ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Για νίκη με Ντικούδη

Για νίκη με Ντικούδη
Οριστικά με τον Δήμο Ντικούδη στις τάξεις της θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρησής της με τον Πανελλήνιο (17:00, N/S 3).
Ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ έμεινε ελεύθερος το πρωί από τον Άρη και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση», ενώ πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε και το δελτίο του με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τους «Ολυμπιονίκες».

Αυτό θα είναι –εκτός απροόπτου- και το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Ελληνικό μετά τη δικαστική της ήττα και τη διαφαινόμενη μετακόμισή της στο κλειστό της Ζωφριάς.
«Η ΑΕΚ καλείται να δώσει ένα νέο δυνατό παιχνίδι, με μια ομάδα που διαθέτει ταλέντο και εμπειρία. Με μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει καλά ‘σημάδια γραφής’, καθώς μετείχαν σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου», δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος και συνέχισε: «Αναντίρρητα, τέτοια ματς αποτελούν για μας πρόκληση, δεδομένου ότι επιδίωξή μας είναι να παρουσιαζόμαστε σε κάθε αναμέτρηση ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για το παραπάνω βήμα. Η απουσία του Σάνον, σίγουρα, θα αφήσει ένα κενό στη θέση του άσου, ωστόσο, διαθέτουμε καλαθοσφαιριστές να το καλύψουν».
Από την πλευρά του ο Τερέλ Καστλ σχολίασε: «Γνωρίζουμε άριστα τις δυνατότητες του Πανελληνίου και τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Επιθυμούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, οι οποίοι θα δώσουν και πάλι το ‘βροντερό παρών’ και θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...