ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σε καλό δρόμο του Μιραλάς

Ο Μιραλάς πανηγυρίζει ένα από τα δύο του γκολ Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως έχουν πειστεί για την αξία του Κέβιν Μιραλάς και επιθυμούν να τον εντάξουν το συντομότερο δυνατό στο ρόστερ τους ως δικό τους παίκτη και όχι να τον διατηρήσουν απλά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" η "παρεξήγηση" που υπήρχε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον μάνατζερ του 23χρονου παίκτη έχει λυθεί οριστικά και σύντομα οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της "μόνιμης" απόκτησης του παίκτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν αναφέρει ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη, μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα.

Πάντως ο Ρότζερ Ενροτέ, θέλει να διασφαλίσει και τα 300.000 ευρώ που οφείλει η Σεντ Ετιέν στον πατέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους μάνατζερ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...