πάει Νέα Σμύρνη, λόγω Μανιάτη


Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να προτιμά τον Αρη, ωστόσο ο πιο πιθανός προορισμός του είναι η Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη, έχοντας συμπεριλάβει το διεθνή επιθετικό στα ανταλλάγματα.
Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να συναινέσουν για την παραχώρηση του Μήτρογλου σε άλλη ομάδα πλην του Πανιωνίου, καθώς ο Μανιάτης αποτελεί το βασικό στόχο, από την εγχώρια αγορά, του συλλόγου του Πειραιά για τη μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Επίσης στο λιμάνι γνωρίζουν πως ο Τάκης Λεμονής ξέρει πολύ καλά τον Μήτρογλου και θα μπορέσει να τον αξιοποιήσει κατάλληλα, ενώ η ανάγκη του Πανιωνίου για βαθμούς αναγκάζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης να χρησιμοποιήσει τον διεθνή επιθετικό και όχι να τον έχει στον πάγκο ως λύση ανάγκης.

Πηγή Novasports
Read more!

Οδεύει προς Σέρρες ο Μελίσσης


Ο Χρήστος Μελίσσης ξεκίνησε τη σεζόν στην Πορτογαλία με όνειρα για ευρωπαϊκή καριέρα και θα την ολοκληρώσει στις Σέρρες προσπαθώντας να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το δανεισμό του 28χρονου αμυντικού, ο οποίος θα ενισχύσει τους "ερυθρόλευκους" στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Σερρών βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και για τον Σωτήρη Μπαλάφα.

Πηγή Novasports
Read more!

«Χτυπούσαν» και… Τσάμπιονς Λιγκ!

Δόξα τω Θεό, ξένοι… πέρασαν πολλοί από το ελληνικό πρωτάθλημα. Άσχετα, φυσικά, αν η πλειονότητά τους δεν ταίριαζε στις αγωνιστικές απαιτήσεις των ομάδων. Υπήρξαν, όμως, και ορισμένοι τα δέκα τελευταία χρόνια που προσέδωσαν στην Α’ Εθνική (παλαιότερα) και στη Σούπερ Λίγκα (τώρα), λάμψη και αξέχαστες στιγμές.
Του Παναγιώτη Σεμερτζίδη
Το sday.gr έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και σας παρουσιάζει την- κατά γενική ομολογία- καλύτερη ενδεκάδα των ξένων που έπαιξαν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από το 2000 μέχρι σήμερα.
Στη θέση του τερματοφύλακα, η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε. Ποικιλία φυσικά υπάρχει, αλλά δύσκολα συναντάς κάποιον που είχε διάρκεια στο παιχνίδι του ή έστω έμεινε για αρκετά χρόνια στη χώρα μας. Ο μόνος που διαθέτει ολόκληρο το «πακέτο» είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός πορτιέρο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για τρία χρόνια (2005-07) και οι επιδόσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων. Ο ίδιος πεθύμησε την πατρίδα του και ζήτησε από την «Ένωση» να φύγει. Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κιέβο.
Η τετράδα της άμυνας εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί all star. Με Μέλμπεργκ- Χένρικσεν στα στόπερ και με ακραίους τους Νέτο (δεξιά) και Μάρκους Μινχ (αριστερά), δεν θα… περνούσε απολύτως τίποτα. Οι δύο στο κέντρο της άμυνας ειναι σίγουρο πως θα όρθωναν ένα απροσπέλαστο... σκανδιναβικό «τοίχος». Ο Σουηδός του Ολυμπιακού θα «καθάριζε» τα πάντα στον αέρα, ενώ ο Δανός πρώην του Παναθηναϊκού θα αναλάμβανε να «χτυπούσε» στα χαμηλά. Οι δύο στις πτέρυγες διαθέτουν μικρό σωματότυπο, ταχύτητα και την ικανότητα να… διαβάζουν εκ των προτέρων την κίνηση των αντιπάλων τους. Τις τέσσερις θέσεις του κέντρου πλαισιώνουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για σταρ παγκοσμίου εμβέλειας, βαρόμετρα των ομάδων τους που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία σύγχρονη dream team.

Ο εκπληκτικός Ριβάλντο, ο οποίος τίμησε τα γήπεδα της χώρας μας με την παρουσία του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο «κόφτης» και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, στη δεξιά πτέρυγα ο σπουδαίος Αργεντινός ονόματι Λουτσιάνο Γκαλέτι και στο άλλο άκρο, το σήμα κατατεθέν της νεότερης ιστορίας των «ερυθρόλευκων», Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Τα… τεμάχια σε κάθε αγώνα θα ήταν σίγουρα πολλά…!Και αυτό χωρίς τους επιθετικούς. Διότι οι δύο που ακολουθούν όχι μόνο φόρτωσαν με γκολ τις αντίπαλες εστίες, αλλά αποτέλεσαν αντικείμενα λατρείας χάρη στις εκπληκτικές τους επιδόσεις στο σκοράρισμα. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τον απολαυστικό Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα; Ακόμη και οπαδοί διαφορετικού… χρώματος από του κόκκινου, αναπολούν τις μέρες που ο «Ζιο» έκανε τα μαγικά του στον αγωνιστικό χώρο.Η ερωτική επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα και την ευστοχία του Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα είχε σε τίποτα να ζηλέψει ανάλογα επιθετικά δίδυμα των μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαμπ της Ευρώπης. Ο Γάλλος σταρ έχει εγκλιματιστεί πλήρως στον Παναθηναϊκό, αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο των αντιπάλων ομάδων και μαζί με τον Ζιοβάνι θα αποτελούσαν ένα από τα πιο περιζήτητα «ντουέτα» του κόσμου…
Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα ξένων από το 2000 έως σήμερα:
Τερματοφύλακας: Στέφανο Σορεντίνο (ΑΕΚ)
Αμυντικοί: Όλοφ Μέλμπεργκ (Ολυμπιακός), Ρενέ Χένρικσεν (Παναθηναϊκός), Ντάρσι Νέτο (Άρης), Μάρκους Μινχ (Παναθηναϊκός).
Μέσοι: Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Ριβάλντο (Ολυμπιακός- ΑΕΚ), Λουτσιάνο Γκαλέτι (Ολυμπιακός), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (Ολυμπιακός).
Επιθετικοί: Ζιοβάνι (Ολυμπιακός), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός)
Πηγή sport day
Read more!

Στο «Μιλανέλο» ο Κασάνο

Στο «Μιλανέλο» ο Κασάνο
Την πρώτη του εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος θα ακολοθήσει την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Ντουμπάι, μετά την αποχώρησή του από τη Σαμπντόρια. Ο Αντόνιο Κασάνο βρέθηκε στο «Μιλανέλο» προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Μίλαν, η οποία θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για τη μίνι προετοιμασία που έχει προγραμματίσει ο Μάσιμο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Η ομάδα του Μιλάνου, μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για το συγκεκριμένο γεγονός, παρότι η μεταγραφή του Ιταλού μεσοεπιθετικού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τις δύο ομάδες, όμως είναι εδώ και καιρό «κλεισμένη».

«Ο Κασάνο έφτασε σήμερα στο Μιλανέλο και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Από αύριο θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα στο Ντουμπάι με την άδεια της Σαμπντόρια», ανέφερε η ανακοίνωση των Ροσονέρι, που θα μείνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για 4 ημέρες, ενώ ο Κασάνο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τη φανέλα της Μίλαν στο φιλικό της Μίλαν με την Αλ Αχλί, στην οποία αγωνίζεται ο Φάμπιο Καναβάρο, στις 2 Ιανουαρίου.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γεύμα με... φήμες για Σισέ-Τζέραρντ

Γεύμα με... φήμες για Σισέ-Τζέραρντ
Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στην Αγγλία και σύμφωνα με την Daily Mail γευμάτισε σε εστιατόριο με τον Στίβεν Τζέραρντ, φουντώνοντας τις φήμες περί επιστροφής του στη Λίβερπουλ.
Οι δύο πρώην συμπαίκτες συναντήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα και το αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο ακόμα και για πιθανή επιστροφή του στο Άνφιλντ τον Ιανουάριο. Η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο της: «Ο Σισέ που αυτή τη στιγμή παίζει στον Παναθηναϊκό, πέρασε δύο σεζόν στη Λίβερπουλ, από το 2004 ως το 2006, είχε γεύμα με τον Τζέραρντ στο κέντρο και το εστιατόριο San Carlo.
Το τι συζήτησαν οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένει μυστήριο, αλλά οι φίλοι της Λίβερπουλ θέλουν να ελπίζουν ότι ο υπ' ατμόν προπονητής Ρόι Χόγκτσον προετοιμάζει μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο.
Ο Σισέ απέτυχε να αφήσει το σημάδι του στο Άνφιλντ, αφού είχε σπάσει το πόδι του και ήταν εκτός για τρεις μήνες μετά την έναρξη της καριέρας του με τα κόκκινα, και έτσι θα ήταν έκπληξη να τον δουν να επιστρέψει στο Μερσεϊσάιντ. Όμως η συνάντησή του με τον Τζέραρντ, που έχει μεγάλη επιρροή στον σύλλογο, και δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Χόγκτσον».
Όπως επανελειμμένα έχει αναφέρει στο gazzetta.gr, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συζητούσε να φύγει από τον Παναθηναϊκό μόνο για μια ομάδα επιπέδου της Λίβερπουλ και πιο συγκεκριμένα για τη Λίβερπουλ. Ο Γάλλος φορ του Τριφυλλιού έχει απωθημένο την αγγλική ομάδα, καθώς δεν έδειξε αυτά που ήθελε λόγω του τραυματισμού του, το σπίτι του είναι δίπλα στο γήπεδο και είναι λογικό στην παρούσα κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός να φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες...
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πρόωροι τελικοί

Πρόωροι τελικοί
Σούπερ ντέρμπι ανέδειξε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν στις 19 Ιανουαρίου και τις 2 Φεβρουαρίου του 2011. Οι νικητές των δύο μεγάλων ζευγαριών θα συναντηθούν στα ημιτελικά. 

Ο τελικός πλέον γίνεται... προσβάσιμος για τους «μικρούς», καθώς ο Ατρόμητος θα συναντηθεί με το νικητή του Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας και ο νικητής του Κέρκυρα-Ηρακλής με τον Ολυμπιακό Βόλου στα προημιτελικά. Οι νικητές των δύο αυτών ζευγαριών, θα συγκρουστούν στα ημιτελικά. 

Η οκτάδα θα συμπληρωθεί στις 12 Ιανουαρίου από τους νικητές των επαναληπτικών Κέρκυρα-Ηρακλής και Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας. 

Ο Τάσος Μητρόπουλος, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι. Ελπίζουμε να γίνουν δύο καλά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος. Καμιά φορά και τα δύσκολα είναι ωραία». 

Tα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης: 

1. Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας 

2. Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 

3. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 

4. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 

Τα ζευγάρια των ημιτελικών: 

Νικητής 3-Νικητής 4 

Νικητής 1-Νικητής 2

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν πάει πουθενά!

Δεν πάει πουθενά!
Κανένας λόγος ανησυχίας δεν πρέπει να υπάρχει στις τάξεις του Άρη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έκτορ Κούπερ, αφού σύμφωνα με τον μάνατζέρ του «είναι ενθουσιασμένος στη Θεσσαλονίκη, καθώς του παρέχονται οι σωστές συνθήκες για να δουλέψει».

Ο Αλεχάντρο Καμάνιο διέψευσε ότι θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και ότι του έχει ζητηθεί να προτείνει παίκτες εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού τεχνικού, ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα στις συζητήσεις αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τόνισε ότι προτεραιότητα τόσο για τον πελάτη του όσο και για τη διοίκηση του Άρη είναι η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου στην οποία αυτός δεν θα παίξει, όπως υποστηρίζει, ρόλο, ενώ σχολίασε την κλήρωση του Europa League που φέρνει τους «κίτρινους» αντιμέτωπους με την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι.

Aναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το συμβόλαιο του Κούπερ: «Εάν θελήσει ο Άρης, θα γίνει με μεγάλη ευκολία η ανανέωση του συμβολαίου με τον Κούπερ. Οι σχέσεις του πελάτη μου με τον πρόεδρο του Άρη είναι τόσο καλές, ώστε δεν χρειάζεται να πιέσουμε εμείς για να υπογράψουν από τώρα ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας. Ξέρουν αυτοί πότε θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και όταν το αποφασίσουν, θα το πράξουν. Όσον αφορά στον ίδιο τον Έκτορ Κούπερ είναι ενθουσιασμένος στη Θεσσαλονίκη, τόσο από τη δουλειά στην ομάδα του Άρη, όσο και από τη συμπεριφορά του κόσμου του Άρη προς το πρόσωπό του και την ομάδα. Αυτό που τον ενδιαφέρει σήμερα είναι να κάνει τον προγραμματισμό των μεταγραφών και των επόμενων αγωνιστικών, γιατί πάνω από όλα είναι η δουλειά. Γνωρίζει φυσικά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί και θέλει μόνο να δουλέψει κάτω από σωστές συνθήκες. Αυτό του το παρέχει σήμερα ο Άρης και επομένως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από την ομάδα».

Για το πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων να συνεργαστούν με τον Αργεντινό τεχνικό: «Ο Κούπερ έχει τεράστιο βιογραφικό, έχει καθίσει τον πάγκο της Βαλένθια και της Ίντερ, άρα είναι φυσιολογικό να βλέπουν την πορεία του όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν έχει στο μυαλό του να φύγει από τον Άρη και είναι από τους προπονητές που τιμούν το συμβόλαιό του».

Για τη λίστα που φημολογείτο ότι θα παραδώσει στη διοίκηση του Άρη, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους: «Δεν έχω κληθεί από τη διοίκηση να φέρω παίκτες στον Άρη, είμαι μόνο ο μάνατζερ του Κούπερ και εφόσον δεν με κάλεσε κάποιος από τη διοίκηση για να προτείνω παίκτες δεν υπάρχει λόγος να το κάνω».

Για τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο του Europa League: «Η κλήρωση με τη Μάντσεστερ είναι δύσκολη, αλλά ο ίδιος ο Κούπερ μου είπε ότι ο όμιλος στον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, άρα η επιτυχία του σε αυτή τη φάση αποτελεί και παρακαταθήκη για την επόμενη φάση όπου έχει απέναντί του τη Μάντσεστερ Σίτι».

Πηγή sport-fm
Read more!

Το παλεύει!

Το παλεύει!
Προσπάθεια, πάντως, θα κάνει! Αποφασισμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη είναι η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης θα επιχειρήσουν το «κόλπο γκρόσο» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου -τουλάχιστον, όσο τους παίρνει οικονομικά- ήδη κατέθεσαν μία πρώτη πρόταση στον Πανιώνιο με χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν έγινε δεκτή και οι συζητήσεις φουντώνουν…

Το ενδεχόμενο ο Μανιάτης να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2011 είναι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο. Η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα των «κυανέρυθρων», αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Δια στόματος Γεράσιμου Βεντούρη, μάλιστα, ο οποίος μίλησε στη SportDay, επιβεβαιώθηκε η κρούση της Ένωσης για τον διεθνή δεξιό μπακ. «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, συν ένα ποσό. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν με ικανοποίησε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει νέες συζητήσεις, μπορεί και όχι. Είναι, όμως, η πιο ενδιαφέρουσα που μας έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον παίκτη», είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου.

Γίνεται κατανοητό, δηλαδή, ότι ο κ. Βεντούρης δεν βάζει τελεία στις διαπραγματεύσεις, αλλά καθιστά σαφές πως θα απαιτηθεί από την ΑΕΚ να ανεβάσει σημαντικά την προσφορά της, αν θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά του προέδρου της ΑΕΚ δεν ικανοποίησε τον Γεράσιμο Βεντούρη, ούτε στο οικονομικό κομμάτι, ούτε σε αυτό των έμψυχων ανταλλαγμάτων. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να πρότειναν 200.00 ευρώ, να πάρει ο Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή τον Πατσατζόγλου και να επιλέξει δύο δανεικούς παίκτες. Από τους φτηνούς Αργυρίου και Έντερ μέχρι τον ακριβό Γκερέιρο.

Ο δεύτερος λαμβάνει 590.000 ευρώ ετησίως και η Ένωση εμφανίστηκε διατεθειμένη να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του για να τον στείλει στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, τα παραπάνω ανταλλάγματα δεν ικανοποίησαν τον Πανιώνιο, οι οποίοι φέρονται να καλοβλέπουν τους Μπερνς και Λεονάρντο…

Πηγή sport-fm Read more!

«Βόμβα» Μπαπτίστα κι όχι μόνο από Μάλαγα

«Βόμβα» Μπαπτίστα κι όχι μόνο από Μάλαγα
Τον Ζούλιο Μπαπτίστα απέκτησε από τη Ρόμα η Μάλαγα, όπως δήλωσε ο Χοσέ Κάρλος Πέρεθ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ισπανικής ομάδας. «Ο Μπαπτίστα υπέγραψε για δυόμισι χρόνια και θα δώσουμε στη Ρόμα δύο εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, σεΐχη Αλ Τάνι.

Πέραν του 29χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, η Μάλαγα απέκτησε για 4,5 χρόνια τον 20χρονο μεσοαμυντικό Ιγκνάσιο Καμάτσο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ επίσης από τους «ροχιμπλάνκος» πήρε τον 21χρονο τερματοφύλακα Σέρχιο Ασένχο.

Υπενθυμίζεται πως η Μάλαγα, που έχει στον πάγκο της τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει ήδη αποκτήσει τον Μάρτιν Ντεμικέλις από την Μπάγερν Μονάχου. Μετά από 16 αγωνιστικές είναι 18η στην Primera Division και δίνει μάχη να παραμείνει στην κατηγορία.

Πηγή sport-fm Read more!

Δυόμισι μήνες εκτός ο Σένα

Δυόμισι μήνες εκτός ο Σένα
Το Φεβρουάριο του 2011 θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μάρκος Σένα η Βιγιαρεάλ. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό μηρό και οι ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δέκα εβδομάδες.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά 27 φορές διεθνής με την Ισπανία ποδοσφαιριστής είχε υποστεί τον συγκεκριμένο τραυματισμό στο ισόπαλο 0-0 με τη Βαλένθια για το Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή sport-fm Read more!

Aλόνσο: «Προτιμώ Ελλάδα»

Aλόνσο: «Προτιμώ Ελλάδα»
Ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος περιφερειακός επιθετικός της Εσπανιόλ, Ιβάν Αλόνσο, σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο ξεκαθάρισε πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Εκτός των... πλάνων της Εσπανιόλ βρίσκεται ο Ιβάν Αλόνσο. Ο 31χρονος φορ από την Ουρουγουάη έχει έως τώρα προτάσεις μόνο από ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Ωστόσο στην Ισπανία τα ΜΜΕ γράφουν πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ο ίδιος από τη μεριά του υπογράμμισε στη «Sport» ότι «στην παρούσα φάση προτιμώ να αγωνιστώ στην Ελλάδα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πράσινο» από Μάγκατ!

«Πράσινο» από Μάγκατ!
Ο Έρικ Γέντρισεκ είναι... στόχος του «τριφυλλιού», όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, και ο τεχνικός της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ, επιβεβαιώνει την αποχώρησή του από την ομάδα.
Το gazzetta.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Έρικ Γέντρισεκ και ο Φέλιξ Μάγκατ επιβεβαίωσε τη δεδομένη αποχώρηση του Σλοβάκου επιθετικού από τη Σάλκε. «Υποθέτω ότι θα μας αφήσει και κατανοώ την επιθυμία του. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, από την Μπουντεσλίγκα (Ζανκτ Πάουλι), από τη 2η κατηγορία, αλλά και από το εξωτερικό. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις», τόνισε ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος δεν θα τον έχει στην προετοιμασία της Σάλκε, που αρχίζει στις 2 Ιανουάριου.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«ΠΑΟΚ για Κωνσταντίνου»

«ΠΑΟΚ για Κωνσταντίνου»
Όχι, δεν είχε να κάνει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 ο ΠΑΟΚ έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή, με τον Γιώργο Μπατατούδη να δίνει 1,1 δισ. δραχμές! Όπως είχε γράψει η «Αθλητική Ηχώ» στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 ο Κύπριος επιθετικός του Ηρακλή βρισκόταν στο στόχαστρο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπατατούδη, ο οποίος ήταν πολύ αισιόδοξος και ήθελε να τον φέρει στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» πόνταρε στην εξαιρετική πρόταση του 1,1 δισ. δραχμές για τον Μιχαλάκη και στις εξαιρετικές σχέσεις του προπονητή του «Δικεφάλου», Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Πέτρο Θεοδωρίδη.

Τι είναι η «Μηχανή του Χρόνου»

Για κάθε δημοσιογράφο, αλλά και φίλο του αθλητισμού, το αρχείο είναι αρχικά ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά και μία μηχανή που μπορεί να σε ταξιδέψει στο παρελθόν. Με τη βοήθεια της μηχανής-αρχείο, μπορείς να θυμηθείς ιστορίες που έχει ξεχάσει ή που θυμάσαι, αλλά θέλεις να τις δεις και πάλι γραμμένες σε ένα κείμενο ή αποτυπωμένες σε μία φωτογραφία. Μπορείς επίσης να μάθεις για πράγματα που δεν είχες την τύχη ή την ηλικία για να μπορείς να τα γνωρίζεις.

Το gazzetta.gr έχει εξασφαλίσει κατ’ αποκλειστικότητα το ιστορικό αρχείο της «Αθλητικής Ηχούς» και κάθε μέρα με μία ξεχωριστή ιστορία θα επαναφέρει το πλούσιο αθλητικό παρελθόν στο σήμερα. Για να (όπως μας έλεγαν και όταν ήμασταν παιδιά) θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Προσδεθείτε γιατί το ταξίδι στο αθλητικό παρελθόν της χώρας, μέσω της «Μεγαλυτέρας των Βαλκανίων» έχει ήδη ξεκινήσει...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διαθέσιμοι οι Ρόμενταλ, Νέμεθ

Διαθέσιμοι οι Ρόμενταλ, Νέμεθ
Οι Ντένις Ρόμενταλ και Κρίστιαν Νέμεθ επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και έτσι πλέον υπολογίζονται κανονικά από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Δανός χαφ Ντένις Ρόμενταλ αλλά και ο Ούγγρος άσος Κρίστιαν Νέμεθ προπονήθηκαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι σε θέση να παίξουν κατά του Ηρακλή.

Ο Ρόμενταλ λογικά θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της... πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκα. Σχετικά με τον Νέμεθ δεν πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρο, δεδομένου πως δεν έχει πάρει τόσες ευκαιρίες φέτος...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Σοκ και... κορυφή για Γιουνάιτεντ!

Σοκ και... κορυφή για Γιουνάιτεντ! (video)
Με τον τρόπο που συνήθως κερδίζει έχασε βαθμούς στο «Σεντ Αντριους» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ισοφαρίστηκαν στο 89' από την Μπέρμιγχαμ (1-1) παρόλα αυτά βρέθηκαν στην κορυφή, συγκάτοικοι με την Σίτι. Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος, η ομάδα του Αλεξ Φεργκιουσον, είχε την υπεροχή και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 19' με τον Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός άσος της Γιουνάιτεντ μετά από σέντρα από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γκριν για να πάνε οι δύο ομάδες με 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη και το 58', ο καλύτερος παίκτης του πρώτου μισού της Premier League, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μετά από συνδυασμό με τον Γκίμπσον έκανε το 0-1 με δεξί σουτ, ενώ τρία λεπτά μετά βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ ξανά με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Οσο η ώρα περνούσε η Μπέρμιγχαμ κέρδιζε μέτρα και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν απλά να κρατήσουν τη νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΜακΛις πέρασε στο ματς τους Ζίγκιτς και Φίλιπς και αύξησε την πίεση, η οποία καρποφόρησε στο 89'. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Σέρβο πήρε την κεφαλιά και ο Λι Μπόγερ με κοντινή προβολή νίκησε τον Φαν Ντερ Σαρ για το τελικό 1-1 χαρίζοντας στην ομάδα του πολύτιμο βαθμό στη μα΄χη που δίνει για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα


Τρίτη (28/12)

Μάντσεστερ Σίτι-Αστον Βίλα 4-0
(8’ πεν., 27’, 55’ πεν. Μπαλοτέλι, 13’ Λέσκοτ)

Στόουκ-Φούλαμ 0-2
(4’, 11’ Μπερντ)

Σάντερλαντ-Μπλάκπουλ 0-2
(50’, 90’ Κάμπελ)

Τότεναμ-Νιουκάστλ 2-0
(57’ Λένον, 81’ Μπέιλ)

Γουέστ Μπρομ-Μπλάκμπερν 1-3
(17’ Τόμας - 3’, 54’ Κάλινιτς, 62’ Ντιούφ)

Γουέστ Χαμ-Έβερτον 1-1
(16' Χίμπερτ αυτ. - 42' Κόλμαν)

Μπέρμιγχαμ-Μάντσεστερ Γ. 1-1
(89' Μπόγερ - 58' Μπερμάτοφ)

Τετάρτη (29/12)

Τσέλσι-Μπόλτον (21:45)
Γουίγκαν-Άρσεναλ (21:45)
Λίβερπουλ-Γουλβς (22:00)

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γ. 38 (18 αγ.)
2. Μάντσεστερ Σίτι 38 (20)
3. Αρσεναλ 35 (18)
4. Τότεναμ 33 (19)
5. Τσέλσι 31 (18)
6. Μπόλτον 29 (19)
7. Σάντερλαντ 27 (20)
8. Μπλάκπουλ 25 (17)
9. Μπλάκμπερν 25 (20)
10. Στόουκ 24 (19)
11. Λίβερπουλ 22 (17)
12. Έβερτον 22 (19)
13. Νιουκάστλ 22 (19)
14. Γουέστ Μπρομ 22 (19)
15. Αστον Βίλα 20 (19)
16. Φούλαμ 19 (19)
17. Γουίγκαν 19 (18)
18. Μπέρμιγχαμ 19 (18)
19. Γουέστ Χαμ 17 (20)
20. Γουλβς 15 (18)

Επόμενη αγωνιστική

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ.
Λίβερπουλ-Μπόλτον
Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκπουλ
Στόουκ-Εβερτον
Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν
Τότεναμ-Φούλαμ
Γουέστ Χαμ-Γουλβς
Μπέρμιγχαμ-Αρσεναλ
Τσέλσι-Αστον Βίλα
Γουίγκαν-Νιουκάστλ

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Νέο συμβόλαιο ο Γκουαρντιόλα

Νέο συμβόλαιο ο Γκουαρντιόλα
Πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου βρίσκονται Μπαρτσελόνα και Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Το τρέχον συμβόλαιο του Καταλανού προπονητή λήγει τον Ιούνιο του 2011 και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του νέου. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γέντρισεκ ο εκλεκτός!

Γέντρισεκ ο εκλεκτός! (video)
Ο «δουλεμένος» από τον Μάγκατ, Έρικ Γέντρισεκ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού! Προχωρημένες συζητήσεις με τον Σλοβακό επιθετικό! Όλο το προφίλ του μουντιαλικού άσου!Αν και ο Κώστας Αντωνίου αποχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά έχουν «κολλήσει» ή θα παραμείνουν στάσιμα. Από εδώ και πέρα ο Κάρλος Φρέιτας αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αναμένεται να... φορτσάρει τις επόμενες μέρες όταν και θα επιστρέψει από την Πορτογαλία, όπου είναι κλινήρης στο σπίτι του με ίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν άμεσα τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Σισέ, Πετρόπουλο και τα ονόματα που «ακούγονται» είναι αρκετά. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που ενδιαφέρει σφοδρά τον Παναθηναϊκό είναι νεαρός σε ηλικία, παραχωρείται δανεικός και το καλοκαίρι συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το όνομά του είναι Έρικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός ανήκει στη Σάλκε από το καλοκαίρι, καθώς «εξαργύρωσε» τις εξαιρετικές του παρουσίες με την φανέλα της Καϊζερσλάουτερν. Αν και επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής(μόλις 3 συμμετοχές) και παραχωρείται δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και η γερμανική ομάδα.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ψαχτεί για την περίπτωση του, καθώς μιλάμε για ένα φορ που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο μπακ-απ του Σισέ (15 γκολ πέρυσι, 14 πρόπερσι με την φανέλα της Κάιζερσλάουτερν) και είναι προσιτός οικονομικά. Σύμφωνες με πηγές από την Γερμανία οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Μουντιαλικός και... αριστεπόδαρος

Ο 24χρονος είναι περιφερειακός επιθετικός και στην Εθνική του ομάδα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης. Ο Γέντρισεκ, που είναι αριστεροπόδαρος, στην Καϊζερσλάουτερν αγωνιζόταν σαν καθαρός στράικερ και είχε την ευκαιρία να σκοράρει πολύ συχνά. Το καλοκαίρι του 2010 έδωσε το «παρών» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και έπαιξε με την Σλοβακία σε τρεις αγώνες! Βασικός στο πρώτο με την Νέα Ζηλανδία (1-1) και δεν αντικαταστάθηκε, ενώ δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο με Παραγουάη στην ήττα με 2-0. Ηταν στο αρχικό σχήμα στην ιστορική νίκη επί της Ιταλίας που έφερε την Εθνική τους στους «16» του τουρνουά και ξεκίνησε ξανά στην ήττα με 2-1 από την Ολλανδία.

Who is who

Ονοματεπώνυμο: Ερικ Γέντρισεκ
Ημερομηνία γέννησης: 26 Οκτωβρίου 1986
Εθνικότητα: Σλοβάκος
Τόπος γέννησης: Τρστενα
Ομάδα: Σάλκε
Λήξη συμβολαίου: 30 Ιουνίου 2013
Υψος / βάρος: 1.70 μ. / 64 κ.
Διεθνείς συμμετοχές / γκολ: 23 / 2
Ντεμπούτο / τελευταία: 11 Οκτωβρίου 2008 / 17 Νοεμβρίου 2010

Η καριέρα του με αριθμούς

2003-04 Ρουζομπέροκ 3 συμ., 1 γκολ
2004-05 Ρουζομπέροκ 17, 8
2005-06 Ρουζομπέροκ 34, 21
2006-07 Ρουζομπέροκ 2, 0
2006-07 Ανόβερο 9, 0
2007-08 Καϊζερσλάουτερν 26, 5
2008-09 Καϊζερσλάουτερν 33, 14
2009-10 Καϊζερσλάουτερν 31, 15
2010-11 Σάλκε 3, 0

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...