ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το blog μας προτείνει..

Καλησπέρα κόσμε.Καλές γιορτές ευχόμαστε και πάλι και πάμε να δούμε δύο στοιχηματικές δυάδες (μία ποδοσφαιρική και μία μπασκετική) μπας και βγάλουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε τις πρώτες ώρες τις πρωτοχρονιάς..

Ξεκινάμε από το ματς του Stamford Bridge, το Chelsea-Bolton.Η Chelsea είναι απίστευτα ντεφορμέ και πριν δύο μέρες, η Arsenal την φιλοδόρησε με 3 τεμάχια..Η Bolton από την άλλη κάνει μια απόσμενα καλή χρονιά και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας,μία πιο κάτω από την Chelsea.Η πρότασή μας είναι το Χ στο πρώτο ημίχρονο..

Δεύτερη επιλογή για απόψε είναι το διπλό της Arsenal μέσα στην Wigan και μάλιστα από ημίχρονο.Η Wigan δεν μας πείθει σε καμία περίπτωση ενώ η Arsenal πάει για πρωτάθλημα.Επίσης, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της United, η Arsenal έχει έναν επιπλέον λόγο να παλέψει για την νίκη..Για να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή..



Και πάμε στην μπασκετική μας δυαδούλα..Είναι μια δυάδα από το NBA..Ditroit Pistons-Boston Celtics.H ομάδα της Βοστώνης είναι απλά υπερομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό.
Δεύτερη επιλογή είναι επίσης το διπλό των Los Angeles Lakers κόντρα στους New Orlean Hornets.Η ομάδα του Kobe δεν νομίζω να κάνει δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το στραβοπάτημά της εντός έδρα κόντρα στο Miami.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...