ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θα πάρει «σύνταξη» στην Παιανία!

Θα πάρει «σύνταξη» στην Παιανία!
O Σισέ δήλωσε οπαδός του Παναθηναϊκού και ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τον Γάλλο... βασιλιά της Παιανίας και εκτιμά πως ο «μίστερ γκολ» θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην Παιανία!

Οπαδός του Παναθηναϊκού λέει δήλωσε ο Σισέ. Σιγά το νέο θα πω εγώ. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει που λέγανε και οι παλιότεροι.
Θα το προχωρούσα συμπληρώνοντας ότι ο Τζιμπρίλαρος δεν είναι απλά οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά ένα «αρρωστάκι» με όλη τη σημασία της λέξης. Ο ορισμός της λέξης ΗΓΕΤΗΣ, τα… πάντα όλα σε αυτή την ομάδα. Τον βλέπει ο κόσμος από την κερκίδα και λέει με σιγουριά πως «αυτός είναι ένας από εμάς».
Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν νοιώθει βασιλιάς στην Παιανία, αλλά ΕΙΝΑΙ. Ο Παναθηναϊκός τον έχει αγκαλιάσει με τέτοιο τρόπο που δεν βλέπω πως μπορεί να φύγει από το τριφύλλι ακόμη κι αν του στρώσουν στα πόδια όλα τα λεφτά του κόσμου. Του έχεις δώσει «γήπεδο» να παίξει και εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο κι αν αυτό ακούγεται «επικίνδυνο» είναι κάτι που του ταιριάζει. Το «έχει» ο άνθρωπος, πως να το κάνουμε;
Κυκλοφορεί μια σαχλαμάρα, για μένα τουλάχιστον, ότι ο Τζιμπρίλ… μαραζώνει επειδή δεν τον παίζουν οι συμπαίκτες του και θα πάθει αυχενικό περιμένοντας τη μπάλα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Σε όλες τις καθαρές φάσεις που βγάζει ο Παναθηναϊκός, μέσα είναι. Εδώ μιλάμε ότι μια ολόκληρη ομάδα προσαρμόζεται πάνω του και όλο το παιχνίδι είναι στο πως θα βρούμε τον Σισέ. Το ότι αυτή τη στιγμή έκατσε η τρομερή συγκυρία να τραυματιστούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και οι τρεις παίκτες που «ταίζουν» τον Σισέ είναι απλά κάτι που συμβαίνει μία στις εκατό. Και όταν περάσει η μπόρα θα αρχίσουν τα (μεγαλύτερα) γλέντια...
Είναι πολύ τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Σισέ στο δυναμικό του και εκτιμώ πως θα τον έχει για πολλά χρόνια. Μέχρι να πάρει… σύνταξη. Ακόμη στα αυτιά μου ηχούν οι ατάκες περί των πολλών χρημάτων που έδωσε το τριφύλλι για να τον αποκτήσει και οι εξηγήσεις που ζητούσαν κάποιοι από τον Πατέρα επειδή «μάτωσε» το ταμείο της ΠΑΕ. Όλοι αυτοί βέβαια σπρώχνονται στην ουρά για να πανηγυρίσουν τα τεμάχια που ρίχνει δύο – δύο ο Τζιμπρίλαρος. Διότι πολύ απλά σχεδόν όλες τις φορές στη ζωή επιβεβαιώνεται το «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Ο Τζιμπρίλ λοιπόν δεν έχει να πάει πουθενά, όσες προτάσεις και να σκάσουν. Αφού δεν έφυγε το καλοκαίρι που παραιτήθηκε ο Πατέρας, δεν «παίζει» να φύγει ποτέ. Και το αναφέρω αυτό διότι η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, πολύ απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Και επειδή όντως το καλοκαίρι είχε ξενερώσει με το «ανέκδοτο Κωνσταντόπουλος» καταλαβαίνετε πως αισθάνεται τώρα, πόσο σίγουρος είναι ώστε να πει όχι σε κάθε υποψήφιο μνηστήρα.
Αλλωστε όπως είπα και πιο πάνω ο Σισέ συμπεριφέρεται ως κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής, Αυτός έψησε τον Γκοβού, αυτός πρότεινε τον Μπουμσόνγκ, αυτός κράτησε τον Νιόπλια, αυτός έχει πάρει υπό την προστασία του τον Νίνη για να τον κάνει (ποδοσφαιρικά) άντρα, αυτός πήρε και την προηγούμενη βδομάδα τηλέφωνο τον Πατέρα και του ζήτησε να κολλήσει στην Παιανία όλα τα γαύρικα πρωτοσέλιδα ώστε να ξυπνήσει και ο τελευταίος μέσα στα αποδυτήρια και να καταλάβει σε τι πόλεμο κατεβαίνουν και πως πρέπει να τους τιμωρήσουν. Αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ με τα τατουάζ!
Το ξέρω είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται 1,5 χρόνο στην ομάδα με ιερά τέρατα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές οπαδών, όμως τέτοια προσωπικότητα όχι μόνο εντός αλλά κυρίως ΕΚΤΟΣ γηπέδου δεν θυμάμαι να έχει ξαναπεράσει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Ακόμη και ο τεράστιος Κριστόφ Βαζέχα, αυτή η μηχανή των γκολ, σίγουρα θα τον θαυμάζει τον Τζιμπρίλ παρακολουθώντας τον από ένα άλλο μετερίζι, αυτό του βοηθού του Νιόπλια. Τζιμπρίλ, όλοι οι Παναθηναϊκοί σε ευχαριστούν που υπάρχεις και που φοράς τα πράσινα. Να σε έχει ο Θεός καλά ρε μάγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...