ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ατομικό ο Λουίς Γκαρσία

Ατομικό ο Λουίς Γκαρσία
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε μόνο τους Λουίς Γκαρσία και Νταμιάν Πλεσί να προπονούνται ατομικά σήμερα στην Παιανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε και τον Σεντρίκ Καντέ να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα. Στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λουίς Γκαρσία και Πλεσί.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πονοκέφαλος η άμυνα

Πονοκέφαλος η άμυνα
Προβληματισμένος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Νταβίντ Ματέος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, καθώς προέκυψε πρόβλημα και με τον Σανέλ Γιάχιτς.Ο Βόσνιος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και πάλι το Σάββατο. Αν δεν τα καταφέρει, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί ο Ντρπιτς στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Στο μεταξύ ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Κριστιάν Νασούτι προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ η προπόνηση της Κυριακής είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ασταμάτητος ο Ραούλ!

 Ασταμάτητος ο Ραούλ!
Την επιθυμία του να μείνει άλλο ένα χρόνο στη Γερμανία και τη Σάλκε εξέφρασε ο πολύπειρος επιθετικός της γερμανικής ομάδας, Ραούλ, ο οποίος τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στην «04».Θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε φάνηκε ο Ραούλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Suddeustche Zeitung, αφού ο Ισπανός επιθετικός τόνισε ότι πήγε στην ομάδα του Ρουρ για να διακριθεί και όχι απλά να κλείσει την καριέρα του:

«Νομίζω ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχω δείξει ότι ήρθα να πετύχω κάτι και όχι απλά να τερματίσω την καριέρα μου. Το συμβόλαιό μου λήγει σε ένα χρόνο και αν με θέλουν, θα μπορούσα να καθίσω ένα χρόνο ακόμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, κάθε μέρα ανυπομονώ σαν μικρό παιδί να πάω στην προπόνηση. Θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση μόνο αν σταματήσει αυτή η όρεξη που έχω για το ποδόσφαιρο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δώνης: «Παιχνίδι ύπαρξης»

Δώνης: «Παιχνίδι ύπαρξης»
Αγώνας ζωής και θανάτου τόνισε ο Γιώργος Δώνης ότι είναι για τον Ατρόμητο η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίζοντας πάντως, τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε: «Θα είναι ένα παιχνίδι ύπαρξης για εμάς. Θέλουμε η τύχη μας να εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι άλλα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι επειδή είχαμε αρκετά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αυτή η διακοπή της περασμένης εβδομάδας μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και παράλληλα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα η οποία παρότι έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα με βαρύ σκορ, ωστόσο κατά την άποψη μου η ΑΕΚ βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τον πρώτο γύρο και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε καλούς ποδοσφαιριστές κι ένα σύνολο που έχει να δώσει πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο γήπεδο Καπανδριτίου στις 12.30. Αύριο επίσης, η ομάδα Κ-17 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο γήπεδο Μαρτινέγκο του Ηρακλείου (14.30).

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Ποτέ δεν ένιωσα ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ»

«Ποτέ δεν ένιωσα ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ»
Για τη θητεία του στη Λίβερπουλ, μίλησε ο πρώην τεχνικό της ομάδας και νυν της Γουέστ Μπρομ, Ρόι Χόντγκσον.

«Οι άνθρωποι που με προσέλαβαν δεν έμειναν για πολύ. Οι νέοι ιδιοκτήτες βρέθηκαν γρήγορα σε δύσκολη θέση επειδή δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι το έκαναν γρήγορα κατανοητό ότι ήθελαν να φύγω και να μπει κάποιος άλλος στη θέση μου.

Ποτέ δεν ένιωσα ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ. Δεν είναι μυστικό ότι δεν ήμουν ο προπονητής που ήθελε ο κόσμος. Ήθελαν άλλον, και αυτό δυσκόλευε πολύ τα πράγματα. Από την αρχή ήταν φανερό ότι οι φίλαθλοι ήθελαν αυτόν τον προπονητή που έχουν τώρα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Το γήπεδο της... 6ης κούπας!

Το γήπεδο της... 6ης κούπας!
Στο «Παλαού Σαντ Τζόρντι» θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού του τίτλου στις 6-8 Μαΐου και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το γήπεδο όπου θα γίνει το φάιναλ φορ!Το «Παλαού Σαντ Τζόρντι» εγκαινιάστηκε το 1990 και έχει σχεδιαστεί από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Αράτα Ισοζάκι. Πρόκειται για ένα κλειστό γήπεδο αθλητικών καθώς και άλλων χρήσεων, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Η χωρητικότητά του για αγώνες μπάσκετ είναι 17.000 θεατές, 16.500 για χάντμπολ και 24.000 για μουσικές εκδηλώσεις.

Το 1992 ήταν ένα από τα γήπεδα που φιλοξένησαν τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλήματα όπως η ενόργανη γυμναστική, ο τελικός του βόλεϊ και το χάντμπολ. Σήμερα χρησιμοποιείται για όλα τα αθλήματα κλειστού χώρου, για συναυλίες αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το 1998 και το 2003 φιλοξένησε τα φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά η Μπαρτσελόνα κατέκτησε μέσα στο σπίτι της το τρόπαιο. Επίσης το 1997 διεξήχθησαν οι αγώνες του Ευρωμπάσκετ από την προημιτελική φάση και μετά.


Τα εισιτήρια

-Όλα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού: www.euroleague.net

-Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 125 έως 550 ευρώ

-Η κατανομή των θέσεων θα ανακοινωθεί από τη στιγμή που θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες

-Κάθε φίλαθλος μπορεί να παραγγείλει μέχρι 6 εισιτήρια

-Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Master Card)

-Τα εισιτήρια θα αποστέλλονται το αργότερο ως τις 20 Απριλίου

-Παιδιά κάτω των τριών ετών μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα στο γήπεδο με τη συνοδεία ενήλικα, αλλά δεν θα έχουν αριθμό θέσης

Κάθε ομάδα θα πάρει περίπου από 1.000 «μαγικά χαρτάκια». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει μέσω του διαδικτύου έχουν ήδη εξαντληθεί. Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή, τα περισσότερα εισιτήρια πήγαν σε Ισπανούς, Έλληνες, Ισραηλινούς, Ιταλούς και Τούρκους φιλάθλους.

Πολλά πάντως, από αυτά είχαν αγοραστεί από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τον Παναθηναϊκό θα αναγκαστούν να τα «σπρώξουν» στην αγορά. Η Μακάμπι βάσει των προηγούμενων φάιναλ φορ λογικά θα έχει τον περισσότερο κόσμο.

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίνουν μεγάλο βάρος στο μπάσκετ, ωστόσο υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Στις 4 Μαΐου, δύο μέρες δηλαδή πριν από το φάιναλ φορ, έχει οριστεί ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν περάσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, τότε θα κληθούν να αγωνιστούν στη Βαρκελώνη, άρα οι φίλοι της «βασίλισσας» θα βρίσκονται ούτως ή άλλως εκεί.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κοντρέρας: «Θα είμαι στο Μουντιάλ»

Κοντρέρας: «Θα είμαι στο Μουντιάλ»
Με συνέντευξή του στα ΜΜΕ της Χιλής, ο Πάμπλο Κοντρέρας τοποθετήθηκε σχετικά με την επιστροφή του στην εθνική του ομάδα. Τι είπε για τον ίδιο αλλά και το Μουντιάλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στόπερ του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα Lacuarta.com

«Ελπίζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι που με δελεάζει. Οι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ Playstation και μπορούν να κάνουν εξαιρετικές πάσες και πολλές ενέργειες. Εγώ μπορεί να μην το κάνω πολύ, αλλά έχω κάνει μαθήματα με τον γιο μου για να βελτιωθώ και να νιώθω νεότερος. Πάντως στο πινγκ πονγκ τα καταφέρνω καλύτερα.... Μπορεί με τους περισσότερους συμπαίκτες μου να έχω διαφορά ηλικίας, αλλά γενικά είναι πολύ φιλικοί.

Πώς νιώθεις για αυτό, αρχηγέ;

«Ποτέ δεν με ένοιαξαν τα στατιστικά, αλλά όταν το έμαθα πριν από το παιχνίδι, ένιωσα λίγο άγχος γιατί θυμήθηκα πολλές στιγμές με την Εθνική. Είχαν την εμπειρία να ζήσω εκπληκτικά πράγματα, όπως το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η νίκη επί της Αργεντινής στο Σαντιάγκο. Ήταν πολύ σημαντικές στιγμές».

Για πόσο ακόμα έχεις τη διάθεση να φοράς τη φανέλα με τα κόκκινα;

«Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και νομίζω ότι το να παίξω στο Μουντιάλ του 2014 δεν είναι απίθανο. Ελπίζω τότε να είμαι στην ίδια καλή κατάσταση».

Ήσουν στη γενιά Σάλας-Ζαμοράνο. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;

«Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Η γενιά που βρήκα το 1999 στο Κόπα Αμέρικα, είχε τον κόσμο αφιερωμένο σε αυτήν. Η τωρινή μπορεί να είναι λίγο πιο ανώριμη με την καλή έννοια, αλλά και οι δύο είναι πολύ σημαντικές».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πάει Ισπανία ο Ντάρκο

Πάει Ισπανία ο Ντάρκο
Στην Ισπανία θα βρεθεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκειμένου ο Σέρβος να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν και του επερχόμενου Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, μια και οι άνθρωποι των Πειραιωτών θέλουν να στελεχώσουν την ομάδα της ερχόμενης χρονιάς με αξιόλογους και αξιόπιστους ποδοσφαιριστές.

Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός σύμβουλος στα θέματα μεταγραφών του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, θα βρεθεί στην Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.
Ο Σέρβος όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, θα δει από κοντά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα υπ' όψιν των «ερυθρόλευκων», ώστε να σχηματίσει καλύτερη άποψη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι άπαντες στον Ολυμπιακό εμπιστεύονται το «μάτι» του Σέρβου και όπως προκύπτει, είναι πολύ πιθανό οι όποιες φετινές εισηγήσεις του τμήματος σκάουτινγκ να γίνουν δεκτές.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Greens do it better!

Στη Βαρκελώνη θα είναι!
Με 10 Final Fours σε 18 χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο αφεντικό της Ευρώπης. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους 12+3 παίκτες που βοήθησαν η ομάδα να «πετάξει» για Βαρκελώνη.Το «ταξίδι» για το Palau Sant Jordi άρχισε 21/10/10 στη Βαλένθια με το 56-72 επί των «Νυχτερίδων». Μέχρι το βράδυ της 31/3/11 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε να χρησιμοποιήσει 15 παίκτες, άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους 12+3 παίκτες, που χάρισαν στην ομάδα τη 10η συμμετοχή της σε Final Four από το 1994!

#5 ΜΙΛΕΝΚΟ ΤΕΠΙΤΣ

Ο Σέρβος σέντερ εξακολουθεί να δουλεύει όσο λίγοι στις προπονήσεις, αλλά η πορεία του δεν είναι ανοδική, κάνοντας αρκετά μέτρια δεύτερη χρονιά με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Οι 13 πόντοι στο Μιλάνο αποτελούν την καλύτερη εμφάνισή του, αλλά ούτε στο ελάχιστο αρκετή για να κάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον εμπιστευτεί στα playoffs, όπου πήρε μόλις τρεις συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει, με τα 7'56'' στην τέταρτη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα -ελέω τραυματισμού του Νίκολας- να είναι ο μεγαλύτερος χρόνος που πήρε στη σειρά.

Χρονιά: 2,7π., 1.1ρ, 0,7ασ.
Playoffs: 0,3ρ., 0,7κλ.

#6 ΑΛΕΚΣ ΜΑΡΙΤΣ

Αν η Ευρωλίγκα μαζί με τα βραβεία των καλύτερων στο τέλος της χρονιάς έδινε κι ένα για την ατυχία, ο Σερβοαυστραλός δεν θα είχε αντίπαλο. Άρχισε στην κανονική περίοδο ως αξιόλογη εναλλακτική σε άμυνα κι επίθεση, αλλά οι διαδοχικές επεμβάσεις στον δεξιό αγκώνα τον κράτησαν εκτός δράσης τέσσερις μήνες, ρίχνοντάς τον ανέτοιμο στο παρκέ, όπως αποκάλυψε ο «Ζοτς». Στην έναρξη της σειράς με την Μπαρτσελόνα ήταν αρκετά «οικονομικός» με 5 πόντους σε 1'57'', αλλά ο Σέρβος προπονητής ήξερε ότι δεν μπορούσε να στηριχτεί περισσότερο πάνω του. Βοήθησε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Χρονιά: 3,7π., 3.6ρ., 0,7κλ.
Playoffs: 2π., 1,3ρ.

#7 ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ

Η στατιστική λέει πως διανύει την καλύτερη χρονιά του στη διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό. Άρχισε δυνατά με πολύ καλές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, συνέχισε μία ταχύτητα πιο κάτω στο ΤΟΡ 16, ενώ στα playoffs τού έλειψε η τόλμη. Παρ' όλα αυτά ήταν χρήσιμος στο rotation, προσέφερε σε άμυνα και επίθεση και το σχετικά σταθερό χέρι του από τη γραμμή των βολών (6/8β.) βοήθησε να κλείσει η σειρά σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Χρονιά: 7,5π., 2,2ρ., 0,8ασ.
Playoffs: 4,3π., 1,5ρ.

#8 ΜΑΪΚ ΜΠΑΤΙΣΤ

Στην όγδοη χρονιά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό έχει μάθει να συνεννοείται με τα μάτια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, παραδίδοντας με τον τελευταίο μαθήματα pick 'n' roll. Χωρίς αυτόν στο παρκέ η «πράσινη» φροντ λάιν έδειχνε «φτωχή», γι' αυτό άλλωστε ο «Ζοτς» στηρίχθηκε πάνω του στα playoffs, όπου ξεπέρασε τους 12 πόντους και τα 5 ριμπάουντ μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 26 λεπτά συμμετοχής. Χθες, όταν χρειάστηκε, πήρε... παραμάζωμα τους αντιπάλους του αποδεικνύοντας πως ο Mike είναι Iron.

Χρονιά: 12,8π., 5,3ρ., 0,8ασ.
Playoffs: 12,3π., 5,5ρ., 1,3ασ.

#9 ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ

Προσφάτως η Ευρωλίγκα σε μία παρουσίασή της τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο... κουλ παίκτες. Δύσκολα θα βρει κανείς πιο χαρακτηριστική λέξη, αφού στα 30 του (σ.σ. έχει γενέθλια σήμερα) παραμένει ο παίκτης που με τη μεγαλύτερη... άγνοια κινδύνου. Δεν θα διστάσει να πάρει το κρίσιμο σουτ, με αρκετά από τα δικά του να δίνουν στον Παναθηναϊκό στα playoffs αυτό που έψαχνε. Είχε αυξομειώσεις στην απόδοσή του στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά σκόραρε «μεγάλα» καλάθια κι έπαιξε... σκυλίσια άμυνα στις τρεις νίκες επί της Μπαρτσελόνα.

Χρονιά: 8,3π., 5,2ρ., 0.9ασ.
Playoffs: 6,5π., 6ρ., 1,3ασ.

#10 ΡΟΜΕΪΝ ΣΑΤΟ

Ήρθε για να δώσει πολύτιμες λύσεις στη θέση «3» αλλά και στο «2», όπου χρησιμοποιήθηκε συχνά. Με εξαίρεση μερικές... εκλάμψεις, από την έναρξη της Ευρωλίγκας μέχρι πριν από λίγα βράδια οι περισσότεροι αναρωτιούνταν αν ήταν όντως ήταν ο παίκτης που είχαν μάθει από τη Σιένα. Και ξαφνικά ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ βάλθηκε να τρελάνει κόσμο! Με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν από τους βασικότερους λόγους της «άλωσης» του Palau Blaugrana, ένα δικό του τρίποντο αποδείχθηκε «κλειδί» για το πρόσφατο 2-1, ενώ παρότι θα μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα... α λα NBA, κάρφωσε για το χθεσινό 78-67, γιατί... ποιος άλλωστε συμπαθεί την μπασκετική Μπαρτσελόνα;

Χρονιά: 9,1π., 3,7ρ., 1,ασ.
Playoffs: 8,5π., 2,5ρ., 0,8ασ.

#11 ΝΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής νίκης-πρόκρισης, αφού στα μισά της πρώτης περιόδου γύρισε τον αριστερό αστράγαλό του. Οι υπόλοιποι 11 δεν τον άφησαν να στεναχωρηθεί περισσότερο κι έκαναν τη μέχρι τώρα σεζόν του να αξίζει και με το παραπάνω. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει χέρι που... σκοτώνει κι οι περισσότερες ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο του Παναθηναϊκού μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, η εκρηκτικότητά του, η ενέργεια και -κάτι για το οποίο δεν φημιζόταν πριν βρεθεί στους «πράσινους»- η άμυνά του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της πορείας μέχρι το Palau Sant Jordi.

Χρονιά: 9,9π., 1,4ρ., 1,7ασ.
Playoffs: 9,8π., 1,8ρ., 1,5ασ.

#12 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ

Βρίσκεται ήδη εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά «μοχθεί» σαν να είναι ο πρώτος του. Ως «Ισλανδός» δεν θα μπορούσε να μην έχει... κρύο αίμα, όταν τον αφήσει κανείς ελεύθερο στην περιφέρεια, ενώ όταν αρχίζει να πηγαίνει προς το καλάθι... δεν σταματάει. Στα 32 του ο «Τσάρτσα» παραμένει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του «Ζοτς», πραγματοποιώντας σοβαρές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πόσω μάλλον στα προημιτελικά, όπου έπαιξε πολύ... ξύλο με τους αντίπαλους ψηλούς. Χαλάλι! Τεράστια η προσφορά του στα δύο ματς του ΟΑΚΑ, όπου ξεκίνησε βασικός λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρούσε τον Φώτση.

Χρονιά: 6π., 3,3ρ., 0.7ασ.
Playoffs: 5π., 3,8ρ., 0,3ασ.

#13 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον έχρισε MVP της προημιτελικής σειράς κι έστειλε το... αυτονόητο μήνυμα στα γραφεία της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν το «Α» και το «Ω» του Παναθηναϊκού στα playoffs, όπου αποφάσισε, από το να κάνει... μάγκες με τις ασίστ του έναν-έναν, να τους κάνει όλους μαζί. Ο «Μήτσος» αποδέχθηκε την... πρόκληση της Μπαρτσελόνα να σουτάρει και της έδωσε ένα καλό μάθημα, δίχως να παραλείπει να δίνει και τελικές πάσες, ενώ σιγά μη δεν έπαιζε κι άμυνα. Αν όχι αυτός MVP, τότε ποιος;

Χρονιά: 12,6π., 3,8ρ., 5,7ασ.
Playoffs: 18π., 3,3ρ., 4,8ασ.

#14 ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

Ευρωλίγκα και Α1 αποτελούν διοργανώσεις αντιστρόφως ανάλογες για τον 26χρονο σέντερ, αφού η κυριαρχία του, όπως τη χαρακτήρισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο ελληνικό πρωτάθλημα παρουσίαζε σημαντικές δυσκολίες στην αποτύπωσή της και στα παρκέ της Ευρωλίγκας, με εξαίρεση τους 18 πόντους στο Sinan Erdem Spor της Κωνσταντινούπολης. Η εμφάνισή του στην τέταρτη αναμέτρηση της σειράς έδειξε πως με θέληση και συγκέντρωση όλα γίνονται. Οι δικοί του πόντοι έδωσαν ώθηση στην τρίτη περίοδο, με το «ταμείο» να του δίνει σημαντικό μερίδιο στη νίκη-πρόκριση επί των Καταλανών.

Χρονιά: 4π., 1,1ρ., 0,2ασ.
Playoffs: 4π., 0,8ρ., 0,5κλ.

#15 ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ

Αν ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο πραγματικός MVP, αυτός είναι ο MVP τηρουμένων των αναλογιών. Ο ομογενής γκαρντ αποτέλεσε κρυμμένο «άσο» στο μανίκι του «Ζοτς», βγάζοντας τη γλώσσα στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Κι από θράσος κι από ανάσες. Ο 22χρονος αγωνίστηκε με τόλμη στα playoffs, καταφέρνοντας να διπλασιάσει σχεδόν όλους τους μέσους όρους του κι αναγκάζοντας αρκετούς να καταπιούν τη γλώσσα τους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Χρονιά: 4,3π., 1,5ρ., 1,3ασ.
Playoffs: 7,8π., 2,5ρ., 2,3ασ.

#16 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Είναι από τους μικρούς που χρησιμοποιήσε πρώτους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από πέρυσι κιόλας (στην Α1). Φέτος πήρε το «βάπτισμα πυρός» και στην Ευρωλίγκα. Στα (μοναδικά) 38'' που πήρε απέναντι στην Εφές Πίλσεν στο ΟΑΚΑ δεν πήρε καμία προσπάθεια, αλλά είναι ακόμα 16,5 χρονών...

Χρονιά: -
Playoffs: -

#17 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ

«Έχασε» τη μισή χρονιά στον... πάγο, με τα σενάρια περί δανεισμού του να μην υλοποιούνται ποτέ, πολύ περισσότερο στις 11/12/10 απέναντι στον Άρη όταν ο «Ζοτς» τον πέρασε στο παρκέ. Έκανε το ίδιο δύο φορές για λίγο με Αρμάνι Τζινς κι Ουνικάχα στο ΟΑΚΑ για το... «όλε», μην καταφέρνοντας να σκοράρει σε συνολικά 5 προσπάθειες.

Χρονιά: 0,5ρ., 0,5ασ.
Playoffs: -

#18 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟY

Περιορίστηκε στο να έρχεται από τον πάγκο στην κανονική περίοδο και να δίνει βοήθειες κυρίως στην άμυνα. Στην έναρξη του ΤΟΡ 16 στο Βίλνιους (16π. με 3/4δίπ., 3/3τρίπ., 1/2β., 9ρ.) απέδειξε πως μπορεί να κάνει αντίστοιχη δουλειά και στην επίθεση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα κάποιος τον... μάτιασε, αφού τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός έναν μήνα. Στα playoffs η εμπιστοσύνη του προπονητή του στις... παλιοσειρές της ομάδας τον κράτησε περισσότερο στον πάγκο, αλλά όπως είπε κι ο «Ζοτς», βοήθησε ακόμη και στα 18'' που πήρε χθες βράδυ.

Χρονιά: 3,4π., 2,5ρ., 0,6ασ.
Playoffs: 0,3π., 1,8ρ., 0,3κλ.

#19 ΦΩΤΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς του έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια, ενώ ο κόσμος στο ΟΑΚΑ παρακαλούσε για ένα καλάθι του. Στις 22/12/10, μην έχοντας καν συμπληρώσει τα 17 χρόνια του, τους... έκανε το χατίρι στην πρώτη από τις δύο συμμετοχές του στη διοργάνωση.

Χρονιά: 1π.
Playoffs: -

* Οι αριθμοί αφορούν τους μέσους όρους

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αποβλήθηκε η Βοσνία

Αποβλήθηκε η Βοσνία
Την απόφαση να αποβάλουν τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση πήραν η FIFA και η UEFA λόγω της άρνησης των Αρχών της χώρας να συμμορφωθούν στις εντολές για εναρμόνιση του καταστατικού της εθνικής ομοσπονδίας.Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας έχει τρεις προέδρους, έναν σερβικής καταγωγής, έναν κροατικής κι έναν Mουσουλμάνο. Από την πλευρά τους οι Σέρβοι δεν δέχτηκαν να συναινέσουν στην αλλαγή, επειδή φοβήθηκαν ότι έτσι θα περιορίζονταν τα δικαιώματά τους.

Παρ' όλα αυτά η UEFA και η FIFA τονίζουν ότι η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και πως είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα αν τελικά υπάρξει συμμόρφωση στις εντολές.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Νομίζουν ότι... βρέχει»

«Νομίζουν ότι... βρέχει»
Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην απολογία του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, με τους «πράσινους» να μιλάνε για «νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας» και ότι περιμένουν να διαπιστώσουν αν τελικά το δράμα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και με την κρυφή ελπίδα ότι οι εβδομάδες που πέρασαν στο μεταξύ θα είχαν αμβλύνει τις εντυπώσεις και θα είχαν θολώσει τις μνήμες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κατέληξαν να «απολογηθούν» χθες ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ προβαίνοντας σε μια νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας.

Εν ολίγοις, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων, δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό, εκτός από κάποιες προκλήσεις (!) εκ μέρους ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και τα ασύστολα ψεύδη, ωστόσο, και η προσπάθεια το άσπρο να γίνει μαύρο πρέπει να έχουν ένα όριο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τελικά το δράμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα ή θα σταλεί ένα μήνυμα προς όσους πιστεύουν πως μπορούν να αγνοούν τους κανόνες και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Αν συμβεί το πρώτο, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι υπεύθυνοι να εξαφανίσουν και όλο το, πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θυμίζει σε όλους μας όσα συνέβησαν και μετέτρεψαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε μνημείο νοθείας και αλητείας.

ΥΓ: Πριν από λίγες μόλις μέρες, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντουντού, σε συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Σισέ σχολίασε: «Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό». Όσοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζουν ότι... βρέχει, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Καλύτεροι του χρόνου...»

 «Καλύτεροι του χρόνου...» (photos)
Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τίμησε η εταιρία κινητής τηλεφωνίας «Vodafone» για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος των Πειραιωτών. Το gazzetta.gr ήταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες.Η «Vodafone» τίμησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος των Πειραιωτών. Οι ποδοσφαιριστές πήραν και το... δωράκι τους από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, αφού σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού δόθηκε ένα κινητό «Galaxy», τελευταίας τεχνολογίας.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης και την φωτογράφιση, οι Όλαφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβράαμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ μίλησαν για την φετινή σεζόν και το επερχόμενο Champions League, όπου θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε σε εκπροσώπους της Vodafone χωρίς ωστόσο να αναφερθεί το θέμα του συμβολαίου του... Ο Βάσκος τόνισε: «Το πρωτάθλημα το πήραμε δίκαια. Ήμασταν σοβαροί καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και, τώρα, για τα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να παραμείνουμε έτσι ώστε να πάρουμε νίκες και σε αυτά».

Μέλμπεργκ: «Καλύτεροι του χρόνου στην Ευρώπη...»

Για την φετινή σεζόν: «Πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Φέτος ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήρθαν παίκτες που έδωσαν ταχύτητα, σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε καλή ομάδα και είναι σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου»

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θέλω να το ευχαριστηθώ και μετά θα δούμε».

Για το Champions League: «Είναι σπουδαία εμπειρία να αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασσυλογική οργάνωση. Πέρυσι αν και κάναμε μέτρια σεζόν στην Ελλάδα, πήγαμε καλά στο Champions League. Την επόμενη σεζόν ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να μπορέσουμε να διακριθούμε. Στόχος μας είναι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θα επικεντρωθούμε και θα δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αβράαμ: «Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν εφησυχάζουμε...»

Για το πρωτάθλημα: «Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο συναίσθημα. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και όλοι χαιρόμαστε για τον τίτλο. Υπήρξαν δυσκολίες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, τις ξεπεράσαμε και τώρα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Για το αν η φετινή, ήταν η καλύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό: «Κάθε χρονιά όταν καταφέρνεις να κατακτάς έναν τίτλο, θεωρείται καλή».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Μένουν 3 παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουμε και στα 3, να κάνουμε το καθήκον μας. Θα τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που αγωνιστήκαμε σε όλο το πρωτάθλημα».

Ιμπαγάσα: «Παίρνει 10 ο κόσμος μας!»

Για την δική του διάκριση: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εγώ είμαι ευτυχισμένος επειδή μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία ήρθα στον Ολυμπιακό και πήρα το πρωτάθλημα με την ομάδα μου από την πρώτη κιόλας σεζόν».

Για το πρωτάθλημα και τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι που πήραμε το πρωτάθλημα, συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Βάζω με άριστα το 10... 10 στον κόσμο μας που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα τα ματς, εντός και εκτός έδρας».

Φουστέρ: «Κάναμε φανταστική δουλειά!»

Για τις θετικές κριτικές που αποκόμισε από όλους στον πρώτο του χρόνο στον Ολυμπιακό: «Τα θετικά σχόλια είναι καλά, εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω τον σύλλογο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Για το πρωτάθλημα: «Κάναμε φανταστική δουλειά, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε βαθμούς από δύσκολες έδρες αλλά εκμεταλλευτήκαμε τέλεια και την έδρα μας. Ήταν μια πετυχημένη σεζόν».

Για το Champions League: «Προσωπικά είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο Champions League και ελπίζω να πάνε όλα καλά του χρόνου. Φέτος δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην Ευρώπη, πρέπει να δείξουμε περισσότερη θέληση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε περήφανους τους φίλους μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια που μένουν στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε 3 νίκες στα 3 ματς που απομένουν».

Πείραγμα σε Μοντέστο, Ριέρα, Τζιμπούρ

Οι... αργοπορημένοι της εκδήλωσης ήταν οι Μοντέστο, Ριέρα και Τζιμπούρ. Έτσι οι συμπαίκτες τους με το που έφτασαν στο γυμναστήριο του Ρέντη τους είπαν 'μπράβο' για να τους πειράξουν και παράλληλα τους χειροκρότησαν.

Παράλληλα στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Μιραλάς έκανε... πλακίτσα με τον Βαλβέρδε ενώ ο Βέλγος δέχθηκε και τα πειράγματα των Ριέρα, Πάντελιτς. Από την μεριά του ο Ντουντού περιεργαζόταν με ιδιαίτερη προσοχή το κινητό του.

Μικρά - μικρά

12:55 Πάρντο και Ντουντού κάνουν την εμφάνισή τους στο μέρος όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση, ενώ παρών είναι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

13:05 Οι παίκτες του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα πανό που φτιάχτηκε ειδικά για τη σημερινή εκδήλωση και το οποίο αναγράφει "Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ελλάδος 2011". Αρκετές αιθέριες υπάρξεις, υπάλληλοι της Vodafone, είναι παρούσες στην εκδήλωση και φωτογραφίζονται με τους παίκτες των Πειραιωτών...

13:10
Οι κοπέλες της Vodafone μοίρασαν δώρα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τα οποία ήταν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!
Το «φλερτ» του Αλέξανδρου Τζόρβα με ιταλική ομάδα, πιθανότατα την Τζένοα, βρίσκεται στο προσκήνιο και εκπρόσωπος του διεθνούς τερματοφύλακα δήλωσε ότι ο άσος του Παναθηναϊκού θέλει να μετακομίσει στο καμπιονάτο.Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που εκφράζεται δημόσια η επιθυμία του Τζόρβα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό το εξωτερικό. Πριν λίγες μέρες ο διεθνής πορτιέρο δήλωσε ότι θέλει να φύγει από την μιζέρια της Ελλάδας και σήμερα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «Pianetagenoa1893.net» λόγια του εκπροσώπου του Νίκου Κλητσίδης. «Δεν μπορώ να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι τον παίκτη παρακολουθεί ιταλική ομάδα. Ο συνεργάτης μου Αντώνης Αποστολόπουλος θα μπορέσει να σας πει περισσότερα("ουδέν σχόλιο" ήταν η απάντησή του). Όπως και να'χει ο παίκτης θέλει να έχει μια εμπειρία στην Ιταλία που θα ήταν ένας ευπρόσδεκτος προορισμός. Το συμβόλαιο του τελειώνει το 2012».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Ήταν μεμονωμένα τα επεισόδια»

«Ήταν μεμονωμένα τα επεισόδια»
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στηρίχθηκαν στο σκεπτικό με το οποίο συντάχθηκε το κατηγορητήριο του επαναληπτικού ημιτελικού με την ΑΕΚ, ότι οι φίλαθλοι εισέβαλαν χωρίς επεισόδια. Για μεμονωμένα επεισόδια έκαναν λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ ανέπτυξαν μία υπερασπιστική γραμμή για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, βάσει της οποίας το άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα προβλέπει πρόστιμο. Οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας επικαλέστηκαν τα δεδικασμένα και για τον αγώνα των Τρικάλων με τον Άρη και για το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ. Ο Μαυρομάτης επισήμανε πως στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν περίπου δέκα πιτσιρικάδες και όχι περίπου 40 άτομα και πως η διακοπή έγινε προληπτικά. Ακόμα έγινε λόγος για μεμονωμένα επεισόδια.

Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν υπήρξαν επεισόδια, το ματς δεν είχε τραυματισμό και πως όλα κύλησαν καλά. Σχετικά με τον τραυματισμό του Σάχα από πυρσό τονίστηκε πως υπήρξε μόνο ένα κάψιμο στην μπλούζα του, που δεν αποτελεί βαρύς τραυματισμός. Εκτός αυτού αμφότεροι οι νομικοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν επειδή η υπόθεση αυτή δεν εκδικάστηκε την Δευτέρα. Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει υπόμνημα ως την Παρασκευή (1/4) ενώ κατέθεσε αίτημα η απόφαση να εκδοθεί ως τη Δευτέρα.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«ΑΕΚ ως το καλοκαίρι και μετά...»

«ΑΕΚ ως το καλοκαίρι και μετά...»
Μπορεί πριν από λίγους μήνες να ανανέωσε το συμβόλαιό του, αλλά το καλοκαίρι όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του! Αυτό τόνισε ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξή του!Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Αργεντινής, ο Σκόκο αφήνει να εννοηθεί ότι το καλοκαίρι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το τι θα κάνει, επηρεασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ αλλά και από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του, την οποία η διοίκηση με ανακοίνωση της... ουσιαστικά χρέωσε στους Ενωσίτες. Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Σκόκο.

Πόσο κακό έκανε που χάθηκε το ντέρμπι από τον Ολυμπιακό;
«Ηταν πολύ κακό για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο από τότε. Μου έριξαν δύο μολότοφ στην είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν μεγάλο σοκ για εμένα».

Εγινε και σε άλλους συμπαίκτες σου;
«Oχι μόνο σε εμένα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αναστατωμένοι από το αποτέλεσμα και έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Τα πράγματα όμως γίνονται άσχημα όταν ανακατεύουν και την οικογένεια σου. Δημιούργησαν φόβο και ανησυχία στην οικογένεια μου».

Συμβαίνει συχνά αυτό στην Ελλάδα;
«Πολλές φορές συμβαίνουν τέτοια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε θέμα με την ασφάλειας μας. Οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους παίκτες! Δεν έχουμε την εμπιστοσύνη να μπαίνουμε και να παίζουμε ήρεμοι. Θέλω να επαναλάβω ότι το περιστατικό στο σπίτι μου διογκώθηκε αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που συνέβη είναι ότι πήραν φωτιά δύο φυτά, σβήστηκε η φωτιά και κανείς δεν υπέφερε από αυτήν την επίθεση".

Εχεις καμία εξήγηση για αυτήν τη βία προς στους παίκτες;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι τα γήπεδα δεν έχουν την ασφάλεια που θα έπρεπε. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στην Αγγλία, ούτε αλλού στην Ευρώπη. Εδώ πηδάνε και μπαίνουν όποτε θέλουν στο γήπεδο. Τίποτα δεν είναι ασφαλές. Η Ομοσπονδία δεν κάνει τίποτα και όλο συμβαίνουν τα ίδια».

Παρόλα αυτά συνεχίζεις να παίζεις στην ΑΕΚ;
«Ναι προς το παρόν… Αυτήν την στιγμή σκέφτομαι το πώς θα τελειώσει η σεζόν για την ΑΕΚ. Εχουμε μπροστά μας σπουδαία παιχνίδια όπως ο τελικός του Κυπέλλου σε ένα μήνα. Στο μεταξύ όμως θα ξανασκεφτώ το μέλλον μου και θα πάρω μία απόφαση. Θέλω να είμαι κάπου για να εξελίσσομαι».

Πως είναι η κατάσταση με το συμβόλαιό σου;
«Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Εχω άλλες προσδοκίες. Εγω θα τιμήσω το συμβόλαιο, παίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου».

Μοιάζει εντυπωσιακό να λες ότι μπορεί να φύγεις επειδή είσαι από τους πρώτους σκόρερ μαζί με τον Μπλάνκο…
«Ενιωθα καλά με το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος, αλλά χάσαμε το ντέρμπι με άσχημο τρόπο και είμαστε και τρίτοι στο πρωτάθλημα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Μας προκάλεσε ο Σισέ»

«Μας προκάλεσε ο Σισέ»
Για προκλητική συμπεριφορά του Τζιμπρίλ Σισέ που... άναψε τα αίματα αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι της 19 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά την απολογία τους στην ΕΠΟ, οι οποίοι κατέθεσαν ένσταση θεωρώντας αναρμόδια την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Η ένσταση και τα υπομνήματα...

Από μεριάς Ολυμπιακού κατέθεσαν ως μάρτυρες ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, ο αντιπρόεδρος του Ερ. Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος και ο υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Γιαννόπουλος. Στην αρχή έγινε μνεία στις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και στα όσα συνέβησαν στην μικτή ζώνη και τα αποδυτήρια ενώ ο Ολυμπιακός θα καταθέσει υπομνήματα την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Επίσης ο Ολυμπιακός τόνισε πως θεωρεί αναρμόδια την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις απολογίες των Βαγγέλη Μαρινάκη και των πρωταθλητών Ελλάδας και ότι οι υποθέσεις αυτές θα έπρεπε να εκδικαστούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Για τον λόγο αυτό έγινε ένσταση από τον Ολυμπιακό. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή.

Ο Τσιρώνης τόνισε πως παρέστη στα αποδυτήρια. Κατέθεσε πως οι Νίνης, Λέτο, Σισέ και Τζόρβας κατέβηκαν από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τον Τοροσίδη, πως προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και ότι και οι Καραγκούνης, Κατσουράνης τους κάλεσαν να φύγουν, προτού κάνει το ίδιο ο Μαρινάκης.

Ο Καραχάλιος επισήμανε ότι ήταν στις σουίτες και πως υπήρξε πλήρης εικόνα του αγώνα από εκεί. Τονίστηκε πως ο Μαρινάκης πήγε να δώσει το χέρι στον Σισέ αλλά ο Γάλλος δεν θέλησε να πράξει το ίδιο, βρίζοντάς τον στα αγγλικά και έτσι ανταλλάχθηκαν κάποιες βαριές κουβέντες.

Αναφορά στην φούστα του Σισέ

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κύριος Γιαννίκος, παρέδωσε θέμα εφημερίδας, όπου αναφερόταν στην φούστα του Σισέ ενώ σημείωσε και αυτό έγραψε η γυναίκα του Σισέ στο twitter, ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη γι' αυτό που ετοίμαζε ο Σισέ. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως ο Σισέ προκάλεσε με αυτόν τον τρόπο. Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κύριος Βούλτσης ξεκαθάρισε πως εάν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Από μέρους του ο Γιάννης Γιαννόπουλος εξήρε την Θύρα 7, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόσκειται στον επίσημο Ολυμπιακό. Σχετικά με την ανακοίνωσή της έκανε λόγο πως πρόκειται για απόψεις των οργανωμένων οπαδών που δεν αποτελούν επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Απόφαση μετά τα υπομνήματα

Οι αρμόδιοι φορείς αφότου πάρουν στα χέρια τους τα υπομνήματα του Ολυμπιακού θα πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση θα γνωστοποιηθεί μετά το Πάσχα.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Άντε ΓΕΙΑ!!!

Το τρις εξαμαρτείν…
… ουκ ανδρών σοφών! Ο Ολυμπιακός έπαιξε άσχημα για τρίτο συνεχόμενο αγώνα απέναντι στην Σιένα (88-76), αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ με 1-3 νίκες και… έστειλε τους Ιταλούς στον Παναθηναϊκό!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κράτησε στον πάγκο αυτή τη φορά τον Μίλος Τεόντοσιτς και επέλεξε να ξεκινήσει με τριάδα στα γκαρντ τους Σπανούλη, Χαλπερίν, Γκόρντον για να πιέσει περισσότερο στην άμυνα. Η επιλογή του δικαιώθηκε στα πρώτα λεπτά όταν ο ξεμαρκάριστος Ισραηλινός ευστόχησε σε τρίποντο και εκμεταλλεύτηκε την καλή άμυνα του Αμερικάνου για το 3-5 στο 2’.

Έκπληξη ωστόσο επιφύλαξε και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δίνοντας στον Σον Στόουνρουκ ρόλο βασικού και εντολή να ψάξει τα ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια. Ο αρχηγός των Ιταλών πέτυχε τους πρώτους οκτώ πόντους της ομάδας του (8-7, 4’), αλλά έχασε από παρτενέρ του γρήγορα με φάουλ τον Ράκοβιτς και «πήρε» τον Λαβρίνοβιτς.

Ο Λιθουανός σέντερ πλήγωσε τον Ολυμπιακό με εννέα πόντους στα πρώτα έξι λεπτά της συμμετοχής του σκοράροντας μακριά και κοντά από το καλάθι, ενώ ο Χέρστον εκμεταλλευόμενος τα αθλητικά του προσόντα έφθασε τους δέκα πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά που μπήκε στο παρκέ πετυχαίνοντας το απόλυτο (5/5 β., 1/1 διπ., 1/1 τριπ.). Ο Ολυμπιακός βρέθηκε έτσι πίσω με -11 (29-18) στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» δεν βελτιώθηκε αρκετά στο προσεχές διάστημα και η διαφορά έφθασε στο +13 (34-21, 12’), αφού η Σιένα έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 36-27 στο 14’ από την αφύπνιση των Σπανούλη και Νεστέροβιτς, αλλά αυτό συνέβη προσωρινά, καθώς η άμυνα των «ερυθρολεύκων» τους πρόδωσε και πάλι.

Ο Χέρστον πέτυχε 12 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο φθάνοντας τους 19 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου διαλύοντας κάθε προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον περιορίσει, αφού κανείς εξ όσων κλήθηκαν να τον σταματήσουν δεν κατάφεραν να αντιπαραβάλουν κάτι στα αθλητικά προσόντα του. Η διαφορά έφθασε έτσι στο +15 (42-27, 15’) με τους Πειραιώτες να περιμένουν σκορ μόνο από τους Γκόρντον και Χαλπερίν, αφού ο Νεστέροβιτς δεν τροφοδοτούνταν κατάλληλα για να σκοράρει.

Κάθε ξέσπασμα του Ολυμπιακού είχε «απάντηση» από τους Ιταλούς και έτσι οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς πέτυχαν τη χειρότερη αμυντική επίδοση τους σε πρώτο ημίχρονο φετινού αγώνα της Ευρωλίγκας δεχόμενοι 50 πόντους (50-36).

Η 15λεπτη διακοπή δεν ωφέλησε ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους» που συνέχισαν εκεί που είχαν μείνει και είδαν τη διαφορά να ανεβαίνει στο +17 (55-38, 22’)… πληρώνοντας την έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού. Η είσοδος του Μαυροκεφαλίδη για πρώτη φορά στο παιχνίδι και η συνεργασία του με τον Μπουρούση έφερε την μείωση του σκορ για τον Ολυμπιακό (55-45, 24’) με 7-0 σερί, αλλά δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια, καθώς η Σιένα έμεινε στο +13 (63-50) μέχρι το 27’, την ώρα που ο Καρδιτσιώτης σέντερ αποσύρθηκε στον πάγκο με τέσσερα φάουλ.

Η επιστροφή του Τεόντοσιτς όμως, στο παρκέ συνθέτοντας δίδυμο με τον Σπανούλη άλλαξε πλήρως τη ροή του αγώνα. Σε διάστημα ενός διλέπτου ο Σέρβος αναστάτωσε την άμυνα της Σιένα και με 8-0 σερί έγινε το 63-58 (28’) που αναπτέρωσε το ηθικό των «ερυθρολεύκων». Η πίεση στην άμυνα απέφερε καρπούς και με σημείο αναφοράς στη ρακέτα τον Νεστέροβιτς ο Ολυμπιακός έμεινε κοντά στο σκορ (66-61) μέχρι το 30’.

Ο, τι έχτισαν ωστόσο οι Πειραιώτες στα τέλη της τρίτης περιόδου το κατέστρεψαν με την έναρξη της τελευταίας. Ο Γιάριτς πέτυχε επτά συνεχόμενους πόντους θυμίζοντας την προ διημέρου εμφάνιση του και η διαφορά έφθασε γρήγορα στο +12 (77-65, 33’) με τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς να αδυνατούν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Η Σιένα έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος της συνέχιζε να διατηρεί ψηλά τη διαφορά (84-74, 38’) και με το τελικό σκορ στο 88-76 πήρε την τεράστια πρόκριση για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 50-36, 68-61, 88-76
Σιένα (Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ, Ζήσης 6 (6 ασίστ), Χέρστον 25 (8/9 β., 7/10 διπ., 1/3 τριπ., 7 ριμπ., 3 ασίστ), Καραρέτο, Ράκοβιτς 2, Λαβρίνοβιτς 19 (7/9 β., 3/7 διπ., 2/3 τριπ., 3 ριμπ.), Καουκένας 5(1/2 τριπ.), Ρες 4, Μικελόρι, Γιάριτς 12 (4/6 διπ., 1/6 τριπ.), Στόουνρουκ 10 (2/2 διπ., 2/3 τριπ., 5 ριμπ.), Μος 5 (1/1 διπ., 1/1 τριπ.).
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς 5 (1/5 διπ., 6 ριμπ., 3 λ.), Σπανούλης 7 (2/5 διπ., 1./5 τριπ., 4 λ., 3 ασίστ), Μπουρούσης 16 (5/6 διπ., 1/1 τριπ., 3/6 β., 5 ριμπ.), Μαυροκεφαλίδης 5, Νίλσεν 3, Έρτσεγκ 4, Τεόντοσιτς 10 (10/11 β., 0/1 διπ., 0/3 τριπ., 3 λ., 2 σίστ) Χαλπερίν 10 (2/4 διπ., 2/3 τριπ.), Γκόρντον 16 (3/4 διπ., 2/2 τριπ., 4/4 β., 3 ριμπ., 3 ασίστ).

Πηγή gazzetta.gr


Read more!

Παναθηναϊκό έπος!

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 2-1
Ποια Μπαρτσελόνα, ποιοι... διαιτητές; Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν τον Παναθηναϊκό (78-67), που πάει ολοταχώς για... το έκτο για παρέα! Πανδαιμόνιο από περίπου 23.000 «πράσινους» στο ΟΑΚΑ! Με Σιένα στον ημιτελικό!Κόντρα στα προγνωστικά που τον ήθελα να πηγαίνει... άπατος στην προημιτελική σειρά, κόντρα σε μία διαιτησία που στην έναρξη των playoffs την είχε αντίπαλο κι απόψε χρέωσε στο πρώτο δίλεπτο με δύο φάουλ-εφευρέσεις τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον έστειλε να προφυλαχθεί στον πάγκο, κόντρα στη σημαντική απουσία του Ντρου Νίκολας που αποχώρησε τραυματίας στα μισά της πρώτης περιόδο, αλλά με πάθος, καρδιά, τσαμπουκά και 22.000-23.000 «τρελούς» να παραληρούν στην εξέδρα, ο Παναθηναϊκός όχι απλώς έκλεισε στόμα κι έδωσε απαντήσεις, αλλά είναι... αγριεμένος για το έκτο αστέρι του! Με ακόμη μία ονειρώδης παράσταση, άφησε την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα εκτός Final Four και πάει να κάνει και το Palau Sant Jordi (6-8/5, πρώτος αντίπαλος η Σιένα, που, αν και με μειονέκτημα έδρας, άφησε εκτός τον Ολυμπιακό) τόπο ξέφρενων πανηγυρισμών. Όπως ήταν και το ΟΑΚΑ σε ένα ανεπανάληπτο βράδυ!

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με εξαιρετικό ρυθμό (6-0 στο 2' με δύο lay ups Νικ Καλάθη), αλλά οι διαιτητές... φρόντισαν να του τον κόψουν απότομα. Δύο γρήγορα φάουλ στο δίλεπτο στον Διαμαντίδη, ένα επιθετικό κι ένα αμυντικό, που σήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών κι έστειλαν στη θέση του τον Ντρου Νίκολας, στέρησαν από την ομάδα την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία και δημιουργία. Η Μπαρτσελόνα πήρε πόντους από Άντερσον, Ναβάρο κι ΕνΝτονγκ και στο 6' κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 10-11. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα τραυματίστηκε κι ο Νίκολας, που επέσε άτσαλα μπροστά στους διαιτητές, οι οποίοι, αντί να διακόψουν, επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να τρέξουν. Ο Καλάθη έκανε άπαντες να «πληρώσουν», κλέβοντας και ξαναδίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (12-11 στο 6'), το οποίο και διατήρησε χάρη στις ελεύθερες βολές, τις οποίες, πάντως, δεν έβαλε, όλες (16-12 στο 9' με 4/8β. από το 12-11).

Χωρίς τα δύο βασικά γκαρντ του το «τριφύλλι» δυσκολευόταν μέχρι και τη μπάλα να κυκλοφορήσει, αφού ο Μιλένκο Τέπιτς ως μόνος κοντός σε σχήμα με Σάτο, Περπέρογλου, Φώτση και Μπατίστ ήταν και πάλι «λίγος». Την ίδια ώρα ο Φραν Βάσκεθ, είτε εκμεταλλευόμενος κάποιο miss match ή την δυνατότητά του να σκοράρει κι απόσταση, είχε 8 πόντους στα πρώτα 3 λεπτά της δεύτερης περιόδου, στους οποίους ο Γιάκα Λάκοβιτς πρόσθεσε ένα lay up, για να ξεφύγει η Μπαρτσελόνα στο 14' με 20-24. Περπέρογλου και Φώτσης (τρίποντο) απάντησαν αμέσως για νέο προβάδισμα (25-24 στο 15'), ενώ με ένα άψογο pick n' roll με τον Μπατίστ δευτερόλεπτα αργότερα (27-24) ο «Μήτσος» έδειξε πόσο έλειψε όσο ήταν στον πάγκο, αν και στη συνέχεια εκβίασε τις προσπάθειές του.

Το ίδιο έκανε κι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικός και με 5 συνεχόμενους πόντους, ένα τρίποντο που έκανε 2/9 τις προσπάθειες των Καταλανών κι μία «μπομπίτα», μετέτρεψε γρήγορα το +5 (31-26 στο 18') σε... Χ (31-31 στα -36'' για το ημίχρονο).

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να καλύψει οπωσδήποτε τους χαμένους πόντους του Νίκολας κι ο Ίαν Βουγιούκας, που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στη σειρά, αποδείχθηκε... λίρα-εκατό. Ο νεαρός σέντερ σκόραρε από κοντά κι απόσταση 6 πόντους στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, ο Διαμαντίδης ανέλαβε δράση στη συνέχεια και στο 26' η διαφορά ανέβηκε στο +8 (48-40). Ο Ναβάρο δεν μπορούσε καν να πάρει σουτ, ο Λάκοβιτς βαρούσε στο χαμό κι ήταν ερωτηματικό πώς η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να επιστρέψει. Μπατίστ, Σάτο και Τσαρτσαρής έδωσαν την απάντηση: δε θα τα καταφέρει. Το τρίποντο του «Ισλανδού» έκλεισε την περίοδο στο 56-47, φέρνοντας τους «πράσινους» δέκα λεπτά μακριά από μία τεράστια νίκη-πρόκριση.

Το τρίποντο του Έραζεμ Λόρμπεκ με την επανέναρξη έδωσε «ανάσα» στους φιλοξενούμενους, αλλά οι επόμενες επιθέσεις δεν είχαν ανάλογη επιτυχία. Ο Βουγιούκας συνέχισε το σοβαρό παιχνίδι του, ο ΜVP της σειράς (και πιθανότατα όχι μόνο) Διαμαντίδης ανέβαλε τα τελειώσει τις φάσεις και στο 34' (63-50) το... πάρτυ άρχισε να παίρνει σάρκα κι οστά. Ούτε οι 5 συνεχόμενοι πόντοι του Τέρενς Μόρις για το 66-58 στα -2'42'', ούτε οι 4 του Βάσκεθ για το 68-62 στο -1'32'', ούτε το λάθος του Διαμαντίδη στα -55'', ούτε καν το ανόητο φάουλ του Μπατίστ (σε προσπάθεια για τρίποντο του Άντερσον) ήταν ικανά να χαλάσουν τα «πράσινα» σχέδια, με την αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει κρατήσει ακόμη δύο παραστάσεις για το Palau Sant Jordi!!!!!

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 34-33, 56-47, 78-67
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Περπέρογλου 8, Μπατίστ 8 (6ρ.), Φώτσης 11 (1/2τρίπ., 6ρ., 2κλ.), Σατο 10 (3σ.), Νίκολας, Τσαρτσαρής 8 (1/1τρίπ.), Διαμαντίδης 11 (1/4τρίπ., 5ασ., 3λ.), Βουγιούκας 10, Καλάθης 12 (1/3τρίπ., 3κλ., 3ασ., 4λ.), Καϊμακόγλου
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο 3 (1/3τρίπ., 3ασ.), Λάκοβιτς 5 (6ασ., 2λ.(, Ναβάρο 7 (1/4τρίπ., 5ασ., 3λ.), Βάσκεθ 14 (5ρ.), Ινγκλές, ΕνΝτονγκ 7, Μόρις 5 (1/4τρίπ.), Λόρμπεκ 9 (1/3τρίπ., 4ασ.), Άντερσον 13 (2/τρίπ., 3λ.), Γκριμάου 2

Συνολική στατιστική:
Παναθηναϊκός: 23/39δίπ., 4/12τρίπ., 20/27β., 27-4ρ., 13ασ., 10κλ., 1κοψ., 11λ.
Μπαρτσελόνα: 18/33δίπ., 6/22τρίπ., 13/17β., 22-7ρ., 19ασ., 6κλ., 1κοψ., 15λ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...