ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Νέμεθ έτοιμος για... όλα!

 Νέμεθ έτοιμος για... όλα!
Έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καβάλα είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος περιμένει πως και πως την ευκαιρία από τον τεχνικό των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Την ευκαιρία που τόσο περιμένει αναμένεται να λάβει στο ματς των Πειραιωτών με την Καβάλα ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κρίστιαν Νέμεθ. Όπως μάλιστα σχολίασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε συγγενικά του πρόσωπα, είναι απόλυτα έτοιμος για το κυριακάτικο ματς:

«Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και δουλεύω συνέχεια στις προπονήσεις. Μπορώ να μπω να παίξω και να προσφέρω. Είμαι πανευτυχής που ανήκω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, και περιμένω να πάρω την ευκαιρία να παίξω.
Εδώ όλα δουλεύουν σε επαγγελματικά επίπεδα. Αντιλαμβάνομαι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην επίθεση της ομάδας αλλά περιμένω την ευκαιρία. Ο Βαλβέρδε κάνει εξαιρετικές προπονήσεις σε μοντέρνα πρότυπα, όπως ακριβώς μου είχε πει ο Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ. Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος άσος που περιμένει... καρτερικά την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα την πάρει στο ματς του Ολυμπιακού με την Καβάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...