ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ερ - ΝΑΙ - στο

Ερ - ΝΑΙ - στο
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Βάσκος είπε το πολυπόθητο «ναι» στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, όπως σας είχε προϊδεάσει από την Τετάρτη το gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην εταιρεία «Capital», όπου έγινε το ραντεβού των δύο ανδρών. Η δίωρη συνάντηση του Βάσκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο Βάσκος είπε το «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Στις 16:10 ο Βαλβέρδε βγήκε από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να κάνει πάντως κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Ο Βάσκος είχε φτάσει στα γραφεία στις 13.50 ενώ ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας προσήλθε σε αυτά στις 14.07.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του «τσινγκούρι» από το κτίριο της «Capital» στον Πειραιά, εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από τον χώρο ότι ο Ισπανός θα μείνει στο τιμόνι του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο Βάσκος είπε το «ναι» στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις μεταγραφές και τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας σεζόν, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός στο επερχόμενο Champions League αλλά και να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα...

Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες επαφές για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Τέλος, να αναφέρουμε ότι επίσημα επί του θέματος, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετηθούν μετά το ματς-φιέστα της Κυριακής με τη Λάρισα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μανιάτης: «Να λένε κι ευχαριστώ που έφυγα»

Μανιάτης: «Να λένε κι ευχαριστώ που έφυγα»Δύο κερδισμένους είχε η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος για τη νέα, αλλά και την παλιά του ομάδα, μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων». 

«Έγινε ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον Πανιώνιο. Ίσως θα πρέπει να λένε ευχαριστώ που έφυγα. Ο Πανιώνιος δεν ήθελε δεξιό μπακ, αλλά επιθετικό. Και είμαι πολύ χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα», τόνισε ο 24χρονος άσος. 


Μέσα στους τέσσερις μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό, στέφθηκε πρωταθλητής. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα. Σε λίγους μήνες έγινα πρωταθλητής και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να το ζήσει αυτό. Πλέον περιμένω τη φιέστα», δήλωσε, ενώ για την εμπειρία του ως «ερυθρόλευκος» και τις απαιτήσεις που υπάρχουν, ανέφερε: «Ήρθα τη στιγμή που η ομάδα είχε ήδη πάρει διαφορά. Υπάρχει μεγάλη πίεση, εγώ δεν την έχω νιώσει ακόμη. Στην αρχή είχα άγχος κι ακόμα έχω λίγο, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Πηγή sport-fm Read more!

Μέσα Μίτσελ και Δέλλας

Μετά τον Νάτσο Σκόκο χθες, σήμερα ήταν η σειρά των του Μίτσελ και του Τραϊανού Δέλλα να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ΑΕΚ. Τόσο ο Ισπανός μέσος, όσο και ο πολύπειρος αμυντικός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και πλέον εναπόκειται στον Μανόλο Χιμένεθ αν θα τους χρησιμοποιήσει στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. 
Μέσα Μίτσελ και Δέλλας


Είναι πάντως πολύ πιθανό να προφυλαχθούν υπό το φόβο της υποτροπής εν όψει του τελικού του Κυπέλλου που πλησιάζει (30/4). Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Καράμπελας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος και Μανωλάς. 

Στην προπόνηση της ΑΕΚ έλαβε μέρος και πάλι ο υπό δοκιμή Καμερουνέζος μέσος Φαμπρίς Φοκόμπο Ατούντ.

Πηγή sport-fm Read more!

Στη Βαλένθια ο κόουτς Γκώνιας!

Στη Βαλένθια ο κόουτς Γκώνιας!
Στην τελική ευθεία για να αποκτήσει το δίπλωμα που θα τον φέρει στους πάγκους, ο Τάκης Γκώνιας έγινε για λίγο «νυχτερίδα»! 

Όχι από το διάβασμα των μαθημάτων, αλλά από το «διάβασμα» των… συστημάτων! 

Το www.sport-fm.grεντόπισε τον επίδοξο Έλληνα κόουτς στη Βαλένθια (όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει από κοντά τη δουλειά του Ουνάι Έμερι) και συζήτησε μαζί του το μέλλον -τόσο το δικό του, όσο και του φετινού… Champions League! 

Ο Γκώνιας εξηγεί ότι επέλεξε τη Βαλένθια «για το πολύ ενδιαφέρον project που δουλεύει ως σύλλογος», τονίζει ότι αισθάνεται αρκετά σίγουρος για τις ικανότητές του, ώστε να μην αναλάβει (μόλις πάρει το δίπλωμα) μια… οποιαδήποτε ομάδα και αφού υπογραμμίζει ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει το «όνειρο» της Σάλκε στο Champions League, εύχεται (αν δεν της ξανακάνει τη… ζημιά ο Μουρίνιο) να το κατακτήσει η αγαπημένη του Μπαρτσελόνα! 

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γκώνια: 

Για το ταξίδι στη Βαλένθια: «Είμαι εδώ από την περασμένη βδομάδα. Βρέθηκα στο “Μεστάγια” την Κυριακή και παρακολούθησα το 5-0 επί της Βιγιαρεάλ -το καλύτερο παιχνίδι της Βαλένθια φέτος, όπως μου έλεγαν οι άνθρωποί της. Επέλεξα να ‘ρθω εδώ, γιατί η Βαλένθια είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα: Με οργάνωση, πολλά υποσχόμενο νέο προπονητή και πλάνο να παίζει το συνδυαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, που εμένα μ’ αρέσει να παρακολουθώ». 

Για το όνειρο της προπονητικής: «Είμαι στην τελική ευθεία πλέον. Έχω πάρει το δίπλωμα UEFA A’ και Β’ και τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία για να πάρω το τελευταίο, το UEFA Pro. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα το έχω στα χέρια μου. Μετά θα ήθελα να αναλάβω μια ομάδα Α’ ή Β’ Εθνικής.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο (και ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει εύκολα εμπιστοσύνη σε νεαρούς προπονητές), ωστόσο είμαι σίγουρος για τον εαυτό και τις ικανότητές μου. Όλα τα χρόνια από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, παρακολουθώ συστηματικά παιχνίδια και ομάδες -λόγω και της ενασχόλησης με την τηλεόραση- και αισθάνομαι έτοιμος να μπω στο τελικό στάδιο. Όταν το ολοκληρώσω, θα μπορώ έπειτα (και σκοπός μου είναι) να μην αναλάβω μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά μια τέτοια που η φιλοσοφία της θα ταιριάζει με τη δική μου».
 

Για το φετινό Champions League: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ, το άξιζαν -βάσει της απόδοσής τους. Εντάξει, όπως όλος ο πλανήτης, κι εγώ θεωρώ την Μπαρτσελόνα φαβορί από ‘δω και πέρα. Περισσότερο, όμως, από το ότι είναι η ομάδα που συμπαθώ, θέλω να φτάσει στον τελικό για να πραγματοποιηθεί η ευχή η δική μου (και όλων των αληθινών ποδοσφαιρόφιλων, νομίζω) να παρακολουθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια αυτής της ομάδας». 

Πιο συγκεκριμένα για τα ημιτελικά: Στο ένα ζευγάρι υπάρχει η έκπληξη της Σάλκε -που, νομίζω όμως, ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικά στην Ευρώπη οι Γερμανοί έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια -αν σκεφτεί κανείς ότι στην Bundesliga παρέπαιαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι ο προηγούμενος τεχνικός (σ.σ. Φέλιξ Μάγκατ) έριξε περισσότερο βάρος στο Champions League, αλλά νομίζω ότι απέναντι στους Άγγλους δεν θα έχει τα περιθώρια που της έδωσε η Ίντερ».

Στο “clasico” τώρα, είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά (πόσω μάλλον όταν οι δύο ημιτελικοί θα προστεθούν σε άλλα δύο μεταξύ τους ματς μέσα σε 18 μέρες). Η Μπαρτσελόνα, όπως έχει ένα προβάδισμα. Σίγουρα, όμως, δεν είναι ασταμάτητη -και μάλιστα εκείνος που το απέδειξε (πέρυσι με την Ίντερ) θα κάθεται στον πάγκο της αντιπάλου της. Οπότε, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί».
 

Πηγή sport-fm Read more!

Φτιάχνει κλίμα ο Μουρίνιο

Φτιάχνει κλίμα ο Μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε τα... mind games εν όψει των τεσσάρων αναμετρήσεων της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα μέσα σε 18 ημέρες. Λίγο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε αιχμές για εύνοια των Καταλανών από τη διαιτησία. 

«Έχει μεγάλη σημασία για μας να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες. Για κάποιο λόγο πάντα παίζουμε με έναν παίκτη λιγότερο απέναντι στην Μπαρτσελόνα», τόνισε αναφερόμενος και στον περσινό ημιτελικό με την τότε ομάδα του, Ίντερ. 

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ρικάρντο Καρβάλιο θα χάσει το πρώτο ματς των ημιτελικών λόγω καρτών, ενώ ο Αντρές Ινιέστα επιδίωξε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σαχτάρ κι εξέτισε την τιμωρία του στον επαναληπτικό. «Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και όταν παίζει καλά πρέπει να της βγάζεις το καπέλο, αλλά κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά. Εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το θέμα με τις κάρτες κι έτσι χάσαμε τον Καρβάλιο για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών». 

Για την πρόκριση της «βασίλισσας» είπε: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Είμαστε μια νεανική ομάδα, χωρίς πολλή εμπειρία και εξελισσόμαστε διαρκώς, αλλά πιστεύω πως είναι φυσιολογική η παρουσία μας στην τετράδα. Αρμόζει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Ρεάλ». 

Τέλος, ερωτηθείς για τη φημολογία που θέλει τη Μίλαν να καταθέτει πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Τίποτα δεν αποκλείεται στο ποδόσφαιρο, αλλά θα χρειαζόταν μία τρελή πρόταση για να συμβεί αυτό. Μόνο ο πρόεδρος μπορεί να πει αν πωλείται ο Ρονάλντο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα».

Πηγή sport-fm Read more!

«Ξύρισε» τον Γκουαρντιόλα ο Ινιέστα! *BINTEO*

«Ξύρισε» τον Γκουαρντιόλα ο Ινιέστα (video)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν φαίνεται να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα με τους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα, που πετά από νίκη σε νίκη, αλλά λίγο έλειψε να του προκαλέσει πονοκέφαλο ένα δικό του παιδί. Στην αναμέτρηση με την Αλμερία ο Αντρές Ινιέστα έστειλε με δυνατό βολέ την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου κι αυτή «ξύρισε» το κεφάλι του Καταλανού τεχνικού. Εκείνος δεν έκρυψε την τρομάρα του και αστειευόμενος έκανε μία παρατήρηση στον παίκτη του. 


Πηγή sport-fm Read more!

Τέλος ο Μπάγεβιτς από την Ομόνοια

Βραχύβιο αποδείχτηκε το πέρασμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την Ομόνοια. Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου δεν ήταν ικανοποιημένη από το έργο του Σερβοέλληνα τεχνικού, καθώς η ομάδα είχε μείνει εκτός στόχων στο εγχώριο πρωτάθλημα κι έτσι αποφάσισε να τον απολύσει.
Τέλος ο Μπάγεβιτς από την Ομόνοια


Ο 62χρονος προπονητής είχε αναλάβει την ομάδα της Λευκωσίας στις 13 Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Τάκη Λεμονή, έχοντας για συνεργάτες τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα. 

Η Ομόνοια τερμάτισε δεύτερη με 50 βαθμούς στο κυπριακό πρωτάθλημα, δώδεκα βαθμούς πίσω από τον νέο πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Ομόνοια ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την προπονητική του ομάδα. Η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού προηγήθηκε δίωρη συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Διοίκησης και του κ. Μπάγεβιτς. Την ομάδα θα προπονήσει σήμερα ο κ. Αλεχάντρο Κάθερες».

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν φτάνουν!

Δεν φτάνουν!
Δεδομένης της απροθυμίας των μετόχων να χρηματοδοτήσουν ξανά την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης ψάχνει τρόπους κάλυψης των 6 εκατ. ευρώ που απαιτούνται μέχρι τον Ιούνιο, αλλά οδηγείται σε αδιέξοδο! «Προτεραιότητα η ΑΕΚ», είπε ο μάνατζερ του Μίτσελ στη SportDay. 

Άσχετα με το αν θα χρειαστεί, τελικά, εγγυητική -όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, ότι απαιτεί η ΟΥΕΦΑ- ή όχι -όπως υποστηρίζει κατηγορηματικά η ΠΑΕ- ένα είναι βέβαιο: τον Ιούνιο η ΑΕΚ πρέπει να καλύψει και τους διακανονισμούς που έκανε για το 2010 και τις πληρωμές που «τρέχουν» μέχρι τις 30/6, αν δεν θέλει να υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται, δηλαδή, χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. 

Κοντά 6 εκατ. ευρώ απαιτούνται και από την 1η Απριλίου, όταν και ξεπεράστηκε ο πρώτος… Γολγοθάς, ξεκίνησε ένας νέος για τη διοίκηση και τον Σταύρο Αδαμίδη. Οι δυσκολίες, πλέον, είναι μεγαλύτερες, καθότι, τα 4,5 από τα 5,5 που καταβλήθηκαν, συνολικά, τον Μάρτιο, προήλθαν από δύο μετόχους, οι οποίοι τώρα είναι… κάτι παραπάνω από αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη. 

Ο Παππάς δέχεται πιέσεις για να μείνει… Προς το παρόν, όμως, αρνείται κατηγορηματικά να χρηματοδοτήσει ξανά την ΠΑΕ, αν και μέχρι στιγμής δεν το έχει πει και… επίσημα. 

Ο Νοτιάς, από την άλλη, δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του… 

Αμφότεροι έβαλαν με βαριά καρδιά το χέρι στην τσέπη και έβγαλαν προ ολίγων ημερών 4,5 εκατ. ευρώ, διαμηνύοντας, ταυτόχρονα, όμως, στον Αδαμίδη, πως δεν σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και τον Ιούνιο… 

Οπότε… μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! 

Και από πού θα βρεθούν τα 6 εκατ. ευρώ; Αυτό «σπάει» το κεφάλι του να βρει ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, καθώς δεν θέλει να «ματώσουν» ξανά οι Παππάς και Νοτιάς. 

Όσο και να σκέφτεται, όμως, τους τρόπους για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, δεν του… βγαίνει. 

Και δύσκολα θα καλυφθεί από πρόωρες πωλήσεις παικτών (Σκόκο…). 

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, τα… κουκιά δεν φτάνουν. Και η λύση, πιθανότατα, θα πρέπει στο τέλος να δοθεί και πάλι από τους Παππά και Νοτιά… 

Πηγή sport-fm Read more!

Σχέδιο επιβίωσης και παραμονής του Σισέ

Σχέδιο επιβίωσης και παραμονής του Σισέ
Τα 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν φαίνεται πως θα βρεθούν από τους μετόχους οι οποίοι αναζητούν άλλους τρόπους για να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα. Πώληση τουλάχιστον 2-3 παικτών, αποχωρήσεις και περικοπές περιλαμβάνει το πλάνο, που είναι πιθανό να συγκεντρώσει ένα ποσό ικανό για να μην καταστεί αναγκαία η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ. 

Οι παίκτες που είναι υπό παραχώρηση και θεωρείται πως είναι ικανοί να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, είναι οι Σεμπαστιάν Λέτο (ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα), Σωτήρης Νίνης και Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο και Νίκος Σπυρόπουλος. Εφόσον με την πώληση αυτών οι «πράσινοι» εισπράξουν περί τα 10 εκατ. ευρώ, πιθανώς να μην προχωρήσει η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ. 

Το πλάνο οικονομικής επιβίωσης της ΠΑΕ και παραμονής του Γάλλου στράικερ περιλαμβάνει επίσης αποχωρήσεις παικτών που έχουν βαριά συμβόλαια (Λουίς Γκαρσία) και αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς (με το κόστος να επωμίζεται ο δανειζόμενος) όσων δεν υπολογίζονται και αμείβονται πλουσιοπάροχα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Σεϊταρίδης, Πλεσί και Γκοβού. Επίσης θα κληθούν να συζητήσουν την πιθανότητα μείωσης των αποδοχών τους οι παίκτες με τα βαριά συμβόλαια, όπως Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και Καντέ. 

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, πέραν του Μαρσέλο Μάτος που υπολογίζεται ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι Γκάμπριελ, Μελίσσης και Μπιέρσμιρ δεν υπολογίζονται και θα γίνει μία προσπάθεια πώλησης ή στην έσχατη περίπτωση αποδέσμευσής τους. 

Φερέιρα: «Προσέξτε!» 

Οι φήμες για νυχτοπερπατήματα παικτών έφτασαν στα αυτιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στη χθεσινή προπόνηση. «Ακούω πολλά για την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων. Δεν έχω δει κανέναν με τα μάτια μου, αλλά δεν θέλω να ακούσω κι άλλες φήμες που μπορεί να ισχύουν. Προσέξτε τους εαυτούς σας. Είστε επαγγελματίες, παίζετε στον Παναθηναϊκό και οφείλεται να είστε σοβαροί. Θα σέβεστε το σύλλογο και τον εαυτό σας», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ ζήτησε προσοχή και τρεις βαθμούς στο ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ζήτησε και πήρε το λόγο θέλοντας να υπερασπιστεί τον Σίντνεϊ Γκοβού, πιθανώς επειδή θεώρησε πως αυτόν αφορούσε η ομιλία του προπονητή. «Δεν φταίει για όλα ο Γκοβού και δεν πρέπει να τα βάζουμε μαζί του. Να είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε. 

* Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στις επάλξεις το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Πηγή sport-fm Read more!

Από Ολυμπιακό περιμένει η Ρεάλ

Από Ολυμπιακό περιμένει η Ρεάλ
Οι οπαδοί της Ρεάλ κάνουν… σαφάρι για να βρουν επιπλέον εισιτήρια για το Final Four και έχουν ως προτεραιότητά τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.Οι Μαδριλένοι θέλουν να πάρουν 2.000 εισιτήρια πέρα από τα 1.000 που θα πάρει η κάθε φιναλίστ. Έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν σε… όλη την Ευρώπη και οι πρώτοι στόχοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα που είχαν συγκεντρώσει πριν την ολοκλήρωση των playoffs περίπου 2.300 εισιτήρια.

Ο μεγάλος φόβος ωστόσο των οπαδών της «βασίλισσας» είναι οι Ισραηλινοί, καθώς είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι της Μακάμπι θα σπεύσουν να αγοράσουν σε οποιαδήποτε τιμή εισιτήρια.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Σε απολογία «αιώνιοι» και ΠΑΟΚ

Σε απολογία «αιώνιοι» και ΠΑΟΚ
Στο… σκαμνί του αθλητικού δικαστή θα κάτσουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για συμπεριφορά των οπαδών τους.Κλήσεις από αθλητικό δικαστή δεν έχουμε μόνο στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, αλλά υπάρχουν και στο βόλεϊ. Μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη ο εκπρόσωπος του νόμου θα έχει πολύ δουλειά, μιας καιν κλήθηκαν σε απολογία οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 11.00:
-Το ΤΑΑ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό
-Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον Ολυμπιακό
-Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον Ηρακλή».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια!

Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια!
Την ώρα που οι μεγαλο(α)μέτοχοι του Παναθηναϊκού ψάχνουν τεχνάσματα για να γλιτώσουν… κάτι ψιλά, το gazzetta έψαξε τα μυθικά χρέη Μάντσεστερ, Ρεάλ, Μπάρτσα, Λίβερπουλ που καταρρίπτουν τα επιχειρήματα περί χρεοκοπίας!Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς την Μπαρτσελόνα; Πώς θα έμοιαζε η Premier League χωρίς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι; Σε πόσες γλώσσες μεταφράζεται το «χρεοκοπήσαμε»; Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές ομάδες για να αποκαλύψει τη γύμνια των μετόχων του Παναθηναϊκού.

Μαυρίλα κι εσωστρέφεια!

Το ένα διοικητικό συμβούλιο διαδέχεται το άλλο και όσα διέρρευσαν δημιουργούν κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε για πτώχευση της ΠΑΕ. Εκείνο που, επίσης, διαρρέει είναι πως το έλλειμμα των 26 εκ. ευρώ είναι απίθανο να καλυφθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή από τα λεφτά των μετόχων.

Οι πληροφορίες θέλουν την αύξηση να κυμαίνει από τα 7 ως τα 10 εκ. ευρώ, παρότι αποφασίστηκε να μπουν 15 εκ. ευρώ στα ταμεία. Εκείνο, όμως, που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως δεν μιλάμε για 26 εκ. ευρώ χρεών, αλλά τρεχόντων εξόδων, δηλαδή το κόστος της ομάδας. Ένα ποσό που σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει ιλιγγιώδες, επειδή η ανάγνωση είναι από καθημερινούς ανθρώπους. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν αν το συγκρίνουμε με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά ακόμα και με ένα… άλλο μαγαζί, που κινείται παράλληλα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μιλάμε, φυσικά, για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έχουν δηλώσει πως στην ενασχόλησή τους με την ομάδα μπάσκετ έχουν ξοδέψει περίπου 300 εκ. ευρώ. Πώς μεταφράζεται το εν λόγω ποσό; Σε ζημιά 15 εκ. ευρώ ετησίως για να… τρέξουν την ομάδα και να την καταστήσουν πρώτη δύναμη στην Ευρώπη. Τα έσοδα και η αγορά στο μπάσκετ είναι πολύ μικρότερη από εκείνη του ποδοσφαίρου κι όμως ουδέποτε το τμήματα έφτασε ή καν μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία, όμοια με της χθεσινής για την ΠΑΕ.

Γιατί; Επειδή οι Γιαννακόπουλοι έχουν αποφασίσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Έχουν τα γένια, τα χτένια, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και ματώνουν για να δουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή στα γήπεδα και όχι στους ισολογισμούς.

Δεν μοιάζει αστείο να βάζουν μόνοι τους οι Γιαννακόπουλοι κάθε χρόνο όσα δεν μπορούν να μαζέψουν Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας, Πολέμης, Δάβαρης αλλά και… Γιαννακόπουλοι μαζί; Είναι προφανές ότι η… χρεοκοπία που επικαλέστηκε ο Τζίγκερ αποτελεί προφάσεις εν αμαρτίαις! Δικαιολογίες και υπεκφυγές που πείθουν μόνο όσους είναι… πρόθυμοι να μην κατανοήσουν ότι αναζητούνται τεχνάσματα για να αποφευχθεί να μπει το χέρι στην τσέπη.

Όταν μάλιστα οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (με χρέη πενταπλάσια, δεκαπλάσια και εικοσαπλάσια του Παναθηναϊκού) κυνηγάνε μεγάλα ονόματα για να ενισχύσουν την ομάδα τους, στην πράσινη ΠΑΕ επιχειρούν να βρουν τρόπο για να πουλήσουν ποδοσφαιριστές.

Η… καμένη γη!

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι στις… διεθνείς αγορές. Όπως θα διαπιστώσετε, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι από έρευνες ενός ή δύο χρόνων πίσω ή από το προηγούμενο καλοκαίρι. Η πρώτη στάση είναι η Αγγλία. Το χθεσινό ζευγάρι του προημιτελικού του Champions League (Μάντστεστερ-Τσέλσι) έχει χρέη που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!!!! Και μιλάμε για καθαρά χρέη και όχι για το κόστος της ομάδας. Η διαφοροποίηση με τον Παναθηναϊκό είναι πως το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της Τσέλσι είναι προς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει δανείσει άτοκα στον σύλλογο.

Το χρέος της στους υπόλοιπους πιστωτές και κατόπιν σφικτής οικονομικής πολιτικής στην τελευταία διετία μειώθηκε στα 50 εκ. ευρώ από τα 80 εκ. που ήταν το 2006. Πώς αντιμετώπισε την οικονομική κρίση που περνάει; Απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Φερνάντο Τόρες έναντι 58 εκ. ευρώ!!!

Αμύθητα… χρέη η Γιουνάιτεντ!

Λίγο χειρότερη είναι η κατάσταση στην κερδισμένη του χθεσινού ημιτελικού, η οποία είναι η πλέον χρεωμένη ομάδα στην Αγγλία. Ίσως και παγκοσμίως, παρότι την ίδια στιγμή είναι και η πλέον κερδοφόρα στον τομέα του marketing. Οι ζημιές που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέρχονται στα 121 εκ. ευρώ ετησίως και το χρέος αγγίζει τα 861 εκ. ευρώ! Το πρωτογενές ποσό έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα από τους Γκλέιζερς που δανείστηκαν λεφτά από τράπεζες για να αγοράσουν τον σύλλογο και γίνεται χειρότερο κάθε χρόνο λόγω των ζημιών που έχει η ομάδα.

Εν γένει, το πρόβλημα στην Αγγλία είναι τεράστιο. Μια έρευνα του 2008 που διενεργήθηκε για λογαριασμό της UEFA ανέφερε πως τα συνολικά χρέη των συλλόγων στο νησί είναι κοντά στα 3,8 δις ευρώ!!! Η κατάσταση, φυσικά, δεν είναι καλύτερη πιο κάτω. Τουναντίον. Η Μάντσεστερ Σίτι της χλιδής και των δαπανηρών μεταγραφών χρωστάει περίπου 140 εκ. ευρώ, η Λίβερπουλ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με χρέη που αγγίζουν τα 300 εκ. ευρώ και η Άρσεναλ – κυρίως λόγω του γηπέδου – κυμαίνεται σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Στο θέμα του «Independent» που ακολουθεί μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε την οικονομική εικόνα των αγγλικών συλλόγων τον Φεβρουάριο του 2010.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/the-debt-league-how-much-do-clubs-owe-1912244.html

Το χάος στην Ισπανία!

Η βιτρίνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γεμίζει με εικόνες της Μπαρτσελόνα. Την τελευταία διετία φαντάζει ως ό,τι πιο εμπορικό, κάτι που αποδεικνύεται με τις ουρές τουριστών έξω από το Καμπ Νου. Τα αστρονομικά έσοδα της καταλανικής ομάδας, όμως, δεν αρκούν για να καλύψουν τα έξοδα. Ούτε καν η διαφήμιση στη φανέλα, που έσπασε ένα εμπάργκο που κρατούσε πάνω από έναν αιώνα. Τα χρέη της ισπανικής ομάδας ανέρχονται στα 442 εκ. ευρώ και μόνο μέσα στην προηγούμενη σεζόν έχασε 77 εκ. ευρώ. Στον ισολογισμό της χρονιάς προκύπτει πως ξόδεψε 451 εκ. ευρώ και η εισροή χρημάτων ήταν στα 384 εκ. ευρώ. Τι έκανε το καλοκαίρι; Πήρε τον Νταβίντ Βίγια με 40 εκ. ευρώ!!!

Κι αν η Μπαρτσελόνα έχει μια φορά πρόβλημα, είναι αυτονόητο πως στην περίπτωση της Ρεάλ των πολύ περισσότερων μεταγραφών και πολύ πιο μεγάλων συμβολαίων τα νούμερα είναι ιλιγγιώδη. Δημοσίευμα του Σεπτεμβρίου του 2009 ανέφεραν πως τα χρέη έφταναν τα 580 εκ. ευρώ, τη στιγμή που το μπάτζετ ανέρχεται στα 426 εκ. ευρώ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δανείστηκε από φίλους του, που τύχαινε να είναι πρόεδροι τραπεζών, 151 εκ. ευρώ ώστε να βγάλει τα τρέχοντα έξοδα. Κι όλα αυτά, ενώ η ισπανική ομάδα είχε φτάσει στο χείλος της χρεοκοπίας πριν μια δεκαετία, όταν η εξαγορά των εγκαταστάσεων της από το δήμο της Μαδρίτης έσωσαν την κατάσταση.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στις υπόλοιπες ισπανικές ομάδες. Η πίτα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων διαχωρίζεται κομματάκι άκομψα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρά έσοδα ακόμα και στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος σε σχέση με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Τα χρέη της Βαλένθια υπολογίζονται στα 600 εκ. ευρώ, ενώ της Ατλέτικο Μαδρίτης – που κατέκτησε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ πέρυσι – ανέρχονται στα 300 εκ. ευρώ!!

Οι… φτωχοί συγγενείς!

Την ώρα, λοιπόν, που οι ευρωπαϊκές ομάδες χρωστάνε περισσότερα και από την… Ελλάδα, ωστόσο δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν την χρεοκοπία ή το ΔΝΤ, υπάρχουν κι εκείνοι που κάνουν καλύτερα τα… κουμάντα τους. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν στην ίδια κατάσταση πριν μερικά χρόνια, ωστόσο πλέον δεν χρωστάει τίποτα, ενώ συνολικά στο γερμανικό ποδόσφαιρο υπάρχει ανατριχιαστική ισορροπία εσόδων και εξόδων. Μοναδική παρέκκλιση είναι η Σάλκε, που φέρεται να χρωστάει κοντά στα 140 εκ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι επισήμως διαπιστωμένο. Γιατί αν ήταν, θα έπρεπε να υποβιβαστεί!

Μικρό είναι το άνοιγμα και των ιταλικών ομάδων. Ίσως δεν είναι τυχαία η απουσία τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την μορφή που υπήρχε παλαιότερα. Η μεμονωμένη πορεία της Ίντερ πέρυσι μοιάζει με εξαίρεση, αν σκεφτούμε τον κανόνα των προηγούμενων χρόνων, με αποκορύφωμα τον τελικό Μίλαν-Γιουβέντους στην Αγγλία αλλά και τη γενικότερη απουσία των ιταλικών ομάδων από το υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο θεάματος αλλά και ουσίας.

Η ομάδα του Μάσιμο Μοράτι είναι εκείνη που χρωστάει και τα περισσότερα, σύμφωνα με την έρευνα της UEFA που αναφέραμε και πρωτύτερα. Τον Ιούνιο του 2009, η ετήσια ζημιά ήταν στα 154 εκ. ευρώ κι ενώ το 2008 ήταν 148 εκ. ευρώ! Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ αφού παρακίνησε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αγωνιά για τις αγγλικές ομάδες και όχι για τη δική του, έκανε τις κατάλληλες επενδύσεις για να κατακτήσει το Champions League. Η… συντοπίτισσα Μίλαν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πολύ καλύτερη, αφού τα τελευταία χρόνια πουλάει ακριβά και αγοράζει ή δανείζεται φτηνά. Το χρέος της είχε πέσει στα 10 εκ. ευρώ μετά την πώληση του Κακά και υπολογίζεται τώρα γύρω στα 60 εκ. ευρώ.

Αν δεν θέλεις… χρεοκοπείς!

Στα 40 εκ. ευρώ είναι τα βεβαιωμένα χρέη της Ρόμα μόνο για τη φετινή σεζόν, όπως προέκυψαν από το λογιστικό ξεκαθάρισμα που έκαναν Αμερικανοί υποψήφιοι αγοραστές, ενώ σε κακή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα χάνει διαρκώς χρήματα, λόγω της μη συμμετοχής της στο Champions League και ανακοίνωσε πως μόνο στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν έχασε 39,5 εκ. ευρώ!! Παραδόξως και κόντρα στο πνεύμα των ημερών, δεν ανακοίνωσε την χρεοκοπία της!!!!

Σχεδόν 1.242 λέξεις χρειάστηκαν για να ερμηνεύσουμε και να αντιστρέψουμε τη μία: Χρεοκοπία! Οι κανόνες που παίζεται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι απλοί και διέπουν το σύστημα εδώ και χρόνια. Ουδέποτε υπήρξε κερδοφόρα ομάδα, παρά μόνο σε ελάχιστες εξαιρέσεις. Θα ήταν απίθανο σε μια μικρή αγορά, όπως η ελληνική να μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κέρδος ή έστω μικρές απώλειες, όμως το πρόβλημα έγκειται στο πως ο καθένας προσεγγίζει την μαύρη τρύπα των 26 εκ. ευρώ. Εν προκειμένω, ισχύει ό,τι μας έλεγαν από παιδιά. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ομοφυλόφιλοι κατά... Κόμπι Μπράιαντ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ομοφυλόφιλοι κατά... Κόμπι Μπράιαντ! (vid)
Ο Κόμπι Μπράιαντ όντας εξοργισμένος από απόφαση διαιτητή, γύρισε και τον αποκάλεσε «αδελφή»! Τι κατάφερε; Να στρέψει γκρουπ ομοφυλοφίλων εναντίον του… ενώ πιθανότητα τον περιμένει και πρόστιμο από το ΝΒΑ.Ο Κόμπε Μπράιαντ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης στο παιχνίδι με τους Σπερς του καταλόγισε φάουλ και τεχνική ποινή. Ο γκαρντ των Λέικερς εξοργισμένος γύρισε και τον αποκάλεσε «αδελφή»!

Αυτό βέβαια εκτός από τα αυτιά του ρέφερι έφτασε και στα αυτιά ομοφυλόφιλων γκρουπ που έχουν εξοργιστεί με τον σταρ των «Λιμνανθρώπων» και σαν να μην έφτανε αυτό, πιθανότατα να τιμωρηθεί κι από την λίγκα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αναφέρουν πως η υπόθεση του διερευνάται.

Ωστόσο ο Κόμπι σε δηλώσεις του φάνηκε μετανιωμένος: «Αυτό που είπα δεν το εννοούσα, ήμουν εκτός ελέγχου πάνω στην πίεση του παιχνιδιού. Απλά ήταν μία αντίδραση σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων».


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η κορυφαία στιγμή στη Formula1! *ΒΙΝΤΕΟ*

Η κορυφαία στιγμή στη Formula1! (video)
Η μάχη του Άιρτον Σένα με τον Νάιτζελ Μάνσελ στο Γκραν Πρι της Ισπανίας το 1986 αποτελεί μέχρι και σήμερα την πιο θεαματική στιγμή στην ιστορία της Formula1.Σα σήμερα πριν από 25 χρόνια οι Άιρτον Σένα και Νάιτζελ Μάνσελ έδιναν τη δική τους μάχη στην πίστα Χέρεθ της Ισπανίας για την καρό σημαία. Τελικά, την πήρε ο Σένα, όμως με πολύ μικρή διαφορά και με τα δυο μονοθέσια να τερματίζουν πατώντας αμφότερα ταυτόχρονα τη γραμμή τερματισμού.

Συγκεκριμένα, οι δυο πιλότοι τερμάτισαν με διαφορά μόλις 14 χιλιοστών του δευτερολέπτου, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν με… κομμένη την ανάσα τον τελευταίο γύρο του Γκραν Πρι Ισπανίας στη Χέρεθ. Δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί, την κορυφαία μέχρι και σήμερα στιγμή στην ιστορία της Formula1 και τους Σένα, Μάνσελ να μάχονται για ένα γύρο για τη νίκη στις 13 Απριλίου 1986.



Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στου Ρέντη ο Ντέταρι!

Στου Ρέντη ο Ντέταρι!
Ένας... φίλος από τα παλιά βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λάγιος Ντέταρι που έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας και θυμήθηκε την δική του εποχή.Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λάγιος Ντέταρι βρέθηκε στου Ρέντη για να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση της ομάδας αλλά και να μιλήσει με παλιούς του γνώριμους. Ο παλαίμαχος αστέρας των πρωταθλητών Ελλάδας είχε μάλιστα ένα τετ α τετ με τον παλιό του συμπαίκτη και νυν παράγοντα της ομάδας, Τάσο Μητρόπουλο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Χρόνια πολλά, Αετέ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Χρόνια πολλά, Αετέ! (videos)
Ήταν 13 Απριλίου του 1924 όταν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ομόνοια, μια παρέα ατόμων αποφάσισε να γεννήσει μία από μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Το gazzetta.gr εύχεται χρόνια πολλά στην ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν στο μαγαζί του Αιμίλιου και του Μενελάου Ιωνά στην οδό Βερανζέρου. Σήμερα συμπληρώνονται 87 χρόνια από την ημέρα που έπεσε ο πρώτος «σπόρος» για τη δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου που θα εξέφραζε τα ιδανικά των προσφύγων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας, 20 μόλις μήνες μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά έμελλε να αγαπηθεί από εκατομμύρια Έλληνες σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Το καταστατικό της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως συντάχθηκε στις 30 Μαΐου του 1924 και η αναγνώρισή της ως σωματείου έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, πέντε μήνες μετά την ιστορική πρώτη συνάντηση των επιφανών προσφύγων στο πατάρι του καταστήματος αθλητικών ειδών του Αιμίλιου Ιωνά.

Στα 87 χρόνια της ιστορίας τους τα αθλητικά τμήματα της ΑΕΚ κατάφεραν να κατακτήσουν πάνω από 100 τίτλους χωρίς να αλλοιωθεί στο παραμικρό η φιλοσοφία του συλλόγου, που προβλέπει την έντιμη επικράτηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίχως την παραμικρή βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ κατέκτησε μέσα σε 70 χρόνια (1932-2002) 27 τίτλους, δόξασε τα ελληνικά χρώματα με τις επιτυχίες του στην Ευρώπη, τροφοδότησε την Εθνική Ελλάδος με παίκτες σε όλες τις μεγάλες στιγμές της και φιλοδοξεί στις 30 Απριλίου να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδος.

Από τη 13η Απριλίου του 1924 μέχρι τη 13η Απριλίου του 2011 τίποτα σχεδόν δεν είναι ίδιο στο ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό που έχει μείνει απαράλλαχτο είναι ότι ο λαός της ΑΕΚ αποτελεί τον πνεύμονα, την καρδιά και την ψυχή της. Χρέος όλων όσοι υπηρετούμε την κιτρινόμαυρη ομάδα με τον δικέφαλο αετό είναι να μεταδώσουμε την ιδέα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές.






Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Έβγαλε τον ώμο του ο Νεστέροβιτς!

Έβγαλε τον ώμο του ο Νεστέροβιτς!
Σοκ στον Ολυμπιακό με Νεστέροβιτς! Ο Σλοβένος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο στο πρώτο ημίχρονο με την Καβάλα και χάνει το σαββατιάτικο ντέρμπι κι όχι μόνο. Τουλάχιστον γλίτωσε τα χειρότερα. Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού διεκδίκησε τη μπάλα με τον Γιωργάκη κι η πτώση του στο παρκέ ήταν επώδυνη. Χτύπησε άτσαλα με συνέπεια να βγάλει τον ώμο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Τα πρώτα νέα από τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς είναι ικανοποιητικά. Μετά τις πρώτες εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι γλίτωσε το κάταγμα και αυτή την ώρα του γίνεται ανάταξη στον ώμο.

Με αυτά τα δεδομένα η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι αδύνατη, αν όχι και στο υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, αλλά θα παραμείνει στην Καβάλα και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Λέο Μέσι, ο θρύλος...

Λέο Μέσι, ο θρύλος... (video)
Εγραψε ιστορία με το γκολ στο Ντόνετσκ. Ο Μέσι έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που βάζει 48 σε μία σεζόν και είναι πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις!Μία ποδοσφαιρική ευφυία, που γίνεται θρύλος. Στην ίδια πόλη που έκανε ντεμπούτο στο Champions League στις 7 Δεκεμβρίου του 2004 και κόντρα στην ίδια ομάδα, ο Λέο Μέσι συνέχισε να γράφει ιστορία. Ο Αργεντινός με το γκολ με την Σαχτάρ έγινε ο πρώτος παίκτης στα 112 χρόνια ιστορίας της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πετυχαίνει 48 γκολ σε μία σεζόν! Ο ίδιος πέρυσι είχε βάλει 47 και όλοι παραμιλούσαν τονίζοντας ότι είναι μια επίδοση που δύσκολα θα επαναληφθεί, ενώ το ίδιο αριθμό είχε και ο Ρονάλντο τη σεζόν 1997-98 όταν είχε αρχίσει να αποκαλείται φαινόμενο.

Τίποτα δεν σταματά εδώ. Η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα μέσα σε όλα και δεν αποκλείεται να δώσει το μάξιμουμ των αγώνων μέσα στην χρονιά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Λέο μπορεί να φτάσει άνετα αλλά και να ξεπεράσει τα 50 γκολ! Απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Primera Division, υπάρχει ο τελικό του Copa del Rey, όπως επίσης και δύο παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Σύνολο δέκα ματς για τους Μπλαουγκράνα, που αν περάσουν στον τελικό του Γουέμπλεϊ, θα γίνουν έντεκα.

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ο Μέσι είναι πολύ πιθανό να είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις ξεχωριστά. Με αυτό κόντρα στην Σαχτάρ έφτασε τα 9 στο Champions League και είναι μόνος πρώτος στη λίστα, ενώ σημειώνεται ότι πέρυσι και πρόπερσι ήταν επίσης που έβαλε τα περισσότερα! Στην Primera Division, στην οποία πέρυσι έβαλε 34 φέτος έχει 29 και είναι ένα γκολ πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο Copa del Rey έχει πετύχει 7 και στο Super Cup, τρία. Τα γκολ του Μέσι δεν σταματούν και αν ληφθεί υπόψη ότι πέρυσι έβαλε μόλις... 47 και οι Μπλαουγκράνα κατέκτησαν μόνο το πρωτάθλημα, αν φέτος σηκώσουν το Champions League, η τρίτη σερί Χρυσή Μπάλα θα είναι σχεδόν σίγουρη. Σε ηλικία 23 ετών ο Μέσι αποτελεί μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου, τρεις διαδοχικές χρυσές μπάλες έχει πάρει μόνο ο Μισέλ Πλατινί, ενώ με τέτοιο ρυθμό δεν σκόραρε ούτε ο Πελέ.

Στον Μέσι αρέσει να σπάει όλα τα ρεκόρ και αυτό κάνει με τρομερή συνέπεια και στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το επόμενο! Σίγουρα η πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League είναι ένα project, όμως υπάρχει κάτι πιο άμεσο. Ο Αργεντινός έχει 34 γκολ στην κορυφαία διοργάνωση, της οποίας πρώτος σκόρερ όλων των εποχών είναι ο Ραούλ με 70. Πλέον κυγηγά με πολλές πιθανότητες τον καλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος ever, τον οποίο έχει ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με 0,69 (56 γκολ σε 81 ματς). Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει 34 σε 53 αγώνες και μέσο όρο 0,63 και συνεχίζει...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τελειώσαν τα αστεία!

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας
Με το ντέρμπι κορυφής στο ΣΕΦ να πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός δε λυπήθηκε τον Ίκαρο Καλλιθέας, ανεβάζοντας από την πρώτη περίοδο τη διαφορά στους 20+ πόντους και σταματώντας ρελαντί στο 92-70.Η Α1 τα τελευταία χρόνια πάσχει σε ενδιαφέρον, με Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό να έχουν μετατρέψει σε υπόθεση για δύο τον τίτλο του πρωταθλητή. Συνεπώς οι περισσότερες αναμετρήσεις τους μοιάζουν με ρουτίνα, πολύ περισσότερο απέναντι σε μία νεοφώτιση, αν και φιλόδοξη, ομάδα, όπως ο Ίκαρος Καλλιθέας. Όταν, μάλιστα, μετά από αυτές ακολουθεί ντέρμπι που κρίνει την κορυφή και το πλεονέκτημα έδρας, τότε τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σήμερα στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο (16/4, 9/45μ.μ.) οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στο ΣΕΦ με στόχο να ανατρέψουν τα -4 του πρώτου γύρου (61-65) κι η συνάντηση της 24ης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη αποτέλεσε μία καλή «προπόνηση», κάτι που μαρτυρά περίτρανα το τελικό 92-70.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διευκόλυναν από πολύ νωρίς το έργο τους, πραγματοποιώντας ρεσιτάλ ευστοχίας σχεδόν από κάθε απόσταση. Η πρώτη περιόδος τούς βρήκε να έχουν 10/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 9/10 βολές, πριν στο ημίχρονο φτάσουν στα 17/19 δίποντα (σ.σ. Καλάθης & Μάριτς αστόχησαν από κοντά), 1/4 τρίποντα και 16/20 βολές. Με την άμυνα να έχει προσφέρει από τα πρώτα λεπτά 5 κοψίματα, η... ανηφόρα έμοιαζε η μόνη επιλογή, με τη διαφορά να πιάνει το +10 από το 4' (12-2) και το +20 πριν καν περάσουν 10 αγωνιστικά λεπτά (30-10, με 32-10 σκορ περιόδου).

Ο Λανς Χάρις είχε 12 πόντους στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ήταν λίγοι απέναντι σε μία πολυφωνική επίθεση από την οποία απουσίασε μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης που σε 10'55'' συμμετοχής δεν είχε πάρει κάποια προσπάθεια. Αυτό άλλαξε στην τρίτη περίοδο, με τον αρχηγό των «τριφυλλιού» όλως παραδόξως να... σπάει το ρόδι έπειτα από 0/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα με τα οποία επέστρεψαν οι «πράσινοι» από τα αποδυτήρια και να «εκτελεί» τρεις διαδοχικές φορές πίσω από τα 6,75μ. (68-42 στο 27').

Το +28 (τέσσερις φορές, με τελευταία το 78-50 στο 34'), πάντως, δεν ξεπεράστηκε ποτέ, ούτε η διαφορά έπεσε κάτω από τους 20 πόντους (82-62 στο 36). Η τελική κόρνα ακούστηκε στο +22 (92-70), που βρήκε τον Παναθηναϊκό να «ανεβαίνει» στο 23-1, τον Ίκαρο Καλλιθέας του 9-15 να αναζητά ακόμα μία νίκη (ή μία ήττα του Ηλυσιακού) για να «κλειδώσει» την παραμονή του και τους μόλις 1.000 θεατές να ζητούν επιτακτικά νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Τα δεκάλεπτα: 32-10, 53-28, 73-48, 92-70
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 11 (0/1τρίπ., 3λ.), Μάριτς 9, Περπέρογλου 9 (0/1τρίπ., 5ρ., 2ασ., 2κλ., 2κοψ.), Μπατίστ 4, Φώτσης 12 (0/1τρίπ., 4ρ., 3ασ.), Σάτο 6 (0/2τρίπ., 4ρ., 3ασ.), Τσαρτσαρής 9 (1/3τρίπ., 2κοψ.), Διαμαντίδης 9 (3/5τρίπ., 3ασ.), Βουγιούκας 6 (0/1τρίπ.), Καλάθης 7 (0/1τρίπ., 4ρ., 3ασ.), Καϊμακόγλου 8 (0/1τρίπ.), Ζούμπος 2
Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Χάρις 18 (1/4τρίπ., 5ρ., 3ασ., 2κλ.), Αγαδάκος 2, Καράμπουλας 3, Πολυτάρχου 3 (1/1τρίπ., 5ασ., 3κλ.), Τόμπσον 7 (4λ.), Καλαμπόκης 14 (2/5τρίπ.), Ντζικάνοβιτς 2, ΜακΑλάρνι 11 (3/7τρίπ., 3ασ.), Κερασοβίτης 2, Πετροδημόπουλος 2 (6ρ.), Κράσιτς 4 (1/3τρίπ.), Τουτζιαράκης 2

Συνολική στατιστική:
Παναθηναϊκός: 28/41δίπ., 4/16τρίπ., 24/30β., 29-9ρ., 17ασ., 7κλ., 6κοψ., 12λ.
Ίκαρος Καλλιθέας: 21/42δίπ., 8/25τρίπ., 4/8β., 19-10ρ., 19ασ., 11κλ., 0κοψ., 13λ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Κόκε!

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Κόκε!
Ο Σέρχιο Κόκε... λύγισε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του στον Άρη, δακρύζοντας. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποχωρεί προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο αμερικανικό πρωτάθλημα!

Εμφανώς συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Σέρχιο Κόκε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την αποχώρησή του από τον Άρη. «Αρχικά θα προσπαθήσω να αντλήσω δύναμη για να μιλήσω αν και είναι δύσκολο. Πίστευα ότι θα άντεχα και δεν θα έπεφτα τόσο ψυχολογικά. Είναι ξεκάθαρο ότι είχα βαθιά συναισθήματα και δεν είναι ψεύτικα. Ξεκινάω ευχαριστώντας όλο τον κόσμο. Η ομάδα με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος και μετά ως παίκτης.

Ο Άρης είναι μία ομάδα που σε κάνει να νιώθεις βαθιά συναισθήματα. Δυστυχώς όμως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι έτσι τα πράγματα. Προέκυψε αυτή η πρόταση από το εξωτερικό που θα βοηθήσει και την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γνωρίζω οτι έχει δώσει τα πάντα.

Πάντα αγωνιζόμουν γι' αυτούς. Ελάχιστα παιχνίδια έχω χάσει όλη τη χρονιά παρά το γεγονός ότι πολλές φορές μου το είχαν απαγορεύσει οι γιατροί. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι και από την μπροστά πόρτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου και για αυτό γίνεται αυτή η συνέντευξη. Για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ελπίζω με το χέρι στην καρδιά να με καταλάβουν όλοι και εύχομαι μια μέρα να ξαναβρεθώ στα ίδια μέρη».

Τα εύσημα στον κόσμο!

Στο περιθώριο των δηλώσεών του ο Κόκε έσταξε μέλι για τον κόσμο του Άρη. Είπε δε πως εάν θα μπορούσε να πάρει κάτι μαζί του από την ομάδα αυτό θα ήταν οι φίλαθλοί της!

Για το πως πήρε αυτήν την απόφαση είπε: Αρχικά σκέφτηκα την οικογένειά μου. Είμαι εδώ πέντε χρόνια και ήθελα να γνωρίσω και νέες εμπειρίες αν και ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξαναβρώ τέτοια αγάπη από φιλάθλους, όπως την βρήκα στον Άρη.

Για το εάν θα μπορούσε να παίξει με την Ξάνθη τόνισε: Όσα νιώθω είναι αλήθινά και φαίνονται. Θα ήθελα να είμαι παρών όχι μόνο για να στηρίξω αλλά και να αγωνιστώ αλλά δυστυχώς πρέπει να είμαι στην Αμερική μέχρι τις 15 Απριλίου.

Θα είμαι νοητά με την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και με τους συμπαίκτες μου γιατί δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Σάκη Τσιώλη που απέδειξε ότι είναι μεγάλος προπονητής και αληθινός άντρας. Μιλάει μέσα από την καρδιά του και η γνώμη μου είναι ότι εκτός απο καλός προπονητής είναι και καλός άνθρωπος. Χαίρομαι που είναι στην ομάδα».

Για τ' ότι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον Άρη σχολίασε: Οι ήττες είναι πάντα δύσκολες ειδικά όταν έρχονται σε τελικό. Το έζησα δύο φορές αυτό.

Παρ' ολ' αυτά εμένα θα μου μείνουν αυτοί οι τελικοί γιατί την στήριξη του κόσμου που είχαμε δεν θα την συνατήσω πουθενά στον κόσμο. Σαν παράδειγμα σας φέρνω και στο τελευταίο ματς που καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα κι όλα αυτά με την βοήθεια του κόσμου.

Για το τι θα έπαιρνε μαζί του επισήμανε: Αν μπορούσα να πάρω κάτι θα έπαιρνα μαζί μου τους οπαδούς μας.

H ανακοίνωση του Άρη

Ο Άρης ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την λύση της συνεργασίας του με τον Σέρχιο Κόκε. Η ανακοίνωση αναφέρει:«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Κόκε προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Σέρχιο Κόκε για την προσφορά του μέχρι σήμερα και την σημαντική του συμβολή τα τελευταία πέντε χρόνια στην ανοδική πορεία του συλλόγου. Του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και κάθε προσωπική ευτυχία σε αυτόν και την οικογένειά του».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Με ελληνική... αύρα και Ραούλ!

Με ελληνική... αύρα και Ραούλ!
Η Ίντερ αποδείχθηκε «λίγη» απέναντι στη Σάλκε, που με την... αύρα των δικών μας Κυριάκου Παπαδόπουλου και Άγγελου Χαριστέα και του Ραούλ που πέτυχε το 71ο του γκολ στη διοργάνωση, γνώρισε δεύτερη ήττα με 2-1 αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League!Κακό θέαμα από τις δύο ομάδες

Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο στη «Βέλτινς Αρένα» με τη Σάλκε να έχει σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και την Ίντερ να είναι για ακόμη μία φορά απογοητευτική... Ελάχιστες οι φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 36', όταν ο Στάνκοβιτς επιχείρησε το μακρινό σουτ και ο Νόιερ έκανε μεγάλη επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ. Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έδιναν χώρο στους Μιλανέζους, οι οποίοι, όμως, από τη μία δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα και από την άλλη οι παίκτες της Σάλκε κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των Ιταλών.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ραούλ!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλους έκανε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, με τον τεχνικό των Γερμανών να τον χρησιμοποιεί ως... σκιά του Σνέιντερ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντιέγκο Μιλίτο δεν ακούμπησε μπάλα στο πρώτο μέρος. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ διατηρούσε το μηδέν στην άμυνα με ευκολία, ήρθε ο Ραούλ με το τέλος του ημιχρόνου και έδειξε και πάλι την ποιότητά του. Οι Γερμανοί έβγαλαν αντεπίθεση, ο Χουράδο έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ραούλ, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων βρίσκονταν... αλλού γι' αλλού, και ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το 71ο πρώτο του γκολ στο Champions League, αφού πέρασε και τον Ζούλιο Σέζαρ...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στην Πιατσέντσα ο Ντεσπέιν!

Στην Πιατσέντσα ο Ντεσπέιν!
Στην Πιατσέντσα θ' αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Ρολάντο Ντεσπέιν του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα.
Στην γειτονική Ιταλία θα μετακομίσει τη νέα χρονιά ο Κουβανός Ρολάντο Ντεσπέιν. Η Πιατσέντσα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού για την περίοδο 2011-2012. Ο διεθνής Κουβανός ακραίος των Πειραιωτών αποτέλεσε φέτος έναν εκ των σημαντικότερων συντελεστών της πολύ καλής πορείας των «ερυθρόλευκων».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Συνεχίζει ο Βαλβέρδε!

Συνεχίζει ο Βαλβέρδε!
Το... σίριαλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μάλλον θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό όσο αφορά την παρουσία του στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βάσκος τεχνικός πήρε την μεγάλη απόφαση να μείνει!Επέστρεψε για να συνεχίσει την δουλειά του και την επόμενη σεζόν! Αναφερόμαστε φυσικά στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες εμφανίζουν να έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός όπως όλα δείχνουν θα πει το ναι στον Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες την Πέμπτη. Βέβαια οι οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το πέρας της επαφής αυτής, που θα είνα και η πλέον καθοριστική, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή η πλάστιγγα έχει γείρει για τα καλά υπέρ της παραμονής του.

Σίγουρα πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση προπονητή, ο οποίος προ δύο ετών είχε αλλάξει ουκ ολίγες φορές γνώμη για το θα έμενε ή όχι στον Ολυμπιακό και φυσικά δεν πρέπει ν' αποκλειστεί τελείως το να υπάρξει και τώρα κάτι ανάλογο. Όμως στην παρούσα φάση ο ίδιος έκρινε πως το καλύτερο για το μέλλον του είναι το να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε ο Βάσκος έχει βρει το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον ενώ έχει βρει μία διοίκηση που τον στηρίζει τα μέγιστα και έναν κόσμο που τον λατρεύει! Παράλληλα έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο αλλά και το μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...