ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σηφάκης: «Περήφανος για την εμφάνισή μας»

Σηφάκης: «Περήφανος για την εμφάνισή μας»
Ο γκολκίπερ του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, δεν έκρυψε στις δηλώσεις την περηφάνια του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Λεβερκούζεν. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη σύμφωνα με τον Κρίστι Βανγκέλι.Μιχάλης Σηφάκης: «Είναι μια περίεργη βραδιά για εμάς. Νιώθουμε και χαρούμενοι και στενοχωρημένοι. Θα μου επιτραπεί να πω ότι η μεγάλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο απόψε ήταν ο Άρης.

Ήμασταν άψογοι και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Εμφανιστήκαμε πολύ καλοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Νιώθω περήφανος για την εμφάνιση μας. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ο προπονητής μας στις χθεσινές του δηλώσεις απαίτησε από εμάς να είμαστε άψογοι. Δυστυχώς η φάση του γκολ ήταν περίεργη. Έγινε μια κακή σέντρα που κόντραρε σε πολλά πόδια και τελικά πέρασε τα δίχτυα. Θα έπρεπε να ήμασταν οι μεγάλοι νικητές απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικό μπάτζετ από το δικό μας».

Κρίστι Βανγκέλι: «Έχουμε μεγάλη πικρία γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε . Αποδείξαμε όμως με την απόδοσή μας ποιοι είμαστε. Μας περιμένουν δυο παιχνίδια στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα παλέψουμε αν υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί.

Από εκεί και πέρα ο πολύ καλός μου φίλος και συμπαίκτης μου στην Εθνική Αλβανίας, ο Έρβινς Σκέλα, μου είπε χαρακτηριστικά: 'Οι οπαδοί σας κρατούσαν το γήπεδο σήμερα. Ήταν οι μόνοι που ακούγονταν'. Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του. Ήταν απλά συγκλονιστικοί για άλλη μια φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...