ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Φτιάχνει κλίμα ο Μουρίνιο

Φτιάχνει κλίμα ο Μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε τα... mind games εν όψει των τεσσάρων αναμετρήσεων της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα μέσα σε 18 ημέρες. Λίγο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε αιχμές για εύνοια των Καταλανών από τη διαιτησία. 

«Έχει μεγάλη σημασία για μας να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες. Για κάποιο λόγο πάντα παίζουμε με έναν παίκτη λιγότερο απέναντι στην Μπαρτσελόνα», τόνισε αναφερόμενος και στον περσινό ημιτελικό με την τότε ομάδα του, Ίντερ. 

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ρικάρντο Καρβάλιο θα χάσει το πρώτο ματς των ημιτελικών λόγω καρτών, ενώ ο Αντρές Ινιέστα επιδίωξε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σαχτάρ κι εξέτισε την τιμωρία του στον επαναληπτικό. «Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και όταν παίζει καλά πρέπει να της βγάζεις το καπέλο, αλλά κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά. Εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το θέμα με τις κάρτες κι έτσι χάσαμε τον Καρβάλιο για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών». 

Για την πρόκριση της «βασίλισσας» είπε: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Είμαστε μια νεανική ομάδα, χωρίς πολλή εμπειρία και εξελισσόμαστε διαρκώς, αλλά πιστεύω πως είναι φυσιολογική η παρουσία μας στην τετράδα. Αρμόζει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Ρεάλ». 

Τέλος, ερωτηθείς για τη φημολογία που θέλει τη Μίλαν να καταθέτει πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Τίποτα δεν αποκλείεται στο ποδόσφαιρο, αλλά θα χρειαζόταν μία τρελή πρόταση για να συμβεί αυτό. Μόνο ο πρόεδρος μπορεί να πει αν πωλείται ο Ρονάλντο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...