ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Θα κάτσει η μπίλια στο… Ζερό-μ;

Θα κάτσει η μπίλια στο… Ζερό-μ;

Πάντως, σίριαλ δεν θα γίνει!

Ο Ζερόμ Ροτέν ήρθε, δοκιμάστηκε και αφού… απέλθει, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραδώσει στις επόμενες μέρες το «πόρισμά» του για εκείνον.

Ο Γάλλος προπονήθηκε για δεύτερη (και πιθανότατα τελευταία πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του) φορά στα Σπάτα και πλέον είναι στο χέρι του Ισπανού τεχνικού αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Ο Ροτέν πήρε για δεύτερη φορά μέρος στην προπόνηση της «Ένωσης» και αλήθεια είναι ότι άφησε… ανάμεικτες εντυπώσεις.

Μπορεί, λοιπόν -στο διπλό μεταξύ των αναπληρωματικών- να ήταν προφανές πως δεν… ξέχασε την μπάλα, ήταν επίσης προφανές, όμως και το μεγάλο χρονικό διάστημα που απέχει από αυτήν.

Παρόλο, λοιπόν, που το δείγμα των δύο προπονήσεων ίσως δεν είναι αρκετό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, το έλλειμμα -φυσικής κατάστασης κυρίως- που έδειξε ο Γάλλος είναι δύσκολο να καλυφθεί σε διάστημα που να του επιτρέψει να προσφέρει ουσιαστικά για φέτος.

Από την άλλη, το διάστημα του ενός μήνα που μεσολαβεί μέχρι τον Γενάρη (οπότε αρχίζει η μεταγραφική περίοδος και, ούτως ή άλλως, θα είχε δικαίωμα συμμετοχής), σε συνδυασμό και με το μικρό ποσό που θα απαιτηθεί για να μείνει μέχρι το καλοκαίρι (100.000 ευρώ περίπου) ενδέχεται να οδηγήσουν στην απόφαση να του δοθεί μια ευκαιρία.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ -ο οποίος θα ήθελε να δει τον Γάλλο σε μερικές ακόμα προπονήσεις- αλλά, σε κάθε περίπτωση, έχει το ελεύθερο από τη διοίκηση να κινηθεί όπως εκείνος κρίνει στην περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...