ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ατομικό και πάλι Λέτο, Νίνης


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Σωτήρης Νίνης και ο Σεμπαστιάν Λέτο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο στην Παιανία. Από τη μεριά του, θεραπεία ακολούθησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας με γκολ σε μικρές εστίες. Read more!

Μπουσουφά: "Με σακάτεψαν"

Ο Μπαρκ Μπουσουφά Για ένα περίπου μήνα θα μείνει εκτός δράσης ο Μπουσουφά. Ο επιθετικός της Αντερλεχτ, αποχώρησε τραυματίας από το "Σπύρος Λούης" και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και μιλώντας στο Βέλγιο, τόνισε ότι οι αμυντικοί της "Ένωσης" τον... σακάτεψαν και ότι φοβάται μήπως έχει πάθει μεγάλη ζημιά.

"Ένας αμυντικός της ΑΕΚ με σακάτεψε στον αστράγαλο. Πονάω πολύ και πραγματικά φοβάμαι μήπως είναι κάτι κακό", ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Μπουσουφά, ο οποίος έγινε αλλαγή μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Κώστα Μανωλά...
Read more!

Σακελλαρίου: "Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση..."

Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς και Σακελλαρίου πανηγυρίζουν... Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε την Παρασκευή στο "Αθλητικού Metropolis" για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ. Αναφερόμενος στην προσωπική του εμπειρία τόνισε: "Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εγώ προσπαθώ να είμαι πάντοτε".

"Το γεγονός και μόνο ότι η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία αλλά και διαθέτει τόσους καλούς ποδοσφαιριστές, καθιστά ακόμη πιο σημαντική τη δική μας νίκη. Όμως ήταν δίκαιη θεωρώ. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος καθώς μία στιγμή αρκεί για να σου κάνουν την ζημιά, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην Ισπανία. Όπως και να ΄χει όμως, πρέπει να δούμε μπροστά γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Μπροστά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα".

Για το γεγονός ότι παίζει δίπλα σε έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Πάμπλο Κοντρέρας: "Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα αυτό. Ειδικά όταν παίζεις δίπλα στον Κοντρέρας αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια και σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό ισχύει για όλους τους έμπειρους παίκτες που έχουμε στην ομάδα".

Για την συνέχεια στο Europa League: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε για δύο πολύ σημαντικά ακόμη παιχνίδια, διότι ακόμη και αν κερδίσουμε την Μπριζ πάλι δεν θα έχουμε ίσως προκριθεί. Είναι ένας πολύ ιδιόμορφος όμιλος. Τέτοιες νίκες πάντως κόντρα στην Βιγιαρεάλ μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα και τώρα πιστεύω ότι διαφοροποιούνται τα πράγματα".

Για το αν παίζει ρόλο και η ρέντα που δεν είχε ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια που έχασε: "Δεν πιστεύω καταρχήν ότι υπήρχε έστω και ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα δεν προσπάθησε για να πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, λίγο η κακή μέρα, λίγο η ατυχία, μπορεί να σου στερήσει ένα αποτέλεσμα. Εμείς σε κάθε ματς πάμε πάντως για τη νίκη".

Για την Καβάλα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα: "Παρακολουθώ την Καβάλα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πάντοτε επιθετικά, όμως αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για την παρουσία του κόσμου και στο Δευτεριάτικο ματς: "Ο κόσμος μας ακολουθεί παντού. Παίζει μεγάλο ρόλο για την ψυχολογία ενός παίκτης να μπαίνει σε ένα εκτός έδρας γήπεδο και να βλέπει τόσο κόσμο μαζί του".
Read more!

Μπάντοβιτς για Ερυθρό Αστέρα!

Μπάντοβιτς για Ερυθρό Αστέρα!
Η ήττα στο ντέρμπι από την Παρτιζάν έχει φέρει σε δύσκολη τον Αλεξάντερ Κρίστιτς, και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι στη λίστα των υποψηφίων. Τι λέει ο Σέρβος για Ολυμπιακό και Πάντελιτς. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του Ερυθρού Αστέρα. Όλη η ζωή μου είναι κόκκινο και άσπρο, μου αρέσει ο Ερυθρός Αστέρα, είναι μια πρόκληση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, αφού ξέρω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει προπονητής, ο Αλεξάντερ Κρίστιτς που είναι και φίλος. Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου» τόνισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη «Blic».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην εικόνα των Πειραιωτών, αλλά και τον Μάρκο Πάντελιτς, υποστηρίζοντας: «Είδα το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη, που ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Πάντελιτς. Ο Μαρκ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που βοηθά πάρα πολύ στο γκολ Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε το ντέρμπι, είναι ακόμα πρώτος και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν είναι πολύ καλύτερος».
Read more!

«Κιτρινόμαυρο» δείπνο!

«Κιτρινόμαυρο» δείπνο!
Στον «Τηλέμαχο» θα δειπνήσουν το βράδυ (20:00) της Παρασκευής παίκτες και προπονητικό τιμ της ΑΕΚ, παρουσία της διοίκησης, μετά από εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ σε μια κίνηση για να καταδειχθεί το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Το κλίμα στις τάξεις της Ένωσης έχει βελτιωθεί κατά πολύ μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Ισπανός προπονητής έχει φροντίσει ώστε να προσεγγίσει τους ποδοσφαιριστές με τον σωστό τρόπο. Τα πράγματα κάθε μέρα γίνονται και καλύτερα και την Παρασκευή θα γίνει δείπνο στην Κηφισιά μετά από απόφαση του Χιμένεθ, με τους διοικούντες να είναι επίσης παρόντες καθώς είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.
Read more!

«Λίγο» το Γιουρόπα για τον Ντελ Νέρι

«Λίγο» το Γιουρόπα για τον Ντελ Νέρι
Υποβάθμισε την σημασία του Γιουρόπα Λιγκ για την Γιουβέντους ο Ντελ Νέρι, λέγοντας ότι τον ενδιαφέρουν πιο πολύ οι τραυματισμοί της ομάδας παρά το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με την Σάλτσμπουργκ.
Μια δήλωση που πιθανότατα δεν θα βρει πολλούς υποστηρικτές στις τάξεις της Γιουβέντους έκανε ο Λουίτζι Ντελ Νέρι. Γιατί όντως για την ιστορία και τους τίτλους της Γιούβε το Γιουρόπα είναι ήσσονος σημασίας αλλά μια ομάδα σαν την «μεγάλη κυρία» δεν μπορεί να αποκλειστεί από όμιλο που έχει την Λεχ Πόζναν και την Σάλτζμπουργκ.
Βέβαια το μάζεψε στο τέλος λέγοντας ότι πιστεύει ότι μπορούν να κερδίσουν Σίτι και Λεχ και να προκριθούν στην επόμενη φάση.
Read more!

«Εκνευρισμός η... αιτία»

«Εκνευρισμός η... αιτία»
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφτασε σε σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αναφέρεται στα αίτια της ήττας των «μπλαουγκράνα», εστιάζοντας στον εκνευρισμό των παικτών του. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ανέλαβε τις ευθύνες του για την... απρόσμενη ήττα από την τουρκική ομάδα, τονίζοντας: «Φέρουμε μεγάλο μερίδιο ευθυνών για όσα συνέβησαν στον αγώνα, αν και πρέπει να συγχαρούμε την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ευθυνόμαστε για τις χαμένες μπάλες, τα πολλά λάθη, τα φάουλ… Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Κέρδισαν για τρεις λόγους. Από τα δικά μας λάθη, την έλλειψη ελέγχου στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και στο χαμηλό ποσοστό μας στα σουτ από την περιφέρεια. Ήμασταν εκνευρισμένοι και στο σπίτι μας αισθανόμασταν άβολα. Αυτά συμβαίνουν στη διάρκεια της σεζόν...».
Read more!

Η αποστολή της Κέρκυρας


Για το Βόλο αναχώρησε σήμερα Παρασκευή η αποστολή της Κέρκυρας, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (ώρα έναρξης 19:30).

Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές. Τελικά έμειναν εκτός αποστολής οι ανέτοιμοι Παρασκευαϊδης και Λαμπρόπουλος, καθώς και οι τραυματίες Ηλ. Ιωάννου και Μίχος. Αποκλείστηκε επίσης ο Περνία (του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμη εκδοθεί), καθώς και οι Σιαράβας, Βλάχος, Μάμαλος, Βιόπουλος και Ψωμιάδης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Λουκάς Αποστολίδης
Τάσος Βενέτης
Χρήστος Καλαντζής
Δημήτρης Ιωάννου
Ιεροκλής Στολτίδης
Φλάβιο Ζοζέ Ντε Καρβάλιο Φλαβίνιο
Θανάσης Τσίγκας
Δημήτρης Γιάντσης
Γκουστάβο Νακαράτο
Δημήτρης Κοντοδήμος
Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς
Ντένις Επστάιν
Διονύσης Μακρυδημήτρης
Γιώργος Μακρής
Νέβεν Μάρκοβιτς
Θανάσης Δεινόπαπας
Γιαν Χαμπλ Read more!

Ψυχολογικές ντόπες σε Μήτρογλου

Ψυχολογικές ντόπες σε Μήτρογλου
Να ξέχασε την μπάλα το θεωρούμε κομματάκι δύσκολο. Να έχασε την επαφή με τα δίχτυα, αυτό ναι μπορεί να συμβεί. Όχι μόνο στον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και στους τοπ επιθετικούς του κόσμου. Ο διεθνής στράικερ, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της περσινής σεζόν που τράβηξε μόνος του το κουπί της επίθεσης. Λόγω των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν, ο Μήτρογλου πήρε την φανέλα του βασικού και άρχισε να σκοράρει συνεχώς. Όχι μόνο σε εύκολα ματς, αλλά και σε ντέρμπι (δύο γκολ με Παναθηναϊκό), και σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μήτρογλου, από ένας ταλαντούχος επιθετικός είχε μετατραπεί σε «πιστολέρο».

Θα περίμενε κανείς ότι φέτος, αν δεν τα πήγαινε καλύτερα θα συνέχιζε τουλάχιστον στους περσινούς ρυθμούς. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Ψάξαμε να μάθουμε, το τι ακριβώς έχει συμβεί στον διεθνή επιθετικό, γιατί τις ευκαιρίες που έχασε στο ματς με την Ηλιούπολη, ο περσινός Μήτρογλου δεν θα τις έχανε ποτέ.

Ο «Γερμανός» είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Στα πάνω του, δύσκολα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Όταν όμως δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση θολώνει, χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μπορεί να αστοχήσει από μισό μέτρο. Το τελευταίο διάστημα, οι κοντινοί του άνθρωποι (ο πατέρας του και ο ατζέντης του), βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Του μιλάνε συνεχώς και προσπαθούν να του ανεβάσουν την ψυχολογία, να του τονώσουν το ηθικό. Ολοι ξέρουν, ότι ο Μήτρογλου χρειάζεται ένα γκολ για να πάρει μπροστά και να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, αλλά και να πείσει τον Βαλβέρδε να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Εστω και αν την παρούσα φάση έχει μπροστά του, τον Μιραλάς και τον Πάντελιτς…

Κάποιοι μάλιστα έχουν σκεφτεί και την αλλαγή περιβάλλοντος! Δηλαδή, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα του εξωτερικού (στην Γερμανία έχει πολύ καλό όνομα). Μία ιδέα που την παρούσα φάση, μοιάζει δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά αν ο Μήτρογλου δεν πάρει τα πάνω του, ίσως αποδειχθεί ευεργετική…
Read more!

Αγωνία για Ίβιτς

Αγωνία για Ίβιτς
Αύριο(6/11) θα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Βλάντα Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος που τραυματίσθηκε στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, εκφράστηκαν φόβοι για θλάση στο δικέφαλο.
Ο Ίβιτς θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ το Σάββατο (6/11) και αυτό ου περιμένουν να δουν στον Δικέφαλο είναι το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Η προετοιμασία ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς για ο παιχνίδι με την Καβάλα. Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Σουρωτή το μεσημέρι ξεκίνησε χωρίς ην παρουσία των βασικών του αγώνα με την Βιγιαρεάλ.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου (6/11) στις 11.30 στην Σουρωτή και εκεί ο Μάκης Χάβος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του εν όψει του αγώνα με την Καβάλα και να δείξει τι σκέφτεται για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Χθες (4/11), ο Λίνο έφυγε για την Βραζιλία με άδεια όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης τραυματισμένων αθλητών που διαθέτει βραζιλιάνικη ομάδα.
Read more!

Νέμεθ: «Πιστεύω σε μένα!»

Νέμεθ: «Πιστεύω σε μένα!»
O Ούγγρος άσος, Κρίστιαν Νέμεθ σε τοποθετήσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του υπογράμμισε ότι πιστεύει στον εαυτό του. Εγκώμια του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τον Μάρκο Πάντελιτς. Νέμεθ: «Η συμμετοχή μου στην Ηλιούπολη ήταν το πρώτο βήμα»

Σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας μίλησε ο Κρίστιαν Νέμεθ για την πρώτη του εμφάνιση στο ματς με την Ηλιούπολη. «Η αλήθεια είναι πως καθυστέρησα λίγο να κάνω την πρώτη μου εμφάνιση. Οι σχέσεις μου με τον προπονητή είναι καλές και τα ΜΜΕ υπερέβαλαν λίγο σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν δυσανασχετώ, εγώ κάνω τη δουλειά μου και ξέρω πως πρέπει να ανταγωνιστώ με πολλούς επιθετικούς για να παίξω στην ομάδα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και πιστεύω πως η συμμετοχή μου στον αγώνα του κυπέλλου ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά», τόνισε αρχικά.

Για τον αγώνα με την Ηλιούπολη επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, ενώ οι αντίπαλοι αμύνονταν με δέκα παίκτες. Ήταν δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε την άμυνα τους, όμως ευτυχώς στο τέλος το πετύχαμε. Είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις».

Μπάντοβιτς για Πάντελιτς και Ερυθρό Αστέρα

Στο μεταξύ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ στην Σερβία καταπιάστηκε με το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον ίδιο ενώ εγκωμίασε την αγωνιστική αξία του Μάρκο Πάντελιτς. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του Ερυθρού Αστέρα. Όλη η ζωή μου είναι κόκκινο και άσπρο, μου αρέσει ο Ερυθρός Αστέρα, είναι μια πρόκληση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, αφού ξέρω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει προπονητής, ο Αλεξάντερ Κρίστιτς που είναι και φίλος. Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου» τόνισε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του.

Από εκεί και πέρα υποστήριξε πως «πέρασα πέντε χρόνια στο σύλλογο. Ήμουν βοηθός προπονητή, οδήγησα την ομάδα με δικές μου δυνάμεις μετά την αποχώρηση του Ζίκο και του Κετσπάγια. Είμαι απόλυτα έτοιμος για νέες προκλήσεις. Είμαι δεμένος με τον σύλλογο, όμως δεν ανήκω αυτή τη στιγμή στον σύλλογο. Στην Αθήνα, ζω με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου πηγαίνουν στο σχολείο, η Ελλάδα όμως δεν είναι η μόνη χώρα όπου θα δούλευα».

Σχετικά με το πρόσωπο του Ολυμπιακού και τον Πάντελιτς σχολίασε: «Είδα το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη, που ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Πάντελιτς. Ο Μαρκ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που βοηθά πάρα πολύ στο γκολ Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε το ντέρμπι, είναι ακόμα πρώτος και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν είναι πολύ καλύτερος».
Read more!

Η «συγγνώμη» του Μπατίστ

Η «συγγνώμη» του Μπατίστ (video)
Την... μεταμέλειά του για την απαράδεκτη ενέργειά του στον αγώνα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας γνωστοποίησε ο Μάικ Μπατίστ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται στον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι (6/11, 7.00μ.μ, ΕΤ-1). Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ των «πράσινων, Μάικ Μπατίστ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για την βίαια αντίδρασή του απέναντι στον Σάσο Όζμπολτ, τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ''συγγνώμη''. Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές ''συγγνώμη''. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί».

Ιτούδης: «Χάσαμε τις κατοχές»

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην ήττα από την Ολίμπια Λουμπλιάνας, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων: «Το πρώτο στοιχείο είναι ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Περιστέρι. Γι’ αυτό θα πάμε σήμερα να κάνουμε προπόνηση (8μ.μ.) και να δούμε κάποια αγωνιστικά σημεία από τον αντίπαλό μας, που είναι μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη, μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς δημιουργούς και εκτελεστές.

Υπάρχουν τα δύο πόιντ γκαρντ ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Μότσνικ. Είναι και οι δύο διεισδυτικοί και δημιουργούν καταστάσεις για τους άλλους, αλλά και για τους εαυτούς τους. Ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει τεράστια εμπειρία, παίζει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Περιστερίου και στο χαμηλό ποστ και στα close out και στα spot up σουτ. Είναι καλός και έμπειρος. Υπάρχει ο Κινγκ, ο οποίος είναι σκόρερ, έχει φάσεις δικές του και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πάνω του.

Οι ψηλοί του μπορούν να παίξουν με πρόσωπο στο καλάθι ώστε να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες. Και ο Τσιάκος και ο Λούμπι. Είναι ομάδα που μπορεί να παίξει καλά στο μισό γήπεδο. Έχει συγκεκριμένο επιθετικό προσανατολισμό και σημαντικό θα είναι για εμάς να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ και να μπορέσουμε να ελέγξουμε στο να μην μπουμε στη διαδικασία να χάσουμε τόσες μπάλες όσες χάσαμε χθες.

Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο χάσαμε τις κατοχές και το πληρώσαμε. Αν θέλουμε να βγούμε έξυπνοι και κερδισμένοι από αυτή την ήττα, θα πρέπει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία πιστεύω ότι και οι παίκτες μας θα σκεφτούν και θα δούμε κομμάτια από αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο Περιστέρι. Μας ανησυχούν πράγματα και περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τους τραυματίες».
Read more!

Ετοιμοπόλεμος ο Μαλουντά

Ετοιμοπόλεμος ο Μαλουντά
Στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» τέθηκε ο Μαλουντά που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.Ο Γάλλος είχε χτυπήσει κατά την διάρκεια του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού με την Σπαρτάκ και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως δεν θα προλάβει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο Μαλουντά προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και πλέον διεκδικεί θέση βασικού.
Read more!

Θα πάρει «σύνταξη» στην Παιανία!

Θα πάρει «σύνταξη» στην Παιανία!
O Σισέ δήλωσε οπαδός του Παναθηναϊκού και ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τον Γάλλο... βασιλιά της Παιανίας και εκτιμά πως ο «μίστερ γκολ» θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην Παιανία!

Οπαδός του Παναθηναϊκού λέει δήλωσε ο Σισέ. Σιγά το νέο θα πω εγώ. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει που λέγανε και οι παλιότεροι.
Θα το προχωρούσα συμπληρώνοντας ότι ο Τζιμπρίλαρος δεν είναι απλά οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά ένα «αρρωστάκι» με όλη τη σημασία της λέξης. Ο ορισμός της λέξης ΗΓΕΤΗΣ, τα… πάντα όλα σε αυτή την ομάδα. Τον βλέπει ο κόσμος από την κερκίδα και λέει με σιγουριά πως «αυτός είναι ένας από εμάς».
Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν νοιώθει βασιλιάς στην Παιανία, αλλά ΕΙΝΑΙ. Ο Παναθηναϊκός τον έχει αγκαλιάσει με τέτοιο τρόπο που δεν βλέπω πως μπορεί να φύγει από το τριφύλλι ακόμη κι αν του στρώσουν στα πόδια όλα τα λεφτά του κόσμου. Του έχεις δώσει «γήπεδο» να παίξει και εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο κι αν αυτό ακούγεται «επικίνδυνο» είναι κάτι που του ταιριάζει. Το «έχει» ο άνθρωπος, πως να το κάνουμε;
Κυκλοφορεί μια σαχλαμάρα, για μένα τουλάχιστον, ότι ο Τζιμπρίλ… μαραζώνει επειδή δεν τον παίζουν οι συμπαίκτες του και θα πάθει αυχενικό περιμένοντας τη μπάλα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Σε όλες τις καθαρές φάσεις που βγάζει ο Παναθηναϊκός, μέσα είναι. Εδώ μιλάμε ότι μια ολόκληρη ομάδα προσαρμόζεται πάνω του και όλο το παιχνίδι είναι στο πως θα βρούμε τον Σισέ. Το ότι αυτή τη στιγμή έκατσε η τρομερή συγκυρία να τραυματιστούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και οι τρεις παίκτες που «ταίζουν» τον Σισέ είναι απλά κάτι που συμβαίνει μία στις εκατό. Και όταν περάσει η μπόρα θα αρχίσουν τα (μεγαλύτερα) γλέντια...
Είναι πολύ τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Σισέ στο δυναμικό του και εκτιμώ πως θα τον έχει για πολλά χρόνια. Μέχρι να πάρει… σύνταξη. Ακόμη στα αυτιά μου ηχούν οι ατάκες περί των πολλών χρημάτων που έδωσε το τριφύλλι για να τον αποκτήσει και οι εξηγήσεις που ζητούσαν κάποιοι από τον Πατέρα επειδή «μάτωσε» το ταμείο της ΠΑΕ. Όλοι αυτοί βέβαια σπρώχνονται στην ουρά για να πανηγυρίσουν τα τεμάχια που ρίχνει δύο – δύο ο Τζιμπρίλαρος. Διότι πολύ απλά σχεδόν όλες τις φορές στη ζωή επιβεβαιώνεται το «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Ο Τζιμπρίλ λοιπόν δεν έχει να πάει πουθενά, όσες προτάσεις και να σκάσουν. Αφού δεν έφυγε το καλοκαίρι που παραιτήθηκε ο Πατέρας, δεν «παίζει» να φύγει ποτέ. Και το αναφέρω αυτό διότι η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, πολύ απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Και επειδή όντως το καλοκαίρι είχε ξενερώσει με το «ανέκδοτο Κωνσταντόπουλος» καταλαβαίνετε πως αισθάνεται τώρα, πόσο σίγουρος είναι ώστε να πει όχι σε κάθε υποψήφιο μνηστήρα.
Αλλωστε όπως είπα και πιο πάνω ο Σισέ συμπεριφέρεται ως κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής, Αυτός έψησε τον Γκοβού, αυτός πρότεινε τον Μπουμσόνγκ, αυτός κράτησε τον Νιόπλια, αυτός έχει πάρει υπό την προστασία του τον Νίνη για να τον κάνει (ποδοσφαιρικά) άντρα, αυτός πήρε και την προηγούμενη βδομάδα τηλέφωνο τον Πατέρα και του ζήτησε να κολλήσει στην Παιανία όλα τα γαύρικα πρωτοσέλιδα ώστε να ξυπνήσει και ο τελευταίος μέσα στα αποδυτήρια και να καταλάβει σε τι πόλεμο κατεβαίνουν και πως πρέπει να τους τιμωρήσουν. Αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ με τα τατουάζ!
Το ξέρω είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται 1,5 χρόνο στην ομάδα με ιερά τέρατα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές οπαδών, όμως τέτοια προσωπικότητα όχι μόνο εντός αλλά κυρίως ΕΚΤΟΣ γηπέδου δεν θυμάμαι να έχει ξαναπεράσει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Ακόμη και ο τεράστιος Κριστόφ Βαζέχα, αυτή η μηχανή των γκολ, σίγουρα θα τον θαυμάζει τον Τζιμπρίλ παρακολουθώντας τον από ένα άλλο μετερίζι, αυτό του βοηθού του Νιόπλια. Τζιμπρίλ, όλοι οι Παναθηναϊκοί σε ευχαριστούν που υπάρχεις και που φοράς τα πράσινα. Να σε έχει ο Θεός καλά ρε μάγκα!
Read more!

Σνάιντερ: «Ποτέ ξανά Ρεάλ»

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν.

Φήμες ήθελαν το καλοκαίρι τον Ζοσέ Μουρίνιο να ζητάει την απόκτηση του Ολλανδού άσου από την Ίντερ μετά την αγαστή συνεργασία που είχαν με την κατάκτηση του τρεμπλ.

Ο Σνάιντερ, ο οποίος είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην Μαδρίτη.

«Μα και βέβαια ο Μουρίνιο προσπάθησε να με φέρει στην Ρεάλ. Έχουμε κρατήσει επαφή. Αλλά αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Δεν θέλω να επιστρέψω σε έναν σύλλογο που μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι τίποτα δεν συνέβη», δήλωσε ο Σνάιντερ στην L'Equipe.

Στη συνέχεια ο διεθνής Ολλανδός άσος αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Με συνεχάρη. "Το αξίζεις" μου είπε. Του είπα ευχαριστώ και δώσαμε τα χέρια. Δεν είμαι άτομο που ψάχνει την εκδίκηση». Read more!

Στην λίστα ο Εμάνουελσον!

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε και εξετάζεται με προσοχή η περίπτωση απόκτησης του Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ!
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα του και την τεχνική του κατάρτιση, η οποία του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως χαφ.

Η διοίκηση του "Αίαντα" έκανε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης στον παίκτη την οποία, όμως, ο 24χρονος αρνήθηκε, καθώς θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να ανοίξει τα... φτερά του για άλλες πολιτείες.
Στην λίστα ο Εμάνουελσον
Άλλωστε, ο Εμάνουελσον μαζί με τον Στεκέλμπουργκ αποτελούν τους τελευταίους των... Μοϊκανών, καθώς αρκετοί από τους παίκτες που ξεκίνησαν μαζί στον Άγιαξ, όπως οι Σνάιντερ και Βαν Ντε Φάαρτ διαπρέπουν σε Αγγλία και Ιταλία, .

Ο Εμάνουελσον έχει 12 συμμετοχές στην Εθνική Ολλανδίας και στον Άγιαξ αγωνίζεται από το 2004. Έχει 166 συμμετοχές και 17 γκολ ενώ φέτος έχει σημειώσει ένα γκολ σε 12 συμμετοχές. Η τελευταία συμμετοχή με την εθνική Ολλανδίας ήταν στις 8 Οκτωβρίου κόντρα στην Μολδαβία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Read more!

Υπογράφει ο Ντικούδης!

Ο Δήμος Ντικούδης θα βάλει σε λίγο φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ για το τυπικό της υπόθεσης. Η συμφωνία ήταν άλλωστε δεδομένη. Η επιστροφή του Θεσσαλού φόργουορντ είναι γεγονός και ο Μηνάς Γκέκος θα έχει στο ρόστερ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο ακόμη ένα σημαντικό παίκτη. Η επιθυμία του αθλητή «παντρεύτηκε» με την δεδομένη επιθυμία των διοικούντων την ΑΕΚ και η επιστροφή «έκλεισε». Απέμενε η λύση του συμβολαίου του παίκτη με τον Αρη, η οποία εξελίχθηκε σε «θρίλερ», που πάντως ελάχιστη σημασία έχει ετούτη την ώρα.
Υπογράφει ο Ντικούδης
H μεταγραφή πιστώνεται στην προσπάθεια των διοικούντων την ΚΑΕ και της τεχνικής ηγεσίας, πλην όμως δεν φτάνει για να λύσει τα προβλήματα στα καλάθια. Read more!

Οκάκα ο νέος... στόχος

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα στο Νοέμβρη, η μεταγραφολογία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς για τον Παναθηναϊκό. Το νέο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο είναι αυτό του Στέφανο Οκάκα της Ρόμα.

Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετό για να γεμίσει τις σελίδες των εφημερίδων με ονόματα ποδοσφαιριστών από τη γειτονική χώρα, που φέρονται να απασχολούν τους "πράσινους".
Αυτή τη φορά, η εφημερίδα "Sportday" αναφέρει, πως από κύκλους μάνατζερ διαρρέεται πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού, εξετάζει την περίπτωση του Στέφανο Οκάκα.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρόμα, όμως στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ.
Πρόκειται για έναν επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και σαν περιφερειακός και έχει θεωρηθεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Είναι Νιγηριανής καταγωγής, όμως έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" εθνικές της "σκουάντρα ατζούρα".
Η καριέρα του:

ΣεζόνΟμάδαΣυμ.Γκολ
2005-σήμεραΡόμα302
2007-2008 (δαν.)Μοντένα337
2009 (δαν.)Μπρέσια162
2010 (δαν.)Φούλαμ112
Read more!

Κοντά σε Τότεναμ ο Μπόατενγκ

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό στην αρχή της δεκαετίας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χετάφε και έχει μπει στο στόχαστρο της Τότεναμ.
Ακόμη μια περίπτωση παίκτη που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε και καταφέρνει να κάνει μεγάλη καριέρα φεύγοντας από την Ελλάδα.
Κοντά σε Τότεναμ ο Μπόατενγκ
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ που αγωνίστηκε για τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ στην Ελλάδα αγωνίζεται πλέον στην Ισπανική Χετάφε και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι κοντά στην Τότεναμ.
Σίγουρα τα λεφτά που θα πάρει η Χετάφε για τον Μπόατενγκ θα είναι πολλά περισσότερα από τα 500.000 ευρώ που πήρε ο Παναθηναϊκός από την ΑΙΚ Στοκχόλμης θεωρώντας ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσε να πάρει ο παίκτης. Read more!

Ο… μετριόφρων Οζίλ

Την πεποίθηση του πως αγωνίζεται στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μεσούτ Οζίλ. Τι είπε για τον ίδιο αλλά και τους «Μερένχες».
Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, άσος των Μαδριλένων, υπογράμμισε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER»
«Ο στόχος μου προφανώς ήταν να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ και ελπίζω να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Ήθελα να είμαι μέλος της Ρεάλ του Μουρίνιο.
Είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Όλη η ομάδα με στηρίζει. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας». Read more!

«Προτιμώ τον Ινζάγκι»

Την προτίμηση του για παρτενέρ στην επίθεση προς τον Φίλιπο Ινζάγκι γνωστοποίησε με τοποθέτηση του ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», εξέφρασε την προτίμηση του να αγωνίζεται στην ενδεκάδα των «Ροσονέρι» με παρτενέρ τον Ιταλό άσο:
«Ο Πίπο είναι απίστευτος. Αξίζει να παίζει περισσότερο γιατί τα πάει καλά και όταν παίζεις καλά πρέπει να ξεκινάς βασικός. Επίσης, νιώθω πιο ελεύθερος όταν παίζω μαζί του ενώ με τους Βραζιλιάνους είμαι αναγκασμένος να παίζω περισσότερο μέσα στην περιοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 «Προτιμώ τον Ινζάγκι» Read more!

Θέλει Ματουιντί η Λίβερπουλ

Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Νταμιέν Κομολι. Ο Γάλλος παράγοντας ετοιμάζει πρόταση για τον για τον 23χρονο αρχηγό της Σεντ Ετιέν Μπλες Ματουιντί.
Ο 23χρονος μέσος πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά με τους «στεφανουά» και ο Κόμολι είναι έτοιμος να προσφέρει το ποσό των 7 εκατ. λιρών. Ο Κόμολι, ο οποίος μέχρι την Τρίτη ήταν τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, πάλεψε όλο το καλοκαίρι για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τώρα ετοιμάζεται να τον φέρει στο «Άνφιλντ».
Θέλει Ματουιντί η Λίβερπουλ
Για τον Ματουιντί είχε δείξει ενδιαφέρον και η Γιουβέντους το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκαθαρίσει ότι προτιμάει το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο 23χρονος άσος μάλιστα πρόσφατα έκανε ντεμπούτο και με την Εθνική Γαλλίας στον αγώνα με αντίπαλο τη Βοσνία. Read more!

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Σπυρόπουλος

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Σπυρόπουλος
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το χθεσινό ρεπό.

Οι Σωτήρης Νίνης και Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και -λογικά- μένουν εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ και ο Σπυρόπουλος δεν προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού», καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για την αποφυγή πιθανής επιβάρυνσης.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του Νίκου Νίοπλια έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας και γκολ σε μικρές εστίες.

Ο Μπουμσόνγκ, που έχει υποστεί θλάση από το παιχνίδι με τη Ρούμπιν, στο Καζάν, έκανε θεραπεία.

Read more!

Ετοιμος για Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

Ο Ακης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου Με μια πρωινή προπόνηση, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στο "Απήλιο", ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (19:30). Μετά το πέρας της ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Ακης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την πειραϊκή ομάδα, την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μάχο, Παναγόπουλος, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Βαρό, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σάμαρης, Χίκα, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν.
Read more!

Για νίκη με Ντικούδη

Για νίκη με Ντικούδη
Οριστικά με τον Δήμο Ντικούδη στις τάξεις της θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρησής της με τον Πανελλήνιο (17:00, N/S 3).
Ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ έμεινε ελεύθερος το πρωί από τον Άρη και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση», ενώ πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε και το δελτίο του με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τους «Ολυμπιονίκες».

Αυτό θα είναι –εκτός απροόπτου- και το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Ελληνικό μετά τη δικαστική της ήττα και τη διαφαινόμενη μετακόμισή της στο κλειστό της Ζωφριάς.
«Η ΑΕΚ καλείται να δώσει ένα νέο δυνατό παιχνίδι, με μια ομάδα που διαθέτει ταλέντο και εμπειρία. Με μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει καλά ‘σημάδια γραφής’, καθώς μετείχαν σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου», δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος και συνέχισε: «Αναντίρρητα, τέτοια ματς αποτελούν για μας πρόκληση, δεδομένου ότι επιδίωξή μας είναι να παρουσιαζόμαστε σε κάθε αναμέτρηση ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για το παραπάνω βήμα. Η απουσία του Σάνον, σίγουρα, θα αφήσει ένα κενό στη θέση του άσου, ωστόσο, διαθέτουμε καλαθοσφαιριστές να το καλύψουν».
Από την πλευρά του ο Τερέλ Καστλ σχολίασε: «Γνωρίζουμε άριστα τις δυνατότητες του Πανελληνίου και τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Επιθυμούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, οι οποίοι θα δώσουν και πάλι το ‘βροντερό παρών’ και θα μας βοηθήσουν».
Read more!

«Δεν στεκόμαστε στη Βιγιαρεάλ»

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ ήταν μία πολύ μεγάλη επιτυχία, όμως, για τον Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί, ήδη, παρελθόν. Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε ότι η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της, πλέον, στο προσεχές ματς με την Καβάλα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες και εντός συνόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας στον Γιώργο Μαζιά

Για τη χθεσινή νίκη επί της Βιγιαρεάλ: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, με την οποία ανεβήκαμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας και ελπίζουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για να το διασκεδάσουμε και να σκεφτόμαστε τι έγινε χθες. Το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας (σ.σ.: στην έδρα της Καβάλας)».

Για το πώς εξηγεί την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη: «Είναι αλήθεια πως πάμε καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν ξεκινήσαμε καλά. Σιγά-σιγά, όμως, βελτιωνόμαστε και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Το 1-0 είναι στατιστική. Είτε κερδίζεις 1-0 είτε 10-0 σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί».
«Δεν στεκόμαστε στη Βιγιαρεάλ»
Για τους λόγους που δεν βοήθησαν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο στην αρχή της σεζόνΕίχαμε πολλές αλλαγές το προηγούμενο καλοκαίρι με αλλαγή προπονητή, τεχνικού διευθυντή, παικτών. Οι αλλαγές έφεραν κάποια προβλήματα, τώρα όπως υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα και μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Στην Ελλάδα δεν ξεκινήσαμε καλά και ο στόχος είναι βελτιωνόμαστε από Κυριακή σε Κυριακή και θέλουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Ο κόσμος είναι πάντα εντυπωσιακός και στο πλευρό της ομάδας. Παρότι τα αποτελέσματα στην αρχή δεν ήταν θετικά, οι οπαδοί ήταν δίπλα μας και δεν αποδοκίμασαν την ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη που μας δίνει. Κυριακή με Κυριακή τα πράγματα πάνε καλύτερα».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και στόχος μου είναι τιμήσω το συμβόλαιό μου».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην Ελλάδα, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Το ίδιο ισχύει για την Ευρώπη και για το Κύπελλο Ελλάδας».

Read more!

Κανένας άλλος;

Ούτε να την είχαν… φτύσει! Επιστρέφει ο ένας, τραυματίζεται ο άλλος. Στην ΑΕΚ, αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό δεν έχει προηγούμενο. Παρά τα προβλήματα, όμως, η Ένωση κατάφερε να αντέξει την Πέμπτη (4/11) στην πίεση της Άντερλεχτ και να πάρει -έστω- το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας ζωντανή στο «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Ωστόσο, οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» προβληματίζουν…

Και στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (τη Δευτέρα 8/11, στις 19:30) ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λυμπερόπουλου, Δέλλα, Σκόκο, Γιάχιτς, Ντιόπ και Μπερνς. Παικτών, δηλαδή, που συνήθως -ή πάντα- βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων». Η σοβαρότητα των τραυματισμών των παραπάνω είναι με τη σειρά, από την αρχή, ο ένας πιο σοβαρός από τον άλλο. Γεγονός, φυσικά, που προβληματίζει τον κόσμο της ΑΕΚ, κυρίως, όμως, τον Ισπανό τεχνικό…
Κανένας άλλος;
Στα προβλήματα αυτά προστέθηκε και ο τραυματισμός του Λαγού στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι (κάκωση), ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρός και θα είναι στη διάθεση του κ. Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Όσο για την επόμενη μέρα της ισοπαλίας (1-1) με τη βέλγικη ομάδα, παίκτες και φίλοι της ΑΕΚ δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν μετά το τέλος του ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν, είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, εμφανίζοντας, για μία ακόμη φορά, ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Παράλληλα, όμως, οι αμυντικές αδυναμίες στοίχισαν κι αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Σάχα, θα μπορούσε να χαθεί ακόμα και η ισοπαλία.

Στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, παρά τις απουσίες, ο «Δικέφαλος» έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, αλλά έδειξε πως ακόμη και χωρίς παίκτες όπως ο Σκόκο, ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Ντιόπ και άλλοι, διαθέτει αγωνιστική ποιότητα που μπορεί να τον φτάσει μακριά. Read more!

Χόντσον: "Αρχηγική η εμφάνιση του Τζέραρντ"

Ο Τζέραρντ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπλάκμπερν Το εγκώμιο για την απόδοση του Στίβεν Τζέραρντ στο νικηφόρο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Νάπολι (3-1) έπλεξε με δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντσον. Ο αρχηγός του συλλόγου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό στη θέση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς και με τρία δικά του τέρματα (76', 88', 89') κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της ομάδας του κατάσταση.

Ο τεχνικός των «ρεντς» χαρακτήρισε εξαιρετική την απόδοση του αρχηγού της ομάδας ενώ υπογράμμισε πως η «είσοδός του στο παιχνίδι ήταν καταλυτική, καθώς ξεσήκωσε το πλήθος και την ομάδα. Του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά θα είναι και ο πρώτος που θα συμφωνήσει μαζί μου στο ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλή απόδοση. Αυτή ήταν εμφάνιση αρχηγού».
Read more!

Mπουμσόνγκ: "Μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα"

Ο Μπουμσονγκ σε προσπάθεια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διαθέτει πνεύμα νικητή. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στη ρωσική "Sport -Express" τόνισε πως το "τριφύλλι" έχει ελπίδες για να κάνει το... θαύμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε μέσα στο γήπεδο. Αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς, πιστεύω ότι θα περάσουμε. Αυτός είναι τώρα ο στόχος. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, έστω και αν έχουμε να παίξουμε όχι μόνο με την Κοπεγχάγη αλλά και με την Μπαρτσελόνα.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν και αλληλοεξουδετερώθηκαν. Το αποτέλεσμα δεν μας έκανε, αλλά πρέπει να δούμε τα θετικά, όπως το ότι δεν ηττηθήκαμε και είμαστε ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Παίζαμε εκτός έδρας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που θέλει να προκριθεί. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, αλλά τουλάχιστον δεν ηττηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού.

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα εκ των Χάβρη, Οσέρ, Ρέιντζερς, Νιούκαστλ, Γιουβέντους, Λιόν και Παναθηναϊκού έχει αγαπήσει περισσότερο, είπε: "Δύσκολο να πω. Αυτήν τη στιγμή παίζω στον Παναθηναϊκό και οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν. Φυσικά παρακολουθώ πάντα το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και την πορεία της Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια και άφησα εκεί πολλούς φίλους".

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι το όνειρό μου. Αν με καλέσουν, θα είναι μεγάλη τιμή. Ωστόσο, η καριέρα μου πλησιάζει προς το τέλος και είμαι ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να τη συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Αυτήν τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος περισσότερο στις εμφανίσεις με την ομάδα μου".
Read more!

Φέλερ: «Είχαμε αρκετή τύχη με Άρη»


Φέλερ: «Είχαμε αρκετή τύχη με Άρη»
Τυχερή στάθηκε η Λεβερκούζεν στη χθεσινή νίκη επί του Άρη, όπως δήλωσε ο Ρούντι Φέλερ. Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας αναγνώρισε την ανωτερότητα των «κίτρινων», οι οποίοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν το ματς.

«Είχαμε αρκετή τύχη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για την εμφάνιση μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εάν την Κυριακή δεν βελτιωθούμε 100% απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν αρκεί 30%, 40% ή 50%". Δεν έχει να κάνει με αυτό από τη στιγμή που στερούμασταν τα βασικά στο παιχνίδι μας. Εάν δεν είχαμε τους Άντλερ και Βιδάλ ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
Read more!

"Δεν είμαι μόνο παίκτης, είμαι και οπαδός"!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με το βραβείο του Ο Τζιμπρίλ Σισέ βραβεύθηκε την Παρασκευή ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 8ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Γάλλος άσος των "πράσινων" ήταν ο αρωγός της ομάδας του στη νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1) με χτύπημα πέναλτι. Η απονομή του βραβείου έγινε από τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, Αριστείδη Καμάρα, στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στην Παιανία.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας και κυρίως επειδή ο αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε" δήλωσε ο Σισέ και συνέχισε: "Δεν είμαι μόνο παίκτης, είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Η φετινή σεζόν θα εξελιχθεί τόσο σπουδαία όσο και η περσινή.

Για την προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο είπε: "Παίξαμε φιλικό με τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα αλλά όλα θα κριθούν από εμάς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι το καλοκαιρινό και θα κάνουν το παν για να μας κερδίσουν, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς".
Ο Αριστείδης Καμάρας βράβευσε τον Τζιμπρίλ Σισέ
"Εκανα την καλύτερη επιλογή"
Μίνι αφιέρωμα στις εξαιρετικές επιδόσεις του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παρουσίασε την Πέμπτη η ρουμανική ιστοσελίδα "adevarul.ro", με τον Γάλλο επιθετικό να εκφράζει σε δήλωσή του την απόλυτη ικανοποίησή του για όσα ζει στο "τριφύλλι": "Εκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι σε φανταστική φόρμα στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ".
Read more!

Kούδας: "Δικαιούται την ευκαιρία ο Χάβος"

Ο Γιώργος Κούδας Για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ μίλησε ο Γιώργος Κούδας στον "Sentra 103,3". Ο παλαίμαχος άσος του "δικέφαλου" του βορρά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάκη Χάβο, τονίζοντας πως θα πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κούδα:

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ:
«Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε και να βλέπουμε σε ένα επίπεδο, αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το επίπεδο της Ευρώπης είναι πολύ πιο ανεβασμένο, όμως δεν παύουν να είναι όλοι θεσμοί. Χθες τον είδα πολύ καλύτερο από τα δύο-τρία πρώτα παιχνίδια. Εδειξε σημεία βελτίωσης, η ομάδα ήταν πειθαρχημένη, ήξερε τι ήθελε, δεν δέχτηκε πολύ πίεση παρόλα τα ονόματα που έχει η Βιγιαρεάλ, είχε περισσότερες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ».

Για τον Μάκη Χάβο: «Το θέμα προπονητής στην Ελλάδα είναι το πιο παρεξηγημένο γιατί δεν έχουμε την παιδεία και δεν έχουμε λειτουργήσει σωστά. Εχω μεγάλη εμπειρία από προπονητές και λέω ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε τα παιδιά μας. Ο Χάβος δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτά που έκανε και ο Δερμιτζάκης. Φέτος 5-6 παιδιά είναι στην τεχνική ηγεσία ελληνικών ομάδων, τι περισσότερο θα έφερνε ξένος προπονητής; Βεβαίως δικαιούται ευκαιρία γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξεις την πίεση μετά την αλλαγή προπονητή και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έκανε και αλλαγές και διαφοροποιήσεις και του έχουν πετύχει».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Ζήτημα αν διαφέρουν μία-δύο ομάδες στην Ευρώπη που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, όλοι κοιτάζουν να μην δεχτούν γκολ, σε αυτό το σύστημα και την λογική βασίζονται όλοι οι προπονητές και στην Ελλάδα».

Για την πρόκριση: «Αρχικά η Βιγιαρεάλ είχε τον πρώτο λόγο, στη συνέχεια με σωστή διαχείριση έφτασε σε αυτό το σημείο, αν διαχειριστεί και στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια που απομένουν, μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση».
Read more!

Μαδριλένικο ντέρμπι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"

Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος και αήττητη Ρεάλ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ατλέτικο, με στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμη μία νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «μερένγκες» αποδίδουν τον τελευταίο καιρό εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διανύει περίοδο... δαιμονισμένης φόρμας, και σαφώς μπαίνουν στο ντέρμπι με την «ταμπέλα» του φαβορί. Αλλωστε, οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν κερδίσει τη μεγάλη αντίπαλό τους εδώ και έντεκα χρόνια, ενώ ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες προβληματίζεται για την παρατεινόμενη «αφλογιστία» του Ντιέγκο Φορλάν.

Την ίδια ημέρα η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Αλφόνσο Πέρεθ» απέναντι στην πάντα αξιόμαχη Χετάφε, με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών μακριά από το «Καμπ Νου» και να εκμεταλλευτεί τυχόν «στραβοπάτημα» της Ρεάλ, που θα της επιτρέχει να επανέλθει στην κορυφή.

Ο Τσάβι, που αγωνίστηκε 90 λεπτά την Τρίτη στην Κοπεγχάγη, ενδέχεται να προφυλαχθεί και να μη βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.

Με σπουδαίο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η Σεβίλη υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιχουάν» τη Βαλένθια και θέλει να επιστρέψει στις νίκες (μετά τη συντριβή του περασμένου Σαββάτου από την Μπαρτσελόνα) και να πιάσει τις «νυχτερίδες» στη βαθμολογία.

Η Βιγιαρεάλ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ελπίζει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, υποδεχόμενη την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Μάλαγα, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Χιλιανό Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σανταντέρ 6/11
Εσπανιόλ-Μάλαγα 6/11
Σαραγόσα-Μαγιόρκα 7/11
Βιγιαρεάλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 7/11
Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν 7/11
Οσασούνα-Χέρκουλες 7/11
Λεβάντε-Λα Κορούνια 7/11
Χετάφε-Μπαρτσελόνα 7/11
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 7/11
Σεβίλη-Βαλένθια 8/11
Read more!

Σειρήνες από Αγγλία και... Κατάρ για Ζιλμπέρτο

Πρώτη προπόνηση για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα Μπορεί το σύνολο του Τύπου την Πέμπτη να αναφέρεται σε μυθική πρόταση που έχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από ομάδα του Κατάρ (3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο), ωστόσο η βρετανική "Sun" τονίζει σε δημοσίευμα της ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ τον ερχόμενο Ιανουάριο!

Σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρώην μέσος της Αρσεναλ είναι στόχος, αξίας 1,5 εκατ. λιρών, των Φούλαμ και Νιούκαστλ ενώ επικαλείται στενό του φίλο, ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε ότι στο... κόλπο είναι και η Αστον Βίλα.

"Ο Ζιλμπέρτο και η οικογένειά του λάτρευαν το Λονδίνο και μπορούν να φανταστούν τους εαυτούς τους να τακτοποιούνται εκεί μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και ίσως σε αυτό σχετιστεί και ο Ζεράρ Ουγέ στη Βίλα", φέρεται να έχει δηλώσει φίλος του Ζιλμπέρτο.
Read more!

Στις ΗΠΑ για μία εβδομάδα ο Ρούνι

Ο Ρούνι βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα βρεθεί για μία εβδομάδα ο Γουέιν Ρούνι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα «φώτα της δημοσιότητας», μετά την ανακοίνωσή του ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και την «στροφή» που έκανε λίγες ημέρες μετά, υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο.

Έτσι οι υπεύθυνοι των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισαν να στείλουν τον 25χρονο επιθετικό για μία εβδομάδα στις ΗΠΑ έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα σχετικά με τον «ντόρο» που έγινε τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτόν και την ομάδα.

«Θα πάει το Σάββατο και θα επιστρέψει το επόμενο Σάββατο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, συμπληρώνοντας: «Θα είναι ενδιαφέρον για τον ίδιο και για την ομάδα να αλλάξει παραστάσεις. Είχε όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του κι έτσι αυτή η αλλαγή θα του δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση».
Read more!

Τσιρίλο: "Ευχαριστώ... for this"

Ο Τσιρίλο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Ο Μπρούνο Τσιρίλο ευχαρίστησε στα ελληνικά, μέσω του "Sentra 103,3", τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση που δείχνει στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές και υποσχέθηκε το "100% της προσπάθειας όλων" σε κάθε παιχνίδι. Προειδοποίησε εξάλλου πως "η μηχανή του ΠΑΟΚ τώρα παίρνει μπροστά".

Αναλυτικά τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων του:

Για τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ:
«Ηταν σημαντική νίκη για όλους μας, για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για την ομάδα συνολικά. Είχαμε χρόνια να κάνουμε τέτοια νίκη. Ηταν σπουδαία διότι όλοι θέλουμε να περάσουμε αυτό τον γύρο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ. Το Europa League είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για εμάς και νομίζω πως όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για την απόδοση της ομάδας: «Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετική, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα. Νομίζω πως η μηχανή του ΠΑΟΚ τώρα παίρνει μπροστά και όλοι πρέπει να συνεχίσουν. Ολοι οι παίκτες θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι δυνατό φυσικά. Όμως όλοι δίνουμε το 100% για αυτό. Το σημαντικό είναι πως τώρα ο ΠΑΟΚ λίγο-λίγο να μπαίνει στη γραμμή της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφουμε και βρίσκουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για το αν έχει επηρεάσει το ξεκίνημα από νωρίς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Δεν έχουμε επηρεαστεί που ξεκίνησε η σεζόν από νωρίς. Το ζητούμενο ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη ζωή, ότι όλοι θα δουν πλέον τον ΠΑΟΚ που γνώριζαν. Και αυτή η νίκη και η προηγούμενη στο πρωτάθλημα μας δίνει δύναμη. Ολοι στον ΠΑΟΚ είναι σαν οικογένεια».

Το μήνυμά του στους οπαδούς (σ.σ. γελώντας όταν του ζητήθηκε στα ελληνικά): «Δυσκολεύομαι λίγο σε τέτοια θέματα. Ξέρω ότι τους στενοχωρήσαμε κάποιες φορές, αλλά ήταν κοντά μας στα δύσκολα. Μείναμε όλοι μαζί και αυτό είναι το σημαντικό. Αλλωστε αυτό είναι η δύναμη αυτής της ομάδας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρομεροί... «Ευχαριστώ πολύ for this». Εύχομαι να μας κρατήσει όλους κοντά αυτή η νίκη».
Read more!

"Θα γίνεις μεγάλος παίκτης"

Eρνέστο Βαλβέρδε και Γιάννης Φετφατζίδης Σαν... πατέρας συμπεριφέρεται στον Γιάννη Φετφατζίδη ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως αναφέρεται για μία ακόμη φορά στον Τύπο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στον νεαρό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας του πως θα πρέπει να ξεχάσει την άσχημη εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει.

"Πρέπει να ξεχάσεις το ντέρμπι. Δεν πρέπει να μένεις σε ένα παιχνίδι. Θα υπάρξουν πολλά ακόμη ντέρμπι για εσένα. Αφοσιώσου στο ποδόσφαιρο, μη διαβάζεις εφημερίδες, μην ασχολείσαι με το τι γράφουν ή λένε για σένα. Και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, αυτό που κάνουν συνήθως είναι να σε αποπροσανατολίζουν και να μην σου επιτρέπουν να είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι ευχαριστημένος από εσένα και πρέπει να το έχει στο μυαλό σου. Δεν πρέπει να σε επηρεάζει τίποτε άλλο. Είσαι μόνο στην αρχή και πιστεύω ότι μπορείς να πας πολύ ψηλά.

Σε υπολογίζω και πιστεύω πάρα πολύ σε εσένα, αλλά για να παίξεις μπάλα, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και σε τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις την πορεία σου. Θα γίνεις μεγάλος παίκτης. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Να είσαι προσγειωμένος και μακριά από ό,τι σε αποσπά από το ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεικνύεις κάθε μέρα στην προπόνηση ότι είσαι 100% συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος. Αυτά τα δείχνεις σε εμένα. Για αυτό μη σε νοιάζει τίποτα άλλο. Καθάρισε το μυαλό σου, μην επηρεάζεσαι από τίποτα και κανέναν και παίξει ελεύθερα. Αυτό που ξέρεις. Για όλα τα άλλα δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι. Αυτό που πρέπει να έχει σημασία για εσένα είναι να παίζεις καλά και να βελτιώνεσαι"
, ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε προς τον Φετφατζίδη.
Read more!

Ρονάλντο: «Ο Μουρίνιο έφερε την εμπειρία του…»

Χαρούμενος για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο ισπανικό κανάλι «Marca TV». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αλλάξει την ομάδα και φέτος έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τρόπαια.

«Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια νίκη στην Ιταλία, σύμφωνα με την απόδοση που είχαμε στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν στενοχωριέμαι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Πρέπει να δούμε τη θετική εικόνα, επειδή πήραμε έναν βαθμό και είχαμε καλή εμφάνιση», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε:
Ρονάλντο: «Ο Μουρίνιο έφερε την εμπειρία του…»
«Πάντα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήμασταν σε θέση να πετύχουμε περισσότερα γκολ, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτούμε ότι η επόμενη φάση της διοργάνωσης θα είναι πιο δύσκολη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, επειδή περάσαμε στην επόμενη φάση και πετύχαμε το στόχο μας».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος τόνισε: «Ο προπονητής είναι πολύ καλός και έχει φέρει την εμπειρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι βέβαιος ότι με τον Μουρίνιο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε τίτλους. Φυσικά στόχος παραμένει το Champions League, Ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να σκέφτεται πάντα όλες τις διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα». Read more!

Μαντσίνι: «Δεν παραιτούμαι»!

Αποφασισμένος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ήττα (3-1) της αγγλικής ομάδας από τη Λεχ Πόζναν.
Μαντσίνι: «Δεν παραιτούμαι»!
«Αν θέλει η διοίκηση ας με απολύσει, εγώ δεν παραιτούμαι… Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Θα μείνω στη θέση μου μέχρι να με διώξουν», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα του αγώνα:

«Είμαι απογοητευμένος, επειδή δεν μας άξιζε η ήττα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι εις βάρος μας. Είμαστε πολύ άτυχοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και έπρεπε να νικήσουμε. Ωστόσο, δεν τα καταφέραμε και πρέπει τώρα να κοιτάξουμε μπροστά. Το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν είναι το τρίτο συνεχόμενο που χάνουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δικαιούσαι να σκοράρεις, όμως δεν το καταφέρνεις». Read more!

«Ταρακούνησε» τον Μπενίτεθ ο Μοράτι


«Ταρακούνησε» τον Μπενίτεθ ο Μοράτι
Προ των ευθυνών του έφερε ο Μάσιμο Μοράτι τον Ράφα Μπενίτεθ, ύστερα από την ήττα από βαριά ήττα (3-1) της Ίντερ από την Τότεναμ στο Champions League. Η δεξιά πλευρά των «νερατζούρι» υπέφερε από τον Γκέρεθ Μπέιλ και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη της ομάδας.

«Δεν καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν δείξαμε σοβαρότητα κάθε φορά που συνέβαινε αυτό το πράγμα, αλλά πρέπει να μάθουμε να αντιδρούμε σε τέτοιες καταστάσεις για να φτάσουμε στους στόχους μας», τόνισε ο Ιταλός επιχειρηματίας και πρόσθεσε:

«Τα προηγούμενα χρόνια όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει και να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ψάχνω να βρω τι φταίει για αυτή την εμφάνιση της ομάδας. Κάποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Δεν ξέρω πως, αλλά πρέπει η θεωρία να γίνει πράξη. Θα καταλάβουμε τι έγινε όσο περνάει ο καιρός».
Read more!

Πελεγκρίνι: «Είμαι ενθουσιασμένος με το πλάνο της Μάλαγα»

Αποφασισμένος να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια στους παίκτες της Μάλαγα εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Cadena Cope». Επίσης, ο Χιλιανός τεχνικός μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο την περσινή σεζόν.
Πελεγκρίνι: «Είμαι ενθουσιασμένος με το πλάνο της Μάλαγα»
«Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω στην Ισπανία. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και μου έλειψαν αρκετά πράγματα εδώ. Είναι επίσημο. Υπέγραψα στη Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια. Με συγκίνησε το πλάνο της διοίκησης και θέλω να μεταφέρω την εμπειρία μου σε αυτή την ομάδα. Δέχθηκαν πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία, αλλά ήθελα χρόνο για να ξεκουραστώ μετά τη σεζόν που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε την καλύτερη σεζόν της και δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο», ανέφερε αρχικά ο 57χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Αρκετό καιρό πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει την απόλυσή μου. Αλλά δεν είχε σημασία αυτό. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί παρελθόν για εμένα και δεν την κατηγορώ».

Καταλήγοντας, ο Πελεγκρίνι μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο: "Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας, αλλά οι αριθμοί είναι σημαντικοί. Δεν είναι πολύ διαφορετικοί από την περσινή σεζόν, αλλά ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης" Read more!

Eπιστρέφει ο Μάτος...(;)

Ο Μαρτσέλο Μάτος σε προσπάθειά του στην Τιφλίδα Η μέρα που ο Μαρτσέλο Μάτος θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν αργεί. Οι φήμες που θέλουν τους "πράσινους" να εξετάζουν τον ενδεχόμενο της επανένταξης του Βραζιλιάνου στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, ολοένα και αυξάνονται. Μεγάλο ρόλο βέβαια για να συμβαίνει αυτό, παίζει το γεγονός πως ο Μάτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μποταφόγκο.

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (έχασε 4 ματς λόγω τραυματισμού ενδιάμεσα) με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, εκ των οποίων η τελευταία στην προχθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ατλέτικο Γκοϊανένσε με 3-2.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, έχει μεγάλες πιθανότητες να κληθεί και στην εθνική Βραζιλίας από τον νέο εκλέκτορα Μάνο Μενέζες, ο οποίος σκέφτεται να δει κάποιους παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα στα επόμενα φιλικά της "σελεσάο".
Read more!

"Eιλικρινά συγγνώμη..."

O Μπατίστ με αντίπαλο τον Οστοιτς "Το μόνο που μπορώ να πω είναι "συγνώμη". Μετανιωμένος για την απαράδεκτη ενέργεια του να πατήσει στο κεφάλι (!) τον Σάσα Όζμπολτ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ολύμπια στην Λιουμπλιάνα, εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικάνος άσος του "τριφυλλιού", ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, τόνισε πως θα επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τον Οζμπολτ.

"Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές "συγνώμη". Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά... Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί", ήταν τα λόγια του... μετανιωμένου Μάικ.
O Μπατίστ με τον Οζμπολντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ολύμπια
"Με χτύπησε και μου είπαν ότι το έκανε επίτηδες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Είδα τα αποτελέσματα στον καθρέφτη. Ευτυχώς μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι", ήταν το σχόλιο του Σάσο Όζμπολτ που έκανε ράμματα λίγο πιο πάνω από το φρύδι και στα χείλια!

Αξίζει να αναφερθεί πως αμέσως μετά το περιστατικό αυτό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχεδόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έστειλε τον Μπατίστ να ζητήσει συγγνώμη από τον συναθλητή του ενώ θέλοντας προφανώς να τον τιμωρήσει για την απαράδεκτη αυτή του ενέργεια, τον κράτησε στη συνέχεια για αρκετή ώρα στον πάγκο.
Read more!

Νίκες για Νέα Υόρκη και Οκλαχόμα

Ο Ντουράντ πανηγυρίζει Με πρωταγωνιστές τους Ντουράντ και Ουέστμπρουκ, που πέτυχαν από 28 πόντους, οι Θάντερ από την Οκλαχόμα, πέτυχαν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 107-106. Πολύ καλός για τους νικητές ήταν ακόμη ο Γκριν με 19 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ολντριτζ και Ρόι, που σημείωσαν 22 και 19 πόντους, αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι Νικς της Νέας Υόρκης επικράτησαν στο Σικάγο των «Ταύρων» με 120-112, χάρη στην εντυπωσιακή απόδοση του Ντάγκλας που πέτυχε 30 πόντους και την βοήθεια των Γκαλινάρι και Φέλτον, που σημείωσαν 24 και 20, αντίστοιχα. Από την ομάδα του Σικάγο, ξεχώρισε ο Ρόουζ με 24 πόντους, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Γκίμπρον και Κόρβερ που σημείωσαν από 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα, oι σκόρερ και οι βαθμολογίες


  • Σικάγο-Νέα Υόρκη 112-120
    ΣΙΚΑΓΟ: Ντενγκ 17, Γκίμπσον 18, Νοα 12, Μπόγκανς 4, Ρόουζ 24, Τζόνσον 2, Ασίκ 7, Σκαλαμπρέιν 2, Ουότσον 4, Κόρβερ 18, Μπριούερ 4.
    ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Γκαλινάρι 24, Στουντεμάιρ 14, Μοζγκόφ 1, Φιλντς 6, Φέλτον 20, Τσάντλερ 10, Ντάγκλας 30, Ουόκερ 6, Τουριαφ 9.




  • Πόρτλαντ-Οκλαχόμα 106-107 (παρ.)
    ΠΟΡΤΛΑΝΤ: Μπατουμ 16, Ολντριτζ 22, Κάμπι 13, Ρόι 19, Μίλερ 16, Μάθιους 13, Κάνιγχαμ 4, Τζόνσον 3.
    ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Ντουράντ 28, Γκριν 19, Κρστιτς 7, Σεφολόζα 7, Ουεστμπρουκ 28, Ιμπάκα 11, Χαρντεν 7.



  • Read more!

    Έγραψε ιστορία ο Φροξυλιάς!

    Ιστορικό ήταν το χθεσινοβραδινό ματς με την Άντερλεχτ για τον Δημήτρη Φροξυλιά. Ο πιτσιρικάς της ΑΕΚ μπήκε στο 73' στο ματς και αυτομάτως, έγινε ο νεότερος παίκτης της Ένωσης που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και πέμπτος Έλληνας στη σχετική λίστα, πίσω από τους Σιατραβάνη, Μαυρία, Νίνη και Μαύρο.
    Έγραψε ιστορία ο Φροξυλιάς!
    Σε ηλικία 17 χρονών και 130 ημερών, ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» «έσπασε» το ρεκόρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος, 4 χρόνια πριν είχε παίξει με τη Λιλ όντας 18 χρονών και 168 ημερών. Read more!

    Σε καλό δρόμο του Μιραλάς

    Ο Μιραλάς πανηγυρίζει ένα από τα δύο του γκολ Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως έχουν πειστεί για την αξία του Κέβιν Μιραλάς και επιθυμούν να τον εντάξουν το συντομότερο δυνατό στο ρόστερ τους ως δικό τους παίκτη και όχι να τον διατηρήσουν απλά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" η "παρεξήγηση" που υπήρχε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον μάνατζερ του 23χρονου παίκτη έχει λυθεί οριστικά και σύντομα οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της "μόνιμης" απόκτησης του παίκτη.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν αναφέρει ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη, μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα.

    Πάντως ο Ρότζερ Ενροτέ, θέλει να διασφαλίσει και τα 300.000 ευρώ που οφείλει η Σεντ Ετιέν στον πατέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους μάνατζερ...
    Read more!

    «Τζιμπρίλ, σε πάω»!

    «Τζιμπρίλ, σε πάω»!
    Ο Γιώργος Καραμέρος λύνει μέσω του gazzetta.gr την παρεξήγησή του με τον Τζιμπρίλ Σισέ… αποθεώνει τον Γάλλο για τον χαρακτήρα του και στέλνει χιουμοριστικό μήνυμα στον άσο του Παναθηναϊκού.
    «Τα πήρε ο Σισέ με Καραμέρο» ήταν το πρωτοσέλιδο της «Γάτας» που έβγαλε στον… αφρό της δημοσιότητας τον διάλογο ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή του «ΑΝΤ-1 » και τον Γάλλο φορ του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια εκδήλωσης γνωστής αθλητικής εταιρίας. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος μίλησε για παρεξήγηση που δεν έχει συνέχεια, σχολίασε με τα καλύτερα λόγια τον χαρακτήρα του Τζιμπρίλ ενώ τον… πειράζει με εμφανή διάθεση χιούμορ.
    -Τελικά τι έγινε με τον Σισέ;
    «Βρεθήκαμε σε μία εκδήλωση. Εγώ πήγα προς το μέρος του, του είπα για πλάκα “αυτό που μας έκανες στο ΟΑΚΑ δεν θα το ξανακάνεις” και εκείνος… αρπάχτηκε, καθώς νόμιζε ότι τον απείλησα. Έγινε μια παρεξήγηση, στην συνέχεια… χαθήκαμε στην μετάφραση και το θέμα τελείωσε. Εννοείται πως ήθελα να τον πείραξω. Εγώ βλέπω μπάλα και γουστάρω».
    -Ποια είναι η γνώμη σου για τον Γάλλο;
    «Αν και είμαι Ολυμπιακός , μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Θέλω να πω ότι αναγνωρίζω την αξία αλλά και τον σπουδαίο του χαρακτήρα που τον βοήθησε να ξεπεράσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Πάντως τον είδα λίγο θιγμένο γιατί παίζει στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό(γελάει)».
    -Αν βάλει δύο γκολ και στο Καραϊσκάκη θα βάλεις φανέλα του Παναθηναϊκού στην εκπομπή;
    «Δεν νομίζω. Είναι ο Σπύρος(σ.σ Χαριτάτος) Παναθηναϊκός, οπότε νομίζω σε εκείνον θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράσινα».
    Read more!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...