ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

118 εκ. ευρώ για μεταγραφές η ManUntd!

Το ποσό των 118 εκ. ευρώ έχει στη διάθεση του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον, με σκοπό να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα του μέσα στο επόμενο διάστημα.
Φέργκιουσον
Δυο γενιές ποδοσφαιριστών έχουν περάσει από τα χέρια του Σερ Άλεξ στα 24 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και τώρα πάμε για τις 3. Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι φανερό πλέον πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γίνουν ανταγωνιστικοί. 
Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Ρίο Φέρντιναντ, Γκάρι Νέβιλ και Φαν Ντερ Σαρ έχουν φτάσει πλέον σε μία ηλικία που δεν μπορούν να προσφέρουν στην Γιουνάιτεντ αυτά που θα ήθελαν και πλέον οι φίλοι της ομάδας έχουν αρχίσει και ζητάνε μεταγραφές.

Οι φωνές τους εισακούστηκαν από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, που σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα έχουν υποσχεθεί ένα ποσό της τάξης των 118 εκ. ευρώ στον Άλεξ Φέργκιουσον, με σκοπό να φέρει παίκτες πρώτης γραμμής στην ομάδα του.
Read more!

Χωρίς προβλήματα με ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Με μοναδικό απόντα τον Θανάση Καραγκούνη που ταλαιπωρείται από ίωση θα παραταχθεί ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής στο Περιστέρι για τη 13η αγωνιστική (15:00). Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ουσιαστικά την καλύτερη δυνατή σύνθεση.
Χωρίς προβλήματα με ΑΕΚ ο Ατρόμητος
Οι 18 παίκτες που επελέγησαν για την αποστολή είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Καραλής, Ολιβέιρα, Τάτος, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Καμαρά, Σαμπού, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης.

Στο μεταξύ, η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, η διοίκηση του Ατρομήτου εξασφάλισε 400 εισιτήρια για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (12/12).

Read more!

Πρόταση της Σίτι για Ντάνι Άλβες

Πρόταση της Σίτι για Ντάνι Άλβες

Πρόταση ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Το συμβόλαιο του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή λήγει το 2012 και μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία για την ανανέωσή του με την ομάδα της Καταλονίας.

Οι υψηλές απαιτήσεις που έχει ο 27χρονος δεξιός μπακ φαίνεται πως είναι τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να τονίζει: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαλάσουμε την πολιτική που εφαρμόζουμε στα συμβόλαια των παικτών».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για βελτιωμένη κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ προσφορά της Σίτι σε σχέση με αυτή της Μπαρτσελόνα, προσφέροντας στον Άλβες κοντά στα επτά εκατομμύρια το χρόνο, με το 60% να είναι το βασικό ποσό και το 40% να είναι τα μπόνους.
Read more!

Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»

Την πίστη του πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, όχι απαραίτητα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Αντρέας Ίβανσιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Sportday”.

Ο μέσος της Μάιντς τόνισε επίσης πως ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν ο βασικός λόγος που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη γερμανική ομάδα.
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»
«Το έχω πει πολλές φορές. Γιατί όχι; Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ ξανά εκεί. Επομένως, ναι! Αν κάποια ομάδα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου θα γύριζα ευχαρίστως να παίξω ποδόσφαιρο. Για να είμαι ειλικρινής έχω το προαίσθημα ότι θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αργά ή γρήγορα» ανέφερε για πιθανή επιστροφή του.

Για τις αναμνήσεις που έχει πρόσθεσε: «Μόνο καλές έχω. Και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις και όλα αυτά που ακούω για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες με στεναχωρούν αφάνταστα. Αλλά για έναν ποδοσφαιριστή οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο εκδηλωτικός είναι ο κόσμος. Πέρασα μια υπέροχη περίοδο, δεν υπήρχε κάτι που να μη μου άρεσε. Θυμάμαι νοσταλγικά όλες τις περιόδους, αλλά τον τελευταίο μισό χρόνο μου στην Ελλάδα όχι και τόσο. Έπαιξα ελάχιστα και δεν μου έκανε καθόλου καλό αυτό».

Ερωτηθείς για τους λόγους που έφυγε από τους πρωταθλητές Ελλάδας υποστήριξε πως «στον Τεν Κάτε δεν άρεσε το στιλ παιχνιδιού μου. Πίστευε πως ήμουν αργός για το σύστημα που ήθελε να εφαρμόσει. Ήταν απόλυτα σεβαστό αυτό. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν πήρα ευκαιρίες. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα. Δεν έκανε καλό σε κανένα να συνεχίσουμε μαζί. Αυτά βέβαια συμβαίνουν σε μια ομάδα. Είναι απολύτως φυσιολογικά. Δεν κρατάω κακία, αλλά θα ήθελα να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα».

Τέλος αναφερόμενος στους πρώην συμπαίκτες του είπε: «Ασφαλώς. Μιλάω συχνά πυκνά με αρκετούς. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που με παίρνουν εκείνοι τηλέφωνο. Πόσω μάλλον φέτος που η πορεία της Μάιντς είναι ανεπάντεχα καλή. Πιο τακτικά μιλάω με τον Γιόσου, ο οποίος μου ευχήθηκε να στεφθώ πρωταθλητής στη Γερμανία. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Όλα βέβαια μπορούν να γίνουν, αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε πρώτα την παραμονή».
Read more!

Πάει για Κυριακή το Οσασούνα-Μπαρτσελόνα

Πάει για Κυριακή το Οσασούνα-Μπαρτσελόνα
Βρέθηκε άκρη για τη διεξαγωγή του αγώνα της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ στις 21:00. Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ισπανία δεν επέτρεψε στην αποστολή των Καταλανών να μεταβεί αεροπορικώς στην Παμπλόνα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, εκτός απροόπτου η ισπανική λίγκα αποφασίζει να αναβάλει τον αγώνα για την Κυριακή στις 18:00.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα μεταβεί το απόγευμα με τρένο στη Σαραγόσα κι από εκεί με πούλμαν στην Παμπλόνα, αποφεύγοντας περαιτέρω… αεροπορική ταλαιπωρία.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τρίτη τη Ρούμπιν Καζάν για το Champions League, ωστόσο έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της, δεν φέρνει αντίρρηση στη διεξαγωγή του αγώνα μόλις δύο ημέρες μετά από αυτόν κόντρα στην Οσασούνα, εφόσον τελικά το ματς οριστεί την Κυριακή.
Read more!

Το μήνυμα Μαρινάκη σε Μιραλάς, Πάντελιτς

Οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς ήταν οι δύο παίκτες που άκουσαν αρκετά... υπονοούμενα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και πήραν το μήνυμα, σύμφωνα με το RedPlanet.gr.
Όπως αποκαλύπτει ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έριξε αρκετά βέλη στους δύο επιθετικούς.
 
Η φράση "δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ ή MVP", ήταν σίγουρα για τους Μιραλάς και Πάντελιτς που το προηγούμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, έδειξαν να παίζουν περισσότερο για τους εαυτούς τους παρά για την ομάδα.

Η λόμπα που κατέληξε στην αγκαλιά του Αραμπατζή από τον Βέλγο και το σουτ στις καθυστερήσεις του Σέρβου που πέρασε άουτ, ήταν δύο περιπτώσεις που οι δύο άσοι έδειξαν να βάζουν μπροστά το "εγώ" τους.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του, προκειμένου να συμμορφωθούν όχι μόνο οι Μιραλάς και Πάντελιτς αλλά όλοι οι παίκτες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι δύο προαναφερθέντες, σίγουρα κατάλαβαν πως οι "μπηχτές" του Μαρινάκη ήταν γι' αυτούς...
Read more!

Λέσκοτ: «Ίσως φύγω»

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι ακόμη και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζει σοβαρά ο Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Άγγλος αμυντικός σκέφτεται να ζητήσει να φύγει ακόμη και δανεικός σε περίπτωση που οι «πολίτες» ζητήσουν κάποιο υπέρογκο ποσό για να τον πουλήσουν.
Λέσκοτ: «Ίσως φύγω»
«Δεν είμαι χαρούμενος με την παρούσα κατάσταση. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο και κάποιες φορές να μένω ακόμη και εκτός αποστολής. Θα συζητήσω με την ομάδα. Αν μου πουν βρες κάποια καλή προσφορά και πήγαινε να παίξεις, θα το κάνω, αλλιώς θα μείνω εδώ», τονίζει προβληματισμένος ο 30χρονος άσος.

Στη συνέχεια πάντως δηλώνει ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή για τον μεγάλο ανταγωνισμό που θα συναντήσει στην ομάδα, όμως δεν μετανιώνει για αυτή του την απόφαση:

«Το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και ποιοτικό και το ήξερα από την αρχή ότι δεν μπορούσα να περιμένω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει ωστόσο να σέβεσαι την απόφαση του προπονητή και δεν έχει άδικο να εμπιστεύεται τους Κόλο Τουρέ και Βινσέντ Κομπανί μιας και έχουν πολύ καλή απόδοση φέτος. Δεν μετανιώνω πάντως την απόφασή μου να έρθω εδώ. Ήρθα την εποχή που στο τιμόνι ήταν ο Μαρκ Χιουζ και με υπολόγιζε σε κάθε ματς, όμως ακόμη και τώρα αλήθεια δεν το έχω μετανιώσει». Read more!

Προτάθηκε ο Τσιμποντά

Τον 31χρονο αμυντικό της Μπλάκμπερν Πασκάλ Τσιμποντά εξετάζουν στην ΑΕΚ, καθώς ο Γάλλος άσος μένει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Τσιμποντά
Η ομάδα της ΑΕΚ ψάχνει για λύσεις ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που δεν θα στοιχίσουν πολλά χρήματα, όμως θα δώσουν ποιότητα στο ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που απασχολούν την Ένωση είναι και ο Πασκάλ Τσιμποντά.
Ο 31χρονος άσος (τον Φεβρουάριο κλείνει τα 32) έχει το καλό πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Δηλαδή είτε σαν κεντρικός αμυντικός, είτε στα άκρα. Είναι αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής και δυνατός, όμως δεν φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Το καλοκαίρι του 2009 η Μπλάκμπερν τον αγόρασε από την Τότεναμ με το ποσό των 3 εκ. ευρώ, όμως ο Γάλλος άσος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει παρότι έπαιξε 30 παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, με αποτέλεσμα τα "ρόδα" να του προτείνουν να φύγει από τον Γενάρη με ελεύθερη μεταγραφή.

Κάπου εκεί σύμφωνα με την "ΏΡΑ των σπορ" μπαίνει σφήνα η ΑΕΚ, στην οποία έχει προταθεί ο Τσιμποντά και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας, αφού διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το υπάρχον ρόστερ.
Read more!

Δεν έχει KERS για τη Lotus

Δεν έχει KERS για τη Lotus
Το σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας, KERS, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 την επόμενη σεζόν, ωστόσο το αφεντικό της Lotus, Τόνι Φερνάντες, ανακοίνωσε ότι η ομάδα δεν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με το εν λόγω σύστημα.

Μάλιστα, ο Φερνάντες επισήμανε πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομάδα δεν θα τρέξει με το KERS, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πρόσθεσε πως η Lotus θα ενσωματώσει μόνο μια τεχνολογική συσκευή για το 2011.

«Θα έχουμε τις ευέλικτες αεροτομές, αλλά όχι το KERS, καθώς ακόμη εξελίσσετε. Από την αρχή της σεζόν το KERS δεν πρόκειται να μας δώσει πλεονέκτημα, καθώς αυτό εξαρτάται από πολλά άλλα πράγματα. Συνεπώς, αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε σε όλα τα άλλα, γιατί αν αυτά δεν σχεδιαστούν σωστά το KERS δεν θα μας βοηθήσει», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Μάικ Γκασκόιν.
Read more!

Τάσεις... φυγής από Αρσλάν

Τάσεις... φυγής από Αρσλάν
Δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Έφες Πίλσεν εμφανίζεται ο Εντέρ Αρσλάν. Ο διεθνής γκαρντ έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα. Ο 27χρονος Τούρκος πλέι μέικερ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον δ' όμιλο της Ευρωλίγκας, που μετρά φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μόλις 2,5 πόντους, 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, δεν υπολογίζεται από τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς και πλέον δεν αποκλείεται να λύσει τη συνεργασία του με την περσινή φιναλίστ των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.
Read more!

Πήγε για COLPO GROSSO με Ρομπίνιο ο Ζιοβάνι!

Πήγε για «προξενιό» με Ρομπίνιο ο Ζιοβάνι!
Είναι γνωστή η αγάπη του Ζιοβάνι για τον Ολυμπιακό αλλά και η λατρεία του κόσμου των «ερυθρόλευκων» για τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο. Ο «Μάγος» λοιπόν είχε μιλήσει στον Ρομπίνιο πριν από αρκετό καιρό με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», ευελπιστώντας να στείλει τον συμπατριώτη του στο Λιμάνι! Ο «Ζίο» είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον ελληνικό σύλλογο στον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι και ήλπιζε να ντύσει στα... ερυθρόλευκα τον Ρομπίνιο, κίνηση που αν γινόταν θα προκαλούσε πάταγο!
Το εν λόγω «προξενιό» αποκάλυψε ο Πρωταθλητής, φανερώνοντας έτσι την αγάπη που έχει ο Ζιοβάνι για τον Ολυμπιακό σε αντίθεση με... κάποιους Ριβάλντο, που το μόνο που κάνουν είναι να σκορπούν χολή για έναν σύλλογο που τους επανέφερε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Γι' αυτό ο «Μάγος» θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων των Ολυμπιακών...
Read more!

Τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη

Τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Α1, με τις αναμετρήσεις Ηρακλής-Παναθηναϊκός και Άρης-Καβάλα να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ευελπιστεί ότι η συνάντησή του με τον στενό του φίλο Ντάρκο Ρούσο (σ.σ νέος τεχνικός του Γηραιού) θα συνοδευτεί από μία δυνατή... προπόνηση των «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη.

Στο κλειστό του Ελληνικού, η ΑΕΚ μετά τη σπουδαία νίκη της επί του Περιστερίου θα προσπαθήσει να φτάσει στην τρίτη εντός έδρας νίκη της απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ το Μαρούσι, που μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, υποδέχεται τον Πανελλήνιο που «καίγεται» για τη νίκη.

Ο Άρης φιλοδοξεί να... ξεχαστεί η ευρεία σε έκταση ήττα του από τον Κολοσσό ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα, που μετρά ήδη 4 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο... αρκούντως ανταγωνιστικός Ίκαρος Καλλιθέας φιλοξενεί στο κλειστό της Γλυφάδας τον -χωρίς νίκη- Ηλυσιακό, με τους νεοφώτιστους να έχουν πλέον προσθέσει στο δυναμικό τους τον... παλιό γνώριμο Λανς Χάρις.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή στο άδειο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοδοξούν να φτάσουν σε ακόμα μία άνετη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με 9 βαθμούς και τους «κυανέρυθρους» να ευελπιστούν στην κατάκτηση της τέταρτης διαδοχικής νίκης τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/12

Ηρακλής-Παναθηναϊκός Ιβανώφειο Φούφης, Ψαριανός, Πουρσανίδης 15:00
ΑΕΚ-Κολοσσός Ελληνικό Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Ξενικάκης 16:00 NOVASPORTS3
Μαρούσι-Πανελλήνιος Κλειστό Αγίου Θωμά Πηλοΐδης, Παπαπέτρου, Καλδίρης 17:00 ET1
Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός ΕΑΚ Γλυφάδας Γκόντας, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας 17:00
Άρης-Καβάλα Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Σχινάς, Αφεντουλίδης, Μαχαιριανάκης 19:30 NOVASPORTS3

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12

Πανιώνιος-Περιστέρι Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης Σπυρίδωνος, Σώμος, Γεωργιάδης 17:00
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Αναστόπουλος, Μάνος, Πανταζής 17:00 ET1
(κεκλεισμένων των θυρών)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΣΥΝ. ΕΝ. ΕΚ.

Ν-Η Ν-Η Ν-Η ΠΟΝΤΟΙ

Παναθηναϊκός 12 6 6-0 4-0 2-0 563-379

Ολυμπιακός 12 6 6-0 2-0 4-0 509-384

Καβάλα 10 6 4-2 4-0 0-2 462-422

Κολοσσός 9 6 3-3 2-1 1-2 417-432

ΠΑΟΚ 9 6 3-3 3-0 0-3 432-451

'Αρης 9 6 3-3 1-2 2-1 445-459

Ίκαρος Καλλιθέας 9 6 3-3 2-0 1-3 407-429

ΑΕΚ 9 6 3-3 2-1 1-2 454-476

Περιστέρι 9 6 3-3 2-1 1-2 420-420

Πανιώνιος 9 6 3-3 1-2 2-1 404-404

Μαρούσι 8 6 2-4 1-2 1-2 416-496

Ηρακλής 8 6 2-4 2-1 0-3 407-455

Πανελλήνιος 7 6 1-5 0-3 1-2 402-450

Ηλυσιακός 6 6 0-6 0-3 0-3 440-510
Read more!

Περιμένει το «ΝΑΙ»

Περιμένει το «ΝΑΙ»
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περιμένει εναγωνίως να κλείσει τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο της Μέσης Ανατολής, με τον οποίο είναι σε διαπραγματεύσεις περισσότερο από έξι μήνες, ώστε να βάλει μπροστά στον σχεδιασμό της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζήτημα αναμένεται να κλείσει θετικά. Έως ότου όμως τελεσφορήσει η συμφωνία και μπει το ρευστό στα ταμεία του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να είναι επιφυλακτικοί και να μη λαμβάνουν υπ' όψιν τους χρήματα τα οποία δεν έχουν στην κατοχή τους.

Επομένως, ο Παντελής Κωνσταντινίδης δουλεύει αναγκαστικά πάνω σε δύο πλάνα ενόψει Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τρεις μεταγραφές και παράλληλα να αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να βασιστεί. Οι θέσεις των τριών αυτών μεταγραφικών στόχων είναι οι εξής: ένα δεξί μπακ, ένας μεσοεπιθετικός και ένα σέντερ φορ.

Μάλιστα, οι παίκτες έχουν ήδη εντοπιστεί και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ –το πιθανότερο– θα γίνει σχετική συζήτηση με τον Μάκη Χάβο για παρθούν αποφάσεις. Αυτό που καίει όμως τον «Ζαγόρ» είναι ότι χωρίς τους Άραβες… προπονητή δεν παίρνει.

Από εκεί και πέρα, οι Κάτσε και Σταφυλίδης αναμένεται να πάρουν «προαγωγή» από τη β’ ομάδα και να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στον επόμενο μήνα. Ίσως μάλιστα να είναι και οι πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Read more!

Οι επτά «εχθροί» της Αγγλίας

Οι επτά «εχθροί» της Αγγλίας
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στην Αγγλία ότι η Ρωσία θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μάλιστα ξεκίνησαν τις αποκαλύψεις λέγοντας ότι επτά από τα μέλη της FIFA είχαν υποσχεθεί πως θα στηρίξουν την Αγγλία, χωρίς όμως τελικά να το κάνουν. Όπως αναφέρει η Sun, οι Τζακ Γουόρνερ (αντιπρόεδρος FIFA, Τριντινάντ & Τομπάγκο), Τσακ Μπλέιζερ (ΗΠΑ), Ραφαέλ Σαλγουέρο (Γουατεμάλα), Τσουνγκ Μονγκ-Γουν (Νότια Κορέα), Μάριος Λευκαρίτης (Κύπρος), Σενές Ερτζίκ (Τουρκία), Ζακ Ανούμα (Ακτή Ελεφαντοστού), είχαν υποσχεθεί πως θα ψήφιζαν την Αγγλία στην ψηφοφορία για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά τελικά αθέτησαν την υπόσχεσή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Άγγλοι πήραν μόλις δύο ψήφους και η μία ήταν από τον εκπρόσωπό της. Ήδη ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας Ρότζερ Μπέρντεν ανακοίνωσε ότι παραιτείται. «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να συνεργαστώ με ανθρώπους της FIFA που δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι η ψηφοφορία ήταν μία αντικειμενική διαδικασία».
Read more!

Για το +3 με καρέ... φωτιά!

Για το +3 με καρέ... φωτιά!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports1) με τον Ζεσουάλδο να ετοιμάζει φουλ επιθετική τετράδα με Νίνη, Γκοβού, Λάζαρο και Σισέ. Βροντερό «παρών» από τον κόσμο. Η κορυφή της βαθμολογίας είναι «πράσινη» από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Σισέ... καθάρισε και την Κέρκυρα και το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ, περιμένοντας παράλληλα μια γκέλα του Ολυμπιακού στην Καβάλα για να μείνει μόνος πρώτος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα... κουκιά για την ενδεκάδα είναι μετρημένα μετά και τον αποκλεισμό από την αποστολή των απείθαρχων Λέτο και Καραγκούνη αλλά και του κουρασμένου Κώστα Κατσουράνη. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Γιούρκας και ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ στην άμυνα. Πλεσί, Ζιλμπέρτο τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Νίνης. Αριστερό «φτερό» ο Λάζαρος, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σισέ.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι αναμένεται να έχουν και θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο. Στην ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι ότι το ΟΑΚΑ θα έχει περίπου 30.000 οπαδούς που θα δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα και θα σπρώξουν τους παίκτες του Ζεσουάλδο προς τη νίκη.
Read more!

Premier League: Δύσκολα θα αλλάξει η κορυφή

Premier League: Δύσκολα θα αλλάξει η κορυφή
Οι τραυματίες επιστρέφουν σιγά-σιγά στην Τσέλσι, όμως δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με τους πρωτοπόρους να μην έχουν ιδιαιτέρως δύσκολες αποστολές για την 16η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας της Μπλάκπουλ, με τον Σερ Άλεξ να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν των γνωστών, ενώ η 7άρα επί της Μπλάκμπερν την περασμένη αγωνιστική έχει επαναφέρει τα χαμόγελα στο «Ολντ Τράφορντ». Απέναντι στην Μπλάκπουλ, η οποία εμφανίζεται καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια της παρά στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» είναι πολύ πιθανό να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Η Τσέλσι με τους Τέρι και Εσιέν να επιστρέφουν και να βρίσκονται και οι δύο εκτός απροόπτου στην ενδεκάδα υποδέχεται την Έβερτον με μοναδικό στόχο τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να της δώσει το διαβατήριο της επιστροφής στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αρτέτα, ενώ επέστρεψε και θα αγωνιστεί ο Φελαϊνί.

Η Άρσεναλ αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Φούλαμ του Μαρκ Χιούζ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Μπόλτον η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της περιόδου και είναι πολύ επικίνδυνη. Η Τότεναμ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπέρμινγχαμ στο «Σεντ Άντριους», με τους φιλοξενούμενους όμως να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής φέτος να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, η Γουίγκαν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Στόουκ, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να βρίσκεται σε δυσμενή θέση, ενώ οι Γουλβς, που αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση με βάση τις εμφανίσεις τους, δοκιμάζονται στο «Ίγουντ Παρκ» με αντίπαλο την Μπλάκμπερν που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη βαριά ήττα από την Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Νιούκαστλ, ενώ στη συνέχεια στο Σάντερλαντ η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Γουέστ Χαμ, με τον Άβρααμ να Γκραντ να έχει ακόμη μία ευκαιρία να σώσει τη δουλειά του. Τέλος, η αγωνιστική θα κλείσει το βράδυ της Δευτέρας με την Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Άστον Βίλα και τον Ζεράρ Ουγιέ να επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Άνφιλντ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο (4/12)

Άρσεναλ – Φούλαμ (17:00)
Μπέρμινγχαμ – Τότεναμ
Μπλάκμπερν – Γουλβς
Τσέλσι – Έβερτον
Μάντσεστερ Σίτι – Μπόλτον
Γουίγκαν – Στόουκ
Μπλάκπουλ – Μάντσεστερ Γ. (19:30)

Κυριακή (5/12)

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ (15:30)
Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα (6/12)

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (22:00)

Η βαθμολογία
(14 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Γ. 31
2. Τσέλσι 29
3. Άρσεναλ 29
4. Μάντσεστερ Σίτι 26
5. Τότεναμ 25
6. Μπόλτον 23
7. Σάντερλαντ 20
8. Στόουκ 20
9. Νιούκαστλ 19
10. Λίβερπουλ 19
11. Μπλάκπουλ 19
12. Γουέστ Μπρομ 19
13. Μπλάκμπερν 18
14. Μπέρμινγχαμ 17
15. Άστον Βίλα 17
16. Έβερτον 16
17. Φούλαμ 15
18. Γουίγκαν 14
19. Γουλβς 12
20. Γουέστ Χαμ 12
Read more!

«Σκουάντρα Ατζούρα» μέσω Γιουβέντους για Κοντέντο;

«Σκουάντρα Ατζούρα» μέσω Γιουβέντους για Κοντέντο;
Ο αριστερός αμυντικός της Μπάγερν, Ντιέγκο Κοντέντο, φέρεται να ενδιαφέρει αρκετά τη Γιουβέντους, κάτι που δεν πρέπει να δυσαρεστεί διαίτερα τον νεαρό παίχτη, καθώς με μια τέτοια μεταγραφή ανοίγει ο δρόμος για την Εθνική Ιταλίας. Σύμφωνα με την tuttοsport, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» εξετάζουν με περίσσιο ενδιαφέρον την περίπτωση του 20χρονου άσου της Μπάγερν για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κοντέντο, ο οποίος έχει την ιταλική αλλά και τη γερμανική υπηκοότητα, άκουσε τη συμβουλή του Τσίρο Φεράρα, προπονητή της Εθνικής Ιταλίας κάτω των 21 ετών, ο οποίος του είπε να πάρει τη μεταγραφή στη Γιούβε, καθώς αυτό θα τον φέρει πιο κοντά στη Σκουάντρα Ατζούρα.
Read more!

Primera Division: Στον απόηχο της πεντάρας

Στην Παμπλόνα δοκιμάζεται ο Μέσι και η παρέα...
Λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο «Καμπ Νου», οι δυο τους επιστρέφουν σε... κανονικούς ρυθμούς Primera Division. Με την Οσασούνα εκτός παίζουν οι Μπλαουγκράνα, με την Βαλένθια στην Μαδρίτης οι Μερένχες. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι αυτός που θα έχει πιο δύσκολο έργο καθώς πρέπει να πείσει τους παίκτες του ότι δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα, μετά την... υπόκλιση στην Μπάρτσα. Οι Blancos παίζουν στο «Μπερναμπέου» με την Βαλένθια και κάθε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα κάνει το κλίμα πολύ χειρότερο στην πρωτεύουσα. Από την πλευρά της η ομάδα του Γκουαρδιόλα, που έχει γκολ 13-0 στα τελευταία δύο ματς στην La Liga, θα κάνει έξοδο στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα», όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα, η οποία προέρχεται από την ήττα στο 92' από την Μπιλμπάο (1-0).

Σημαντικό ματς γίνεται την Κυριακή (05/12) στο «Μαδριγάλ», όπου Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη αναμετρώνται με φόντο τη θέση που εξασφαλίζει έξοδο στο Champions League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε κρίση, προερχόμενη από δύο σερί εντός έδρας ήττες και δεν μοιάζει εύκολο να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας. Στο πρόγραμμα υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι της Βασκονίας, ανάμεσα στη Ρεάλ Σοδιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (04/12)

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης (19.00)
Οσασούνα-Μπαρτσελόνα (21.00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (23.00)

Κυριακή (05/12)

Χετάφε-Μαγιόρκα (18.00)
Μάλαγα-Σανταντέρ (18.00)
Εσπανιόλ-Χιχόν (18.00)
Αλμερία-Σαραγόσα (18.00)
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη (18.00)
Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο (18.00)

Δευτέρα (06/12)

Λα Κορούνια-Χέρκουλες (22.00)

Η βαθμολογία
(13 αγώνες)

1. Μπαρτσελόνα 34
2. Ρεάλ Μαδρίτης 32
3. Βιγιαρεάλ 27
4. Εσπανιόλ 25
5. Βαλένθια 24
6. Μαγιόρκα 21
7. Σεβίλλη 20
8. Ατλέτικο 20
9. Αθλέτικ Μπιλμπάο 19
10. Ρεάλ Σοσιεδάδ 19
11. Χετάφε 17
12. Οσασούνα 15
13. Χέρκουλες 15
14. Λα Κορούνια 14
15. Σανταντέρ 14
16. Λεβάντε 11
17. Μάλαγα 10
18. Χιχόν 10
19. Αλμερία 9
20. Σαραγόσα 8

Επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο (11/12)

Χετάφε-Βιγιαρεάλ (19.00)
Σεβίλλη-Αλμερία (21.00)
Ατλέτικο-Λα Κορούνια (23.00)

Κυριακή (12/12)

Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (18.00)
Ερκουλες-Μάλαγα (18.00)
Μαγιόρκα-Σανταντέρ (18.00)
Χιχόν-Λεβάντε (18.00)
Σαραγόσα-Ρεάλ (20.00)
Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (22.00)

Δευτέρα (13/12)

Βαλένθια-Οσασούνα (22.00)
Read more!

«Το παιχνίδι της σεζόν»

«Το παιχνίδι της σεζόν»
Ο Αντσελότι μίλησε στους παίκτες του και τους ενημέρωσε ότι αν συνεχίσουν με την απόδοση που είχαν τον Νοέμβριο, πρωτάθλημα δεν παίρνουν.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο την Έβερτον ανανεωμένη, αφού στη σύνθεσή της επιστρέφει ο Τζον Τέρι. Με τη συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στα τελευταία πέντε παιχνίδα, ο προπονητής των «μπλε» είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι η αναμέτρηση με την Έβερτον «είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν».

Ο Τέρι και ο Λάμπαρντ έλειπαν από τα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων, αλλά ο Αντσελότι δεν δέχεται αυτή τη δικαιολογία: «Είναι και οι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες και υπόδειγμα επαγγελματιών, αλλά έχουμε και άλλους ισάξιους και θα μπορούσαμε να έχουμε φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο ματς με την Μπέρμινχαμ δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε», τόνισε αρχικά και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Δεν είμαι απογοητευμένος από τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος».

Read more!

Νέμεθ έτοιμος για... όλα!

 Νέμεθ έτοιμος για... όλα!
Έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καβάλα είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος περιμένει πως και πως την ευκαιρία από τον τεχνικό των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Την ευκαιρία που τόσο περιμένει αναμένεται να λάβει στο ματς των Πειραιωτών με την Καβάλα ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κρίστιαν Νέμεθ. Όπως μάλιστα σχολίασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε συγγενικά του πρόσωπα, είναι απόλυτα έτοιμος για το κυριακάτικο ματς:

«Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και δουλεύω συνέχεια στις προπονήσεις. Μπορώ να μπω να παίξω και να προσφέρω. Είμαι πανευτυχής που ανήκω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, και περιμένω να πάρω την ευκαιρία να παίξω.
Εδώ όλα δουλεύουν σε επαγγελματικά επίπεδα. Αντιλαμβάνομαι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην επίθεση της ομάδας αλλά περιμένω την ευκαιρία. Ο Βαλβέρδε κάνει εξαιρετικές προπονήσεις σε μοντέρνα πρότυπα, όπως ακριβώς μου είχε πει ο Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ. Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος άσος που περιμένει... καρτερικά την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα την πάρει στο ματς του Ολυμπιακού με την Καβάλα.


Read more!

Mεσίνα: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Mεσίνα: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»
Η Ρεάλ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Μάλαγα, στον ισπανικό εμφύλιο του β' ομίλου της Ευρωλίγκας, με τον Ετόρε Μεσίνα να ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα... μάθουν από τα λάθη τους στην Ανδαλουσία. Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας για την εμφάνιση της «Βασίλισσας» στον αγώνα με την Μάλαγα, τόνισε: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και πιστεύω ότι μας έλειψαν η ηρεμία, ο έλεγχος των ριμπάουντ και η καλή άμυνα. Παίξαμε καλά για 32 λεπτά αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Αν μάθουμε από αυτά τα λάθη θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί έχουμε μεγάλη ποιότητα ως ομάδα».
Read more!

Τσιμποντά για ΑΕΚ

Τσιμποντά για ΑΕΚ
Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός της Μπλάκμπερν, Πασκάλ Τσιμποντά, που είχε προταθεί το καλοκαίρι στην Ένωση, ενημερώθηκε από την ομάδα του ότι είναι ελεύθερος να φύγει τον Ιανουάριο.

Η ΑΕΚ ψάχνει αυτή την περίοδο να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, και η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποδειχτεί βάλσαμο για τους «κιτρινόμαυρους», αφού η περίπτωση του Γάλλου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ο ύψους 1,82 Πασκάλ Τσιμποντά παίζει και στις τρεις θέσεις της άμυνας, αλλά προτιμά να καλύπτει τη δεξιά. Στην καριέρα του το γαλλικό αμυντικό... πολυεργαλείο έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν αριστερό μπακ και σαν κεντρικός αμυντικός. Από το 1999 έως το 2004 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χάβρης για να φορέσει εν συνεχεία –και για δύο συνεχόμενες σεζόν– αυτή της Μπαστία. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Γουίγκαν και το επόμενο καλοκαίρι τον αγόρασε η Τότεναμ.

Στους «πετεινούς» είχε δύο γεμάτες χρονιές (33 και 31 συμμετοχές αντίστοιχα) και το καλοκαίρι του 2008 τον έδωσε στη Σάντερλαντ για να τον ξαναγοράσει (3 εκατ. λίρες) τον Ιανουάριο του 2009!

Tο καλοκαίρι της ίδια χρονιάς αποκτήθηκε από τα «ρόδα», όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Την πρώτη του σεζόν είχε 24 συμμετοχές με την Μπλάκμπερν, ενώ φέτος έχει παίξει τρία παιχνίδια σαν βασικός και άλλα τρία σαν αλλαγή. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό απέναντι στη Μάντσεστερ (7-1) στις 27 Νοεμβρίου.

Οι καθαρές αποδοχές του στην ομάδα της Πρέμιερ είναι 800 χιλιάδες ευρώ, αλλά σίγουρα θα ενδιαφέρεται να μειώσει τις απαιτήσεις του. Το βέβαιο είναι ότι αναμένεται να έχει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Read more!

Τη σκόνη του Άρη η Μπάρτσα

Τη σκόνη του Άρη η Μπάρτσα
Ομάδα της εβδομάδας χαρακτηρίστηκε από την UEFA ο «θεός του πολέμου» και της Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη του νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας κόντρα σε συλλόγους της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και έριξε ένα ηχηρό «χαστούκι» στην κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης. Τόσο δυνατό, που κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τη διαστημική Μπαρτσελόνα που διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άρης με αυτή την τεράστια επιτυχία ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη (ίσως και τον κόσμο) αφού δεν είναι και λίγο το «2x2» απέναντι στην κάτοχο του Europa League. Την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές παγκόσμιου βεληνεκούς· παίκτες που θα ήθελαν στο ρόστερ τους όλες οι ομάδες του κόσμου.

Ο Άρης πλέον έχει μόνο ένα στόχο. Να «τιμήσει» αυτό που κατάφερε νικώντας τη Ρόζενμποργκ και να ολοκληρώσει την επιτυχία του. Έτσι, δεν θα «παραμιλάει» άδικα όλη η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη.

Ο Άρης πρέπει να βγάλει ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της UEFA που τον ανακηρύξαν ως την καλύτερη ομάδα της εβδομάδας. Είναι υποχρεωμένος πλέον να έχει συνέχεια…

Read more!

Επίσημη πρόταση για Ελμάντερ

Επίσημη πρόταση για Ελμάντερ
Ο μάνατζερ του Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε επίσημη πρόταση στον πειραϊκό σύλλογο για τον 29χρονο Σουηδό επιθετικό της Μπόλτον, Γιόχαν Ελμάντερ.

Ο Σουηδός σέντερ φορ διανύει περίοδο φόρμας και μέχρι στιγμής έχει γράψει 8 φορές το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του, η Μπόλτον, του έχει ήδη προτείνει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η τρέχουσα συμφωνία του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και ο Σουηδός διεθνής (51 εμφανίσεις, 13 γκολ) μένει ελεύθερος. Το κασέ του ύψους 1,88 επιθετικού είναι γύρω στα 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο και σίγουρα είναι μία περίπτωση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από το Λιμάνι.

Read more!

«Ντόπες» Ερνέστο σε «Φέτφα»

«Ντόπες» Ερνέστο σε «Φέτφα»
Τον Γιάννη Φετφατζίδη προετοίμασε ψυχολογικά εν όψει Καβάλας ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε στον πιτσιρικά των Πειραιωτών ότι τον πιστεύει και περιμένει να τον δει να ξεχωρίζει. Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα αναλάβει εκτός απροόπου να καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού απέναντι στην Καβάλα, μια και ο Ισπανός σταρ είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετό καιρό.
Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των Πειραιωτών Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την πρωτοβουλία να «ντοπάρει» ψυχολογικά τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βάσκος έπιασε τον «Φέτφα», τονίζοντάς του ότι τον πιστεύει πολύ και περιμένει στα επόμενα παιχνίδια να αρπάξει την ευκαιρία του στη βασική ενδεκάδα και να δείξει πόσο ταλέντο έχει:

«Είναι καιρός να ανεβάσεις τον ρυθμό σου. Από δω και πέρα πρέπει να πάρεις περισσότερες πρωτοβούλιες για να βοηθήσεις την ομάδα. Εγώ σε στηρίζω, γι' αυτό δεν πρέπει να έχεις άγχος. Έχεις την ποιότητα και τις ικανότητες να ξεχωρίσεις», τόνισε ο Βάσκος προπονητής στον μικρό, προετοιμάζοντάς τον έτσι για το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Θρύλου με την Καβάλα.
Read more!

Ο Μπλατ προπονητής της Εθνικής!

Ο Μπλατ προπονητής της Εθνικής!
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο εκλεκτός της ελληνικής ομοσπονδίας για να αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας μας και να αντικαταστήσει τον Γιόνας Καζλάουσκας.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνει το ραντεβού της ομοσπονδίας με τον Ντέιβιντ Μπλατ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να αναλάβει την εθνική ομάδα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.

O Μπλατ είχε ζητήσει μία μικρή διορία από την ΕΟΚ, ώστε να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες με τη ρωσική ομοσπονδία. Φαίνεται όμως ότι ο Τσερνόφ φρενάρει το θέμα των οφειλών και ο Αμερικανοϊσραηλινός δεν μπορεί να περιμένει.

Ο Μπλατ αναμένεται λοιπόν να αντικαταστήσει τον Γιόνας Καζλάουσκας και μετά τη συγγνώμη και τις εξηγήσεις που έδωσε για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο Μπουντομπάσκετ μετά το παιχνίδι Ελλάδα–Ρωσία, έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση.


Read more!

«Σκάνδαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Σκάνδαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Όπως είναι φυσικό, οι αποκαλύψεις του Ριβάλντο περί πριμ νίκης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ στη Λα Κορούνια έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Εκτενέστατες οι αναφορές του ισπανικού Τύπου, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο θέμα και στο Βιετνάμ!

Στη Βραζιλία, και η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λατινικής Αμερικής, η Ο globo, κάνει εκτενέστατη αναφορά στην πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει πριμ στη Λα Κορούνια για να κερδίσει τη Μονακό. Με τίτλο «Ο Ριβάλντο αποκαλύπτει ότι υπάρχει η άσπρη τσάντα και στην Ευρώπη» παραθέτει τις δηλώσεις του «Ρίμπο» που αφορούν τους Eρυθρόλευκους.

Και η πορτογαλική A bola ασχολείται με το συγκεριμένο θέμα, χαρακτηρίζοντας τον Βραζιλιάνο άσο ως διαμεσολαβητή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λα Κορούνια, ώστε οι Πειραιώτες να δώσουν πριμ νίκης σε περίπτωση επιτυχίας της ισπανικής ομάδας.

Τα λεγόμενα του Ριβάλντο για τον Ολυμπιακό έφτασαν μέχρι το μακρινό Βιετνάμ, με τις ιστοσελίδες tinthethao και baobongda να έχουν μεγάλο άρθρο με τα όσα είπε ο άλλοτε αστέρας της Βραζιλίας.

Αντίθετα, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν ως πρώτο θέμα το πριμ της Ρεάλ. Η As έχει ως κύριο θέμα τις δηλώσεις που αφορούν τη Ρεάλ και το πριμ νίκης που είχε υποσχεθεί στην «Ντεπόρ» αν κέρδιζε την Μπαρτσελόνα του Ρονάλντο. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στον Ολυμπιακό γράφοντας ότι ο Ριβάλντο αποκαλύπτει άλλο ένα σκάνδαλο, αυτή τη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα άλλα ισπανικά ΜΜΕ όπως η Lainformacion.com αλλά και η ισπανική έκδοση του eurosport, που προτάσουν το πριμ της Ρεάλ και στη συνέχεια στέκονται στον Ολυμπιακό.


Read more!

Γιατί δεν ανανεώνει ο Τζεμπούρ

Γιατί δεν ανανεώνει ο Τζεμπούρ
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ και τρεις μήνες, όμως οι υπογραφές δεν έχουνμπει ακόμη, διότι ο 26χρονος επιθετικός θέλει τις εγγυήσεις του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε βιαστεί να ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση του Τζεμπούρ στις 7 Σεπτεμβρίου του 2010. Η ανακοίνωση μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013».

Σήμερα, 4 Δεκ. 2010, σχεδόν τρεις ολόκληρους μήνες μετά, ο Τζεμπούρ δεν έχει υπογράψει. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν πρόκειται να υπογράψει αν δεν λάβει τις τραπεζικές εγγυήσεις που θα του εξασφαλίσουν ότι θα λάβει στις προκαθορισμένες ημερομηνίες τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο.

Στην ΑΕΚ είναι φυσικά ενήμεροι για τα παραπάνω, όμως ο κιτρινόμαυρος σύλλογος δεν είναι αρκετός και πρέπει να εγγυηθούν προσωπικά ένας από τους βασικούς μετόχους. Δηλαδή ή ο Πέτρος Παππάς ή ο Νίκος Νοτιάς. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, αφού τα χρήματα δεν είναι και λίγα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αδυνατεί να καλύψει τα ποσά του Αλγερινού επιθετικού, ο μέτοχος που θα υπογράψει θα πρέπει να του καταβάλει προσωπικά τους μισθούς του. Ένα ποσό που φτάνει τα δύο εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Εκτός των άλλων, ο Τζεμπούρ ζητά να τεθεί σε ισχύ το νέο συμβόλαιο με την υπογραφή του, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Σκόκο. Στο ζήτημα αυτό όμως, ο Αδαμίδης δεν έχει πει οριστικά το ναι. Παρά ταύτα, αυτό είναι το λιγότερο. Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ δεν φέρει ισχυρές αντιρρήσεις για κάτι τέτοιο και το deal δεν θα κολλήσει εκεί.

Ο Τζιμπούρ έχει δηλώσει ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί για τις τραπεζικές εγγυήσεις που έχει ζητήσει και θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, όσο όμως περνάει ο καιρός και δεν τις έχει… ο Αλγερινός μένει ελεύθερος και οι μνηστήρες καιροφυλακτούν. Εκτός του Παναθηναϊκού, που φυσικά μπορεί να τον καλύψει οικονομικά, υπάρχουν και αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για τον «τρομοκράτη», οι οποίοι δεν θα τον άφηναν αδιάφορο.

Read more!

Σούπερ 13άρι!

Σούπερ 13άρι!
Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λάρισας είναι το γεγονός της αγωνιστικής! Σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο, η μέρα ξεκινάει με τις αναμετρήσεις Ηρακλή-Εργοτέλη (17:15, NS2), Πανιωνίου-Κέρκυρας (17:15, NS6) και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μείνει μόνος πρώτος απέναντι στον Πανσερραϊκό (19:30, NS1). ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η μοίρα τους, όπως και των περισσότερων ομάδων που βρίσκονται από την τέταρτη θέση και κάτω, μοιάζει προς το παρόν με εκείνη όσων ανεβαίνουν στα τρενάκια του λούνα παρκ. Τη μια στιγμή μπορεί να βρίσκεσαι στην κορυφή και την επόμενη να έρθει μια απότομη κατηφόρα να σε ταράξει! Ο Ηρακλής έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, χρειάζεται βαθμούς προκειμένου να μην πέσει στα… χαμηλά πατώματα, ενώ ο Εργοτέλης ανάσανε λιγάκι με τη νίκη επί της Λάρισας, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δρόμο για να επιστρέψει σε πιο ασφαλή στρώματα.

STATUS: Πάνω-κάτω!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 17:15 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: Καυταντζόγλειο
GROUP: Πώς μ’ αρέσει αυτή η έδρα…!

Είναι από τις περιπτώσεις που το κοιτάς δύο και τρεις φορές προκειμένου να είσαι σίγουρος. Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Ηρακλής, λοιπόν, έχει κατορθώσει να κερδίσει μόλις μία φορά στο Καυταντζόγλειο τον Εργοτέλη, ο οποίος έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Γηραιό στη Θεσσαλονίκη. Καλύτερη απ’ ό,τι έχει και στην Κρήτη ακόμα. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ηττήθηκε στην πρώτη της παρουσία ποτέ στην Α’ Εθνική με 2-0 στις 23/1/2005 κι έκτοτε δεν έχει χάσει στην έδρα των Κυανόλευκων σε σύνολο πέντε αγώνων. Έχει κερδίσει τρεις φορές και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ (0-1, 0-2, 0-2) κι έχει αποσπάσει μία λευκή ισοπαλία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Κάκος, Ευθυμιάδης, Ελευθερίου
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ιακόμπ, ενώ επιστρέφει ο Ηλιάδης. Ο τιμωρημένος Ρουμπάκης και ο τραυματίας Αλεξόπουλος δεν είναι στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα είναι το κεντρικό θέμα στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Όχι πως οι Κυανέρυθροι που έχουν δύο συνεχόμενες νίκες και με τρίτη… αποχαιρετούν την ουρά είναι κάτι το αδιάφορο, αλλά η… ίντριγκα είναι στους φιλοξενούμενους. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Φαιάκων και μάλιστα σε ένα γήπεδο όπου είχε βρεθεί σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια ως τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος προπονητής είχε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και –το εκπληκτικό!– τον Άκη Μάντζιο στις 31/1/2010, όταν οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 1-0. Ήταν το δεύτερο ματς για τον Μπάντοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν και η πρώτη του νίκη.

STATUS: Πώς τα φέρνει η ζωή;;
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 17:15 (NS6)
ΜΕΡΟΣ: Νέας Σμύρνης
GROUP: Πελάτη μου!!!

Λέγαμε για το ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, όμως η παράδοση δεν είναι η καλύτερη για την Κέρκυρα απέναντι στον Πανιώνιο και συνεπώς για ντεμπούτο νέου τεχνικού. Βασικά, η παράδοση είναι η χειρότερη!! Οι Κυανέρυθροι έχουν το απόλυτο σε νίκες απέναντι στους Φαίακες, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. Τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο συνθέτουν την προϊστορία των δύο ομάδων, με τα γκολ να αθροίζονται στο 12-3. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει επαναληφθεί τρεις φορές στα πέντε ματς το σκορ 3-1 υπέρ του Πανιωνίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Χαραλαμπίδης, Τρύφων, Γεωργιάδης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Λάτκα που είναι τιμωρημένος και Κουμορτζί, Βαρό και Βαζ Τε είναι εκτός από τον Πανιώνιο. Οι Βενέτης και Καλαντζής που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν είναι στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που τα είχε όλα για τον Παναθηναϊκό και μπορεί ο καθένας να ερμηνεύσει το status όπως θέλει! Δεύτερος αγώνας για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεύτερος γύρος για τον Σίντνεϊ Γκοβού που μάλλον θα πάρει ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και… δεύτερος γύρος για τις μπουνιές του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Γιώργο Καραγκούνη. Εκεί θα εστιάσουν οι οπαδοί του Τριφυλλιού, αφού τέτοια παιχνίδια λογικά δεν πρέπει να προβληματίζουν τους πρωταθλητές. Ούτε και τον Πανσερραϊκό, που μετά τη νίκη του κόντρα στον Άρη δεν άγχεται για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

STATUS: Δεύτερος γύρος…!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 19:30 (NS1 & HD)
ΜΕΡΟΣ: ΟΑΚΑ
GROUP: Φοβού τη… χαλαρότητα!

Για την προϊστορία δεν πρέπει καν να γίνεται λόγος! Ο Πανσερραϊκός είχε κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια για το κύπελλο και είχε κερδίσει 3-2 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο πέραν τούτου έχει να επιδείξει μία νίκη το 1992, μία το 1968 και μια ισοπαλία το 1975. Εκείνο που πρέπει να απασχολεί περισσότερο τους γηπεδούχους και να δίνει ελπίδες στους φιλοξενούμενους, είναι ο τρόπος που μέχρι τώρα αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι τέτοια ματς. Δύο ισοπαλίες (με Ξάνθη και Λάρισα) και το πρώτο 20λεπτο στον αγώνα με τον Ηρακλή δείχνουν πως αν δεν υπάρξει σοβαρότητα, μπορεί και να ανατραπούν τα δεδομένα του αγώνα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Μάνταλος, Βασιλειάδης, Δημόπουλος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Δεν θα αγωνιστεί ο Λουίς Γκαρσία, αλλά και οι Λέτο-Καραγκούνης λόγω του επεισοδίου που είχαν. Οι Κάστρο και Παντελιάδης θα εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο ματς και δεν υπολογίζονται.

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει, όπως και όλα τα υπόλοιπα, από το 0-0. Μόνο που μπορεί να τελειώσει στην ισοπαλία, έστω κι αν δεν είναι 0-0! Παρότι η Ξάνθη δεν έχει λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός έχει μείνει στο 0-0 μόνο μια φορά, το «Χ» φαντάζει ως το επικρατέστερο αποτέλεσμα στον αγώνα. Οι νεοφώτιστοι είναι στην κορυφή της Super League με εφτά ισοπαλίες, ακολουθούνται από τον Ηρακλή με έξι κι έπεται η Ξάνθη, με τρεις ακόμα ομάδες να έχουν από πέντε. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το λόγο για το οποίο η νίκη ενός εκ των δύο συνόλων φαντάζει ως έκπληξη.

STATUS: «Χ»αράς Ευαγγέλια!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 15:00 (ΝΕΤ)
ΜΕΡΟΣ: Πηγάδια
GROUP: Χτίζουμε το μέλλον!!!

Η αντάμωσή τους στα μεγάλα σαλόνια ήταν σύντομη. Ανέβηκε η Ξάνθη, έπεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και 20 χρόνια μετά τα ξαναλένε. Μόλις μία σεζόν ανταμώθηκαν στα μεγάλα σαλόνια, με την ακριτική ομάδα να έχει κερδίσει 2-0 στο παλιό της γήπεδο και τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει 1-0 στον Βόλο. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν την περασμένη σεζόν στο κύπελλο Ελλάδας, με την Ξάνθη να κερδίζει και πάλι με το ίδιο σκορ (σ.σ. 2-0). Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ακριτικής ομάδας απέναντι στους Βολιώτες τα έχουν πετύχει Βραζιλιάνοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σπάθας, Μπαλτάς, Φαντόπουλος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: O Τζάγκι λόγω τιμωρίας δεν θα είναι στη διάθεση του Παπαδόπουλου, αλλά επιστρέφει ο Πόι. Ο Μόνχε που αποβλήθηκε στο ματς με την Καβάλα δεν θα αγωνιστεί, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σανκαρέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ

Τριγύρω όλοι σφυρίζουν και στη μέση ο Γιώργος Δώνης!! Το group σαφώς και είναι αφιερωμένο στον Έλληνα τεχνικό που αντιμετωπίζει την ομάδα στην οποία δεν κατάφερε να μείνει όσο θα ήθελε, όμως ταιριάζει και στους δύο αντιπάλους. Η ΑΕΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι και το διπλό στο ΟΑΚΑ θέλει να χτίσει ένα σερί νικών απέναντι στον Ατρόμητο, που για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες! Οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα στο γήπεδό τους, αφού έχουν επικρατήσει μόνο επί του Πανσερραϊκού, αλλά ταυτόχρονα έχουν χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ, πάντως, μετά τα πρώτα χρόνια που δεν έβρισκε τρόπο διαφυγής από το Περιστέρι, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με 0-1.

STATUS: Το τρένο τσαφ τσουφ!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 15:00 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: Δ.Σ. Περιστερίου
GROUP: Τώρα βρήκες να σκοράρεις;;

Εκεί που είχε την ησυχία του ο Γιώργος Δώνης, ήχησε το καμπανάκι στα αυτιά του. Έχει να προβληματιστεί ιδιαιτέρως για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, η «ανάσταση» του οποίου καθόλου δεν πρέπει να ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό. Ο Αργεντινός επιθετικός σε τέσσερα παιχνίδια με τον Ατρόμητο έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και τη μοναδική φορά που δεν σκόραρε ήταν γιατί δεν… αγωνίστηκε! Δύο γκολ στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, το γκολ που έκανε τη διαφορά πέρυσι στο Περιστέρι, αλλά και το τρίτο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έκανε το 3-1, πριν έρθει η ισοφάριση του Ατρόμητου σε 3-3.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σταθόπουλος, Καρατζίκας, Γεωργαράκος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Είναι πιθανόν να προλάβει την αναμέτρηση και να επιστρέψει ο Παντελής Καφές. Ο Θανάσης Καραγκούνης που προσβλήθηκε από ίωση στη διάρκεια της εβδομάδας δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η αποθέωση του Άρη και η αποθέωση του παραλογισμού. Μια ομάδα που μπορεί να προκριθεί από έναν από τους πλέον δύσκολους ομίλους του Europa League και μια ομάδα που κερδίζει δύο φορές την Ατλέτικο Μαδρίτης, πιθανότατα να μην κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κίτρινοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου συνηθίζουν να παρουσιάζουν το κακό τους πρόσωπο. Μετά το τοπίο στην ομίχλη στις Σέρρες, έρχεται η αναμέτρηση με τον Αστέρα για να τους προσγειώσει στην ελληνική πραγματικότητα, μια και φαίνεται πως η Primera Division θα τους ταίριαζε καλύτερα.

STATUS: Θέλω να παίξω στην Primera Division!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 17:15 (NS3)
ΜΕΡΟΣ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
GROUP: Ένα τσουρέκι δώρο!

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ματς με τον Ατρόμητο, πρωταγωνιστής στο ματς με τη Λάρισα και από τους κορυφαίους στη Μαδρίτη. Άμυνα έπαιξε, γκολ έβαλε, πέναλτι κέρδισε, τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Μπορεί να απολαύσει την αποθέωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού εκτός των άλλων ο Νίκος Λαζαρίδης έχει και την ονομαστική του γιορτή τη Δευτέρα. Μέσα στην αποθέωση για τον Έλληνα αμυντικό, να μην ξεχάσουν να ευχαριστήσουν και τον Αστέρα Τρίπολης, απ’ όπου έφυγε ύστερα από 5,5 χρόνια και ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Αρετόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γουργιώτης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Ναφτί και Μισέλ είναι τιμωρημένοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Κούπερ. Ο Αργυρόπουλος θα εκτίσει την ποινή του, εκτός για τον Αστέρα είναι επίσης ο Καρέρα που υπέστη θλάση, ενώ επιστρέφουν Αράς και Ρομπέρτο.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ

Μεγάλη μέρα για τη Λάρισα, μεγάλη μέρα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για το σπουδαιότερο γεγονός της αγωνιστικής, αφού δεν εγκαινιάζουμε και κάθε χρόνο ένα γήπεδο για να έχουμε την πολυτέλεια να το περνάμε στα ψιλά! Το νέο στάδιο της Λάρισας θα ανοίξει τις πόρτες του όχι για πολιτιστικά εγκαίνια, αλλά για έναν κανονικό και μεγάλο αγώνα ποδοσφαίρου. Η ημερομηνία, οι παίκτες, οι προπονητές, ακόμα και οι διαιτητές έχουν σίγουρη τη θέση στο βιβλίο της ιστορίας, ενώ το γεγονός αποτελεί έξτρα κίνητρο για όποιον πετύχει το πρώτο γκολ!

STATUS: Welcome!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 17:15 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: AEL FC ARENA
GROUP: Μήπως να κερδίζαμε κιόλας;

Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον αν προπονητής στη Λάρισα ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης, ωστόσο η συμφωνία χάλασε λόγω του κόσμου. Το ματς πάντως δεν χρειάζεται νέο προπονητή για να αποκτήσει ενδιαφέρον, αφού πρωτίστως έχουν σημασία οι βαθμοί. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν δύο συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύουν να χάσουν την επαφή με τον στόχο τους. Χειρότερα τα πράγματα είναι για τη Λάρισα, που είναι μόνη της ουραγός της βαθμολογίας και δεν έχει το περιθώριο να μην κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του βορρά έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή και τη δεύτερη θέση μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ και η ενδιάμεση υποχρέωσή του για το Europa League δεν έφτιαξε το κλίμα ή την ψυχολογία των παικτών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σιδηρόπουλος, Καρσιώτης, Γούκος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Ιμπραήμ Ταλ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί. Ο Φωτάκης που αποβλήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός είναι και ο Μουσλίμοβιτς που τραυματίστηκε.

ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρυσι δεν τα κατάφερε κανείς. Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί και Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ είχαν υποχρεωθεί σε ισοπαλία. Φέτος, το πάει μία-μία. Έχασε από τον Άρη, αλλά έφερε «Χ» απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά κέρδισε την Ένωση. Η Καβάλα συνεχίζει να είναι η ομάδα των εκπλήξεων και θα προσπαθήσει να κάνει τη συνηθισμένη ζημιά και στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, μετά την ήττα στο ντέρμπι δεν μπορούν να «πουλήσουν» άλλους βαθμούς και παραδοσιακά δεν έρχονται δύο… γκέλες μαζί.

STATUS: Τώρα η σειρά σου!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:30 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: «Ανθή Καραγιάννη»
GROUP: Μας δίνετε κάνα παίκτη;;;

Είναι σημαντικός παράγοντας του αγώνα και πρέπει να τον λάβουμε υπόψη. Η Καβάλα θα παίξει χωρίς τρεις όχι απλά βασικούς της, αλλά και κάτι παραπάνω. Ο Αμπντούν ήταν απ’ τους κορυφαίους στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Καρντόζο κρατάει τη μεσαία γραμμή και ο Ονουάτσι ο μόνιμος σκόρερ της. Οι απουσίες του αλλάζουν τις ισορροπίες του αγώνα και καθιστούν την επαρχιακή ομάδα πιο ευάλωτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Γιατί σαφέστατα είναι πιο δύσκολο να αντικαταστήσει με ισάξιους ποδοσφαιριστές τις απουσίες, απ’ ό,τι ενδεχομένως μπορεί να το κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τα δικά του προβλήματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Καλόπουλος, Σαραϊδάρης, Αλεξέας
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Αμπντούν, Καρντόζο και Ονουάτσι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Νταρσβίλ δεν έχει επανέλθει ακόμα 100% και δεν θα αγωνιστεί. Επιστρέφει ο Βασίλης Τοροσίδης για τον Ολυμπιακό, όπως και ο Όλαφ Μέλμπεργκ, αλλά είναι εκτός ο Ριέρα που τραυματίστηκε στο ντέρμπι.
Read more!

Με Μέλμπεργκ και Ζαϊρί στην Καβάλα


Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καβάλα βρίσκονται οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Ποτουρίδη για το ματς με τους «Αργοναύτες». Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καβάλα, ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ άφησε εκτός τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Ποτουρίδη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος, Άλμπερτ Ριέρα και Ραούλ Μπράβο, oι οποίοι θα προπονηθούν ατομικά την Κυριακή στου Ρέντη. Read more!

«Τζίλα» στο Τορίνο, Μάξι Λόπες στη Φλωρεντία

«Τζίλα» στο Τορίνο, Μάξι Λόπες στη Φλωρεντία
Μπορεί Φιορεντίνα και Γιουβέντους να μισιούνται θανάσιμα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις διοικήσεις των δύο ομάδων να συνεργάζονται. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν συμφωνία που θα στείλει τον Τζιλαρντίνο στους «μπιανκονέρι» και τον Μάξι Λόπες μέσω Τορίνο στη Φλωρεντία. Έτοιμες να κάνουν άλλη μία δοσοληψία με ανταλλαγή παικτών είναι Γιουβέντους και Φιορεντίνα. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι ο πρωταρχικός στόχος για το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι ότι η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει έτσι απλά και για το λόγο αυτό η Γιουβέντους, για να κάμψει την αντίσταση των «βιόλα», ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την Κατάνια για τον Μάξι Λόπες σε ένα ποσό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Έτσι όλοι θα είναι ικανοποιημένοι, αφού η Γιουβέντους θα αποκτήσει έναν επιθειτκό κλάσης, ενώ και η Φιορεντίνα θα καλύψει το κενό του Τζιλαρντίνο με έναν στράικερ που εντυπωσιάζει στη Serie A και μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Read more!

«Νιώθω καλά στον Ηρακλή»

«Νιώθω καλά στον Ηρακλή»
Με δηλώσεις που παρέθεσε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας ο Βίκτορας Γιάκομπ σημείωσε πως επιθυμεί την παραμονή του στον Ηρακλή, αφού αισθάνεται καλά στην ομάδα.

Ο στράικερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε επί του θέματος:

«Είχα πρόταση το καλοκαίρι από την Κλουζ, αλλά νιώθω καλά στον Ηρακλή και ανανέωσα το συμβόλαιό μου για τρία χρόνια ακόμα», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για τις κόκκινες κάρτες που δέχεται:

«Με αποκαλούν άνθρωπο της κόκκινης κάρτας»!

Read more!

O Mr. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ..

Ο Μr. Παναγιώτου από την Match money προτέινει..

Χαμός με τις αναβολές στην Αγγλία, δυστυχώς… Χάλια η διάθεση, οπότε πάμε με τη μία να δώσουμε την ισοπαλία στο Μπέρμιγχαμ – Τότεναμ. Είναι δυνατή στην έδρα της η Μπέρμινχαμ είναι καλά δουλεμένη και για οποιαδήποτε ομάδα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έτσι, θα το μοιράσουμε…
Η Νιούκαστλ φέτος μας αρέσει και έχω την εντύπωση πως έστω και δύσκολα θα το κάνει το «διπλό» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.
Στο μόνο ματς που διασώθηκε στη Λιγκ 1. Θα ρισκάρουμε στο διπλό της Σέφιλντ. Η Σουίντον έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό του κυπέλλου και δεν βγάζει με τίποτα καλύτερη εικόνα από τη φιλοξενούμενη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Μια τριαδούλα αυτή την εβδομάδα και αυτή με το ζόρι. Ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα ο καιρός να μην μας τα χαλάσει…

241 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ    ΙΣΟΠΑΛΙΑ        3,25
261 ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. ΔΙΠΛΟ             2,20
339 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΠΛΟ            2,85
Read more!

Ρομέου ο αντι-Μάτος;

Ρομέου ο αντι-Μάτος;
Το ενδιαφέρον ομάδων από τη Βραζιλία έχει προσελκύσει ο Ρομέου Περέιρα ντος Σάντος, με την Μποταφόγκο να είναι ιδιαίτερα ζεστή για τον παίκτη που προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μαρσέλο Μάτος.

Ο μέσος της Λάρισας πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλίας και τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως η Μποταφόγκο εμφανίζεται διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ για την απόκτησή του σε περίπτωση αποχώρησης του Μαρσέλο Μάτος από την ομάδα.

Σαφέστατα, σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα της ΑΕΛ δεν θα... μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κινηθεί για την αντικατάστασή του.

Read more!

Debate... Καβάλας- Ολυμπιακού!

Debate... Καβάλας- Ολυμπιακού!
Η απουσία βασικών παικτών της Καβάλας δεν σημαίνει ότι εξαφανίζει τον ορισμό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Τα θετικά στοιχεία της κάθε ομάδας αγωνιστικά και ψυχολογικά και ο κρίσιμος ρόλος τους. Το gazzetta.gr αναλύει.

ΘΕΤΙΚΑ (+) ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ

1. Τρεις ήττες Ολυμπιακού εκτός έδρας σε 12 αγωνιστικές! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην μαθαίνει από τα παθήματα εκτός έδρας. Η αρχή έγινε με τον Ηρακλή (από 0-1 μετατράπηκε σε 2-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ακολούθησε η ήττα (ξανά με ανατροπή) με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τρίτωσε με την ΑΕΚ (1-0) στο ίδιο γήπεδο, χάνοντας ένα ματς που είχε (τουλάχιστον) στο τσεπάκι την ισοπαλία. Ελλειψη πάθους και αυτοσυγκέντρωσης για 90 λεπτά και διάφοροι πειραματισμοί του Βαλβέρδε φαίνεται να είναι οι βασικοί λόγοι.

2. Σκληρό καρύδι η Καβάλα στην έδρα της- και πέρυσι του είπε στοπ στο πρωτάθλημα. Όταν πήγε πέρυσι στην Καβάλα ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο -5 από τον Παναθηναϊκό. Οπλισμένος με κόσμο και αισιοδοξία, ωστόσο τα πράγματα στο Ανθή Καραγιάννη δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Ο Βαγγέλης Γούτης μπλόκαρε τον Ζίκο και το 0-0 έδωσε αέρα 7 βαθμών στους πράσινους στο δρόμο για το πρωτάθλημα. Και η ΑΕΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός είχαν κάνει… στάση βέβαια στο ίδιο γήπεδο.

3. Η Καβάλα είναι ο σύγχρονος φονέας των γιγάντων. Βλέπει το πρώην ΠΟΚ η Καβάλα και μετατρέπεται σε σύγχρονο φονέα των γιγάντων, όπως ήταν άλλοτε ο Φωστήρας. Πάθος, δύναμη, σωστή τακτική και πίστη με παίκτες που το πιστεύουν, είναι τα κλειδιά των επιτυχιών. Η πλάκα είναι και το ωραίο στατιστικό στοιχείο ότι εντός έδρας με τους μεγάλους φέρνει τα ίδια αποτελέσματα για 2η χρονιά! Νίκησε πέρυσι με 2-1 την ΑΕΚ, με τη γνωστή ταρίφα ηττήθηκε και φέτος. Ο Παναθηναίκός ισοφάρισε με τον Σισέ στις καθυστερήσεις (2-2) πέρυσι. Μάρτυρες στο ίδιο σκηνικό (όχι όμως στις καθυστερήσεις) γίναμε και φέτος! Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πέρυσι ισόπαλος (0-0) λέτε να συνεχιστεί η παράδοση;

4. Δεν κάνει τόσα πολλά λάθη, ειδικά σπίτι. Πενήντα έξι (56) λάθη λιγότερα σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό έχει συνολικά σε 12 αγωνιστικές έχει η Καβάλα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 547 και οι Καβαλιώτες 491. Και σε τέτοια παιχνίδια κάθε λάθος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

5. Καλή αμυντική λειτουργία- 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Κάτι ο Γκαλίνοβιτς, κάτι ο Ντουγκλάο, αλλά και η βοήθεια των αμυντικών χαφ βοηθούν ώστε η άμυνα της Καβάλας να αντιμετωπίζει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τις επιθέσεις του αντιπάλου. Ο πρώην πράσινος Γκαλίνοβιτς θα θέλει να αποδείξει ότι παραμένει σπουδαίος κίπερ. Η Καβάλα έχει δεχτεί μέχρι τώρα 10 γκολ (μαζί με Παναθηναϊκό, Αρη), που είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό.


ΘΕΤΙΚΑ (+) ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

1. Επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη και ίσως του Ολαφ Μέλμπεργκ. Χωρίς τον Τοροσίδη ο Ολυμπιακός υστερεί σε πάθος και ψυχή. Το ίδιο στην ουσία συμβαίνει με τον βράχο Μέλμπεργκ, που δίνει το κάτι παραπάνω στην άμυνα και φυσικά δεν θέλει να χάνει. Και οι δύο ποδοσφαιριστές προωθούνται στην αντίπαλη περιοχή και έχουν καλή σχέση με τα δίχτυα.

2. Η ομιλία Μαρινάκη μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά. Εβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση το αφεντικό του Ολυμπιακού και έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και στο εξής. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει τα λάθη τους και δείχνουν διατεθειμένοι να πατήσουν γκάζι και να δείξουν στον Μαρινάκη ότι έλαβαν το μήνυμα. Αλλωστε, νέο στραβοπάτημα θα τους φέρει στην 2η θέση- αν νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.

3. Απουσία του πρώτου σκόρερ Ονουάτσι, αλλά και παικτών- κλειδιά όπως ο Αμπντούν και ο Καρντόζο. Τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρεί ο Ολυμπιακός! Ο Ονουάτσι που είναι πρώτος σκόρερ της Καβάλας και δεύτερος στη λίστα μετά τον Σισέ με 7 γκολ, είδε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις στον Βόλο και δεν θα είναι παρών! Ο ταχύτατος και ντριπλέρ Αμπντούν που κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα (ρωτήστε και τον Παχατουρίδη!) επίσης έχει δηλωθεί να απουσιάσει από αυτό το ντέρμπι. Απών θα είναι και ο δυναμικός Οράσιο Καρντόζο, που επίσης αποβλήθηκε στο Βόλο (με Μόνχε) και είναι ποδοσφαιριστής που τρέχει ασταμάτητα, μαρκάρει αποτελεσματικά και καλύπτει πολλούς χώρους.

4. Είναι καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Στο ποδόσφαιρο δεν επικρατεί πάντα ο καλύτερος, όπως συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό στο μπάσκετ. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Όμως, κακά τα ψέματα, όταν η καλή ομάδα βρεθεί στη μέρα της, μπορεί να επικρατήσει και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει 3 νίκες εκτός έδρας, αλλά έχει και 3 νίκες (καμία ισοπαλία). Ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει. Απειλεί και δημιουργεί πολλές φάσεις. Η απουσία του Ριέρα δεν τον αποδυναμώνει, καθώς ο Ισπανός ούτως ή άλλως δεν είχε σταθερή απόδοση, αλλά ο Βαλβέρδε έχει πλούσιο υλικό και ειδικά στα χαφ (Φετφατζίδης, Ρόμενταλ δεξιά κ.α.). Ο Ιμπαγάσα θα είναι καλύτερος από αγωνιστική σε αγωνιστική μετά τον τραυματισμό του.

5. Καλύτερη επίθεση και άμυνα – σωστή αντίδραση μετά ήττα. Ο Ολυμπιακός αντιδράει με νίκη ή νίκες μετά μία ήττα. Ετσι αντιδρούν οι μεγάλες και υγιείς ομάδες, καθώς συνεχόμενες ήττες φέρνουν απίστευτους κλυδωνισμούς και αυστηρά μέτρα. Ετσι αντέδρασε μετά τον Ηρακλή, το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια αντίδραση περιμένουν ότι θα έχουν μετά το χαστούκι με την μέτρια (στο ματς του ΟΑΚΑ) ΑΕΚ. Περιμένουν δηλαδή όλοι στο λιμάνι ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει στο χαστούκι με…γροθιά και δεν θα γυρίσει και το άλλο μάγουλο στην Καβάλα! Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιθετικά ομάδα φέτος, έχοντας πετύχει 25 γκολ και το παθητικό της είναι μόλις 6 τέρματα!

Read more!

Χωρίς Γκρέι στο ΣΕΦ

Χωρίς Γκρέι στο ΣΕΦ
Χωρίς τον Τζάστιν Γκρέι θα αντιμετωπίσει τελικά ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12, 17:00). Μάρσαλ: «Πρόκληση με Ολυμπιακό». Ο 22χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ που υπέστη κάταγμα στη μύτη στον εντός έδρας αγώνα του EuroCup με τη Ροάν, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης στη Γαλλία με τη Ροάν, για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου των ομίλων του EuroCup.

Μάρσαλ: «Πρόκληση με Ολυμπιακό».

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ Ρόουλ Μάρσαλ μίλησε στα ΣΠΟΡ του Βορρά για...

... την εξαιρετική απόδοσή του κόντρα στη Ροάν:

«Ο κόσμος ικανοποιήθηκε από μένα, αλλά εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο της ομάδας. Σκέφτομαι και κάνω μόνο ό,τι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει. Απλά ψάχνω κι εγώ να βρω έναν καλό ρυθμό και να συνεχίσω πάνω σε αυτόν, για να έχω ίδια ή και καλύτερη απόδοση στα επόμενα παιχνίδια. Και δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά και της ομάδας».

... το ότι ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» τους Γάλλους:

«Είχαμε σπουδαία κίνηση. Με την μπάλα και χωρίς αυτήν. Παίξαμε όμως και πολύ καλή άμυνα. Τέτοια άμυνα θέλουμε και πρέπει να παίζουμε πάντα. Ήταν όντως και η πρώτη φορά που τρέξαμε τόσο ως ομάδα, γιατί ο προπονητής μας έδωσε έμφαση στην προετοιμασία μας για το πώς πρέπει να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Και ήρθε το αποτέλεσμα.

Θα το κάνουμε αυτό κι άλλες φορές, όποτε κρίνει σκόπιμο ο προπονητής. Και γενικά θεωρώ ότι θα βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα το δει αυτό στα επόμενα παιχνίδια, γιατί η ομάδα ήθελε και θέλει χρόνο».

... τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Γνωρίζουμε τους αντιπάλους (σ.σ. οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε τρία φιλικά προετοιμασίας), τους έχουμε αντιμετωπίσει ακόμη και στο σπίτι τους και είχαμε μία καλή εμφάνιση εκεί, σε ένα από τα φιλικά. Δεν έχουν να κρύψουν κάτι κι άλλωστε τους παρακολουθούμε και στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας.

Ο αντίπαλος έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα παίζουν στο γήπεδό τους κι ας μην έχει κόσμο, επειδή όπως ενημερώθηκα είναι τιμωρημένη η έδρα τους. Είναι όμως και μία μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, έστω κι αν έχουμε το πρόβλημα με τον Τζάστιν Γκρέι, που δεν μπορεί να αγωνιστεί».

... την απουσία του Γκρέι:

«Του ευχόμαστε όλοι να επανέλθει υγιής και δυνατός στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του, δίνοντας και παραπάνω από το 100% των δυνάμεών μας. Το κύριο ζητούμενο, όμως, είναι να μπούμε στο γήπεδο με την ίδια ενέργεια που βγάλαμε και κόντρα στη Ροάν».
Read more!

Ικανοποιημένος παρά την ήττα ο Ράφα

Ικανοποιημένος παρά την ήττα ο Ράφα
Τα θετικά της ήττας από τη Λάτσιο ανάφερε ο προπονητής της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος στάθηκε στα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.«Το μόνο θετικό που κρατάμε ήταν η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο και ο τρόπος που η ομάδα έψαχνε το γκολ. Η Λάτσιο έπαιξε πολύ καλά, ωστόσο στο τέλος η ευκαιρία του Ιβάν Κόρντομπα ενδεχομένως να είχε αλλάξει τα πράγματα. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία, αλλά οι αντίπαλοί μας προηγήθηκαν εκμεταλλευόμενοι μια στημένη φάση», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Ίντερ στάθηκε και στις απουσίες της ομάδας του: «Οι πρώτοι σκόρερ μας φέτος Ετό και Μιλίτο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, ενώ ο Μότα δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% και γι’ αυτό είχαμε πρόβλημα στις αντεπιθέσεις».
Read more!

Τινάζει τη μπάνκα για Μπέιλ η Σίτι

Τινάζει τη μπάνκα για Μπέιλ η Σίτι
Αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ είναι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, προσφέροντας 53 εκατομμύρια ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα στην Τότεναμ. Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα οι «πολίτες» ετοιμάζουν «βόμβα» τον Ιανουάριο δίνοντας το παραπάνω ποσό μαζί με τους Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και τον Τζόλεον Λέσκοτ, προκειμένου να κάνουν δικό τους το πιο «καυτό» όνομα αυτή την εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά άνθρωπος της Τότεναμ δήλωσε: «Η πιθανότητα να υποβιβαστούμε φέτος είναι μεγαλύτερη από το να πουλήσουμε τον Μπέιλ. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να πάει πουθενά».
Read more!

«Πρόταση 25 εκατ. ευρώ για Τζέκο»


Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Βόλφσμπουργκ ύψους 25 εκατ. Ευρώ είναι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αποκτήσει τον Έντιν Τζέκο.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έκδοση της «Bild» οι Μαδριλένοι εποιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον παίκτη τον Γενάρη και να τον φέρουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί έχουν γνωστοποιήσει πως ο Βόσνιος στράικερ πωλείται στην τιμή των 40 εκατ. Ευρώ. Read more!

Ο Σχάαρς και οι άλλοι

Ο Σχάαρς και οι άλλοι
Δυσκολίες προκύπτουν με την περίπτωση του Στέιν Σχάαρς στον Παναθηναϊκό, καθώς η Αλκμάαρ δεν συζητά τον δανεισμό του παίκτη, παρά μόνο την πώλησή του. Αυξάνονται οι μεταγραφικοί στόχοι.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν τον δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή, όμως η ολλανδική ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για μία τέτοια περίπτωση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ολλανδοί ζητούν τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Η Sportday φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Έρνι Στιούαρτ, ο οποίος δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ρώτησε ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη». Σε ερώτηση αν παραχωρείται δανεικός, εκείνος απάντησε: «Δανεικός; Ξεχάστε το. Παραχωρείται μόνο με μεταγραφή και με την κατάλληλη προσφορά».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόταση για τον Ζιλμπέρτο από την Αγγλία (λέγεται ότι έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες επαφές) και με τα χρήματα που θα πάρουν από την πώληση αυτή συν τα χρήματα που θα γλιτώσουν από το υψηλό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου θα κάνουν πρόταση για τον Σχάαρς, ο οποίος αναμένεται να κοστίζει επίσης άλλα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, τα έξοδα είναι αρκετά και δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του 26χρονου.

Ο Σχάαρς από τη μεριά του δήλωσε σε Ολλανδούς δημοσιογράφους: «Θέλω να φύγω από την Άλκμααρ, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Μου έχουν πει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με την ελληνική ομάδα». Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν βιάζονται να μιλήσουν με τον παίκτη αν δεν οριστικοποιηθεί το οικονομικό.


Οι υπόλοιποι της λίστας

Στο μεταξύ η SportDay αναφέρει ότι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκονται δύο μέσοι, ο Ρομαρίκ της Σεβίλλης και ο Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε. Μάλιστα, και για τους δύο φέρεται να έχουν γίνει επαφές, αλλά πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις. Παρ' όλα αυτά στον Παναθηναϊκό θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να φέρουν κάποιον τον Ιανουάριο.

Ο Ρομαρίκ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τη Σεβίλλη και ο Παναθηναϊκός είχε μια επαφή με τον ισπανικό σύλλογο για τον δανεισμό του. Πάντως, στα τελευταία ματς χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά. Ο Ράκιτιτς έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε ως το 2011, αλλά θέλει να φύγει από τον γερμανικό σύλλογο. Οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του, ωστόσο, και ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την Ιταλία είναι τα δύο «αγκάθια» της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους μέσους παραμένει πάντα το όνομα του Μπερνάρντ Κουμορτζί του Πανιωνίου.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας ρώτησαν τη Λίβερπουλ για τον 19χρονο Ντάνι Πασέκο, για τον οποίο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού. «Αν τα βρείτε μαζί του πάρτε τον», λένε οι «κόκκινοι» την ώρα που ο μάνατζέρ του τονίζει: «Μας ενδιαφέρει η προοπτική να πάει ο παίκτης σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά προτεραιότητά του είναι η Ισπανία».

Την ίδια ώρα το Goal κάνει λόγο για επαφή των «πράσινων» με τη Μαρσέιγ για τον Μπραντάο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο καθώς έχει χάσει τη θέση του από τους Ζινιάκ και Λοΐκ Ρεμί και δεν θα έλεγε όχι σε κάποια μεταγραφή.

Read more!

Ριβάλντο: «Πριμ στη… Λα Κορούνια είχε τάξει ο Ολυμπιακός»!

Μπορεί στο γήπεδο να έχει αρχίσει να… ρετάρει, αλλά στις δηλώσεις παραμένει φορμαρισμένος ο Ριβάλντο!

Μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ο «Ρίμπο» αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League τη σεζόν 2004-05 και ισχυρίστηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τάξει πριμ στη Λα Κορούνια την τελευταία αγωνιστική, ώστε να νικήσει τη Μονακό και οι ίδιοι να περάσουν -ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τη Λίβερπουλ- στην επόμενη φάση!
Ριβάλντο: «Πριμ στη… Λα Κορούνια είχε τάξει ο Ολυμπιακός»!
Μια ενέργεια που αντίκειται στη νομοθεσία της UEFA, ωστόσο -αν μη τι άλλο- στην πράξη δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται καθόλου, αφού οι Ισπανοί διασύρθηκαν από τους Μονεγάσκους (0-5) και -σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού στο «Άνφιλντ» (3-1), τον άφησαν εκτός της φάσης των «16».

«Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από 'κει και μου είπε ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν», ανέφερε ο Ριβάλντο στη «Lancenet» και συνέχισε:

«Τελικά όμως, αυτό δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε, δε -με αφορμή τη συγκεκριμένη αναφορά- να την συγκρίνει με άλλη μια παρόμοια (αλλά και νόμιμη τότε στην Ισπανία) που είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης της Λα Κορούνια.

Τότε που, όπως είπε, «ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε πως αν κερδίζαμε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά», ωστόσο «τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ». Read more!

«Μη μου τους κύκλους… Ζάρατε»!

«Μη μου τους κύκλους… Ζάρατε»!

Μην την ενοχλείτε. Κοιμάται! Φαίνεται ότι η «πεντάρα» στην Πάρμα ήταν μόνο μία… καλή παρένθεση.

Μία -για πολλοστή φορά φέτος- απαράδεκτη Ίντερ, ηττήθηκε 3-1 από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και αντί να «ζωντανέψει» στο «κυνήγι» του τίτλου, «σκότωσε» (μαζί με… μπόλικο πρεστίζ της) πολλές από τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Έπιασαν» στην κορυφή της βαθμολογίας τη Μίλαν οι καταπληκτικοί και πάλι «λατσιάλι», κορυφαίος των οποίων ήταν ο Ζάρατε, που πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων (52').

Τα άλλα δύο τέρματα για τη Λάτσιο πέτυχαν οι Μπιάβα (27') και Ερνάνες (89'), ενώ για την Ίντερ είχε μειώσει σε 2-1 ο Πάντεφ (74'), αλλά μέχρι εκεί…
Read more!

Θα κάτσει η μπίλια στο… Ζερό-μ;

Θα κάτσει η μπίλια στο… Ζερό-μ;

Πάντως, σίριαλ δεν θα γίνει!

Ο Ζερόμ Ροτέν ήρθε, δοκιμάστηκε και αφού… απέλθει, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραδώσει στις επόμενες μέρες το «πόρισμά» του για εκείνον.

Ο Γάλλος προπονήθηκε για δεύτερη (και πιθανότατα τελευταία πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του) φορά στα Σπάτα και πλέον είναι στο χέρι του Ισπανού τεχνικού αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Ο Ροτέν πήρε για δεύτερη φορά μέρος στην προπόνηση της «Ένωσης» και αλήθεια είναι ότι άφησε… ανάμεικτες εντυπώσεις.

Μπορεί, λοιπόν -στο διπλό μεταξύ των αναπληρωματικών- να ήταν προφανές πως δεν… ξέχασε την μπάλα, ήταν επίσης προφανές, όμως και το μεγάλο χρονικό διάστημα που απέχει από αυτήν.

Παρόλο, λοιπόν, που το δείγμα των δύο προπονήσεων ίσως δεν είναι αρκετό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, το έλλειμμα -φυσικής κατάστασης κυρίως- που έδειξε ο Γάλλος είναι δύσκολο να καλυφθεί σε διάστημα που να του επιτρέψει να προσφέρει ουσιαστικά για φέτος.

Από την άλλη, το διάστημα του ενός μήνα που μεσολαβεί μέχρι τον Γενάρη (οπότε αρχίζει η μεταγραφική περίοδος και, ούτως ή άλλως, θα είχε δικαίωμα συμμετοχής), σε συνδυασμό και με το μικρό ποσό που θα απαιτηθεί για να μείνει μέχρι το καλοκαίρι (100.000 ευρώ περίπου) ενδέχεται να οδηγήσουν στην απόφαση να του δοθεί μια ευκαιρία.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ -ο οποίος θα ήθελε να δει τον Γάλλο σε μερικές ακόμα προπονήσεις- αλλά, σε κάθε περίπτωση, έχει το ελεύθερο από τη διοίκηση να κινηθεί όπως εκείνος κρίνει στην περίπτωση του.
Read more!

"Εξαιρετική προοπτική" ο Παναθηναϊκός


Με καλύτερο μάτι δεν θα μπορούσε να δει την προοπτική του Παναθηναϊκού ο Στάιν Σχάαρς. Ο Ολλανδός μέσος έχει πάρει πολύ ζεστά το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και έχει ήδη φροντίσει να πάρει τις πρώτες πληροφορίες για το σύλλογο, καθώς και την Αθήνα, την πόλη όπου ίσως εγκατασταθεί. Φυσικά, ο 26χρονος χαφ γνωρίζει τον Παναθηναϊκό από τις αναμετρήσεις του με τον Άγιαξ και έχει επίγνωση του μεγέθους του και της σπουδαιότητας του.

Ωστόσο ενημερώνεται για την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού, τις εγκαταστάσεις και την έδρα του, τον νέο προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς και για τις συνθήκες ζωής στη χώρα του. Συγχρόνως, μελετά το ποδοσφαιρικό πλάνο, όπως του το ανέλυσαν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, αλλά και τη δική του θέση στο σχεδιασμό της ομάδας.

Συνομιλώντας με Ολλανδούς δημοσιογράφους για τον Παναθηναϊκό και την κρούση που του έκανε, ο Στάιν Σχάαρς τον χαρακτήρισε ως "εξαιρετική προοπτική" και πρόσθεσε ότι "θα την εξετάσω σοβαρά και θα αποφασίσω κατόπιν συννενόησης με την Άλκμααρ". Η πραγματικότητα είναι ότι ο 26χρονος χαφ θέλει πάρα πολύ να φύγει και ο Παναθηναϊκός του δίνει αυτή τη διέξοδο, ενώ ταυτόχρονα θα τον διατηρήσει ανταγωνιστικό επίπεδο. Read more!

Είχαν... Άγιο

Είχαν... Άγιο (video)

Με την ευλογία του «Αγίου Παύλου», η Ζανκτ Πάουλι σημείωσε χάρη σε ένα αυτογκόλ την πρώτη της νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga επιβλήθηκε 1-0 της Καϊζερσλάουτερν και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 17 βαθμούς, όσους και η έτερη νεοφώτιστη που δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας με 5-0 απέναντι στη Σάλκε. Ο Τίφερτ με αυτογκόλ στο 48’ έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων.
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...