ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Στον Παναιτωλικό και επίσημα ο Χαριστέας



Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα στον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του προέδρου Φώτη Κωστούλα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας. Ο διεθνής επιθετικός Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η συμφωνία επισφραγίστηκε απόψε με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους".


Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Χριστέας δήλωσε: "Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας μου στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα.

Επέλεξα τον Παναιτωλικό και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι με την παρουσία μου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Πηγή sport24
Read more!

"Hot" στιγμές για Πάτο-Μπερλουσκόνι!


Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Βραζιλίας, ο νεαρός επιθετικός απολαμβάνει μίνι διακοπές λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Μίλαν, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα θερμό για εκείνον.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το έτερον ήμισυ του Πάτο εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, με τον φορ των "ροσονέρι" να μοιράζεται μαζί της ένα Σαββατοκύριακο στην Κόστα Σμερλάντα (διάσημο παραθεριστικό κέντρο στα βόρεια της Σαρδηνίας) και τους παπαράτσι δείχνουν έντονο... ενδιαφέρον για το ζεύγος.

Πηγή sport24
Read more!

«Αγγίζει» Βούτσινιτς η Γιουνάιτεντ!

Η επιθυμία του Μίρκο Βούτσινιτς να φύγει από τη Ρόμα θα γίνει πραγματικότητα όπως όλα δείχνουν, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του.

Άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είχαν την  Τρίτη συνάντηση με τον μάνατζερ του Μαυροβούνιο επιθετικού, Αλεσάντρο Λούκι, ο οποίος τόνισε σχετικά: «Ο Μίρκο είναι πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Αγγλοι έκαναν σαφές ότι τον εκτιμούν πάρα πολύ ως παίκτη και τον θέλουν στην ομάδα. Θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες».

Αν όντως η μεταγραφή κλείσει τότε θα κοστίσει στην Γιουνάιτεντ γύρω στα 20 εκατ. ευρώ, καθώς τόσες είναι οι απαιτήσεις της Ρόμα για να τον παραχωρήσει.

Πηγή gazzetta
Read more!

Οζίλ: «Θα κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Οζίλ: «Θα κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Την σιγουριά πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι και έχει τη δύναμη να κερδίσει όλους τους τίτλους που θα αγωνιστεί, εξέφρασε στην πρώτη συνέντευξη τύπου της σεζόν ο Οζίλ.
 

Ο Γερμανός μέσος, μίλησε για τον Νεϊμάρ, τον Κακά, τον Σαχίν και… τρίπλαρε όταν ρωτήθηκε για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. 

«Είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι. Πάμε να κατακτήσουμε τα πάντα», είπε ο Οζίλ, και συνέχισε: «Έχουμε την απαραίτητη δύναμη για να κερδίσουμε όλες τις ομάδες του πλανήτη. Είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε». 

Για την πιθανή έλευση του Νεϊμάρ, υποστήριξε: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνουμε. Μετράμε τις δυνάμεις μας, με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές». 

Για την διαφαινόμενη αποχώρηση του Κακά ο οποίος δεν φαίνεται στα αρχικά πλάνα του Μουρίνιο, πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Η σχέση μου μαζί του, είναι εξαιρετική. Ο Κακά έχει μεγάλη επιρροή αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο». Ενώ για την έλευση του Σαχίν που παίζουν στην ίδια θέση όπως εξάλλου και με τον Κακά, ο Οζίλ, είπε: «Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός για μας». 

Ο Γερμανός μέσος δεν θέλησε να μιλήσει για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που πλησιάζει. Στις 17 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο τελικό του Σούπερ Κάπ Ισπανίας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. «Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην προετοιμασία και έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα…» 


Πηγή sport-fm
Read more!

Τι να τον κάνει τον Σεσκ;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η Μαρτσελόνα πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν με 2-0 και κατέκτησε το Audi Cup.
Οι Βαυαροί παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, μετά τα κρούσματα τραυματισμών των τελευταίων ημερών και η Μπαρτσελόνα το εκμεταλλεύτηκε πλήρως. Με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Καταλανών, ο Τιάγκο απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι θα πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες.
Ο Ισπανός μέσος πέτυχε και τα δύο τέρματα της Μπαρτσελόνα στη νίκη 2-0 επί της Μπάγερν και έδωσε το Audi Cup στην ομάδα του. Στο 41' ο Σοριάνο έβγαλε την σέντρα και ο νεαρός μέσος έκανε το 1-0, ενώ στο 74' ο Τιάγκο συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Αφελάι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πηγή gazzetta
Read more!

«Έκλεισε» Χάουαρντ ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ματ Χάουαρντ! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο φόργουορντ, απόφοιτο του κολλεγίου του Μπάτλερ και την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ. 
«Έκλεισε» Χάουαρντ ο Ολυμπιακός

Ο Χάουαρντ αποτελεί τον εκλεκτό του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των συνεργατών του για να καλύψει την θέση «4» τη νέα σεζόν στην ομάδα του Πειραιά. Οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν γρήγορα και αργά το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία. 

Εκτός απροόπτου η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του παίκτη την Πέμπτη. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό που διακρίνεται για το πάθος στο παιχνίδι του, ο οποίος την περυσινή σεζόν είχε 16,4 πόντους (79% στις βολές,51% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα), 7,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα.

Πηγή sport-fm
Read more!

Επίσημα "πολίτης" ο Αγκουέρο


Η μεταγραφή του Σέρχιο Αγκουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τους Άγγλους να την ανακοινώνουν επίσημα το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 23άχρονος Αργεντινός στράικερ είχε υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών από την Τετάρτη, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε στα ταμεία της 45.000.000 ευρώ.

Πηγή sport24
Read more!

Και Παστόρε η Παρί Σεν-Ζερμέν


Η Gazzetta dello sport  αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης πως η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον Χαβιέρ Παστόρε από την Παλέρμο, νικώντας στο... νήμα την Τσέλσι.

Ο 22άχρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, ο οποίος ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη, φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο, ενώ η Παλέρμο θα πάρει 40.000.000 με 45.000.000 ευρώ.

Πηγή sport24
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...