ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ «ΦΕΤΦΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA!


Το ενδιαφέρον της UEFA προκάλεσαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις και η αλματώδη εξέλιξη του Γιάννη Φετφατζίδη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του έγινε αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία έκανε θέμα με αφορμή το ντεμπούτο του 19χρονου μεσοεπιθετικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Λετονία.

Όπως αναφέρει, μάλιστα το «uefa.com» ο ταλαντούχος άσος του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύθηκε καθόλου, ώστε να προσαρμοστεί στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης κόντρα στο Ισραήλ.

«Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Το Ισραήλ είναι πιο δύσκολη ομάδα. Οι οπαδοί πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο κι εμείς πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα των φάσεων, αν θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του χαρισματικού άσου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος αναφερόμενος στο κλίμα που συνάντησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε μόνο καλά λόγια να πει:

«Είμαστε σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να αγωνίζομαι στην Ανδρών, ειδικά όσο σκέφτομαι ότι όταν κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, πανηγύριζα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, όπως και η υπόλοιπη χώρα». Read more!

Διαψεύδει για Μπουφόν η Γιουβέντους

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Γιουβέντους για τον Μπουφόν, όμως η «Μεγάλη Κυρία» διέψευσε τις φήμες.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Φαν Ντερ Σαρ και πρώτος στην λίστα είναι ο Μπουφόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Ιταλούς, η δευτεραθλήτρια Αγγλίας είναι έτοιμη να προσφέρει 18 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον διεθνή τερματοφύλακα, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκινεί την «Μεγάλη Κυρία».
«Δεν υπάρχει κανενός είδους διαπραγμάτευση με την Γιουνάιτεντ. Ο Μπουφόν είναι παίκτης μας.» είπε ο γενικός διευθυντής της "Γιούβε", Τζουζέπε Μαρότα, ενώ ο Σιλβάνο Μαρτίνα, ατζέντης του Μπουφόν, τόνισε: «Αυτές οι φήμες δεν έχουν καμία λογική. Αλλωστε, ο Τζίτζι θα παραμείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Ποιος θέλει έναν τραυματία; Επίσης, πιστεύω ότι ο καλύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ αυτήν την περίοδο, είναι ο Φαν ντερ Σαρ». Read more!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!

ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5 :
125 ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΗΑΛ  ΑΣΣΟΣ 1.70
126 ΙΤΑΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ  ΑΣΣΟΣ 1.60
127 ΑΓΓΛΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1.80
142 ΒΑΡΕΖΕ-ΛΙΒΟΡΝΟ ΔΙΠΛΟ 2.45
145 ΝΟΒΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟ 2.75
ΑΠΟΔΟΣΗ: 33 ΕΥΡΩ!

ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ
121 ΠΓΔΜ-ΡΩΣΙΑ ΔΙΠΛΟ 1.55
124 ΒΕΛΓΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΣΣΟΣ 1.55
119 ΕΣΘΟΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΔΙΠΛΟ 1.90

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!
!*ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ*! Read more!

Στη Διάθεση του Νιόπλια οι Γκοβού-Καντέ

 Δύο βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν από σήμερα στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, με τους Σίντνεϊ Γκοβού και Σεντρίκ Καντέ να βγάζουν όλο το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που αυτόματα θέτει τους δύο Γάλλους στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.
Read more!

Χιμένεθ: "Ο φόβος είναι για τους δειλούς"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στις πρώτες τους δηλώσεις ως τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως στόχος του είναι να νικήσει στο επόμενο παιχνίδι και να καλύψει τη διαφορά που χωρίζει την Ενωση με την κορυφή. Δεν θέλησε να αναφερθεί στην τακτική με την οποία αγωνιζόταν η ομάδα, ενώ υποστήριξε πως δεν σκέφτεται από τώρα τις μεταγραφές.
Αν θα ζητήσει μεταγραφές τον Ιανουάριο: "Πρώτα θέλω να γνωρίσω καλά την ομάδα, δεν αρκούν τα DVD και λίγες προπονήσεις. Από εκεί και πέρα οι μεταγραφές δεν είναι θέμα καπρίτσιου, αλλά όταν χρειάζεται και είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν θα θελήσω να ζητήσω κάτι από τον πρόεδρο θα γίνει σε μια ιδιωτική συζήτηση. Αυτή τη στιγμή δεν ζητάω τίποτε άλλο, παρά μόνο σκληρή δουλειά".
Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: "Σίγουρα όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν τα σημαντικά παιχνίδια. Εγώ έχω σεβασμό για όλες τις ομάδες είτε είναι στην πρώτη θέση είτε στην τελευταία και αυτό περιμένω και από τους άλλους".
Για τα συμβόλαια των Σκόκο, Μπλάνκο: "Σίγουρα θα έχει βάρος η γνώμη μου. Μιλάμε για σημαντικούς παίκτες γιατί αν δεν ήταν η διοίκηση δεν θα είχε ξεκινήσει προτάσεις για ανανέωση. Εάν ο Θεός το θέλει θα μείνω το ελάχιστο για δύο χρόνια και οι παίκτες θα πρέπει να μου αποδείξουν ότι θέλουν να μείνουν στην ΑΕΚ. Εάν τους βλέπω ότι ταυτίζονται με την ΑΕΚ θα θελήσω να μείνουν".
Για τα συμβόλαια των Σκόκο, Μπλάνκο: "Σίγουρα θα έχει βάρος η γνώμη μου. Μιλάμε για σημαντικούς παίκτες γιατί αν δεν ήταν η διοίκηση δεν θα είχε ξεκινήσει προτάσεις για ανανέωση. Εάν ο Θεός το θέλει θα μείνω το ελάχιστο για δύο χρόνια και οι παίκτες θα πρέπει να μου αποδείξουν ότι θέλουν να μείνουν στην ΑΕΚ. Εάν τους βλέπω ότι ταυτίζονται με την ΑΕΚ θα θελήσω να μείνουν".
Για την υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος της ΑΕΚ "Να συνεχίσουν να είναι πιστοί στην ομάδα. Χωρίς τους φιλάθλους δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι, προπονητές, ποδοσφαιριστές... Δεν είμαστε τίποτα. Πάντα θα αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Θα προσπαθήσω να ξεπληρώσω το χρέος με τη δουλειά, την εντιμότητά μου και ελπίζω με νίκες". Read more!

Ανανεώνει ο Σνάιντερ!

Ο Γουέσλι Σνάιντερ επιβεβαίωσε πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ. Ο Ολλανδός μέσος θα ανανεώσει με τους Μιλανέζους παίρνοντας αύξηση δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και ο «οράνιε» άσος μίλησε στην «Corriere dello Sport» ότι όλα θα έχουν καλό τέλος συντόμως: «Αυτός είναι ο σύλλογος μου και είμαι πολύ καλά εδώ (Μιλάνο). Υπολογίζω πως στις επόμενες δύο εβδομάδες η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί και θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου».
Όπως αναμένεται ο Ολλανδός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2015 και οι ετήσιες απολαβές του από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα αυξηθούν στα έξι εκατομμύρια ευρώ Read more!

1 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ


Ένα πολύ όμορφο γκολ που ειλικρινά θα σας φτιάξει τη διάθεση!
-Από τα πιο όμορφα και δυσκολότερα ταυτόχρονα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ πέτυχε ο Μάτι Μπάροους, σε αγώνα του πρωταθλήματος της Βορείου Ιρλανδίας. Read more!

Κοντά στο τέλος ο Βιεϊρά!

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση εξέφρασε με δηλώσεις του ο Πατρίκ Βιεϊρά.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι μιλώντας στην «L' Equipe» σημείωσε:
«Στην ηλικία των 34 ετών, είναι αρκετά περίπλοκη η ψυχολογική σου κατάσταση. Έχω μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά μου, να τελειώσω την καριέρα μου στη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό ίσως γίνει αυτήν τη χρονιά». Read more!

Διαψεύδει ο Τζέκο για Γιούβε !

Το δημοσίευμα της Corriere που έκανε λόγο για οριστική συμφωνία της Γιουβέντους με τη Βόλφσμπουργκ για την παραχώρηση του Τζέκο, διαψεύστηκε από τον μάνατζερ του Βόσνιου!
«Δεν έχω καμία πληροφόρηση για αυτό το θέμα. Δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν για τη Γιουβέντους. Θα μπορούσε να αγωνιστεί εκεί, όπως επίσης και στην Μπάγερν Μονάχου αλλά και στην Ίντερ», ανέφερε ο Ίρφαν Ρεντζεπάγκιτς στο FCInternews.it!
Read more!

Πρόβλημα στην Ιντερ με Καμπιάσο και Μιλίτο

 Ζημιά στην Ιντερ προκάλεσε το φιλικό της Αργεντινής με την Ιαπωνία, την περασμένη Παρασκευή στη Σαϊτάμα. Οπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, από το ματς αυτό αποχώρησαν με μυϊκούς τραυματισμούς οι Ντιέγκο Μιλίτο και Εστεμπάν Καμπιάσο, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να καθοριστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας τους.


Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δύο διεθνείς παίκτες θα χρειαστεί να μείνουν περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που -εφόσον επαληθευτεί- σημαίνει ότι θα χάσουν τρία ματς του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς και την αναμέτρηση με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Read more!

ΘΕΛΕΙ ΜΑΡΕΣΚΑ Η ΡΟΜΑ!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει την απόκτηση ενός μέσου για να βοηθήσει την μεσαία γραμμή και σύμφωνα με το «TuttoMercatoWeb» ο Μαρέσκα είναι στην κορυφή της λίστας. Ο 30χρονος έχει αρνηθεί την πρόταση της Γαλατασαράι και θέλει αρκετά να στο Καμπιονάτο, αν και εκτός από του «τζιαλορόσι» ενδιαφέρον έχει δείξει και η Νάπολι.
Read more!

Η FIFA εξετάζει τεχνολογικά συστήματα για τη γραμμή τέρματος!

Η FIFA ανακοίνωσε πως 13 διαφορετικά συστήματα που ελέγχουν τη γραμμή τέρματος της ομάδας έχουν αναλυθεί, προκειμένου να γίνει πιο έγκυρη η διαιτητική επιτήρηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Αυτός είναι και ο προάγγελος για την εισαγωγή της τεχνολογίας στο δημοφιλέστερο άθλημα.

Ο Ζεπ Μπλάτερ άνοιξε εκ νέου το θέμα της τεχνολογικής συνδρομής έπειτα από τα τραγικά διαιτητικά λάθη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, με συνέπεια να αποκλειστούν ενδεχομένως πρόωρα η Αγγλία και το Μεξικό, το γκολ του Λάμπαρντ (photo) που δεν μέτρησε είναι αλησμόνητο. Read more!

Ρέινα:Χάος η Λίβερπουλ

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα, με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ σημείωσε πως η ομάδα του τη δεδομένη στιγμή θυμίζει ένα… χάος!
Ο Ισπανός κίπερ τόνισε πως οι «Ρεντς» βρίσκονται σε μία κατάσταση πανικού, λόγω των διοικητικών προβλημάτων και της επικείμενης αγοράς από τον Αμερικανό Τζον Χένρι που θέλουν να μπλοκάρουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες: "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την νέα αγοραπωλησία των μετοχών αφού ακόμα επικρατεί ένα σχετικό χάος. Ανησυχώ με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο αλλά είμαι και αισιόδοξος πως τελικά θα επανέλθει η ισορροπία στην ομάδα και θα είμαστε στα καλύτερα μας σε λίγους μήνες. Tουλάχιστον αυτό εύχομαι." Read more!

Σουάρες: «Φανταστικό να παίξω στην Μπάρτσα»

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ονειρεύεται να φορέσει ο Λουίς Σουάρες, αφού όπως δήλωσε θα ήταν κάτι φανταστικό να αγωνιστεί στην ομάδα της Βαρκελώνης, την οποία θεωρεί την καλύτερη στον κόσμο.
Πάντως, το... κανόνι της ολλανδικής ομάδας δεν έδειξε να βιάζεται να πάρει μεταγραφή, αφού θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ και οφείλω πολλά στον Άγιαξ. Μπορώ να προσφέρω ακόμη πολλά στην ομάδα αυτή. Κάποιοι ποδοσφαιριστές βιάζονται να φύγουν και δεν τους βγαίνει σε καλό».
Read more!

Κοιτάζει Γιορέντε η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φερνάντο Γιορέντε ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της άνετης νίκης που πέτυχε η εθνική Ισπανίας επό της Λιθουανίας με 3-1 για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο 25χρονος άσος της Μπιλμπάο πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα έξι σε μόλις 11 συμμετοχές με τους "φούριας ρόχας".

Φυσικό επόμενο, λοιπόν, είναι να αποτελεί στόχο κορυφαίων συλλόγων και μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα "As" οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ωστόσο, ο Γιορέντε φαίνεται προσγειωμένος: "Είναι τιμή να ξέρω ότι ένας σπουδαίος σύλλογος ενδιαφέρεται για μένα. Αυτό αποδεικνύει ότι έχω κάνει καλή δουλειά και πως προοδεύω. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο".
Read more!

Επιστρέφει στη Λάτσιο ο Νέστα ;

Όταν άφησε την αγαπημένη του Λάτσιο για τη Μίλαν είχε πει πως θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρώμης. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Νέστα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης θα κρατήσει το λόγο του προς τους οπαδούς των "λατσιάλι". Σύμφωνα λοιπόν με το "Itasportpress.it" και το "TuttoMercatoWeb", η διοίκηση της Λάτσιο ετοιμάζεται να προσφέρει στον Νέστα διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές έξι εκατ. ευρώ καθώς και πόστο στον σύλλογο μετά το τέλος της καριέρας του. Read more!

«Άλλο Ισραήλ χωρίς Μπεναγιούν»


Στην απουσία του Γιόσι Μπεναγιούν από την αποστολή του Ισραήλ για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στάθηκε ο Αντώνης Μήνου χαρακτηρίζοντας την αντίπαλο της Εθνικής «άλλη ομάδα» χωρίς αυτόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Μήνου στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6»

Για το γεγονός ότι συνήθως οι σκάουτερ σε ομάδες δεν αγωνίζονταν ως τερματοφύλακες:
«Είναι παρεξηγημένη η θέση του τερματοφύλακα. Του ζητάμε να μιλάει στους αμυντικούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ουσιαστικά να είναι ο προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι οι τερματοφύλακες έχουν και γνώση και ικανότητα να προσφέρουν από το πόστο αυτό σε ένα τεχνικό επιτελείο».

Για την απουσία του Μπεναγιούν από την αποστολή του Ισραήλ: «Πιστεύω ότι είναι μια διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μπεναγιούν. Εκτός από την αγωνιστική ικανότητα που έχει, είναι ο ηγέτης της. Είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένει κανείς».

Για το πώς πρέπει η Εθνική Ελλάδος να προσεγγίσει το παιχνίδι με το Ισραήλ:
«Σε μια διοργάνωση δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για παράδειγμα η Ελβετία που πήγε στο Μουντιάλ είχε ηττηθεί στην έδρα της από το Λουξεμβούργο. Όλοι πιστεύουμε και ελπίζουμε η Εθνική να πάρει τους βαθμούς στην έδρα της στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αλλά αν το προσεγγίσουμε το παιχνίδι έτσι, ότι δηλαδή, πρέπει να νικήσουμε, ίσως να δημιουργηθεί πρόβλημα και λάθος εντύπωση στους διεθνείς. Εγώ έχω καταθέσει τα στοιχεία που έχω για το Ισραήλ στον τεχνικό. Έχει δει την ομάδα και ο Ρικάρντο (άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος)»

Για τις απουσίες της Εθνικής Ομάδας: «Πιθανότατα αυτές θα αλλάξουν την εικόνα της Εθνικής. Το θέμα είναι τα παιδιά που θα αντικαταστήσουν τους δύο απόντες (Τοροσίδης και Τζιόλης) να διατηρήσουν στοιχεία του παιχνιδιού τους και να βοηθήσουν την ομάδα να «κρατήσει» αυτό που θέλει ο προπονητής, το φορμάρισμά της»

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι μεγάλα παιδιά πήραν την απόφασή τους. Εάν αυτή είναι λανθασμένη, θα το δείξει ο χρόνος».

Για τη συμμετοχή παικτών σε μικρή ηλικία στην ανδρών:
«Είναι λάθος να έρθει κάποιος παίκτης από το εξωτερικό στην ανδρών Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλούς ξένους παίκτες και για να παρακολουθήσεις τους Έλληνες είναι εύκολο γιατί είναι λίγοι σε κάθε ομάδα. Υπάρχει σκέψη να δημιουργηθεί μια ομάδα ανάμεσα στην Εθνική Ανδρών και στην Ελπίδων. Αυτή η Εθνική θα βοηθήσει πολύ και τα παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν στην Ελπίδων. Θα είναι κοντά στην εθνική Ανδρών και έχουν αγώνες στα πόδια τους». Read more!

«Στέλνουν» Κακά στην Τσέλσι


Τον Ρικάρντο Κακά στην Τσέλσι «στέλνει» για μία ακόμη φορά ο βρετανικός Τύπος. Σημαντικό το γεγονός της αποδοχής που έχει ο παίκτης από τον τεχνικό της ομάδας, Κάρλο Ανσελότι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του μέχρι στιγμής τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ παράλληλα η εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του ο Κάρλος Ανσελότι είναι το «δίπτυχο» στοιχείων της μετακίνησης του παίκτη στην ομάδα του Λονδίνου σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Read more!

«Ο Μπενζεμά δεν ξέρει τι σημαίνει Ρεάλ»


Με σκληρά λόγια μίλησε ο Ούγκο Σάντσες για τον Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν ξέρει τι σημαίνει να φοράει τη λευκή φανέλα της ιστορικής Ρεάλ Μαδρίτης. Η κακή αγωνιστική παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ούγκο Σάντσες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «μερένχες» κατηγόρησε τον Γάλλο επιθετικό για αδιαφορία και πως δεν γνωρίζει τι συμβολίζει η φανέλα της ομάδας. Αντιθέτως, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Ο Μπενζεμά δεν ξέρει ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Παρατηρώ ότι είναι πολύ συγχυσμένος, ακόμα δεν ξέρει τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Ο Ιγκουαΐν εκτιμάει καλύτερα το ότι φοράει τα λευκά», τόνισε αρχικά.Ακόμα, ο Μεξικανός έβγαλε το καπέλο του στον Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε αυθεντικό και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πορτογάλος μπορεί να οδηγήσει τη «βασίλισσα» στην κορυφή: «Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό που μου αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό είναι το ότι είναι αυθεντικός». Read more!

Μοράτι: «Θα πάρουμε τον Μέσι»


Η παρουσία του Λίο Μέσι στο Μιλάνο για την ψηφοφορία γνωστού αθλητικού πρακτορείου συνδυάστηκε με χιούμορ μεταγραφικό από τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. Ο Ιταλός ιθύνοντας των «νερατζούρι» μεταξύ άλλων είπε με χιουμοριστικό ύφος:

«Τον Ιανουάριο θα πάρουμε τον Μέσι τον Ιανουάριο», σημείωσε ο 65χρονος ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας ενώπιον των 300 φίλων της Ίντερ που του ζήτησαν να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή-«βόμβα» για τον Ιανουάριο. Άλλωστε στο Μιλάνο βρισκόταν και ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Τώρα αν ο Μοράτι έκανε πλάκα ή όντως εννοούσε αυτό που είπε είναι κάτι που θα φανεί με την πάροδο του χρόνο. Read more!

«Κίτρινος Γολγοθάς»


Οκτώ αγώνες σε πέντε εβδομάδες προβλέπει το πρόγραμμα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον Άρη. «Πονοκέφαλος» για τον Κούπερ οι απουσίες Πρίττα - Ρουίζ.

Ο απολογισμός των «κιτρίνων» είναι εν μέρει ικανοποιητικός μέχρι στιγμής, καθώς η ομάδα του Κούπερ είχε κακή αγωνιστική κατάσταση στο ματς της Νέα Σμύρνης με τον Πανιώνιο και στο Τρόντχάιμ αδίκησε τον εαυτό της στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Ρόζενμποργκ. Θα μπορούσε ίσως να είχε πάρει το τρίποντο και να είχε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στη επόμενη φάση.

Πλέον, από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου ο Αρης καλείται να αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα: ΑΕΚ (17/10), Ατρόμητο (30/10), Λάρισα (7/11) και εκτός έδρας: Ολυμπιακό (24/10) και Ηρακλή (13/11). Ενώ για το Europa League: Μπάγερν Λεβερκούζεν (21/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στις 4/11 τον επαναληπτικό στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα (27/10). Όμως, εκτός των δύσκολων αγώνων ο Αρης έχει να ξεπεράσει και τις απουσίες των Σάκη Πρίττα και Κάρλος Ρουίζ που αναμένεται να χάσουν πάνω από τα μισά παιχνίδια. Ειδικά η απουσία του Ρουίζ είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον Κούπερ που πρέπει να βρει άμεσα μια λύση, έστω και προσωρινή.

Read more!

«Πειθαρχία πάνω από όλα»!


Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στους Θρακομακεδόνες, ο Σταύρος Αδαμίδης χαρακτήρισε τον Μανόλο Χιμένεθ «άρχοντα των αποδυτηρίων» και ο Ισπανός έστειλε μήνυμα στους παίκτες για τη συμπεριφορά τους!
Μετά την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, ο Χιμένεθ προχώρησε στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής της ΑΕΚ και φρόντισε να τους κάνει σαφή κάποια πράγματα, ώστε να μην υπάρξουν... παρεξηγήσεις στο μέλλον: «Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας στηρίξουμε και θα πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε εμάς, ώστε πάνω από όλα να βγει κερδισμένη η ομάδα. Θα καταλάβετε πολύ σύντομα στις προπονήσεις τι ακριβώς θέλουμε από εσάς. Θεωρώ ότι έχω να κάνω με σωστούς επαγγελματίες και γι' αυτό περιμένω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δουλεύουμε με συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι θα είναι σεβαστοί από όλους. Σε θέματα πειθαρχίας δεν θα κάνω καμία υποχώρηση και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε όλοι. Θα σας βοηθήσουμε και περιμένουμε να μας βοηθήσετε κι εσείς», ήταν τα λόγια του Ισπανού!

Προωθούνται τέσσερις!
Ο Χιμένεθ φημίζεται για τη διάθεση που δείχνει να δουλεύει με πιτσιρικάδες και μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας υπό τις οδηγίες του, με το οικογενειακό διπλό, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τεσσάρων παικτών της ομάδας Νέων και έδωσε εντολή να είναι και στην προπόνηση της πρώτης ομάδας τη Δευτέρα. Ο λόγος για τους Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (18 ετών, επιθετικός), Γιώργος Νικόλτσης (18 ετών, επιθετικός), Βίκτωρ Πλάτζος (18 ετών, δεξί μπακ) και Χάρης Στέργιος (17 ετών, αμυντικό χαφ).

Κόσμος στο βουνό!
Το φιλικό της πρώτης ομάδας με τους Νέους έγινε κατόπιν απόφασης του Ισπανού προπονητή, ώστε να δει από κοντά για πρώτη φορά σε δράση την ομάδα, έστω και χωρίς τους διεθνείς. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί με κλειστές τις πόρτες των εγκαταστάσεων, αλλά περίπου 50 οπαδοί της «Ένωσης» ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες για να αποθεώσουν ξανά τον Χιμένεθ και τελικά η διοίκηση έδωσε εντολή να μπουν και να δουν το πρώτο 10λεπτο από την κερκίδα!

Πρώτη γνωριμία και παρουσίαση Αδαμίδη
Πριν από την έναρξη, ο Χιμένεθ είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ, όπως και οι τρεις βοηθοί του, που χαιρέτισαν με χειραψία τον κάθε παίκτη. Στους Θρακομακεδόνες ασφαλώς βρίσκεται και ο Αδαμίδης (όπως και οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης, Καπετανάκης, Καψής και Κασνακίδης), με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να παρουσιάζει τον Ισπανό προπονητή στους παίκτες λέγοντας ότι «η ΑΕΚ σήμερα γυρίζει σελίδα και ο κ. Χιμένεθ θα είναι ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων. Αυτός θα αποφασίζει αποκλειστικά για τα αγωνιστικά. Θα σας μάθει πολλά και θα πρέπει να τον βοηθήσετε κι εσείς με την πειθαρχία και τη διάθεσή σας. Η διοίκηση σας στηρίζει».

Το πρώτο διπλό
Σε ό,τι αφορά το οικογενειακό διπλό, με τις ομάδες να απαρτίζονται από παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και τους Νέους, οι Κίτρινοι ήταν οι Σάχα, Μανωλάς (Ντούμπερετ), Νταντόμο (Εγγλέζου), Νασούτι, Έντερ, Φροξυλιάς, Καράμπελας, Καλαμιώτης, Ιντζόγλου, Αμπντουραχμάνι, Φούντας και οι Μαύροι οι Αραμπατζής, Λαγός, Δέλλας (Ν.Αργυρίου), Γροντής, Πλάντζος, Νικόλτσης, Ματεντζίδης, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ των Κίτρινων με γκολ του Αμπντουραχμάνι.

Αποχώρηση «Πάτσα», ατομικό Σκόκο
Μετά την ομιλία του Χιμένεθ προς τους παίκτες, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε, ενώ ο Σκόκο έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πανταζή. Θεραπεία έκανε ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είχε άδεια και θα προπονηθεί ξανά τη Δευτέρα. Read more!

Το μυαλο ολων στο ΟΑΚΑ..


Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ξεκινά με απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης λόγω εθνικών ομάδων. Ο Παύλος Δερμιτζάκης περιμένει την επιστροφή των διεθνών, ενώ συνάμα προβληματίζεται για την κατάσταση αυτών και ακριβέστερα των τριών Αφρικανών (Ζουέλα, Μπουσαιντί και Ελ Ζαρ) της ομάδας.

Ο Ανίς Μπουσαιντί ταλαιπωρείται από τράβηγμα το οποίο είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι… μηδαμινές.

Από εκεί και πέρα, ο Ελ Ζαρ αναμένεται να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενώ η μοναδική επιστροφή ποδοσφαιριστή στην άμυνα θα είναι αυτή του Πάμπλο Κοντρέρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Read more!

«Αιώνιοι» για... Final Four


Στο Final Four της Ευρωλίγκας θα βρεθούν οι «αιώνιοι» σύμφωνα με τον Ετόρε Μεσίνα, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρεται στο φετινό αγωνιστικό προφίλ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ετόρε Μεσίνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και αναφέρθηκε αρχικά στις φετινές αγωνιστικές δυνατότητες των Μαδριλένων: «Την προηγούμενη σεζόν φτάσαμε μια ανάσα από το Final Four, αλλά αποκλειστήκαμε από την Μπαρτσελόνα, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Φέτος τα πράγματα θα είναι εξίσου δύσκολα. Πρόκειται όμως για μία σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους.

Γι' αυτό και αποκτήσαμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι θεωρούμε πως θα μας βοηθήσουν πολύ. Η ομάδα φέτος είναι πιο αθλητική, πιο γρήγορη σε άμυνα και επίθεση και αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να παίρνουμε γρήγορα το ριμπάουντ και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι».

Κλείνοντας, έδωσε τα προγνωστικά του για τις ομάδες που πιστεύει πως θα φτάσουν στο Final Four της Βαρκελώνης: «Μπαρτσελόνα,Παναθηνα'ι'κος ,Ολυμπιακος , ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εμείς θα παλέψουμε για το Final 4. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε». Read more!

Καμπανα σε Γκοβού!!!


Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Γάλλο σταρ, που βρέθηκε πάλι να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ। Δυσαρεστημένοι στην ΠΑΕ από τα συνεχή νυχτοπερπατήματα του Σίδνεϊ Γκοβού. Αναλυτικά το «ξενύχτι» του.

Οι επανειλημμένες συστάσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έπιασαν τόπο, και στην ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι που ο Γάλλος δεν μπορεί να κόψει τα νυχτοπερπατήματα. Αυτή τη φορά πολύ πιθανό είναι να μιλήσει μαζί του ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, και το πρόστιμο αναμένεται αρκετά τσουχτερό, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό 15.000 -20.000 ευρώ.

Το θέμα φυσικά δεν είναι μόνο ότι ξενυχτάει, αλλά και οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει. Γιατί το ωράριο της ομάδας, σε περίπτωση που οι παίκτες έχουν ρεπό, λέει ότι το αργότερο μέχρι τις 3:00 οι παίκτες να βρίσκονται στα κρεβάτια τους, και φυσικά χωρίς να έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο Γκοβού όμως μετά τις 4:00 τα ξημερώματα κυκλοφορεί σε διάφορα κλαμπάκια βρισκόμενος σε «ευθυμία»! Ίσως να υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα, αφού και παλιότερα, στη Γαλλία, έχει πιαστεί αρκετές φορές να οδηγεί αργά σε κατάσταση μέθης!

Τι έγινε πραγματικά όμως τα ξημερώματα της Κυριακής; Ο Γκοβού από το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στη μία, ήταν στο Villa Mercedes στο Γκάζι μαζί με την παρέα του (δύο κοπέλες και ένας φίλος του). Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γάλλος ήταν αρκετά ευδιάθετος και κατέβαζε τα «Grey Goose» το ένα μετά το άλλο.

Η επιλογή του ποτού μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για βότκα με γαλλικά σιτάρια। Λίγα Grey Goose μετά… ο Γκοβού «αρπάχτηκε» με κάποιον από την παρέα που καθότανε σε διπλανό τραπέζι και προκλήθηκε μια μικρή φασαρία, που όμως δεν κράτησε πολύ. Αποχώρησε, όρθιος, μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Τουλαχιστων να μας πει αν περασε καλα?

Το αλλο Σαββατο ολοι Villa Mercedes να πιουμε σφινακια με τον Σιδνε'ι'!!

Read more!

H διαδικτυακή... εξομολόγηση του Άλεξ


Για ενδιαφέροντα θέματα απάντησε στην σελίδα του στο Facebook ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο αρχηγός της "Γηραιάς Κυρίας" θέλησε να γιορτάσει τη σημερινή ημερομηνία (10/10/10), μπαίνοντας στις 10:10 στην προσωπική του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Ο Ντελ Πιέρο απάντησε:

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του: "Για εκείνους που με ρωτούν για το συμβόλαιο... Ειλικρινά αντιμετωπίζω με μεγάλη ηρεμία το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου και του ποδοσφαιρικού μου μέλλοντος. Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να αποφύγω αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή το μέλλον μου είναι αποκλειστικά και μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το οποίο πρέπει να κερδίσω. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε να πράγματα να ωριμάσουν με τον καιρό, χωρίς να βιαζόμαστε. Τί θα κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου; Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είμαι πολύ δεμένος με το γήπεδο".

Για αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας: "Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην Εθνική. Είναι θέμα φιλοδοξιών"
Για το πώς είναι το συναίσθημα να κατακτάς το Μουντιάλ: "Είναι η αποθέωση, το μάξιμουμ".

Για το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει: "Το γκολ που έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό είναι αυτό στο Ντόρτμουντ εις βάρος της Γερμανίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006".

Για το αν μπορεί φέτος η Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Μετά από μία σεζόν όπως η περυσινή καλό θα ήταν να μην κάνουμε δηλώσεις. Αυτό που λέω πάντα είναι: να δουλέψουμε έτσι στο τέλος της σεζόν να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Έχει σημασία να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας και να επιστρέψει η Γιουβέντους "εκατό τοις εκατό". Μετά δεν θα υπάρχουν όρια".

Read more!

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…


Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως είναι γνωστό πλέον θέλουν να τονώσουν το Ελληνικό στοιχείο. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούν στενά τρεις διεθνείς παίκτες. Πρόκειται για τους Σηφάκη, Τζαβέλλα και Μόρα για την περίπτωση του οποίου έχουμε ήδη αναφερθεί.

Σύμφωνα με κορυφαία μέλη της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» η παραπάνω τριάδα της Εθνικής Ομάδας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να υπάρξουν εξελίξεις.

Σημαντικό ρόλο για τις παραπάνω περιπτώσεις αναμένεται να παίξει το οικονομικό κυρίως σε ότι αφορά στις περιπτώσεις των Σηφάκη και Τζαβέλλα, αλλά και οι εισηγήσεις που θα κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...