ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Ντόπες» Ερνέστο σε «Φέτφα»

«Ντόπες» Ερνέστο σε «Φέτφα»
Τον Γιάννη Φετφατζίδη προετοίμασε ψυχολογικά εν όψει Καβάλας ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε στον πιτσιρικά των Πειραιωτών ότι τον πιστεύει και περιμένει να τον δει να ξεχωρίζει. Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα αναλάβει εκτός απροόπου να καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού απέναντι στην Καβάλα, μια και ο Ισπανός σταρ είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετό καιρό.
Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των Πειραιωτών Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την πρωτοβουλία να «ντοπάρει» ψυχολογικά τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βάσκος έπιασε τον «Φέτφα», τονίζοντάς του ότι τον πιστεύει πολύ και περιμένει στα επόμενα παιχνίδια να αρπάξει την ευκαιρία του στη βασική ενδεκάδα και να δείξει πόσο ταλέντο έχει:

«Είναι καιρός να ανεβάσεις τον ρυθμό σου. Από δω και πέρα πρέπει να πάρεις περισσότερες πρωτοβούλιες για να βοηθήσεις την ομάδα. Εγώ σε στηρίζω, γι' αυτό δεν πρέπει να έχεις άγχος. Έχεις την ποιότητα και τις ικανότητες να ξεχωρίσεις», τόνισε ο Βάσκος προπονητής στον μικρό, προετοιμάζοντάς τον έτσι για το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Θρύλου με την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...