ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ψυχολογικές ντόπες σε Μήτρογλου

Ψυχολογικές ντόπες σε Μήτρογλου
Να ξέχασε την μπάλα το θεωρούμε κομματάκι δύσκολο. Να έχασε την επαφή με τα δίχτυα, αυτό ναι μπορεί να συμβεί. Όχι μόνο στον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και στους τοπ επιθετικούς του κόσμου. Ο διεθνής στράικερ, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της περσινής σεζόν που τράβηξε μόνος του το κουπί της επίθεσης. Λόγω των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν, ο Μήτρογλου πήρε την φανέλα του βασικού και άρχισε να σκοράρει συνεχώς. Όχι μόνο σε εύκολα ματς, αλλά και σε ντέρμπι (δύο γκολ με Παναθηναϊκό), και σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μήτρογλου, από ένας ταλαντούχος επιθετικός είχε μετατραπεί σε «πιστολέρο».

Θα περίμενε κανείς ότι φέτος, αν δεν τα πήγαινε καλύτερα θα συνέχιζε τουλάχιστον στους περσινούς ρυθμούς. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Ψάξαμε να μάθουμε, το τι ακριβώς έχει συμβεί στον διεθνή επιθετικό, γιατί τις ευκαιρίες που έχασε στο ματς με την Ηλιούπολη, ο περσινός Μήτρογλου δεν θα τις έχανε ποτέ.

Ο «Γερμανός» είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Στα πάνω του, δύσκολα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Όταν όμως δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση θολώνει, χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μπορεί να αστοχήσει από μισό μέτρο. Το τελευταίο διάστημα, οι κοντινοί του άνθρωποι (ο πατέρας του και ο ατζέντης του), βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Του μιλάνε συνεχώς και προσπαθούν να του ανεβάσουν την ψυχολογία, να του τονώσουν το ηθικό. Ολοι ξέρουν, ότι ο Μήτρογλου χρειάζεται ένα γκολ για να πάρει μπροστά και να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, αλλά και να πείσει τον Βαλβέρδε να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Εστω και αν την παρούσα φάση έχει μπροστά του, τον Μιραλάς και τον Πάντελιτς…

Κάποιοι μάλιστα έχουν σκεφτεί και την αλλαγή περιβάλλοντος! Δηλαδή, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα του εξωτερικού (στην Γερμανία έχει πολύ καλό όνομα). Μία ιδέα που την παρούσα φάση, μοιάζει δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά αν ο Μήτρογλου δεν πάρει τα πάνω του, ίσως αποδειχθεί ευεργετική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...