ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Ήταν μεμονωμένα τα επεισόδια»

«Ήταν μεμονωμένα τα επεισόδια»
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στηρίχθηκαν στο σκεπτικό με το οποίο συντάχθηκε το κατηγορητήριο του επαναληπτικού ημιτελικού με την ΑΕΚ, ότι οι φίλαθλοι εισέβαλαν χωρίς επεισόδια. Για μεμονωμένα επεισόδια έκαναν λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ ανέπτυξαν μία υπερασπιστική γραμμή για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, βάσει της οποίας το άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα προβλέπει πρόστιμο. Οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας επικαλέστηκαν τα δεδικασμένα και για τον αγώνα των Τρικάλων με τον Άρη και για το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ. Ο Μαυρομάτης επισήμανε πως στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν περίπου δέκα πιτσιρικάδες και όχι περίπου 40 άτομα και πως η διακοπή έγινε προληπτικά. Ακόμα έγινε λόγος για μεμονωμένα επεισόδια.

Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν υπήρξαν επεισόδια, το ματς δεν είχε τραυματισμό και πως όλα κύλησαν καλά. Σχετικά με τον τραυματισμό του Σάχα από πυρσό τονίστηκε πως υπήρξε μόνο ένα κάψιμο στην μπλούζα του, που δεν αποτελεί βαρύς τραυματισμός. Εκτός αυτού αμφότεροι οι νομικοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν επειδή η υπόθεση αυτή δεν εκδικάστηκε την Δευτέρα. Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει υπόμνημα ως την Παρασκευή (1/4) ενώ κατέθεσε αίτημα η απόφαση να εκδοθεί ως τη Δευτέρα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...