ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Τζίλα» στο Τορίνο, Μάξι Λόπες στη Φλωρεντία

«Τζίλα» στο Τορίνο, Μάξι Λόπες στη Φλωρεντία
Μπορεί Φιορεντίνα και Γιουβέντους να μισιούνται θανάσιμα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις διοικήσεις των δύο ομάδων να συνεργάζονται. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν συμφωνία που θα στείλει τον Τζιλαρντίνο στους «μπιανκονέρι» και τον Μάξι Λόπες μέσω Τορίνο στη Φλωρεντία. Έτοιμες να κάνουν άλλη μία δοσοληψία με ανταλλαγή παικτών είναι Γιουβέντους και Φιορεντίνα. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι ο πρωταρχικός στόχος για το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι ότι η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει έτσι απλά και για το λόγο αυτό η Γιουβέντους, για να κάμψει την αντίσταση των «βιόλα», ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την Κατάνια για τον Μάξι Λόπες σε ένα ποσό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Έτσι όλοι θα είναι ικανοποιημένοι, αφού η Γιουβέντους θα αποκτήσει έναν επιθειτκό κλάσης, ενώ και η Φιορεντίνα θα καλύψει το κενό του Τζιλαρντίνο με έναν στράικερ που εντυπωσιάζει στη Serie A και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...