ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Για το +3 με καρέ... φωτιά!

Για το +3 με καρέ... φωτιά!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports1) με τον Ζεσουάλδο να ετοιμάζει φουλ επιθετική τετράδα με Νίνη, Γκοβού, Λάζαρο και Σισέ. Βροντερό «παρών» από τον κόσμο. Η κορυφή της βαθμολογίας είναι «πράσινη» από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Σισέ... καθάρισε και την Κέρκυρα και το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ, περιμένοντας παράλληλα μια γκέλα του Ολυμπιακού στην Καβάλα για να μείνει μόνος πρώτος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα... κουκιά για την ενδεκάδα είναι μετρημένα μετά και τον αποκλεισμό από την αποστολή των απείθαρχων Λέτο και Καραγκούνη αλλά και του κουρασμένου Κώστα Κατσουράνη. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Γιούρκας και ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ στην άμυνα. Πλεσί, Ζιλμπέρτο τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Νίνης. Αριστερό «φτερό» ο Λάζαρος, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σισέ.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι αναμένεται να έχουν και θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο. Στην ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι ότι το ΟΑΚΑ θα έχει περίπου 30.000 οπαδούς που θα δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα και θα σπρώξουν τους παίκτες του Ζεσουάλδο προς τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...