ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πάει Ισπανία ο Ντάρκο

Πάει Ισπανία ο Ντάρκο
Στην Ισπανία θα βρεθεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκειμένου ο Σέρβος να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν και του επερχόμενου Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, μια και οι άνθρωποι των Πειραιωτών θέλουν να στελεχώσουν την ομάδα της ερχόμενης χρονιάς με αξιόλογους και αξιόπιστους ποδοσφαιριστές.

Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός σύμβουλος στα θέματα μεταγραφών του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, θα βρεθεί στην Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.
Ο Σέρβος όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, θα δει από κοντά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα υπ' όψιν των «ερυθρόλευκων», ώστε να σχηματίσει καλύτερη άποψη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι άπαντες στον Ολυμπιακό εμπιστεύονται το «μάτι» του Σέρβου και όπως προκύπτει, είναι πολύ πιθανό οι όποιες φετινές εισηγήσεις του τμήματος σκάουτινγκ να γίνουν δεκτές.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...