ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Περιμένει το «ΝΑΙ»

Περιμένει το «ΝΑΙ»
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περιμένει εναγωνίως να κλείσει τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο της Μέσης Ανατολής, με τον οποίο είναι σε διαπραγματεύσεις περισσότερο από έξι μήνες, ώστε να βάλει μπροστά στον σχεδιασμό της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζήτημα αναμένεται να κλείσει θετικά. Έως ότου όμως τελεσφορήσει η συμφωνία και μπει το ρευστό στα ταμεία του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να είναι επιφυλακτικοί και να μη λαμβάνουν υπ' όψιν τους χρήματα τα οποία δεν έχουν στην κατοχή τους.

Επομένως, ο Παντελής Κωνσταντινίδης δουλεύει αναγκαστικά πάνω σε δύο πλάνα ενόψει Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τρεις μεταγραφές και παράλληλα να αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να βασιστεί. Οι θέσεις των τριών αυτών μεταγραφικών στόχων είναι οι εξής: ένα δεξί μπακ, ένας μεσοεπιθετικός και ένα σέντερ φορ.

Μάλιστα, οι παίκτες έχουν ήδη εντοπιστεί και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ –το πιθανότερο– θα γίνει σχετική συζήτηση με τον Μάκη Χάβο για παρθούν αποφάσεις. Αυτό που καίει όμως τον «Ζαγόρ» είναι ότι χωρίς τους Άραβες… προπονητή δεν παίρνει.

Από εκεί και πέρα, οι Κάτσε και Σταφυλίδης αναμένεται να πάρουν «προαγωγή» από τη β’ ομάδα και να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στον επόμενο μήνα. Ίσως μάλιστα να είναι και οι πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...