ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Γιόρτασε τα 100 η ΤΣΣΚΑ

Γιόρτασε τα 100 η ΤΣΣΚΑ (video)
Τρία γκολ σε επτά λεπτά, δύο εκ των οποίων ανήκουν στον Τόμας Νεσιντ έκανε τους «στρατιώτες» του Παλέρμο να λυγήσουν στα τελευταία 32’, καθώς αγωνίζονταν με δέκα παίκτες.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη 100η συμμετοχή της σε αγώνα για το κύπελλο UEFA, με την νίκη 3-1 επί της Παλέρμο.
Το σκορ είχε ανοίξει στο 10΄ο Μακαρόνε για τους Ιταλούς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, οι Ρώσοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 47 μόλις λεπτό, ο Ιάπωνας Κεϊσούκε Χόντα λεφερε στο ματς στα ίσα, για να ακολουθήσουν τα δύο τέρματα του Νεσίντ. Ο Τόμας Νεσίντ σκόραρε δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά (50’, 54’) και έδωσε την εικόνα θριάμβου στην νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μετέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 3-1 μέσα σε επτά λεπτά!
Η Παλέρμο βέβαια είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 31’ και την αποβολή του Νοσερίνο. Ο Βάγκερ Λοβ θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ σε τουλάχιστον 2-3 φάσεις, όμως ο πολύ καλός Μπενούτσι του είπε «όχι» με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του.
Η ομάδα της Μόσχας βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου με 12 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι περνάει πρώτη στην επόμενη φάση. Όσο για το Παλέρμο, πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει στην διοργάνωση, αφού έχει μένει 4 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Σπάρτα Πράγας. Η ομάδα της Λοζάνης βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...